![]() |
رای رو که دیشب یا صبح دادم به برادر ایتالیا .
اینا به اسپانیا رای دادن : majid- sol, Saba_Baran90, sharareh1, آناهیتا الهه آبها, ساقي |
باز روبروی من موضع گرفتی رییس :d{قاط} اسپانیا میبره تشکر ویژه از بچه هایی که به اسپانیا رای دادند :):53::53: |
بچه ها به نظر شما نباید نظر سنجیه بعد از یه زمانی قفل بشه ؟ تاپیک باز بمونه واسه پیش بینی نتیجه ولی نظرسنجی قاعدتا باید قفل بشه مثلا افرادی که روز بازی فینال میان فقط به 2 تا رای میدن دیگه بعد امار اون دو تا میره بالا بعد مردم فکر میکنند به به ادمای پی سی سیتی چقدر اینده نگربوده اند از روز اول تونسته اند با اکثیرت قاطع برنده رو حدس بزنن .
فکر میکنم تا 1/4 نهایی باز باشه بعد بسته بشه یک چهارم که هنوز نگذشته ؟ |
ادمین خواستم از ای تئوری کچل شدنت دست بردارم که حالا که به اسپانیا رأی ندادی از خدا مخام بندازش جلو!:p{داش مشتی} |
سلام گلهای زیبای بهشتی ، من امیدوارم که اسپانیا قهرمان شه :cool: |
إإإ شروین من و لنگه جانم که ایتالیایی هستیم:d |
پیش بینی و اظهار نظر در باره جام ملتهای اروپا 2012
نقل قول:
نقل قول:
من هنوز هنوزه موفق نشدم بازی ها رو ببینم غیر یک بازی بود دو روز پیش بود تو 3 دقیقه 2 تا گل زد اونم توفیق اجباری بود دیدم :d نقل قول:
منم اعتراض دارم یهو اسپانیا آمارش رفت بالا :d شدید بوی تقلب میاد نقل قول:
خیالی نیست داش شروین امپراطور هواتو داره ما هم در حد توان هواتو داریم :cool: نقل قول:
:d بله دو نفر از سه تفنگدار طرف لاجوردی پوشان پیروز هستند |
|
هاهاها :d کل کل نکنید با طرفداران اسپانیا به نفعتان نیست :d:p جانم صبا جان تنهات نمیگذارم عزیزم ;):53: {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} |
من هر ناظر و ارشدی که هوامو تو سایت داشته باشه و پست اسپم دادم حذف نکنه و اگر کسی پاک کرد برش گردونه به همون تیم مورد علاقه ش رای میدم...:o:15::5::15: :21: |
نقل قول:
مرسی ... رای ادمین رای ماست .... {جشن پتو} خب همین میشه که ما به ایتالیا رای میدیم .. از تکنولوژی ماشین بگیریم تا صنعت البسه :d... من از جام جهانی 94 طرفدارش بودم نقل قول:
نشون دادن رای رو باز گزاشتم ... روی عدد ها کلیک کنی نشون میده نقل قول:
نقل قول:
بله خاله رزیتا همیشه همراه ما بوده... چون پویان ما ایتالیایی هستش{جشن پتو} نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم جدا نخست وزیر ایتالیا یه جایزه ویژه برام در نظر داشته باشه:21: نقل قول:
|
آی چه حالی میده دور بعد پرتغال و آلمان بیفتن
ولی حیف شد روسیه بالا نیومد از اون ورم چه حالی میده اکراین انگلیسو بزنه انگلیس نیاد بالا آخرش شیرین فراز قهرمان بشه |
نقل قول:
جیکوب ... تیکه؟ |
اسپانیا 7 رای--ایتالیا7 رای |
اناهیتا جان این پیش بینیت اگه درست باشه ایتالیا به مرحله بعدی راه پیدا میکنه ... درود بر پیش بینیت {جشن پتو}
-------- |
اسپانیا 1 - کرواسی1 |
اسپانیا که فعلا تیم خیلی خوبی نشون داده ولی از آلمان هم نمیشه به راحتی گذشت.هلند هم که مدعی قهرمانی بود در عین ناباوری با سه باخت حذف شد .
|
سلام به همه دوستان خودتونو ناراحت نکنین مطمئن باشید المان قهرمان میشه حیف که هلند حذف شد تیم خوبی بود . :21:
اسپانیا 3 - کرواسی 2 ایتالیا 1- ایرلند 1 |
پیش بینی و اظهار نظر در باره جام ملتهای اروپا 2012
اسپانیا 0 - کرواسی 0 |
بالاخره تیم محبوب ما رفت یک چهارم{جشن پتو}
|
|
|
نقل قول:
پست صفحه دوم رو که به ساقی در مورد اسپانیا گفتم الان عکسش رو به من میگی ... :21: ایتالیا نخواست زیاد گل بزنه ... میدون رو داد به بچه های پیسی سیتی
|
شروین یعنی هیچ کم نمیاریاااااا هی کل کل کن :d:p بازی دیشب خیلی زیبا بود :53: |
بله بازی دیشب بسیار زیبا بود ... اما نه بازی اسپانیا بلکه بازی ایتالیا :21:
نه انصافا جفت تیما خوب بازی کردن... ساقی پبش بینی بکن |
شروین سپاس نمیزنم واست ااااااا :d اخر بازیاااا میگم :21: |
سپاس نزن ولی پیش بینی کن :21:
خب اخر بازیا میگی؟ پس بگو ایتالیا :d |
ایتاسپانیا گفتم خوبه :d:21: |
بابا دوستان کل کل چرا! |
|
از قدیم گفتن ایتالیا ایتالیا، ولی هنوز هیچ سریالی به نام اسپانیا اسپانیا ساخته نشده :21: |
سلام ، میدونم بیشتر ما ایرانیا طرفدار ایتالیا هستیم ، ولی اگر نباشد اسپاتیا پس طرفدارای اسپانیا ، همه با هم زنده باد اسپانیا {جشن پتو}{جشن پتو}{شیت شدن}{شیت شدن}:41::41::41::53::53: |
خب قاعدتن هر تیم که بهتر بازی کنه حقش برده :d اسپانیا هم که خب بازی میکنه ;):p |
نقل قول:
نقل قول:
خاله جان بازی های دیروز رو پیش بینی کردین؟:d سریال ایتالیا ایتالیا :21: خیلی خوب گفتین نقل قول:
نقل قول:
ساقی جان قاعده میگه ایتالیا اوله:21: نقل قول:
مرسی ... گل گل ایتالیا {جشن پتو} |
:d |
:21:
پرتغال2 ____ جمهوري چك 1 المان ته |
|
|
آقا مهدی پنالتی چی نی!! کم گل زدن به یه تیم ضعیف خییییییییلی فاجعه اس...:15::d;) |
امیدوارم تو این مرحله المان و پرتغال و انگلیس بخورن و حذف بشن بازی فینال
اسپانیا و شیرین فراز به هم بخورن و شیرین فراز کرمانشاه ببازه اسپانیا قهرماه بشه |
اکنون ساعت 09:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |