![]() |
جلیل اهنگر نژاد کارش خیلی درسته خودش توی سایت بلوط همیشه فعالیت میکنه یه بارم
اینجا http://p30city.net/showthread.php?t=18029 در خدمتشون بوده ایم..... خب مهرگان ترجمه خوبی از شعرو برای بقیه هم بذار.... |
ترجمه شعر کردی جلیل آهنگر نژاد
اااا |
سلام دوستان
من یه سوالی ازتون دارم به نظر شما تو این شهر اگه بخوای با 5 یا 6 میلیون یه کار راه بندازی چه کاری و کجا بهتره؟ درباره ی نمایندگی های بیمه اطلاعاتی دارین؟ پیکهای موثوری چی؟ |
پیک موتوری کرمانشاه
والا م اگه 5-6 میلیون تومن داشته باشم میدمش مدیر سایتگمان
فرانک پیک موتوری بادپایه داریم کرماشان خیابان جلیلیه فکر کنم کارشه نمیدانم خوب باشه یا نه ولی جدی اگر توی کرماشان پیک موتوری راه بنازی خیلی جواب میده و خوبه اگر البته کار رو بلد باشی و دل به کار بدی .. کرماشان ابر شهریه برای خودش خیلی بده که پیک موتوری نداره .. نمیدانم برای راه اندازیش چنی مخواد ولی اگه بشه با او پول پیک موتوری راه بندازی خیلی خوبه ... |
یه سلام بهاری خدمت همه کرماشاهی های عزیز |
سلام صدتا سلام به همه دوستای گلم
جناب دانه کولانه از لطفتون ممنونم مهرگان جان ازشعر وترجمه شعر بسیار سپاس به خصوص معنی شعر چون بعضی جاهاشو بلد نبودم فرانک جان امیدوارم دست به خاک زدی طلا بشه برات عزیزم وپولتو یه جای پر و پیمون سرمایه گذاری کنی ولی گوشه چشمیم به ما فقیر فقرا بکن اجی :p |
سلام خزمت همه ی دوسای گل خودم |
سلام وه گشتتان:53:
خدا را شکر باران خوبی بارید:) خدا کنه مل این جناب گرد وخاک بشکنه و دیگه برنگرده_:2: آبجی فرانک برات موفقیت آرزو میکنم و مطمونم به هر کاری دست بزنی موفق میشی به خاطر همت و پشتکاری که داری{پپوله} مهرگان گیان فکر کنم معنی اون مصرع میشه: آهوی دشت و کوه من چرخش چشمان ناز تو باعث چرخش زمین و ماه وسال می شود:rolleyes: |
سلام دوستان عزیز
امیدوارم همگی حال و احوالتون خوب باشه بزودیپیک م وتوری منو فرانک جون شروع بکار میکنه هر کی کاری داشت در خدمتیم:) از همه شما عزیزان که کمک فکری کردین متشکرم از رزیتای عزیز که اعلام همکاری (آژانس بانوان )کردن تشکر ویژهدارم احتمالا آژانس هم کنار پیک موتوری مستقر میشه اسم پیک موتوریمونم احتمالا پیک حافظ هست میگم احتمالا اگر با این اسم موافقت بشه با اسم چاپار و تیز رو موافقت نشد |
این یه بیت شعر خیلی قشنگ بود اگه میشه هم شعر کامل و هم شاعرش رو بذارید
|
اکنون ساعت 02:43 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |