![]() |
مهدويكيا با استيلآذين قرارداد جديد امضا كرد |
فيليپ آلوز دسوزا در استقلال |
زندي تمديد نکرد |
جان واریو : علت جداییام از استقلال مسائل مالی نبود |
مرفاوي نارنجي شد/سرمربي سابق استقلال در تيم سابق قلعهنويي |
تیم فوتبال کوچولوهای ایرانی !
تیم فوتبال کوچولوهای ایرانی ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
منصوري با پرسپوليس تمديد کرد |
- مجتبی جباری و آرش برهانی دو بازیکن استقلال قرارداد خود را در هیات فوتبال به ثبت رساندند. |
قهرمانی اسپانیا در جام جهانی، شرکت توشیبا را با بحران مواجه کرد!
قهرمانی اسپانیا در جام جهانی، «یک لپتاپ با پردازنده Core i5 یا یک تلویزیون توشیبا بخرید، اگر کشورتان قهرمان جام جهانی شد، پولتان را پس بگیرید.»شرکت توشیبا را با بحران مواجه کرد! این متن آگهیای بود که توشیبا، در آلمان، انگلستان، پرتقال و اسپانیا، پیش از بازیهای جام جهانی فوتبال منتشر کرده بود. شاید کارشناسان توشیبا، تصور میکردند که تیمی از آمریکای جنوبی قهرمان جام جهانی میشود و به همین علت دل و جرأت دادن چنین آگهی سخاوتمندانهای را پیدا کرده بودند، اما حالا که اسپانیا قهرمان شده است، خریداران محصولات این شرکت، پولشان را میخواهند! اما توشیبا هم به همین سادگی پول دست اسپانیاییها نمیدهد. چرا که در آگهیهای منتشرشده با فونت ریزتری نوشته شده بود که خریدارانی که مایل بودند در این طرح شرکت داده شوند، میبایستی تا هفدهم ماه ژوئن وارد سایت شرکت میشدند و محصول خود را ثبت میکردند. حالا که اسپانیاییها متوجه این راه گریز توشیبا شدهاند، حس میکنند که فریب خوردهاند و اتحادیه مصرٰفکنندگان هم عقیده دارد که نباید چنین ادعای بزرگی مبنی بر بازگرداندن پول، به این صورت ناپیدا مشروط به ثبت آنلاین میشد. منبع |
|
فیفا: با ایران توافق کردیم ، دختران فوتبالیست می آیند اما نه با مقنعه!
فیفا و فدراسیون فوتبال ایران روی پوشش تیم دختران زیر 15 سال ایران توافق کردند . فدراسیون فوتبال ایران پذیرفت که آنها مقنعه را به عنوان لباس ورزشی کنار بگذارند و در عوض و به جای مقنعه از "سر بند" (شبیه کلاه شنا) استفاده کنند.
سخنگوی فیفا اعلام کرد که این سازمان با فدراسیون فوتبال ایران توافق کرده تا تیم ملی فوتبال زنان زیر 15 سال ایران با پوشش مورد توافق در بازی های المپیک نوجوانان در سنگاپور شرکت کنند . به گزارش عصر ایران و به نقل از وب سایت " استریت تایمز " یک سخنگوی فیفا که نامی از او برده نشده به این وب سایت گفته است که فیفا حدود دو ماه پیش با مسئولان فدراسیون فوتبال ایران بر سر پوشش زنان فوتبالیست ایرانی توافق کرده است . این مقام فیفا گفت : " فیفا و فدراسیون فوتبال ایران روی پوشش تیم دختران زیر 15 سال ایران توافق کردند . فدراسیون فوتبال ایران پذیرفت که آنها مقنعه را به عنوان لباس ورزشی کنار بگذارند و در عوض و به جای مقنعه از "سر بند "(شبیه کلاه شنا) استفاده کنند ". وی افزود که توافق فدراسیون فوتبال ایران با فیفا در اول می 2010 ( اوایل خرداد 1389 ) انجام شده است . " سربندی " که تیم ملی فوتبال زنان ایران از آن استفاده خواهند کرد شبیه سربندهایی است که زنان شناگر در مسابقات از آن استفاده می کنند ، با این حال سه هفته پیش مرضیه اکبر آبادی معاون سازمان تربیت بدنی لباس جدید طراحی شده را نا مناسب دانسته بود . فیفا دراکتبر سال گذشته میلادی ( مهر ماه 1389) طی نامه ای به فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرد که حضور تیم دختران ایران در این رقابتها به دلیل داشتن حجاب و سرپیچی از قانون چهار بازی در فیفا ممکن نیست. این تصمیم با مخالفت فدراسیون فوتبال و کمیته ملی المپیک ایران مواجه شد و فدراسیون فوتبال ایران در نامه ای رسمی به " بن همام " که عضو کمیته اجرایی فیفا هم هست رسما اعتراض خود را اعلام کرد اما در نهایت در جلسه کمیته اجرایی حضور ایران تایید نشد. به همین دلیل و پس از محرومیت فوتبال دختران زیر 15 سال ایران ، علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال و امید جمالی عضو کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال در روز 14 آوریل 2010 (25 فرودین 89) به مقر فیفا در سوییس رفتند و مذاکراتی در این باره با سپ بلاتر رئیس و جرومه والکه دبیرکل فیفا انجام دادند . پس از بازگشت کفاشیان و جمالی از سوئیس ، فدراسیون فوتبال با تنظیم نامه ای برای رییس فیفا ، نحوه پوشش دختران ایران و همچنین عکس و فیلم پوشش جدید پیشنهادی دختران ایران به همراه تمامی فاکتورهایی که قانون چهار را راعایت کند به فیفا فرستاد . |
معرفی تعدادی از بهترین بازیکنان تاریخ میلان
http://www.aftab.ir/articles/sport/f...24186c961f.jpg
میلان به عنوان پرافتخارترین تیم ایتالیا و قاره سبز بازیکنان خوب و زیادی بر خود دیده است. سایت گل در مطلبی به معرفی بهترین بازیکنان حاضر در این تیم پرداخته که در ادامه می خوانید: ● لورنزو بوفون (۱۹۵۹- ۱۹۴۹) او نخستین بار در سن ۲۰ سالگی به میلان رفت و توانست در ۱۰ سال حضورش در جمع میلانی ها ۴ بار فاتح اسکودتو شود. او در تیم ملی نیز موفق ظاهر شد و ۱۶ بازی ملی برای ایتالیا به نمایش گذاشت. ● فرانکو باره سی (۱۹۹۷- ۱۹۷۷) این بازیکن با بازی های ارزنده خود به عنوان بازیکن قرن بیستم ایتالیا انتخاب شد. او در کنار «فرانتس بکن باوئر» و «گائتانو شیره آ» بهترین بازیکن جهان در پست خود بود. او نیز همچون مالدینی تنها در میلان به میدان رفت و توانست ۶ بار به قهرمانی در سری A و ۳ قهرمانی در اروپا دست پیدا کند. او ۸۴ بار برای ایتالیا به میدان رفت. ● کارل هاینس شنلینگر (۱۹۷۴- ۱۹۶۵) او بازیکن ارزنده ای است که توانست بازی های خوبی برای میلان به نمایش بگذارد. او در نیمه نهایی جام جهانی ۱۹۷۰ و در دیدار مقابل ایتالیا با گلزنی خود تیم را به پیروزی رساند. وی در ۹ سال حضورش در تیم به یک اسکودتو، یک قهرمانی در اروپا، ۲ قهرمانی در جام برندگان باشگاه های اروپا و ۳ قهرمانی در جام حذفی دست یافت. ● پائولو مالدینی (۱۹۸۴ تاکنون) او بدون شک یکی از اسطوره های تاریخ فوتبال ایتالیا است و نزدیک به ۲۵ سال است که در صدر بهترین باشگاه های جهان حضور دارد. او در ژانویه ۱۹۸۵ نخستین بازی خود را انجام داد و از آن زمان رکورد بیشترین حضور در سری A را در اختیار دارد. وی توانسته با این تیم به ۷ قهرمانی در سری A و ۵ قهرمانی در سطح اروپا دست پیدا کند. وی همچنین ۱۲۶ بار با پیراهن ایتالیا به میدان رفته است. ● نیلس لیدهولم (۱۹۶۱-۱۹۴۹) این بازیکن سوئدی یکی از اسطوره های فراموش نشدنی باشگاه بود. او توانایی بالایی در ارسال پاس داشت و این باعث شد بتواند ۲ فصل را بدون اشتباه در ارسال پاس پشت سر بگذارد. او پس از آن و هنگامی که نخستین پاس اشتباه را داد، از سوی هواداران ۵ دقیقه مورد تشویق قرار گرفت. وی در پایان دوران بازیگری هدایت میلان و رم را بر عهده داشت و موفق شد ۴ بار فاتح اسکودتو شود. ● فرانک ریکارد (۱۹۹۳- ۱۹۸۸) این بازیکن خط میانی یک بازیکن با کلاس جهانی بالا بود که می توانست در پست های دفاعی نیز به خوبی کار کند. او در میلان ۲ عنوان قهرمانی در سری A و ۲ عنوان قهرمانی در اروپا کسب کرد. او در فینال سال ۱۹۹۰ مقابل بنفیکا توانست گل پیروزی میلان را به ثمر برساند. ● روبرتو دونادونی (۱۹۹۹-۱۹۹۷ و ۱۹۹۶-۱۹۸۶) در سال هایی که ایتالیا از داشتن یک هافبک محروم بود، وی توانست به خوبی جای خود را در تیم ملی پیدا کند. در نخستین فصل حضورش در تیم میلان توانست یوونتوس را شکست دهد. او در سال های حضورش در میلان یکی از بهترین بازیکنان بود. او ۶۳ بار با ایتالیا به میدان رفت. ● جیانی ریورا (۱۹۷۹- ۱۹۶۰) پسر طلایی سری A نخستین بازی خود را در سن ۱۵ سالگی برای باشگاه الساندریا انجام داد. او در ۱۹ سال حضورش در میلان به ۳ قهرمانی در اسکودتو و ۲ قهرمانی در اروپا رسید. او در پیروزی ۴ بر یک مقابل آژاکس نقش بسزایی داشت. ● خوزه آلتافینی (۱۹۶۵-۱۹۵۸) بسیاری او را بهترین برزیلی می دانند که توانست در میلان پیشرفت کند. او در ۲۴۸ مسابقه ۱۶۸ گل به ثمر رساند. او در ۷ فصل حضورش در میلان افتخارات زیادی کسب کرد.وی در سن ۳۸ سالگی و پس از ۱۸ سال حضور در ایتالیا از سری A جدا شد. ● مارکو فان باستن (۱۹۹۳- ۱۹۸۷) او بهترین هلندی حاضر در تیم بود موفق شده ۳ بار توپ طلا را بگیرد و به ۳ قهرمانی در اسکودتو دست یابد. او در ۱۶۸ مسابقه که به میدان رفته توانست ۱۰۸ گل به ثمر برساند. به علاوه او ستاره هلند بود. وی در فینال یورو ۸۸ توانست گلی فراموش نشدنی به ثمر برساند. وی در سن ۲۹ سالگی و به دلیل مصدومیت از دنیای بازیگری خداحافظی کرد. ● گونار نوردال (۱۹۵۶-۱۹۴۹) او با به ثمر رساندن ۲۱۰ گل در ۲۵۷ مسابقه به بهترین گلزن باشگاه تبدیل شده است اما در تاریخ سری A پس از سیلویو پیولا در مکان دوم جای دارد. او ۲ بار قهرمان اسکودتو شد. وی همچنین در ۴۳ حضورش در تیم ملی سوئد ۳۳ بار موفق به گلزنی شد. |
البته بازیکنای زیادی رو جا انداخته که خودم براتون معرفیشون می کنم
بازیکنایی مثل شوچنکو و کاکا هم می تونستن تو این لیست بی شک باشند یا بیلی کاستاکورتا |
معرفي كامل ليگ برتر انگلستان11-2010 (+ عكس)
رقابت های لیگ برتر فصل 11-2010 که به خاطر اسپانسر خود با نام Barclays Premier League نیز شناخته می شود، نوزدهمین فصل خود از بدو تأسیس در سال 1992 خواهد بود. |
پيشنهاد تمديد قرارداد سه ساله اوساسونا به جواد نکونام
پيشنهاد تمديد قرارداد سه ساله اوساسونا به جواد نکونام
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000649.jpg اگرچه فصل جديد رقابتهاي لاليگا به خاطر نامشخص بودن ادامه حضور در اوساسونا براي نکونام و شجاعي چندان خوب شروع نشد اما به هر حال در مجموعه اوساسونا، اين دو ايراني بازيکناني نبودند که آنتونيوکاماچو بتواند به راحتي از آنها چشم بپوشاند. اين روزها دوباره نکونام به ترکيب اصلي اوساسونا بازگشته و شجاعي هم بازيکن مهمي در انديشههاي تاکتيکي مربي صاحب سبک فوتبال اوساسونا به حساب ميآيد. کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران به سوالهاي مختلفي پاسخ داد .از جريان مصاحبهاش با سايت باشگاه اوساسونا گرفته تا درخواستش از مطبوعات ايران و سرنوشت تيم ملي در جام ملتها. * پس از مدتها سايت باشگاه اوساسونا مصاحبهاي را با شما و شجاعي روي خروجياش گذاشت. جريان اين مصاحبه چه بود؟ اول فصل به خاطر شرايطي که وجود داشت و معلوم نبود که من و مسعود در اوساسونا ميمانيم يا نه دو روزنامه محلي عليه ما شيطنت کردند. بعد آنها چند مرتبه درخواست مصاحبه کردند که نپذيرفتيم اما براي اينکه به مردم پمپلونا احترام گذاشته باشيم و بگوييم با آنها مشکلي نداريم با سايت باشگاه صحبت کرديم. * يعني واقعا بعد از تاخير اول فصل الان ديگر مشکلي بين شما و تماشاگران وجود ندارد؟ قطعا نه. با تماشاگران مشکلي نداريم. بعضي روزنامههاي محلي در اينجا هستند که دوست دارند بازيکنان بومي براي اوساسونا بازي کنند. تيم ما هم بازيکن بومي کم دارد و اين روزنامهها وقتي ما گفتيم ميخواهيم برويم سعي کردند با فشارهايشان شرايط را عوض کنند. وقتي گفتم نميمانم و با دو باشگاه مذاکره کردم به آنها برخورده بود و برايشان خيلي سخت بود. اين روزنامهها ميگفتند اوساسونا براي ما زحمت کشيده و نبايد ما از اين باشگاه برويم. * قضيه عذرخواهي شما چه بود؟ زماني که قرار شد از اوساسونا جدا شوم براي مذاکره چند روزي ديرتر به اسپانيا رفتم و وقتي توافقي با باشگاههاي مذاکره کننده حاصل نشد، باشگاه اعلام کرد حالا که ميخواهي بماني بايد جريمه شوي. من هم گفتم مشکلي با جريمه شدن ندارم و در آخر باشگاه هم جريمهاي در نظر نگرفت و گفت حالا که قصدت ماندن است، جريمهاي در کار نخواهد بود. من صحبتي هم با رسانههاي ايراني دارم. من و مسعود نماينده فوتبال ايران در اسپانيا هستيم و تلاشمان هم اين است که از فوتبال ايران دفاع کنيم. ميخواهم بگويم که هر خبري در ايران منتشر ميشود، اينجا بازتاب دارد. * وضعيت اوساسونا را چطور ميبينيد . کسب 6 امتياز از هفت بازي واقعا خوب نيست؟ بله، من هم قبول دارم. ما تا اينجاي کار خوب نتيجه نگرفتهايم. اول فصل شرايط دشوار است اما ما داريم رفته رفته وضعيت بهتري پيدا ميکنيم و هفته به هفته بهتر ميشويم. * چند وقت پيش شايعه شده بود شما فصل بعد به ليگ ايران بر ميگرديد؟ چقدر اين شايعه صحت دارد؟ من قطعا روزي به فوتبال ايران برميگردم و براي يکي از تيمهاي استقلال و پرسپوليس بازي ميکنم اما الان شرايط طوري نيست که بخواهم راجع به زمان دقيق بازگشتم به فوتبال ايران صحبت کنم. البته از کشورهاي مختلفي پيشنهادهايي داشتهام اما اگر بخواهم بين بازي در ايران و بازي در کشورهاي عربي يکي را انتخاب کنم قطعا ترجيحم فوتبال ايران خواهد بود. * به خاطر تجربهاي که از ليگ امارات داريد، اين حرف را ميزنيد؟ من 6 ماه در امارات بازي کردم و شرايطم خوب بود. براي الوحده در 4 بازي سه گل زدم و با الشارجه هم نايب قهرمان شدم و شش، هفت گل براي اين تيم زدم. الان هم دو پيشنهاد بسيار خوب از بهترين تيمهاي امارات دارم. * شب قبل از بازي ايران – برزيل، يکي از سايتهاي ترکيهاي خبر از علاقه باشگاه فنرباغچه براي جذب شما داد. با شما هم صحبت کردند؟ با خود من هيچ صحبتي نکردند اما قضيه پيشنهادشان جدي بود. خود باشگاه اوساسونا هم پيشنهاد داده که قراردادم را براي سه سال ديگر تمديد کنم اما خودم دوست دارم شرايط جديدي را تجربه کنم. * دو هفته بعد از بازي ايران – برزيل ميشود منطقيتر درباره اين بازي حرف زد. گفته بوديد اين بازي يکي از روياهاي کودکيتان است؟ اگر بخواهيم منطقي صحبت کنيم بايد بگويم که پس از شکست ما برابر برزيل و پيروزي ژاپن برابر آرژانتين، نبايد همه چيز را زير سوال ببريم. اگر ما هم در تهران با برزيل بازي ميکرديم، قطعا ميتوانستيم به حريف گل بزنيم. اگر هم دقت کرده باشيد گل دوم و سوم برزيل در اواخر بازي بود و گل اول برزيل هم از روي يک ضربه استثنايي به ثمر رسيد. آلوز توپ را جايي فرستاد که هيچ کاري از دست مهدي رحمتي بر نميآمد. به هر حال اعتقاد من اين است که نميشود فوتبال برزيل را با فوتبال آرژانتين مقايسه کرد. برزيل تيم جديدي را تشکيل داده و آنها ميخواهند براي جام جهاني 2014 که در کشور خودشان برگزار ميشود بهترين تيم را در اختيار داشته باشند. ضمن اينکه ما در کشور غريبه با برزيل بازي داشتيم و شرايط آب و هوايي هم جوري نبود که با آن خيلي آشنا باشيم. با همه اين شرايط ما در نيمه اول خيلي خوب بازي کرديم. يک گل نزديم و يک توپمان به تيرک خورد. واقع بينانه اين است که بگوييم حداقل يک نيمه خوب بازي کرديم. * سه ماه مانده به جام ملتها، فکر ميکنيد چقدر روياي رسيدن به قهرماني در آسيا پس از 35 سال نزديک به واقعيت باشد؟ واقعا نميشود قاطعانه صحبت کرد. تيم ما شرايط خيلي خوبي دارد. درست است که دو بازي اخيرمان را باختهايم اما شکست به کويت به خاطر شرايطي که حتما در آنجا وجود داشته بوده-البته من آنجا نبودم- و باخت به برزيل هم طبيعي بود، اما به هر حال ما تيم خوبي داريم و تنها کارهاي کوچکي مانده که بايد مسولان فدراسيون فوتبال و مسولان ورزش کشور آنها را هم انجام بدهند. * چه کارهايي باقي مانده؟ بايد تمام شرايط آماده باشد تا تيم ملي بدون حاشيه و دغدغه تنها به فکر بازي باشد. ضمن اينکه چون جام ملتها در کشوري عربي برگزار ميشود بايد مراقب حاشيه سازيها باشيم. *سازمان تربيت بدني به فدراسيون فوتبال پيشنهاد داد کميتهاي براي انتخاب سرمربي تيم ملي بعد از جام ملتها تشکيل دهد. اين تصميم چقدر در فوتبال حرفهاي اروپا ديده ميشود؟ در دنياي فوتبال حرفهاي اين کار طبيعي است. وقتي قرارداد يک مربي در حال به پايان رسيدن است يا قرارداد مربي را تمديد ميکنند يا اينکه اعلام ميشود فرد ديگري جانشين سرمربي فعلي خواهد شد اما همه اين اتفاقات به صورت داخلي انجام ميشود. با اين حال به نظرم بايد ما صبر و تحمل داشته باشيم. بايد تمام تمرکزمان روي جام ملتها باشد. زماني وجود ندارد که بخواهيم آن را هدر بدهيم. تمرکز بهترين کاري است که ميتوانيم انجام بدهيم. * نظرتان درباره بازي با نيجريه چيست؟ به هر حال نيجريه يکي از پرقدرتترين تيمهاي آفريقايي است و اگر با تيم اصلياش بيايد که ظاهرا اين چنين است بازي خيلي خوبي خواهد شد. * شايد بهترين اتفاق در اين بازي اين باشد که تيم ملي پس از مدتها قرار است در ورزشگاه آزادي بازي کند. اين آخرين فرصت براي هواداران خواهد بود که پيش از جام ملتها تيم ملي را در ايران ببينند. بله. فکر ميکنم ماههاست که از آخرين بازي ايران در ورزشگاه آزادي ميگذرد. البته داربي نشان داد که مردم همچنان به فوتبال علاقه دارند. فکر ميکنم بازي با نيجريه هم چنين اتفاقي بيفتد. واقعا فوتبال بدون تماشاگر بيمعني است. اميدوارم مردم براي بازي با نيجريه به ورزشگاه بيايند. * اين روزها در فوتبال ايران همه از ذوب آهن حرف ميزنند. بازي اين تيم را برابر الهلال ديديد؟ من بايد به باشگاه ذوب آهن به خاطر صعود به فينال ليگ قهرمانان آسيا تبريک بگويم. من بازي اين تيم با الهلال را ديدم و آرزوي قلبيام اين است که اين تيم بتواند در فينال هم به پيروزي برسد. انشاا... با همت تيم ذوب آهن اين تيم ميتواند قهرمان آسيا شود. منبع : سايت www.football3.ir/ 89/8/1 |
چگونه پیروزی ، دوباره پرسپوليس شد ؟
پیش از انقلاب، مالک باشگاه «شرکت سهامی سیآرسی» (بخش خصوصی) بود. پس از انقلاب، اموال باشگاه مصادره شد و تحت پوشش بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و سازمان تربیت بدنی رفت. (دهه ۱۳۶۰)از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶، باشگاه تحت مدیریت وزارت معادن و فلزات بود و از لحاظ منابع مالی دگرگون شد. |
وفايي پیش از این مدعی بود که صد در صد باشگاه فرهنگي، ورزشي پرسپوليس متعلق به بنده است و سازمان تربيتبدني هيچ سهمي در اين تيم ندارد. |
مسعود،ستاره این روزهای اوساسونا؛ نکونام صدتایی شد
مسعود،ستاره این روزهای اوساسونا؛ نکونام صدتایی شد |
انتخاب برترینهای فوتبال در سال 2010
مراسم انتخاب بهترینهای فوتبال جهان در سال 2010 شب گذشته در مقر فیفا در سوئیس برگزار شد. http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1.../80565_144.jpg پپ گواردیولا پاكت نام برنده توپ طلای سال 2010 فیفا را باز كرد http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1.../80566_768.jpg لیونل مسی بهترین بازیكن و برنده توپ طلا http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1.../80567_270.jpg http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1.../80568_345.jpg http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1.../80569_923.jpg http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1.../80570_730.jpg ژوزه مورینیو مربی منتخب فیفا در سال 2010 http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1.../80571_242.jpg گواردیولا كه دستش از عنوان برترین مربی سال دنیا كوتاه ماند، توپ طلا را به شاگردش میدهد http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1.../80572_365.jpg لیونل مسی، برنده توپ طلای سالهای 2009 و 2010، از اسنایدر، ستاره هلندی اینتر كه خیلیها توپ طلای امسال را حق او میدانستند، دلجویی میكند http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1.../80573_270.jpg برترین بازیكن و برترین مربی سال 2010 در كنار هم. لبخند مسی و قیافه جدی مورینیو! http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1.../80574_551.jpg از چپ به راست: مادر مسی، مادر چابی و مادر اینیستا http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1.../80575_519.jpg تیم منتخب سال 2010 از نظر فیفا منبع: سایت گل |
آقای خاص فوتبال در حاشیه خلیج فارس
خبرآنلاین: این سفر به دعوت شبکه ورزشی الجزیره اسپورت صورت گرفت و او در دیدار کوتاهش از این کشور حاشیه خلیج فارس از تاسیسات ورزشی اسپیرا دیدن کرد . او دراین دیدار ابراز امیدواری کرد برای آموزش مربیان فوتبال قطری باز هم به این کشور سفر کند.
|
برنامه این هفته پخش مستقیم مسابقات فوتبال از شیکه سه
برنامه این هفته پخش مستقیم مسابقات فوتبال از شیکه سه
شبکه سه سیما در ادامه این هفته مسابقات ذیل را به صورت زنده پخش میکند. * سهشنبه 05/07/1390 ساعت : 22:15 لیگ قهرمانان اروپا گروه A : بایرن مونیخ - منچسترسیتی * چهارشنبه 06/07/1390 ساعت : 17:20 لیگ قهرمانان آسیا : ذوب آهن - سامسونگ * چهارشنبه 06/07/1390 ساعت : 18:50 لیگ قهرمانان آسیا : السد - سپاهان * چهارشنبه 06/07/1390 ساعت : 22:15 لیگ قهرمانان اروپا گروه E : والنسیا - چلسی همچنین دو تیم باته بورسیف و بارسلونا هم روز چهارشنبه ـ هفتم مهرماه ـ بازی دارند که با تاخیر 15دقیقه بامداد پخش می شود. |
آخرین اخبار از نقل و انتقالات باشگاه استقلال
ازانتقال مجیدی که استقلال را صاحب 500000000 تومان کرد . باشگاه استقلال از انتقال فرهاد مجیدی به تیم الغرافه مبلغ 500 میلیون تومان دریافت کرد. به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران . از آنجا که مجیدی تحت قرارداد باشگاه استقلال است، این انتقال به صورت قرضی انجام گرفت و نیم میلیارد تومان هم به حساب باشگاه استقلال واریز می شود. |
بازیکنان ایرانی چه ماشینهایی سوار میشوند؟ + لیست خودروها
به گزارش جهان به نقل از «۲۴»،بازیکنان سرشناس فوتبال ایران مثل بازیکنان سرشناس جهان افرادی ماشین باز هستند اما در میان آنها افرادی هم هستند که دنبال ماشین بازی نیستند.
نکته مهم در این میان علاقه بازیکنان مطرح کشور به خودروی پژو ۲۰۶ است و اغلب آنها بنا به دلایلی ترجیح می دهند با این خوردو در تمرینات شرکت کنند و ضمنا مهدی رحمتی دروازه بان اول تیم ملی بازیکنی است که مدعی بوده ماشین ندارد و با خودروی همسرش رفت و آمد می کند. در زیر لیست ماشین های مربیان و بازیکنان استقلال را مشاهده می کنید: پرویز مظلومی: هیوندای آزرا ۲۰۱۲ مصطفی دنیزلی: کیا ـ سورنتو جواد کاظمیان: هیوندا آزرا (اتاق قدیم) سید مهدی رحمتی ـ پژو ۲۰۶ مهدی مهدوی کیا: پورشه کاین ابراهیم شکوری: پژو ۲۰۶ منصور پورحیدری: مزدا اسماعیل شریفات: هیوندا آزرا میثاق معمارزاده: لندکروز میلاد میداوودی: پژو ۲۰۶ آرش برهانی: هیوندا سوناتا علی دایی: پورشه پاناروما محمد نصرتی: ماکسیما مهرداد اولادی: پژو ۲۰۶ محسن یوسفی: پژو ۲۰۶ رضا عنایتی: هیوندای کوپه علیرضا نورمحمدی: لکسوز فریدون زندی: لکسوز حسین هوشیار: مزدا آتیلا حجازی: مرسدس بنز احمدرضا عابدزاده: پژو 206 |
به یاد پسر سر به زیر فوتبال ایران
|
دايي:همينکه سرپا هستم خدا را شکر ميکنم
دايي:همينکه سرپا هستم خدا را شکر ميکنم
|
|
زده ماشین رو منهدم کرده میگه خداروشکر!!
بابا گردن کلفت!!! خیلی خدائیش قلچماقی حاج علی دایی.... خداییش یعنی به کینگ کونگ گفتی زکی دوستان اینم تصویر ماشین ایشاون http://www.jokfun.com/upload/images/...6235981801.jpg یعنی فقط تویوتاپرادو رو مربا کرده هاااا تصور کنین کمپانی تویوتا از علی دایی ادعای غرامت کنه اونم بابت تست محصولاتش در ایران!! |
اخبار نقل و انتقلات
دو بازیکن تیم ملی با پرسپولیس بستند! |
اولین شکارهای پرسپولیس
|
دایی،باقری و کریمی مقابل رئال مادرید
|
اکنون ساعت 10:37 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |