![]() |
سلاااااااااااااااااااااااااااا ااااام
سلام هم استانی هااااااااا
من تازه اومدم و با اینجا آشنا نیستم_:2: |
نقل قول:
سلام به همه دوستان جدید و خوش آمدید سلام به همه دوستان قدیم و خیلی خوش آمدید امیدوارم در کنار هم روزهای خوبی داشته باشیم |
نقل قول:
فک نمیکردم دیگه کسی منه یادش باشه{جشن پتو} بازم ممنون مهربونم{پپوله} میگم ای ادمین کجاس هوووو چن وقته ندیدمش تو سایت ؟ |
نقل قول:
|
نقل قول:
بابا با من این برخوردا رو نکنین خجالت میکشما ؟؟:o ملایمت به من نمیخوره :d مچکرم فرانک عزیز بخاطر خوشامدگویی ت :5: نقل قول:
راسی پسر همسایمون همشهری شماس اینجا دانشجوئه . همیشه برامون سوغاتی های کرمونشاهو میاره ازین شیرینی ها که توش خرماست و .... ما که فعلا ازش بدی ندیدیم پس تا اینجا بچه های کرمونشاه بدک نیستن ;) بچه ها مچکرم بخاطر خوشامدگویی تون :5: و سبز ... :53::53::53: |
نقل قول:
ولی خب خوبیم از خودته:) |
مناليل كرماشاه خوتان بينه لا مه هاتم ! سلام عرض كردم و گشتان!
|
سلام به همه دوستان جدید خصوصا اقا علی
اقا علی خیلی مشکوک میزنی.چهرت برام خیلی اشناست :confused::65: |
يه عكس خوم نيه داش اسي البت منيش هي ايشكل و اي سن و سالم ..ولي خو يه عكس آقاي حسن جوهرچي بازيگر سينماس
|
فدات میدونم این عکس خودت نیست:d توی فامیل یه اشنا داریم به اسم اقا علی که اونم توی همون مدرسه خطاط درس میخونده .با اون فامیلمون اشتب گرفتم.در کل از اشناییت خوشحال شدم:53:
|
اکنون ساعت 03:30 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |