![]() |
نقل قول:
|
علی جان خوش امدی به جمعمان اینجا
اقا مهدی جان تهران بود محل کارش گفت عشق کرماشان شیتش کرده و مخواد برگرده با کلی تلاش تانست خودشه بنازه کرماشان هی ای بود امد کرماشان دیه رنگشه به چش نیدیم ایشلا هر جا هست ساق و سلامت باشه . راستی اقا علی م او شب هی 2 تا اهنگ برات اپلود نکردم ها 5-6 تا بود اما فقط فرصت کردم 2 تاشه اعلام کنم بقیه شم اعلام مکنم ولی خو نوشتم اگر یه وقت حوصله کردی شعر بعضی از اهنگایی که میذاریم رو زحمت بکش در بیار مشارکت کن تا او تاپیک پر بار بشه چون م گاهی بعضی جاهای شعرای خوب متوجه نمیشم . |
سلام به همه دوستان
منم میخوام بیام اینجا اجازه:rolleyes: |
نقل قول:
حتما اگر اهنگ قدیمی و ناب داری بگذار ترجیحا اساتیدی مثل لرنژاد یا خلیل صدیقی رو توی یه تاپیک جدا براشون درست بکنیم ... |
سلام دانه جان منو فرانک جون ی ساعت پیش از در خانه تان رد شدیم
فرانک گفت زنگ بزنیم در بریم م نزاشتم باور کن:) |
بزرگترین پاتوق کرمانشاهی ها پی سی سیتی
نقل قول:
خلاصه گلایه گلایه . |
اظهار لطف یکی از بازدید کنندگان محترم سایت
سلام میخواستم تو سایتتون عضو بشم که نشد پس همین جا میگم خیلی خیلی خیلی ممنون سایت خیلی خوبییییییییییییییییییییییییییی ییییی دارین به دلایلی از شهر عزیزم کرمانشاه دورم چند وقته دنبال یه جای خوب میگشتم که توش بچه های کرمانشاه رو ببینم صحبتاشونو بشنوم دلم برای شنیدن لهجمون تنگ شده برای خیلی چیزا...والان تو سایت شما انگار به شهرم نزدیک شدم نمیشه دوباره عضو بگیرید؟ واقعا خسته نباشیددددددددددددددددددددددددد ددد |
خو چه بشش گفتی؟
حتما گفتی .مگه اینترررررنت فقط پی سی سیتیه؟ هر کی از او لا میرسه سرشه مینازه پایین میاد اینجا مخاد عضو بشه! پیچ و مهره های سیستمته ی جوری تنظیم کردی با چوب بندازه دنبالشان؟:21: خو بزار بیچاره ها ثبت نام کنن چه از جانشان میخای جای کیه تنگ مکنن؟:o |
نه بابا همه عزیز و سرور مان ...
براش اکانت درس کردم گفتم تشریف بیارن تو سایت با بچه های خوب اینجا باشن. خدا امروز هم تپ و توز بود ... الان هوره گرمه س ولی هنوز باران نیامده ... |
شعر وهار ، نرمه واران
منالیل سلام به همه دان |
اکنون ساعت 03:29 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |