![]() |
اردوی پرسپولیس در آلمان، اتریش یا ترکیه
سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: فعلا نه فهرست مازاد داریم و نه باکسی پیش قرارداد بستهایم. http://football3.ir/admin/asp/Picture/00002696.jpg حبیب کاشانی که در اردوی پیش از دیدار برابر استیل آذین در هتل لاله سخن می گفت؛ عنوان کرد: این 7 ماه خیلی به سختی گذشت اما در دیدار برابر صبا بعد از120 دقیقه و ضربات پنالتی تا حدی خستگی ام مرتفع شد. سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: دیدن هواداران در ساعات انتهایی شب پس از بازی با صبا در خیابان مرا به وجد آورد. آنها قوت خاصی برای من هستند از همین جا می گویم که دستان تک تک آنها را می بوسم. کاشانی با اشاره به شایعات درباره فهرست جدید بازیکنان پرسپولیس تاکید کرد: فعلا نه فهرست مازاد داریم و نه تاکنون باکسی پیش قرارداد بسته ایم. در حال حاضر تنها کسی که با پرسپولیس تمدید کرده کریم باقری است. وی درباره برنامه های باشگاه پرسپولیس بعد از اتمام فصل گفت: پس از 3 خرداد و برگزاری دیدار فینال جام حذفی 25 روز استراحت برای بازیکنان در نظر گرفته شده است. پس از این تاریخ اردوی تدارکاتی در دوسلدورف آلمان یا اتریش و یا ترکیه خواهیم داشت. در انتها کاشانی با اعلام اسامی نفرات برتر دیدار برابر صبای قم از علیرضا حقیقی، مجتبی زارعی و جلال اکبری تقدیر کرد. |
سوزوکی خطاب به کاشانی: آسیا منتظر پرسپولیس است
مرجع خبری پرسپولیس : رئیس کمیته لیگ قهرمانان آسیا در حاشیه بازدید از باشگاه پرسپولیس در گفت و گو با http://perspolisnews.com/images/tumb/88/other3/afc.jpgسرپرست باشگاه پرسپولیس خطاب به وی گفت:"با شناختی که از باشگاه پرسپولیس و علاقمندان به این باشگاه دارم یقین دارم که آسیا از حضور پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا استقبال خواهد کرد از این رو امیدوارم هرچه سریعتر به آسیا راه پیدا کنید." هیات هشت نفره بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا پس از ورود به تهران و جلسه با مسوولان فدراسیون فوتبال ماموریت اصلی خود در راستای بررسی امکانات باشگاههای فوتبال ایران را از باشگاه پرسپولیس آغاز کردند رئیس کمیته لیگ قهرمانان کنفدراسیون فوتبال آسیا به همراه دیگر بازرسان این نهاد فوتبالی عصر دیروز از باشگاه پرسپولیس، استادیوم درفشیفر محل کمپ باشگاه پرسپولیس، زمین تمرین این باشگاه و استادیوم آزادی محل برگزاری بازیهای این تیم در رقابتهای لیگ برتر بازدید کردند و از نزدیک در جریان رویدادهای مدیریتی باشگاه پرسپولیس قرار گرفتند. در این بازرسی که نزدیک به سه ساعت به طول انجامید بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا تمام مدارک و اسنادی که از طریق باشگاه پرسپولیس به مقرر کنفدراسیون فوتبال اسیا ارسال شده بود را به دقت مورد بررسی قرار دادند و اسناد ارسالی را با اصل مدارک تطبیق دادند، قراردادهای مالی بازیکنان و کادر فنی، سند ثبت شرکتهای باشگاه، ترازنامه مالی، قراردادهای اسپانسرینگ، قراردادهای حق پخش تلویزیونی، قرارداد شرکتهای طرف قرارداد باشگاه پرسپولیس، نحوه بلیت فروشی، مدیریت کانون هواداران باشگاه پرسپولیس، اسناد مالکیت زمینهای تمرین و مسابقه از جمله مواردی بودند که از سوی بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا به دقت بررسی شدند. در شرایطی که جلسه مدیران باشگاه پرسپولیس با بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا پشت درهای بسته برگزار شد، پس از اتمام این جلسه حبیب کاشانی با اظهاررضایت از روند جلسه اعلام کرد:" خوشبختانه با توضیحاتی که به مسوولان کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه شد بازرسان متقاعد شدند فوتبال ایران و به وِیژه باشگاه پرسپولیس بر اساس استانداردهای روز جهان در حال حرکت است و میتواند در آیندهای نزدیک خود را به جمع تیمهای حرفهای جهان نزدیک کند. سوزوکی رئیس لیگ قهرمانان آسیا هم در پایان مراحل بازرسی از باشگاه پرسپولیس ضمن تشکر از حبیب کاشانی و مدیریت باشگاه پرسپولیس به دلیل تلاش مضاعف برای رسیدن به معیارهای موردنظر کنفدراسیون فوتبال اسیا خطاب به سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت:""با شناختی که از باشگاه پرسپولیس و علاقمندان به این باشگاه دارم یقین دارم که آسیا از حضور پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا استقبال خواهد کرد از این رو امیدوارم هرچه سریعتر به آسیا راه پیدا کنید." |
12 ارديبهشت 1389 ساعت 20:54 دایی : امروز فوتبال روز بد خود را به ما نشان داد. سرمربی پرسپولیس گفت: امروز فوتبال روز بد خود را به ما نشان داد. مرجع خبری پرسپولیس : علی دایی پس از تساوی بدون گل برابر استیلآذین عنوان كرد: بازیكنان ما در هر 2 نیمه نسبت به استیلآذین برتر بودند، اما متأسفانه در ضربات آخر دقت لازم را نداشتیم و موقعیتهای خود را از دست دادیم. وی اظهار داشت: همیشه موقعیتهای زیادی را از دست میدهیم و نمیتوانیم نتیجه لازم را كسب كنیم. امروز http://www.perspolisnews.com/images/...orabi/daei.jpgفوتبال خوبی بازی كردیم و من از تمامی بازیكنان راضی هستم. دایی ضمن عذرخواهی از تماشاگران پرسپولیس خاطرنشان كرد: همیشه باید به خاطر داشته باشیم كه علاوه بر بازی خوب باید نتیجه را نیز از آن خود كنیم. نباید موقعیتها را از دست داد تا این گونه شرمنده هواداران شویم. امتیازهای بازیهای پایانی بسیار حساس است و نباید به سادگی از آنها گذشت. همه چیز در این بازی مهیا بود، اما نتوانستیم امتیاز لازم را كسب كنیم. سرمربی پرسپولیس عنوان كرد: در بازی امروز پرسپولیس مستحق پیروزی بود، زیرا استیلآذین فقط توانست یك موقعیت كوچك روی دروازه ما به وجود آورد. در هر حال در جام حذفی هنوز امید داریم و بدانید پرسپولیس سال آینده در لیگ قهرمانان آسیا حضور خواهد داشت. دایی تصریح كرد: استیلآذین تیم كوچكی نیست و همانطور كه خود شما در 2 هفته اخیر انواع مصاحبهها را از مسئولان این تیم پخش كردید، نشان داد كه تیم بزرگی است و به دنبال آسیایی شدن است، اما فوتبال را باید در زمین بازی به نمایش گذاشت و با حرف زدن نمیتوان كاری از پیش برد. وی در مورد عدم گلزنی مهاجمان تیمش گفت: در هفته اخیر 3 جلسه تمرین ضربات آخر را داشتیم، اما متأسفانه بازیكنان در زمین نتوانستند دستورات ما را انجام دهند و از موقعیتها استفاده كنند. در 2 بازی اخیر پرسپولیس 15 موقعیت گل را از دست داده است. دایی درباره عدم حضور هوار و كریم باقری تأكید كرد: غیبت این 2 بازیكن بسیار مشهود بود و اگر ما باقری را در اختیار داشتیم میتوانستیم پیروز میدان شویم. فوتبال همین است و روزی تیمی ستارههای خود را در خدمت ندارد. وی در مورد قضاوت محسن قهرمانی تصریح كرد: به علت اینكه فاصله زیادی با صحنهها داشتم نمیتوانم قضاوت كنم، اما به نظرم باید در چندین صحنه از كارت زرد استفاده میكرد. در مورد صحنه مشكوك پنالتی نیز نظری ندارم و به كارشناسان واگذار میكنم. |
حرف بزنم ماجرای دایی و پروین رخ میدهد كریمی: چون از دایی چیزی یاد نگرفتهام برایش گل نبردم بازیکن استیلآذین گفت: برای کسی گل میبرم که چیزی به من یاد داده باشد و وقتی کسی به من چیزی یاد نداده دلیلی ندارد برای وی گل ببرم. http://football3.ir/admin/asp/Picture/00004922.jpg علی کریمی پس از تساوی بدون گل برابر پرسپولیس خاطرنشان کرد: امروز اصلاً نتوانستیم بازی خود را به نمایش بگذاریم و این یک امر طبیعی است که اگر خوب بازی نکنید نتیجه هم نمیگیرید. البته 2 بازی دیگر در پیش داریم و تمام سعی خود را به کار خواهیم گرفت تا بتوانیم سهمیه آسیا را برای استیلآذین کسب کنیم.کریمی در مورد سوال خبرنگاری مبنی بر شعار هواداران علیه وی گفت: من چیزی نشنیدم؛ اما آنها هواداران تیم خود هستند و باید بازیکنان تیم محبوب خود را تشویق کنند. نمیگویم کسی به آنها خط داده؛ این موضوع را از رئیس و سرپرست باشگاه بپرسید چون اگر من بخواهم در این خصوص اظهار نظر کنم اتفاقی مانند جریان علی دایی و علی پروین رخ خواهد داد.بازیکن استیل آذین در رابطه با عدم رفتنش به سمت نیمکت پرسپولیس و نبردن گل برای علی دایی تصریح کرد: در هیچ جای دنیا رسم نیست که برای یک مربی گل ببرند. من برای کسی گل میبرم که چیزی به من یاد داده باشد. وقتی کسی به من چیزی یاد نداده دلیلی ندارد برای وی گل ببرم. |
12 ارديبهشت 1389 ساعت 21:17 پیروانی: پرسپولیس نسبت به ما برتری نداشت سرمربی استیلآذین گفت: پرسپولیس نسبت به ما برتری نداشت و اگر موقعیتی ایجاد کرد به علت اشتباهات فردی بازیکنان خودمان بود. http://football3.ir/admin/asp/Picture/00001270.jpg افشین پیروانی پس از تساوی بدون گل برابر پرسپولیس در هفته سی و دوم لیگ برتر اظهار داشت: به علت شرایط جوی بد بازیکنان تکنیکی ما نتوانستند بازی خود را به نمایش بگذارند و بارش باران از کیفیت بازی کاسته بود.وی ادامه داد: پرسپولیس نسبت به ما برتری نداشت و اگر موقعیتی ایجاد کرد به علت اشتباهات فردی بازیکنان خودمان بود.پیروانی خاطرنشان کرد: استیلآذین باید در نیم فصل اول نتایج لازم را کسب میکرد، اما متأسفانه این حادثه اتفاق نیفتاد و سرنوشت تیم در بازیهای پایانی مشخص خواهد شد. هنوز هیچ چیز از دست ندادهایم و تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد تا سهمیه آسیا را به دست آوریم، اما در صورتی که موفق به چنین کاری نشدیم مطمئن باشید سال آینده استیلآذین قدرتمندی را در رقابتها خواهید دید.وی در مورد شایعه سرمربی خارجی برای فصل آینده گفت: حرفهای نیست هماکنون در مورد آینده صحبت کنم و همه چیز در زمان خود مشخص خواهد شد. اگر من برای این 3 بازی نمیآمدم شخص دیگری این مسئولیت را برعهده میگرفت.سرمربی تیم فوتبال استیلآذین تصریح کرد: خوشحال هستم در ایران باشگاهی وجود دارد که مدیران تمام شرایط را برای فعالیت فراهم کردهاند و میتوانم در این تیم مربیگری کنم. |
نتیجه راضی کننده نبود/ هدف ما قهرمانی در جام حذفی است
مرجع خبری پرسپولیس : سرپرست باشگاه پرسپولیس تاکید کرد با توجه به حساسیت هفتههای پایانی لیگ برتر و http://www.perspolisnews.com/images/...r/kashani3.jpgپیروزی تیمهای رقیب نتیجه دیدار مقابل استیل آذین برای ما راضی کننده نیست. حبیب کاشانی ضمن بیان این مطلب افزود: با توجه به حساسیت روزهای پایانی لیگ نتیجه تساوی در خانه و آنهم در شرایطی که استقلال و ذوب آهن در دیدارهای خود پیروز شدند، نتیجه راضی کنندهای برای ما نیست. با این حال هدف ما قهرمانی در جام حذفی است و روی فینال جام حذفی تمرکز کردهایم. وی اضافه کرد: با وجود اینکه از نتیجه راضی نیستم اما از تلاش و عملکرد بازیکنان راضیام. آنها برای کسب نتیجه نهایت تلاش خود را به کار بردند که بارش باران و نامساعد بودن زمین هم در کیفیت کار تیم ما بی تاثیر نبود. کاشانی با بیان اینکه جایگاه استیل آذین در نخستین فصل حضورش در لیگ برتر قابل توجه است، اظهار داشت: این تیم به لطف وجود بازیکنان سرشناس و ملی پوشان سابق امسال توانسته موقعیت خوبی در بین تیمهای مدعی داشته باشد و هنوز هم برای راهیابی به لیگ قهرمانان شانس دارد که این نشان از سرمایه گذاری و مدیریت خوب باشگاه استیل آذین است. سرپرست پرسپولیس در مورد شانس پرسپولیس برای قرارگرفتن در جمع سه تیم اول لیگ اظهار داشت: ما هنوز دو بازی دیگر فرصت داریم و به نظر من کسب مکان سوم لیگ برای ما دور از دسترس نیست. تلاش می کنیم تا با همت بازیکنان و کادر فنی در دو بازی آینده نتیجه بگیریم و با بهترین جایگاه لیگ نهم را به پایان ببریم. |
علی كریمی:
دلیل رفتار تماشاگران پرسپولیس را از كاشانی بپرسید متاسفم، كریمی كه هیچ، آقایان با عابدزاده هم رفتار خوبی نداشتند سرویس: ورزشی - فوتبال http://64.130.220.65/Thumbnails/pics...t/wh120-84.jpgخبرگزاری دانشجویان ایران - تهران 1389/02/12 05-02-2010 20:57:46 8902-07328: كد خبر سرویس: ورزشی - فوتبال علی كریمی گفت: دلیل رفتار متفاوت تماشاچیان پرسپولیس نسبت به بازی رفت در قبال من را از سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس بپرسید! به گزارش ایسنا، علی كریمی پس از بازی تیمهای پرسپولیس و استیل آذین در جمع خبرنگاران گفت: این بازی كیفیت خوبی نداشت چرا كه زمین لغزنده بود و شرایط را برای هر دو تیم سخت كرد. البته از حق نباید گذشت كه پرسپولیس كمی بهتر از ما در این شرایط كار كرد. به هر حال امروز روز استیل آذین نبود. كریمی درباره رفتار تماشاچیان پرسپولیس علیه او كه هر موقع صاحب توپ میشد فریاد میزدند، گفت: این شرایط در بازی رفت با پرسپولیس وجود نداشت و همهی این تماشاچیان من را تشویق میكردند، باید این موضوع را از سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس بپرسید كه چرا این اتفاقات در این مقطع از لیگ در ورزشگاه آزادی رخ میدهد. وی افزود: علی كریمی كه هیچ، اما آقایان با عابدزاده نیز رفتار خوبی نداشتند، فقط میتوانم بگویم متاسفم. چیزی نمیتوانم بگویم و شما باید دلیل این كار را از مسئولان باشگاه پرسپولیس بپرسید. كاپیتان سابق پرسپولیس ادامه داد: البته معتقدم این یك كار برنامهریزی شده در روی سكوهای استادیوم آزادی بود. من میدانستم قرار است چنین برخوردهایی صورت گیرد؛ لذا از قبل خودم را آماده كرده و با دیدن این وضعیت شوكه نشدم. انتهای پیام |
تمام اخبار پرسپولیس در چند خط
مرجع خبری پرسپولیس : مروری داریم بر تمامی اخبار پرسپولیس در 24 ساعت گذشته در چند خط: *برای تعیین تكلیف هیات مدیره باشگاه، علی سعیدلو روز چهارشنبه دیداری با حبیب كاشانی و علی پروین خواهد http://www.perspolisnews.com/images/...er2/akhbar.jpgداشت. مدارك انتقال و ماموریت كاشانی در سازمان تربیت بدنی هم در همین جلسه در اختیار دكتر سعیدلو قرار خواهد گرفت. *در غیاب حبیب كاشانی كه به شورای شهر رفته بود، مسوولان و مربیان تیم فوتسال پرسپولیس دیروز صبح جلسهای با محمد رسایی قائم مقام باشگاه داشتند و قرار است آخر هفته هم با خود كاشانی دیدار كنند. *در بازی دیروز، پرسپولیس میزبان استیلآذین بود و همانطور كه باشگاه به عنوان میزبان درخواست كرده بود، جایگاه 10 درصدی طرفداران استیلآذین، در طبقه دوم ورزشگاه آزادی در نظر گرفته شد. به خاطر حساسیتهای بازی دیروز پرسپولیس- استیلآذین، رییس كمیته انضباطی در تماس با مسوولان كانون هواداران پرسپولیس، برای دوری از حاشیه به لیدرهای این باشگاه هشدار داد و دیروز ظهر هم در فدراسیون پذیرای آنها بود و توجیهشان كرد. سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هر فردی كه در ورزشگاه شعاری علیه علی كریمی شنیده به ما هم بگوید. سرمربی پرسپولیس گفت: نه از علی كریمی و نه از هیچكس دیگر انتظار نداشتم برایم گل بیاورد اما با این كارها كسی بزرگ نمیشود. علی پروین سرمربی اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران در صدر پر افتخارترین مربیان تاریخ فوتبال ایران قرار گرفت. تمرین امروز سرخپوشان بعد از تساوی مقابل استیل آذین از ساعت 11 در زمین شركت واحد آغاز شد و ساعت 12:30 به پایان رسید. هادی نوروزی پس از تساوی بدون گل مقابل استیل آذین اظهار داشت: بازی خیلی خوبی برگزار كردیم و هر كاری به جز گل زدن انجام دادیم و به نظرم شانس از مهاجمان پرسپولیس روی برگردادنده است. مجتبی زارع درباره تساوی بدون گل برابر استیل آذین خاطرنشان كرد: نمی دانم در یك بازی باید یك تیم چگ ونه عمل كند تا دروازه حریف را باز كند. هافبک تیم فوتبال پرسپولیس کلاه کج گفت: در بازی دیروز حرکت خاصی از ستارههای استیلآذین ندیدم. محسن خلیلی پس از تساوی بدون گل مقابل استیل آذین خاطرنشان كرد: بازی بدی برگزار نكردیم اما بارش شدید باران از مسایل فنی بازی كاسته بود. |
عبدی: اگر شاهرودی سابقه ملی داشته، من 7 سال کاپیتانش بودم
مرجع خبری پرسپولیس : مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هیچ وقت نگفتم که مربیان استیلآذین تزئینی هستند http://www.perspolisnews.com/images/...rabi/abdi2.jpgبلکه گفتم تغییرات مربیان در 3 بازی اخیر بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته است. "حسین عبدی" اظهارداشت: بازیای بود که تیم رقیب بسیار اذبیت شد اما بازیکنان ما در زدن ضربات آخر بیدقتی کردند. فکر میکنم بالغ بر 5، 6 موقعیت عالی گل توانستیم روی دروازه استیلآذین خلق کنیم اما با بدشانسی به گل نرسیدیم. وی افزود: در این بازی بچههای پرسپولیس سانترهای زیادی روی دروازه استیلآذین کردند که متأسفانه تبدیل به گل نشد اصلا بازی کسلکنندهای نبود و امیدوارم که دیگران هم تحتتأثیر گزارشگران تلویزیونی قرار نگیرند و نگویند که بازی سرد و کسلکنندهای بود. آنهایی که بازی را از نزدیک تماشا کردند دیدند که پرسپولیس چقدر موقعیت گل ایجاد کرد. رضا شاهرودی در گفتگو با یکی از روزنامههای ورزشی گفته بود که اگر عبدی گفته ما تزئینی هستیم دایی باید جلویش را بگیرد وگرنه خودم ادبش میکنم. مربی پرسپولیس در این خصوص اذعان داشت: من گفتم تغییرات مربیان در 3 بازی اخیر جنبه تبلیغاتی داشته و هیچ وقت نگفتم کادر فنی استیل تزئینی هستند. آنها هرچقدر که بازی ملی داشتند من کاپیتانشان بودم و هرکدام این بازیکنان حتی اگر هزار بازی ملی داشند اما 7 سال پشت سر من به میدان مسابقه میآمدند. وی ادامه داد: البته بعید میدانم شاهرودی چنین حرفهایی را زده باشد و من فکر نکنم وی این مصاحبه را کرده باشد. عبدی همچنین افزود: افشین دوست من است. هر تیمی صلاح خودش را بهتر میداند و تعویض مربیان استیلآذین هیچ ارتباطی به من پیدا نمیکند. وی در پایان خاطرنشان ساخت: به کسب سهمیه آسیا بسیار امیدوار هستیم ما برای قهرمانی جام حذفی شانس اول محسوب میشویم و در لیگ هم با 2 برد سهمیه را میگیریم. |
خوردبین: علیه كریمی شعار داده نشد
مرجع خبری پرسپولیس : سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هر فردی كه در ورزشگاه شعاری علیه علی كریمی http://www.perspolisnews.com/images/.../khordbin1.jpgشنیده به ما هم بگوید. محمود خوردبین در خصوص تساوی بدون گل برابر استیلآذین اظهار داشت: مستحق برد بودیم، اما این اتفاق رخ نداد. متاسفانه در چند بازی گذشته توپهای ما به گل تبدیل نمیشود كه باید این مشكل را در تمرینات رفع كرده تا در فینال جام حذفی موفق شویم. سرپرست پرسپولیس ادامه داد: در بازی با استیل آذین موقعیتهای زیادی داشتیم، اما بیدقت بودیم و این برای تیم ما اصلاً خوب نیست. خوردبین خاطرنشان كرد: امیدوارم در فینال جام حذفی برابر گسترش فولاد اتفاقات بازی با استیل آذین برای ما رخ ندهد، چون اشتباه در این مسابقه خطرات بدی برای ما خواهد داشت كه سعی میكنیم در تمرینات نقاط ضعف تیم را رفع كنیم. وی درباره شعار علیه كریمی عنوان كرد: هر فردی كه در ورزشگاه شعاری علیه علی كریمی شنیده به ما هم بگوید، چون در بازی روز گذشته چیزی در این مورد شنیده نشد. فقط امكان دارد وقتی كریمی پا به توپ میشد هواداران برای از دست دادن تمركز وی كاریهایی را ناخواسته انجام بدهند. خوردبین تصریح كرد: این كه گفته میشود من كارهایی كردهام تا در بازی روز گذشته اتفاقاتی رخ بدهد، صحت ندارد و نباید با این حرفها قضاوت زود هنگام كرد؛ چون كریمی قبلاً در پرسپولیس بازی میكرد و از جنس این تیم است. |
اکنون ساعت 06:32 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |