![]() |
چه می شود همه از جنس آسمان باشد
چه قدر فاصله اینجاست بین آدمها |
ماندگاری در من ! |
رفتـــه ای ، امــا ... |
من ! عاشق نیستم ... |
داره میباره بارون و تو نیستی شده این خونه زندون و تو نیستی چقدر حسِ بدیه حسِ تنهایی دارم میشکنم آسون و تو نیستی دارم از بین میرم توی این دلتنگی داره دل میگیره بی تو از بیرنگی دارم از بین میرم توی این خاموشی کاش میشد میبردی منو با آغوشی نمیشه با نبودت ساده سر کرد نمیشه سالم از این غم گذر کرد داره میباره بارون و تو نیستی شده این خونه زندون و تو نیستی چقدر حسِ بدیهحسِ تنهایی دارم میشکنم آسون و تو نیستی |
این عصر های بارانی پاییزی ، |
برای صدایی که دوستش میداری |
|
روز هایم |
از بس که غصه ی تو قصه در گوشم کرد |
چشمانت |
به من می گفت آنقدر دوستت دارم |
مثل برگ پاییزی |
من عشقم را در سال بد یافتم |
فرصتی نیست بگویم غم پنهانم را |
آنکه چشمان تو را این همه زیبا می کرد |
تیشه و کلنگم را بر داشته ام . |
پلک های مرطوب را باور کن |
|
پشت پر چین پلک هایت |
گاهی وقت ها، |
چراغانی ستاره هاست چشمان تو |
آرام تر از قطرۀ شبنم
از بوی یاس نرم تری خار هم گل می کند از دیدنت ! http://static.cloob.com//public/user...3c2159720a-300 |
تو بیا قاصدک بوته آرام خیال ... در میان غم وغوغای وصال ... مرگ مرداب مرا باور کن ... قصه عاشق صادق شدن ساحل را ... ای که فقدان تو عصیان من است ... غم تنهایی تو مرگ من است ... حاصل عمر تو بر جان من است ... نازنین عمر مرا باور کن ... |
تو که می خندی
گوشه های لبت به بهشت می رساند مرا و ترانۀ قلبت دنیا را به لبخندی آلوده می کند که یک لحظه به دنیا می آید و برای همیشه خاطره اش در ذهن جاذبۀ ماه و دریا می ماند و هیچ آسمانی توان اندازه کردنِ گرمای آن را نخواهد داشت هر روز ِ بی تو ... یک روز ِ از دست رفته است که لبخندی به وسعت زندگی درآن می میرد ! http://static.cloob.com//public/user...57edc18bfa-300 |
در فراسوی مرزهای تنت تو را دوست می دارم ... |
به آسمان که نگاه می کنم ... |
می خواهم با کسی رهسپار شوم که دوستش می دارم
نمی خواهم بهای این همراهی را با حساب و کتاب بسنجَم یا در اندیشه خوب و بَدَش باشم. نمی خواهم بدانم دوستم می دارد یا نه. می خواهم بروم با آنکه دوستش می دارم. |
یاد گرفتم که عشق با تمام عظمتش دو سه ماه بیشتر زنده نیست |
بچه تر که بودیم |
حس عشق
گفتم غم تو دارم... |
گره دستانت بر دستانم |
وقتی می گفتی دلتنگت میشم ، نرو |
پاییز که می شود |
گاهی برای دوست داشتن باید |
عشق فوران می کند چون آتشفشان |
پشتِ پرچین ِ پلکهایت ... |
می خواستم بمانم ... رفتم ... می خواستم بروم ... ماندم ... نه رفتن مهم بود و نه ماندن ... مهم من بودم ... که نبودم ... |
کاش بدونی ندیدنت ، نبودنت |
چون دوستت می دارم |
اکنون ساعت 08:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |