پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   فیلم سينما تئاتر و تلویزیون Cinema and The Movie (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=26)
-   -   گفتگوی سینمایی (عاشقان سینما بیان تو) (http://p30city.net/showthread.php?t=5155)

nae 08-14-2009 08:04 AM

سلام بچه ها خوبید؟
چند روز نبودم ولی تو این چند روز چند تا فیلم خوب دیدم
ماه تلخ رومن پولانسکی-امتیاز نهایی وودی آلن- و دیشبم سر بر ابرها رو با بازی شارلیز ترون و پنلوپه کروز دیدم
فیلمای خوبی بودن
ازشون لذت بردم
هرکی دیده بیاد یه کمحرف بزنیم!
البته با امتیاز نهایی و سر بر ابرها بیشتر حال کردم
آخر سر بر ابرها که زدم زیر گریه خیلی ناراحت شده بودم

nae 08-16-2009 01:16 PM

تو این دو شب هم دو تا فیلم خوب دیدم
اولی ماهی بزرگ استاد تیم برتون که خیلی دوسش دارم رو دیدم و طبق معمول با فیلماش خیلی حال کردم
ادوارد دست قیچیش همیشه جزو فیلمهای مورد علاقم هست با همه ی فیلمای دیگه ای هم که ازش دیدم حال کردم
هم ادوود_هم اسلیپی هالو,هم چارلی و کارخانه شکلات سازی , هم سویینی تاد و حتی عروس مرده اش
واقعا فیلماش زیباست
دومی هم کد ناشناخته استاد هانکه با بازی زیبای ژولیت عزیزم
واقعا جالب بود
فیلمایی که از هانکه دیدم واقعا کمی گیجم کرده و خیلی به فکر فرو برده
ولی خیلی چیزا برام داشته
پنهانش که بی نظیر بود این فیلمشم خیلی خوب بود

nae 08-20-2009 11:42 PM

تو این چند روز هم دو تا فیلم عالی دیدم
یکی ابدیت و یک روز آنجلوپولوس که عالی بود.آنجلوپولوسی که همیشه عاشق دشت گریانش خواهم بود
یکی هم بازگشت زویاگینتسو که اونم عالی بود عالی
بچه ها چرا شلن؟؟
قبلا بیشتر حرف می زدینا

parisa.m 10-24-2009 11:13 PM

در مورد سوالی که بالا پرسیدین بستگی به سبک فیلم داره و خیلی چیزهای دیگه که سالها این مورد بحث بوده در سینمای جهان.ولی به نظر من سینما سینمای کارگردان هست.
ممنون

nae 12-11-2009 12:25 AM

بچه ها سلام
تو این مدت کلی فیلم خوب دیدم
دوس دارم یه کم فعال تر باشین
نظرتون در مورد درباره ی الی... چیه؟
من تا الان 7بار دیدم بازم می بینم
به نظر من فوق العاده بود

Younes 02-14-2010 12:35 PM

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی. تو این مدت فیلم های خیلی خوبی دیدم.بعضی ها رو برای بار اول بود که می دیدم بعضی ها هم برای چندمین بار:
بعد از ظهر سگی( چه قدر آل پاچینو فوق العاده بازی می کنه). آواتار( فیلم سرگرم کننده خیلی خیلی خوب بود ولی اگه بخوان اسکار بهش بدن همشون رو می کشم.)منهتن( وای که وودی آلن منو دیوونه می کنه. چه عجوبه ایه این مرد.) reader (فیلم واقعا خوبی بود. کیت وینسلت هم فوق العاده بود و به نظرم هزار بار از میلیونر زاغه نشین بهتر بود. هرچند یه مقداری تقلید از فیلم زندگی دیگران بود اما باز هم عالی بود.)
به همین سادگی( باز هم یه فیلم خوب از رضا میرکریمی. نمیدونم چرا فیلم ضعیف تو کارنامه اش نداره این آقای میر کریمی.)

deltang 02-14-2010 01:08 PM

به نظرم فیلم درباره الی خیلی مبهم بود من که نفهمیدم آخرش چی شد آخرش الی خودت کشی کرده یا مرده یا زندس؟

دانه کولانه 02-14-2010 01:20 PM

منم فیلم دیدم اما نه زیاد نمیدونم چند تاش رو گزارش کردم ؟

سام لایک ایت هات بعضی ها داغشو دوست دارند از بیلی وایلدر با بازی مرلین مونرو
فیلم کول و خنکی بود که بدم نبود اما خب به عنوان یه فیلم خوب از وایلدر به نظر من نمیشه حسابش کرد ...
گربه های ایرانی قبادی رو دیدم خوب بود ... و چند فیلم دیگه مثل اکیرو از کروساوا و ...

بعد ظهر سگی دیگه اینقدر طبیعی بازی مکنه ال پاچنو ادم کفرش در میاد !

فیلمای میرکریمی رو هم بهم بده یونس ...

Younes 02-14-2010 09:54 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط deltang (پست 125407)
به نظرم فیلم درباره الی خیلی مبهم بود من که نفهمیدم آخرش چی شد آخرش الی خودت کشی کرده یا مرده یا زندس؟

درستش اینه که بگم بهتره دوباره ببینیش ولی خب آخرش الی مرد دیگه. اتفاقا من با بچه ها صحبت می کردم گفتم که الی برا اون دوست پسرش در هر حال مرده بود پس چه بهتر می شد وقتی رفت جنازه رو شناسایی کنه الی نمی بود و به دروغ می گفت الیه.
فیلم خاصی خواستی بگو من برات میارم اهواز. تعارف هم ندارم کوروش می دونه خیلی دوست دارم به دوستام فیلم هدیه بدم.

نقل قول:

نوشته اصلی توسط دانه کولانه (پست 125423)
منم فیلم دیدم اما نه زیاد نمیدونم چند تاش رو گزارش کردم ؟

سام لایک ایت هات بعضی ها داغشو دوست دارند از بیلی وایلدر با بازی مرلین مونرو
فیلم کول و خنکی بود که بدم نبود اما خب به عنوان یه فیلم خوب از وایلدر به نظر من نمیشه حسابش کرد ...
گربه های ایرانی قبادی رو دیدم خوب بود ... و چند فیلم دیگه مثل اکیرو از کروساوا و ...

بعد ظهر سگی دیگه اینقدر طبیعی بازی مکنه ال پاچنو ادم کفرش در میاد !

فیلمای میرکریمی رو هم بهم بده یونس ...

نمی دونم چند تا از فیلم هاش رو دارم ولی این آخری رو جدیدا گرفتم. به همین سادگی. خود فیلم یه طرف تغییر شیوه ی فیلم سازیه میر کریمی یه طرف. کنعان رو که دیدی؟ دارم یه مطلب می نویسم در مورد زن در دو فیلم به همین سادگی و کنعان. تقابل و تفاوت قابل تاملی دارن.

deltang 02-14-2010 10:04 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Younes (پست 125788)
درستش اینه که بگم بهتره دوباره ببینیش ولی خب آخرش الی مرد دیگه. اتفاقا من با بچه ها صحبت می کردم گفتم که الی برا اون دوست پسرش در هر حال مرده بود پس چه بهتر می شد وقتی رفت جنازه رو شناسایی کنه الی نمی بود و به دروغ می گفت الیه.
فیلم خاصی خواستی بگو من برات میارم اهواز. تعارف هم ندارم کوروش می دونه خیلی دوست دارم به دوستام فیلم هدیه بدم.

قربونه دستت یونس جون شما لطف دارین.

البته راستم میگی من فیلمو تو سینما دیدم خیلی شلوغ بود بچه ها هم هی بدو بدو میکردن تو سالن دعوا شد اصلا نفهمیدیم فیلم چی شد اگه وقت داشتم دانلودش میکنم میبینمش سینما هم سینماهای قدیم الان مثه مهدکودک بچه ها هی میرنو میان اعصاب آدمو خراب میکنن مامان باباهاشونم از خدا خواسته که 2 ساعت از بچشون راحت شن میزارنشون به امون خدا هرکاری میخوان میکنن.

Younes 02-14-2010 10:37 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط deltang (پست 125792)
قربونه دستت یونس جون شما لطف دارین.

البته راستم میگی من فیلمو تو سینما دیدم خیلی شلوغ بود بچه ها هم هی بدو بدو میکردن تو سالن دعوا شد اصلا نفهمیدیم فیلم چی شد اگه وقت داشتم دانلودش میکنم میبینمش سینما هم سینماهای قدیم الان مثه مهدکودک بچه ها هی میرنو میان اعصاب آدمو خراب میکنن مامان باباهاشونم از خدا خواسته که 2 ساعت از بچشون راحت شن میزارنشون به امون خدا هرکاری میخوان میکنن.

اتفاقا من هم در باره الی... رو تو سینما دیدم. سینما ساحل. بغل دستیمون داشت چیپس و پفک می خورد. خدااااااا. صدای خرم خرم چیپسش داغونم کرد. من دو بار درباره الی... رو دیدم ولی باز هم نتونستم کامل باهاش ارتباط بر قرار کنم. می خام دوباره ببینم. مگه همچین فیلمی چند بار تو ایران ساخته میشه؟ حیف راحت از کنارش گذشت.

deltang 02-14-2010 11:38 PM

این جور فیلما رو نباید تو سینما دید یکم مبهم بود ولی جالب بودش اون موقعه که الی با گوشیش حرف میزد با مامانش بود یا نامزدش تو فهمیدی؟

Younes 02-15-2010 01:37 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط deltang (پست 125843)
این جور فیلما رو نباید تو سینما دید یکم مبهم بود ولی جالب بودش اون موقعه که الی با گوشیش حرف میزد با مامانش بود یا نامزدش تو فهمیدی؟

والا بهش فکر نکردم ولی فکر کنم با مادرش بود چون پسره می گفت یه مدته ازش خبر نداره یا همچین چیزی. یه بارم اگه اشتباه نکنم ... . نمیدونم الان ک کردم. نکته خوبی اشاره کردی آخه وقتی به خونه شون زنگ زدن مامانش گفت اصلا مسافرت نرفته در حالی که خود الی می گفت به مامانش گفته... بازم شک کردم.گویا دو بار دیدن هم خیلی کمه.

nae 04-06-2010 09:49 AM

می خوام امروز در مورد زیرزمین شاهکار امیر کاستاریکا حرف بزنم
هرکی دیده بگه بحث رو شروع کنیم

nae 04-06-2010 10:17 AM

برادران و خواهران یعنی هیچکی این شاهکار بزرگ سینما رو ندیده؟

alidehban 04-06-2010 10:38 AM

زیر زمین....

حرف نداره محصول سال 95 بود...
همون سالم برنده نخل طلایی شد...
از فیلمای بلند این کارگردان خسته ست!
یکی سالها یه گروهی رو تو زیر زمین نگه زندونی میکنه بدون اینکه خودشون بفهمن و یه جورایی زمان رو سالها براشون ثابت نگه میداره...
من منتقد نیستم ولی نقدهارو قبل از دیدن فیلم میخونم...
اعتقادم اینه که فیلم نباید هندی باشه ، باید ارزش 2 ساعت عمر آدمو داشته باشه..
از 5 بهش امتیاز 3 میدم...

اینم نقد چنتا از فیلمای عمو امیر... ;)

کار آقای فرهادی از سینما خورای عزیزه که از فرومای دیگه میشناسمش{داش مشتی}

nae 04-06-2010 10:40 AM

http://i20.tinypic.com/ou2rdw.jpg
فیلم زیر زمین اثر امیر کاستاریکا رو دیده اید؟اگه نه! زود دست بکار شید و هرجور شده گیرش بیارین و ببینینش.این فیلم در سال ۱۹۹۵ ساخته شده و داستان آن در یوگسلاوی سابق میگذره و تاریخ این کشور رو از زمان جنگ جهانی دوم تا بهم پاشی اون نشون میده.فیلم تونسته ۴ جایزه رو درو کنه که مهمترینشون نخل طلای جشنواره کن بوده.پایه و اساس فیلم روی موضوع جنگ٬ پارتیزان٬عشق و نفرته و با ایجاد سکانسهایی به ظاهر کمدی و مسخره اوج بلاهت جنگ و متصدیان اون رو میرسونه.
فیلم حول ۳ نفر میگرده و داستان اون در بلگراد اتفاق میفته.مارکو و بلکی به ظاهر دوستای قدیمی و دو آتیشه ای هستند.هردو خوش گذرون و اهل جنگ و جدال و هرزگی.بلکی بعد از مرگ همسرش عاشق بازیگر تاتری به نام ناتالیا میشه.مارکو هم عاشق ناتالیا میشه بدون اینکه بلکی بویی ببره.همزمان شعله های جنگ جهانی همه جا رو گرفته و حکومت فاشیست آلمان حکم دشمن خونی اونا رو داره که اومده و سرزمینشون رو اشغال کرده. تو این آشفته بازار یک افسر جوان آلمانی به نام فرانزی نیز میخواد با ناتالیا ازدواج کنه...پس یک زن در حلقه ۳ مرد قرار داره و همگی زیر آتش جنگ و دشمنی نژادی هستند.تو این گیرودار بلکی. ناتالیا رو از صحنه تاتر میدزده و به سوی فرانزی شلیک میکنه.آلمانها در تعقیب بلکی میرن و اونو دستگیر میکنن.مارکو به کمک دوستش اومده و نجاتش میده و تو یک زیرزمین به همراه گروهی از مرد و زن و کودک پارتیزان مخفیش میکنه تا آبها از آسیاب بیفته...
۲۰ سال میگذره و جنگ تموم میشه و یوگسلاوی از بین رفته و تقسیم به کشورهای دیگری میشه اما بلکی و همراهانش همچنان در زیزمین سرگرم ساختن اسلحه برای پارتیزانها هستند و هیچ چیزی از دنیای بیرون نمیدونند.منتظر روزی که مارکو خبر آزادی کشور رو بده و یا اجازه بده اونها از زیر زمین خارج شن.۲۰ سال بیخبری محض و زندگی در یک دنیای مجازی.مارکو و ناتالیا در این ۲۰ سال با فروش اسلحه ها پول هنگفتی به جیب زده و با هم ازدواج کرده و سرگرم عیش و نوش و فرصت طلبیند.آنها در دنیای بیرون مجسمه بلکی رو ساختن و ازش به عنوان یک شهید استفاده مادی و معنوی میکنند....
دیگه بقیشو نمیگم تا همین جا برای اینکه کنجکاویت تحریک بشه کافیه.برو و فیلم رو گیر بیار و سکانس زیبای نهایی آن را ببین.

دانه کولانه 04-06-2010 07:56 PM

از این عمو امیر من مارادونا رو دارم فقط ارزش داره برم ببینم ؟ یا با سینما کاستاریکا خیلی فرق داره اولین تجربه-م رو با یه فیلم دیگه-ش شروع کنم ؟

nae 07-02-2010 04:01 AM

به نظر من اگه کوروش جان می خوای فیلمی از امیر ببینی با زیرزمین شروع کن که فوق لعاده کلمه ی خیلی کمیه واسش،شاهکاره

nae 07-02-2010 04:03 AM

وای چه فیلمی بود
فیلم ****** و لوسیا رو همین الان تموم کردم
هنوزم تو س و حال فیلمم
توصیه می کنم حتما ببینید
به سینمای اسپانیا هم علاقه مند شدم زاد بعد سه گانه ی آلموودوار و این فیلم و دریای درون و طرف دیگر رختخواب

حتما این فیلم رو ببینید
الان که نمی تونم صبح میام صحبتهای تکمیلی رو انجام میدم!

****** و لوسیا محصول اسپانیا

Younes 08-09-2010 06:33 PM

خب بچه ها پایه این این تاپیک رو دوباره راه بندازیم؟ بشتابید بشتابید.

مهدی 08-09-2010 07:26 PM

سلام
من فیلم زیاد دیده ام اما بعضی هاشون اسمشون یادم نمیاد
در مورد فیلم ترسناک من بشخصه خیلی اره را دوست دارم و تا حالا چندین بار دیدمش. تا اره 4 رو میگم

فیلم نسبتا با محتوی و مثل بقیه ترسناکها که یدفعه یکی میاد میکشه نیست قشنگه

اما ترسناکترین فیلمها تو این ژانر رو این ژاپنی ها درست میکنند اگه اشتباه نکنم کینه بود که خیلی ترسناک بود.

SHeRvin 08-09-2010 08:03 PM

سلام

بچه ها چند سال پیش فیلم ترسناکی به اسم کابوس ( nightmare ) بود که در پنج قسمت بود ... شخصیت فیلم هم اسمش فردی کروگر بود ... کسی این فیلم رو دیده؟

اگه ندیدید حتما دانلود کنید یا تهیه کنید و ببینید ... واقعا در رده خیلی بالایی قرار داشت ...

Younes 08-09-2010 08:05 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 174025)
سلام
من فیلم زیاد دیده ام اما بعضی هاشون اسمشون یادم نمیاد
در مورد فیلم ترسناک من بشخصه خیلی اره را دوست دارم و تا حالا چندین بار دیدمش. تا اره 4 رو میگم

فیلم نسبتا با محتوی و مثل بقیه ترسناکها که یدفعه یکی میاد میکشه نیست قشنگه

اما ترسناکترین فیلمها تو این ژانر رو این ژاپنی ها درست میکنند اگه اشتباه نکنم کینه بود که خیلی ترسناک بود.

من که زیاد فیلم ترسناک نمی بینم. جدیدا سه تا فیلم نسبتا خوب دیدم. یکی پارانورمال اکتیویتی بود. دوتا هم رک یک و دو. رک (rec) واقعا فیلم خوبی بود. بد جوری منو ترسوند. بعد از دیدنش مجبور شدم یه لیوان آب قند بخورم و بدم بچه ها مشت و مالم بدن. خیلی خفن بود. تو یه سکانسش سه نفری که داشتیم فیلم رو می دیدیم با یه جیغ و فریادی به یه طرف پرتاب شدیم. تجربه ی محشری بود.
لینک imdb
اینم تریلرش
قسمت دومش هم جالب بود اما خب اون بکارت قسمت اول رو نداشت اما بازم خوب بود.

Younes 08-09-2010 08:08 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط jacoooob (پست 174028)
سلام

بچه ها چند سال پیش فیلم ترسناکی به اسم کابوس ( nightmare ) بود که در پنج قسمت بود ... شخصیت فیلم هم اسمش فردی کروگر بود ... کسی این فیلم رو دیده؟

اگه ندیدید حتما دانلود کنید یا تهیه کنید و ببینید ... واقعا در رده خیلی بالایی قرار داشت ...

من که ندیدم. اگه لینک داونلودش رو داری بده ببینیم و صحبت کنیم در موردش.

SHeRvin 08-09-2010 08:25 PM

A Nightmare

چه جالب ...

اومدم سرچ کنم تا لینک دانلودش رو بذارم دیدم سری جدیدش هم ساختن نمیدونستم ... سری های قبلیش که عالی بود

لینک دانلود 2010 رو میذارم ... خودمم گذاشتم برای دانلود

این شخصیت فیلم

http://www.nefariousfilms.com/Images...dy-krueger.jpg

http://i326.photobucket.com/albums/k...eet_poster.jpg

A Nightmare

A Nightmare on Elm Street (2010)
A re-imagining of the horror icon Freddy Krueger, a serial-killer who wields a glove with four blades embedded in the fingers and kills people in their dreams, resulting in their real death in reality.

http://www.megaupload.com/?d=XOXNYXGT Zmovie4U.com_A.Nightmare.On.Elm.Street.2010.480p.TS.FLAWL3SS .x264.mkv.001
http://www.megaupload.com/?d=MCTQ4P41 Zmovie4U.com_A.Nightmare.On.Elm.Street.2010.480p.TS.FLAWL3SS .x264.mkv.002
http://www.megaupload.com/?d=DRRPK7GT Zmovie4U.com_A.Nightmare.On.Elm.Street.2010.480p.TS.FLAWL3SS .x264.mkv.003
http://www.megaupload.com/?d=QGPS4K66 Zmovie4U.com_A.Nightmare.On.Elm.Street.2010.480p.TS.FLAWL3SS .x264.mkv.004
http://www.megaupload.com/?d=WGWKYEFS Zmovie4U.com_A.Nightmare.On.Elm.Street.2010.480p.TS.FLAWL3SS .x264.mkv.005

Younes 08-09-2010 08:37 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط jacoooob (پست 174034)
چه جالب ...

اومدم سرچ کنم تا لینک دانلودش رو بذارم دیدم سری جدیدش هم ساختن نمیدونستم ... سری های قبلیش که عالی بود

لینک دانلود 2010 رو میذارم ... خودمم گذاشتم برای دانلود

این شخصیت فیلم

http://www.nefariousfilms.com/images...dy-krueger.jpg

http://i326.photobucket.com/albums/k...eet_poster.jpg

a nightmare

a nightmare on elm street (2010)
a re-imagining of the horror icon freddy krueger, a serial-killer who wields a glove with four blades embedded in the fingers and kills people in their dreams, resulting in their real death in reality.

http://www.megaupload.com/?d=xoxnyxgt zmovie4u.com_a.nightmare.on.elm.street.2010.480p.ts.flawl3ss .x264.mkv.001
http://www.megaupload.com/?d=mctq4p41 zmovie4u.com_a.nightmare.on.elm.street.2010.480p.ts.flawl3ss .x264.mkv.002
http://www.megaupload.com/?d=drrpk7gt zmovie4u.com_a.nightmare.on.elm.street.2010.480p.ts.flawl3ss .x264.mkv.003
http://www.megaupload.com/?d=qgps4k66 zmovie4u.com_a.nightmare.on.elm.street.2010.480p.ts.flawl3ss .x264.mkv.004
http://www.megaupload.com/?d=wgwkyefs zmovie4u.com_a.nightmare.on.elm.street.2010.480p.ts.flawl3ss .x264.mkv.005

لینک ها **********ن. نیستن؟

deltang 08-09-2010 08:50 PM

منم یه فیلم ترسناک دیدم اسمش سایه ها ست خارجیه ولی نسخه ی ایرانیشم هست واقعا ترسناک بود من با دیدنش 3-4 شب نخوابیدم.سر میزه شام نشسته بودن یه قاشق زنه می افته پایین میره که بیارش میبینه همه مهمونا سم دارن...

یه فیلم ترسناک دیگه هم هست که اسماشو یادم رفته مرده و زنش آدم خوار بودن که گوشت آدما مثه آدامس تو دهنشون می جوییدن یه پسری از خونواده ی دیگه تازه به دنیا اومده بود یه واقعا زشت بوده میگفتن آل بردس که پدر مادرش اونو تو سطل آشغال گذاشتن اون آدم خوارا بچه رو اوردن و بزرگش کردن وقتی بچه بزرگ شد پوست گرگ رو به صورتش دوخت و........

SHeRvin 08-09-2010 09:08 PM

یونس جان متاسفانه هر چی میگردم همه اپلود سنتر ها ثیلللتر شده .... مگا اپلود هم همینطور... الان در حال دانلود کردنم.... یک جوری از طریق کورش به دستت میرسونم .... چون اجباریه باید ببینی:d ... البته نمیدونم این سری هم مثل قبل خوب هست یا نه

دلتنگ جان این فیلمی که میگی باید خیلی جالب باشه اگه اسمش یادت اومد حتما بگو ...

Younes 08-09-2010 10:18 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط deltang (پست 174037)
منم یه فیلم ترسناک دیدم اسمش سایه ها ست خارجیه ولی نسخه ی ایرانیشم هست واقعا ترسناک بود من با دیدنش 3-4 شب نخوابیدم.سر میزه شام نشسته بودن یه قاشق زنه می افته پایین میره که بیارش میبینه همه مهمونا سم دارن...

یه فیلم ترسناک دیگه هم هست که اسماشو یادم رفته مرده و زنش آدم خوار بودن که گوشت آدما مثه آدامس تو دهنشون می جوییدن یه پسری از خونواده ی دیگه تازه به دنیا اومده بود یه واقعا زشت بوده میگفتن آل بردس که پدر مادرش اونو تو سطل آشغال گذاشتن اون آدم خوارا بچه رو اوردن و بزرگش کردن وقتی بچه بزرگ شد پوست گرگ رو به صورتش دوخت و........

دختر از این فیلم ها نبین. فردا میری استاد دانشگاهتونو می خوری:d:21:.من که میگم تو فیلم ترسناک سر رشته ای ندارم.(نیست تو بقیه زمینه ها خیلی سر رشته داری.:24:_:2:)
نقل قول:

نوشته اصلی توسط jacoooob (پست 174039)
یونس جان متاسفانه هر چی میگردم همه اپلود سنتر ها ثیلللتر شده .... مگا اپلود هم همینطور... الان در حال دانلود کردنم.... یک جوری از طریق کورش به دستت میرسونم .... چون اجباریه باید ببینی:d ... البته نمیدونم این سری هم مثل قبل خوب هست یا نه

شما دمت گرمه. راستی شروین جان من خیلی فیلم دارم:cool:. یه 2000 هزار تایی دی وی دی و تعداد زیادی هم دایو ایکس و سی دی{داش مشتی}. اگه فیلم های خاصی رو می خای لیست کن بم بگو سه سوته برات می فرستم. اصلا هم رو در بایستی نداشته باش.
بقیه بچه های سایت هم همین طور.

deltang 08-09-2010 11:39 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط younes (پست 174057)
دختر از این فیلم ها نبین. فردا میری استاد دانشگاهتونو می خوری:d:21:.من که میگم تو فیلم ترسناک سر رشته ای ندارم.(نیست تو بقیه زمینه ها خیلی سر رشته داری.:24:_:2:)

مگه من چمه که نبینم؟:65:شما نگران استادای دانشگاه ما نباش قبلا توسط دیگران خورده شدن:24:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط jacoooob (پست 174039)

آقا شروین اون فیلمه ماله پسر عموم بود و چندین دی وی دی حدود 2000 تا فیلم توشون بود بدونه دوبله بودش حالا بهش زنگ میزنم ازش می پرسم البته اگه یادش باشه چون خیلی زیادن

یکی دیگه از اون فیلما این بود که گروهی بودن با ازدواج مخالف بودن و هرکی ازدواج می کرد باهاش دوست میشد و اونو به پایگاهشون می بردن و شکنجه می دادن این فیلم واقعا چندش آور بود با دریل رو شونه هاشونو سوراخ می کردن.

nae 08-10-2010 12:25 AM

تو این دو روز دو فیلم دیدم که عالی بودند
یکیش مظنوین همیشگی بود که واسه چندمین بار دیدمش
فیلم خیلی خوبیه و برایان سینگر رو این فیلم معروف کرد
کوین اسپیسی هم عالی بازی کرد

ولی دومین فیلمی که خیلی خیلی تحت تاثیر قرارم داد نینوچکا اثر ارنست لوبیچ بود
یه کمدی رمانتیک محشر که کاملا معلومه که فقط بیلی وایلدر می تونه همچین فیلمنامه ای بنویسه
شخصیت های جالبی هم داره
هر کدوم یه جور تیپن
بولیانوفشم که احمقترین نقش رو به اصطلاح داره ولی یه جایی وقتی بعد سانسور کامل نامه ای که لئون برای نینوچکا فرستاده بوده میگه خاطره هامونو که نمی تونن سانسور کنن مو به تن آدم سیخ میشه

پیشنهاد می کنم هر دو فیلم رو ببینید خصوصا نینوچکا رو

اطلاعات اولیه هم اینه
کارگردان:ارنست لوبیچ
نویسنده:بیلی وایلدر
بازیگر:گرتا گاربو
محصول:1939

امیر عباس انصاری 08-10-2010 01:04 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط jacoooob (پست 174028)
سلام

سلام
یونس دست مریزاد کارت بیسته

شروین من تعریف فردی کروگر و کابوس رو دیدم
چیزی شبیه جوکره و تو تخیلات دختره میاد و کشتار میکنه
خنده دارترین فیلم ترسناکی که من دیدم و کلی خندیدم و اعصاب همه کیشمیشی شد از خنده های من کلبه وجشت بود (چند نسخه داره)
و ترسناک که نه
مهیج ترین فیلمی که دیدم و خوشم اومد و دوست دارم سری غارتگر بود

Younes 08-10-2010 01:33 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط nae (پست 174092)
تو این دو روز دو فیلم دیدم که عالی بودند
یکیش مظنوین همیشگی بود که واسه چندمین بار دیدمش
فیلم خیلی خوبیه و برایان سینگر رو این فیلم معروف کرد
کوین اسپیسی هم عالی بازی کرد

ولی دومین فیلمی که خیلی خیلی تحت تاثیر قرارم داد نینوچکا اثر ارنست لوبیچ بود
یه کمدی رمانتیک محشر که کاملا معلومه که فقط بیلی وایلدر می تونه همچین فیلمنامه ای بنویسه
شخصیت های جالبی هم داره
هر کدوم یه جور تیپن
بولیانوفشم که احمقترین نقش رو به اصطلاح داره ولی یه جایی وقتی بعد سانسور کامل نامه ای که لئون برای نینوچکا فرستاده بوده میگه خاطره هامونو که نمی تونن سانسور کنن مو به تن آدم سیخ میشه

پیشنهاد می کنم هر دو فیلم رو ببینید خصوصا نینوچکا رو

اطلاعات اولیه هم اینه
کارگردان:ارنست لوبیچ
نویسنده:بیلی وایلدر
بازیگر:گرتا گاربو
محصول:1939

مظنونین همیشگی رو من هم خیلی دوست دارم. کوین اسپیسی هم که مثل همیشه عالیه. من عاشقشم. خدا می دونه توی american beauty با من چی کار کرده. یا توی k_pax . اون یکی فیلم رو هم که ندیدم.
آخرین فیلمی که دیدم طلا و مس بود. ساخته ی همایون اسعدیان. این اسعدیان رو من با سریال راه بی پایان می شناسم. به نظرم یکی از بهترین سریال های ایرانی بود. ده رقمی رو هم ساخته بود که بعدا به خاطر ساختنش عذر خواهی کرد. طلا و مس هم به نظرم فیلم خوبی بود. ارزش دیدن رو داره.

SHeRvin 08-10-2010 02:49 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Younes (پست 174057)
شما دمت گرمه. راستی شروین جان من خیلی فیلم دارم:cool:. یه 2000 هزار تایی دی وی دی و تعداد زیادی هم دایو ایکس و سی دی{داش مشتی}. اگه فیلم های خاصی رو می خای لیست کن بم بگو سه سوته برات می فرستم. اصلا هم رو در بایستی نداشته باش.
بقیه بچه های سایت هم همین طور.

مرسی یونس جان ... ممنون از لطفت کارت خیلی درسته ... میدونم که اطلاعات خیلی خوبی از سینما داری

چطوری 2000 تا عنوانت رو مدیریت میکنی؟ مثل من که نیستی خدایی نکرده دل و روده فیلما بیرون باشه :21:

دنبال یک فیلم به اسم اوژنی گرانده که دوبله هم هست... هستم ولی گیر نمیاد ...

نقل قول:

نوشته اصلی توسط deltang (پست 174086)

آقا شروین اون فیلمه ماله پسر عموم بود و چندین دی وی دی حدود 2000 تا فیلم توشون بود بدونه دوبله بودش حالا بهش زنگ میزنم ازش می پرسم البته اگه یادش باشه چون خیلی زیادن

یکی دیگه از اون فیلما این بود که گروهی بودن با ازدواج مخالف بودن و هرکی ازدواج می کرد باهاش دوست میشد و اونو به پایگاهشون می بردن و شکنجه می دادن این فیلم واقعا چندش آور بود با دریل رو شونه هاشونو سوراخ می کردن.

مرسی فاطیما جان ممنون

نقل قول:

نوشته اصلی توسط امیر عباس انصاری (پست 174129)
سلام
یونس دست مریزاد کارت بیسته

شروین من تعریف فردی کروگر و کابوس رو دیدم
چیزی شبیه جوکره و تو تخیلات دختره میاد و کشتار میکنه
خنده دارترین فیلم ترسناکی که من دیدم و کلی خندیدم و اعصاب همه کیشمیشی شد از خنده های من کلبه وجشت بود (چند نسخه داره)
و ترسناک که نه
مهیج ترین فیلمی که دیدم و خوشم اومد و دوست دارم سری غارتگر بود

امیر من خیلی وقت پیش این فیلم رو دیدم شاید چون کوچیک بودم خیلی به نظرم ترسناک میومد... دقیقا همونیه که میگی ... هر کی خواب میبینه و هر بلایی سرش میاد تو خواب و وقتی از خواب میپره میبینه فردی جلوش همون بلا رو در بیداری سرش میاره :21:

کلبه وحشت واقعا بیشتر به کمدی میومد مخصوصا اونجاش که با اره برقی تانگو میرقصه ...:d

ولی از طالع نحس نمیشه گذشت ... و جن گیر اصلی ... اینا مثل خیلی فیلم ها با قطع کردن بدن و خونریزی بازی نمیکنن و با روحیات بیننده بازی میکنن

غارتگر رو ندیدم .... اگه وقت داشتی یک توضیح کوچیک در موردش بده امیر

Younes 08-10-2010 10:23 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط jacoooob (پست 174137)

مرسی یونس جان ... ممنون از لطفت کارت خیلی درسته ... میدونم که اطلاعات خیلی خوبی از سینما داری

چطوری 2000 تا عنوانت رو مدیریت میکنی؟ مثل من که نیستی خدایی نکرده دل و روده فیلما بیرون باشه :21:

والا مدیریت که نداریم._:2: چند وقت پیش نشستم لیست بنویسم که همون اول هاش بی خیال شدم. مرتب نگه شون می دارم ولی خب اگه بخوام یه فیلم خاصی رو پیدا کنم باید کلی بگردم. اون فیلمی که گفتی اسم انگلیسیش رو بده اگه تو ایران باشه برات جورش می کنم.{داش مشتی}

topic_sun 08-10-2010 11:10 AM

سلام دوستان همگی خوبید؟ من چند وقت پیش فیلم avatar رو دیدم شما هم بینید حتما خوشتون مییاد

گارگردان:جیمز کامرون
تهیه کننده:جان لاندو
بازیگران:سام ورتینگتون_زو سالاندا_استفن لانگ

مهدی 08-10-2010 11:13 AM

سلام
من اواتار رو دیدم البته نصفه نیمه و با کیفیت بد از رو پرده کپی شده بود ولی از فیلم خوشم نیامد.

Younes 08-10-2010 12:06 PM

آواتار هم واقعا فیلم جالبی بود. شاید ارزش هنری نداشت ولی خب ارزش بصری فوق العاده ای داشت. من هم از دیدنش لذت بردم.

nae 08-10-2010 02:14 PM

ترجیح میدم آواتار رو نبینم چون نه از کارگردانش خوشم میاد،نه از فیلماش و خصوصا این فیلمش

طلا و مس فیلم نسبتا خوبی بود ولی نه اونقدر که می گفتنم نه،چون یه سری چیزاش بهشون حال داد خیلی حال کردن یه عده ولی بازی نگار جواهریان خوب بود تو این فیلم
راه بی پایان هم سریال خوبی بود ولی پایان خوبی نداشت(همونطور بی پایان میذاشتش خیلی بهتر بود)سریالهایی که تو این چند ساله ازشون خوشم اومد اول میوه ممنوعه بود بعدش شمس العماره و سریالهای آقای مدیری

یونس جان ولی پیشنهاد می کنم حتما نینوچکا رو ببینی
از دست نده این فیلم رو که واقعا ضرر می کنی

اکنون ساعت 06:37 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.