![]() |
اسمس - sms
|
اسمس عاشقانه
هربار که کودکانه دست کسی روگرفتم گم شدم! ترس من از گم شدن نیست !از گرفتن دستی است که بی بهانه رهایم کند……. صـــدای قـــلب نــیست صـــدای پــــای تــوست کـه شـب ها در ســینـه ام مــی دوی کـــافی اســـت کــمی خــسته شوی کـــافی اســـت کــمی بـایـستی … خوشبختی یعنی در خاطر کسی ماندگاری که لحظه های نبودنت را با تمام دنیا معامله نمیکند… هـیچکـس بعــد هـیچکـــس نـــــــمـرده امـا خـیــلــــیـا بعــد خـیـلـیـــــا، دیـــگـه زنـدگـــــی نـــــــــــکــردن! من عاشق نگاه مهربون و زیبای توام دیوونه چشمای روشن و فریبای توام وقتی توی چشام نگاهمی کنی و دروغ میگی حس می کنم من عاشق همین دروغای توام کاش فقط بودی،وقتی بغض میکردم بغلم میکردی و میگفتی: ببینم چشاتو…منو نگا کن… اگہ گریہ کنی قہر میکنم میرما!!!! نمیخوام بین منو بین دلش جنگ بشہ نمیخوام عشقی ک اون ندارہ کمرنگ بشہ من فقط ی چیزی از خدا میخوام واسہ یکبارم شدہ دلش برام تنگ بشہ خوب رویان جهان رحم ندارد دلشان باید از جان گذرد هر که شود عاشقشان آن زمانی که سرشتند ز گل پیکرشان سنگی از گلشان بود آن شد دلشان…. غربت را نباید در الفبای شهر غریب جستجو کرد همین که عزیزت را نبینی غریبی٠٠٠٠٠ خوشحال باش و لبخند بزن… فقط برای خودت زندگی کن… قبل از اینکه دعا کنی…ببخش… قبل از این که صدمه بزنی…احساس کن… قبل از تنفر…عشق بورز… زندگی این است… احساسی اش کن… بی احساس من…!!! بیشتره وقتا…… عشق…فقط شبیه عشقه بعده یه مدت میفهمی عشق و عاشق و معشوق واقعی فقط تو غصه هاست! برچشمان مهربانه تو مینویسم حکایت بی نهایت عشق راتابدانی که محبت وعشق را در چشمان تو آموختم وبا توآغاز کردم…به پاکی چشمانم وچشمانت قسم که تاابد دوستت دارم… تو یعنی فرصتی تا بی نهایت تویعنی نغمه موزون باران تویعنی تا ابد ایینه بودن برای خاطر دل های یاران شغلش این بود بیاید عاشق کند ، تنها بگذارد و برود….. نمیدانم،شاید مامور بوده و معذور!!!!!!!!!!!!! چه ستی میشود دستـان مـا کنـار هم !! بـی شـک ؛هیچ طراحی تـا امـروز چنین سـتی را بـا هـم جـور نکرده است …!!! خــــدایـــا……….. تـــنـــهـا مــگــــذار… دلــی راکــه هــیــچ کـس… ” دردش” را نــمــیــفــهــمـــد………. |
اس ام اس - پیامک
تو این دنیا تو این عالم ، میون این همه آدم ، ببین من دل به کی دادم ، به اون کس که نمیخوادم ، دلم شیشه دلش سنگه ، واسه سنگه دلم تنگه . ************************** امشب به یادت گریانم ، گرچه ز دیده ات پنهانم ، گرچه به ظاهر خندانم ، اما از درون نالانم . ----------------------------- اگه احساسمو کشتی اگه از یاد منو بردی ، اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی ، بدون اینو که دل من شده جادو به طلسمت ، یکی هست این ور دنیا تو یادش مونده اسمت . **************************** درسته که یه روزی فراموش می کنی و یه روز دیگه فراموش می شی ولی اینو بدون فراموش شدگان هرگز فراموش کنندگان را فراموش نمی کنند . **************************** خوشحالی که دلمو شکستی ؟ بدان ای نازنین آنچه شکستی تصویر زیبای خودت بود که در دلم ساخته بودی . ----------------------------------- ما نمی تونیم به دلمون یاد بدیم که نشکنه ولی می تونیم بهش یاد بدیم که اگه شکست ، لبه ی تیزش دست اونی که شکسته تش رو نبره . ***************************** به اولین شخصی که گفتم دوست دارم تو بودی ولی اونقدر دل شکستن برات راحت بود که دل ما رو هم شکستی ، مشکلی نداره ، اونقدر دل ما شکسته که دیگه ضد ضربه شده . ****************************** نقرین به عشق به عاشقی ، نفرین به بخت و سرنوشت ، به اون نگاه که عشقتو ، تو سرنوشت من نوشت ، نفرین به من نفرین به تو ، نفرین به عشق من و تو ، به ساده بودن منو ، به اون دل سیاه تو . ---------------------- چی بگم اگه تو بودی گریه ها منو نمی برد ، زندگی منو میفهمید رویاهام به هم نمیخورد -------------------------- هزار گل تقدیم به آیینه ی شکسته ای که هزار بار لبخند شما را تکرار می کند . ---------------------------------------------- من از طرح نگاه تو امید مبهمی دارم / نگاهت را نگیر از من که با آن عالمی دارم / اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست / وفا آن است که نامت را نهانی زیر لب دارم . ---------------------------------------------- نازنین مثل قناری در قفس ، هر شب هوایت می کنم / آسمان کوچکی دارم ، فدایت می کنم ---------------------------------------------- تمام شد نوبت عمر و به سر نرفت / خیال یار به سوی خم دگر نرفت / عجب حکایتی کند این شمع های میخانه / چه باده ها به بهای زلف زر نرفت . ---------------------------------------------- ای بهار زندگیم ، ای امید بودنم / غنچه ی لبهای تو ، گرمی شکفتنم / قامت رعنای تو ، قبله گاه دیدنم / آن نوای گرم تو ، بهترین شنیدنم / کنج آغوش دلت ، جاده ی رسیدنم . ---------------------------------------------- تب و تابی داره با تو بودن ای حبیب / قلب خود را قربانی نمودن ای طبیب / در رهت جانی را ستودن ای شکیب / عاشق را معشوق بودن ای رقیب . ---------------------------------------------- و من هنوز عاشقم ، آنقدر که می توانم هر شب بدون آنکه خوابم بگیرد ، از اول تا آخر بی وفایی هایت را بشمارم و دست آخر همه را فراموش کنم . ---------------------------------------------- ما دانه نخورده طعمه ی دام شدیم / ناکرده گنه دیدی چه بدنام شدیم / بودیم و کسی پاس نمیداشت که هستیم / باشد که نباشیم و بدانند که بودیم / دل را به کف هرکه نهادیم باز پس آرد / کس تاب نگهداری دل دیوانه ندارد . ---------------------------------------------- من دل به کسی جز نو به آسان ندهم / چیزی که گران خریدم ارزان ندهم / صد جان بدهم در آرزوی دل خویش / وان دل که تو را خواست به صد جان ندهم . |
ای آقایی که ضــــــــامن آهــــــو شدین. . . |
اسمس عاشقانه
|
اس ام اس عاشقانه
داشتنت مثل هوای برفی یا نم نم باران جاده شمال یا مثل آن بغلی که عاشقت است و تنهایت نمی گذارد و یا مثل برگشتن آدمی که سالهای سال منتظر آمدنش بودی ؛ آی می چسبد … . . . بعضی حرف ها را فقط دست ها به هم میزنند … فقط دستها… . . . ﺍﯾــﻨـــﻘـــﺪﺭ ” ﺗـــﻌـــﻮﯾـــﺾ ” ﻧــﮑــﻦ … ﺑـــﻪ ﺧــــﺪﺍ ﮔـــﺎﻫـــﯽ ﻣــﯿــﺘــﻮﺍﻥ ﺭﺍﺑــﻄــﻪ ﻫــﺎ ﺭﺍ ” ﺗــﻌــﻤــﯿــﺮ ” ﮐـــﺮﺩ ﺣـــﺘــﯽ ﺑـــﺎ ﯾـــﮏ ﻟـــﺒــﺨـــﻨـــﺩ ﻋــﺎﺷــﻘــﺎﻧــﻪ . . . چشمان تو حروف را بی استفاده می کنند ، کافی ست نگاه کنی . . . . . . در این غروب ﻫﺮ ﻧﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻋﺸﻖ ﺑﮕﻮﯾﺪ ﺯﯾﺒﺎﺳﺖ ﺣﺎﻻ ﺳﻤﻔﻮﻧﯽ ﭘﻨﺠﻢ ﺑﺘﻬﻮﻭﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﯾﺎ ﺯﻧﮓ ﺗﻠﻔﻨﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺻﺪﺍﯼ اوﺳﺖ … . . . صندلیت را کنار صندلیم بگذار ! همنشینی با تو یعنی “تعطیلی رسمی تمام دردها” . . . مخاطب خاص من! خاص بودن خاصیت توست! تـــــــــــــــو همیشه خاص می مونی چون سلیقه ی منی … . … . . لـج میکنم … بداخلاق میـــشم! نه چیزی میبینم، نه چیزی میشنوم، نه چیزی میگم! دست خودم که نیست تو که نباشی، زندگی بـــــــــــــــایــــــــــد به کامِ من تلخ بشــه ..! . . . یکی بود یکی نبود مال قدیماست… الان همه باشن “تو” نباشی هیچکس نیست…! . . . مثل ندارد میم های ِ مالکیتی که از زبان ِ تو می شنیدم . . . . . . حضورت در کنارم, تکان دهنده ترین خبر سال برای حسودان است! بیا و این موج تکان را آغاز کن…! . . . دل بستــــه ام به پاییـــز… شــــاید… دوبــــاره… ســـرِ مهــــر بیاییــــی… . . . همه بهانه هایم از نبودن توست اگر باشی… اگرباشی… از هزار و یک بلاهم بهانه نمی گیرم . . . . . . ﺑﻴﻤﺎﺭِ ﺧﻨﺪﻩ ﻫﺎﻯ ﺗﻮﺍﻡ … ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﺨﻨﺪ … عاشق این بیماری ام … . . . نزدیکت می شوم بوی دریا می آید دور که می شوم صدای باران بگو تکلیفم با چشمهایم چیست ؟ لنگر بیندازم و عاشقی کنم ، یا چتر بردارم و دلبری کنم ؟ . . . خدایـــــا این بند دل آدم کجاست؟ ک گاهی با یک اسم.. نگاه.. با حضور یک نفر.. و یا با یک لبخند “پاره میشود” . . . ﺩﻟــــــﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫـــــﺪ ﮐَﺴــﻰ ﺑﺎﺷـــــد … ﺁﻧﻘـــﺪﺭ ﺑـــﺮﺍﯾـــــﺶ ﮐَﺴــﻰ ﺑﺎﺷـــــﻢ … ﮐــــﻪ ﺩﻧﺒـــــﺎﻝ ﮐــَـــﺲِ ﺩﯾﮕـــــﺮﯼ ﻧﺒﺎﺷــــﺪ … . . . عشق یعنی: اینکه وقتی میخوای برسونیش، رادیو پیام رو روشن کنی ببینی کدوم مسیر شلوغ و پر ترافیک تره . . . . . . تموم لحظههای سختو آسونو من این پیاده رفتن زیر بارونو به شوق همزبونى تو دوست دارم … . . . همه پیش من حرف از عرق و مشروب میزنند . . . آن ها نمیدانند که ای بانو بوی موهایت از هر چیز دیگری برایم مست کننده تر است ! . . . با تو به جای پاییز، حس می کنم بهاره این عشق بی نظیره، این عشق موندگاره . . . نگاهم کن میخواهم چشم هایم را به چشم هایت بدوزم ! میخواهم به این دنیا نشان دهم که عاشق ترین خیاط منم . . . . . . جایی نوشته بود: “نیکوتین، اعتیاد آور ترین است” تو هنوز ناشناخته مانده ای! . . . بگـــذار هَرکَسی هَر چِه دوست دارَد بِگـــویَد مُهِم ایـــن اَست کِ تُو دُردانِــــــــــــه مَنی وَ اَزتَمامِ خوبی ها بَدی های این دُنیا فَقَطُ و فَقَط تُورو میخواهَــــــم . . . . . . میدانی مرد رویاهایم ؛ ﻣــﺮﺩ ﮐﻪ ﺗـــﻮ ﺑﺎﺷﯽ، ﺯﻥ ﺑﻮﺩﻥ ﻋﺎﻟﯽ ﺍﺳﺖ . . ﺍﺯ ﻣﯿــﺎﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺬﮐــﺮﻫﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ . . ﻓﻘــﻂ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ﭘﺎﯼ ﺗــﻮ ﺩﺭ ﻣﯿـﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ . . ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﯽ ﺑـﺮﺍﯼ ﺗـــﻮ ﺯﻥ ﺑﻮﺩﻥ ﭼﻪ ﮐﯿﻔﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﻋﺰﯾﺰ ﺩﻟﻢ … . . . بیا و عاشقم باش … ﻣــﯽ ﺷــﻮﺩ ؟ ﻣــﯽ ﺷــﻮﺩ ﺩﻟﯿــﻞ خنده هایم باشید ؟ ﻣــﯽ ﺷــﻮﺩ ﺳــﺮﺍﺳﯿﻤﻪ ﺑـﻪ سراغم بیایی ﺑــﻌﺪ ﺑﮕــﻮﯾــﯽ : خانم ﻣــﯽ ﺷــﻮﺩ برایتان بمیرم ؟؟ ﻭ من بگویم : ﺑﺒــﺨﺸﯿـﺪ آقا نمیشود..! ناامیدی را در چشمانت ببینم … دستم را به پشت قفل کنم سرم را کج کنم ، نگاهت کنم و بگویم : ﺁﺧــﻪ ﺷﻤـــﺂ ﺑـــﺂﯾــﺪ ﺯﻧـــﺪﮔﯽ ﻣــَـﻦ ﺑـــﺂﺷﯿـــﺪ … ﻣـــﯽ ﺷــﻮﺩ شیطنتهایم را بفهمید ؟؟ ! ﻣـــﯽ ﺷـــﻮﺩ باشی و بیخیال نبودن ها شوی ؟؟ ! ﻣــﯿﺸــﻮﺩ ﻧَﻔـَﺴـَﻢ باشید آقا ؟ . . . وقتی دستت تو دست عشقته و آروم یه فشار کوچیک به دستت میده … بی تفاوت ازین فشار رد نشیا داره باهات حرف میزنه… میگه دوست داره! میگه هوات و داره! میگه حواست به من باشه! میگه حواسش بهت هس! میگه تنها نیستیا! میگه…. تو هم همینجور که دستت تو دستشه آروم انگشت شصتت و بکش رو انگشتاش… آره یه وقتایی بی صدا و بی نگاه حرف بزنین ! |
زیبا ترین ستایشها نثار آنکه کاستی هایم را می بیند و بازهم دوستم دارد.... |
اس ام اس های عاشقانه و رمانتیک، پیامک رمانتیک ، پیامک رفاقتی
*از وقتی که تو رفتی، آینده هیچ وقت نیامد که هیچ |
اشکها اسکی سوارانی ماهرند که از زیر چشم ها شروع به حرکت می کنند و از گونه ها با مهارت می پرند و در کنار لب ها از خط پایان می گذرند. |
اس ام اس عاشقانه
|
اکنون ساعت 12:01 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |