![]() |
اصطلاحات زيباي كرمانشاهي
نقل قول:
واااااااي رزيتا خانوم فداش بشم_باوش خدا حفظش كنه برامي هي:d امروز داشتيم غيبت ميكرديم با دوستم:d گفتيم فلاني از وقتي لاغر شده صورتش قوپيده تو... |
سلام.
یکی از اون اصطلاحات کرمانشاهی{پپوله} (دس پا چویی){پپوله} به معنی دست وپا چوبیه.وقتی کسی چیزی از دستش میفته یا نمیتونه کاری رو انجام بده بهش این کلمه رو میگن.(تهرانیا میگن دست و پا چلفتی):cool: |
سَر اَزِم توچیده:d
|
سگ رفته تو اعصابمان:mad:
|
شقتم.تو یه کلیپ دیدم.
|
خود بیل(خودتو بزار).اگه کلیپ صوتی غلام خود بیل و غلام در فضا رو شنیده باشین میفهمین یعنی چی.تویه این کلیپ غلام بیش از حد دروغ(راو کید)میگه.مثلا میگه رفتم مریخ و سفینه رو من کنترل کردم و ... یا از رشادت هاش در زمان جنگ میگه.که عباس دوران شاگرد این بوده و بغداد رو بمباران میکنه و... .خود بیل هم تقریبا به معنای یه نوع خود گذاشتنه و صحبت دروغ نگفتن.در آخر این دو کلیپ اطرافیان همگی بلند میگن: غلام خود بیل!
راستش ما هم تویه کلاس به کسایی که دور معلم چاپلوسی و خود شیرینی میکنن میگیم فلانی خودتو بزار(خود بیل).:21: |
گرفتیدمان بن قن؟{قاط}
|
دس بکو توش ببین قوله
یعنی دست ببر توش ببین عمیقه |
کلمه
یه کلمه من یادم اومد....
میگن یارو شوته (فکر کنم یعنی چیزی حالیش نیست ) |
ولمان کید(ولمان مکنی)
|
اکنون ساعت 11:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |