![]() |
نقل قول:
گفتم اماده باشی دستمال به دست واسی تا هر وقت امد تن تن پاک کنی :p سلام بچه ها عیدتون مبارک کنکوریا اصلا نترسین ها {شیت شدن} |
سلام |
ای شاه سوار ملک هستی / سلطان خرد به چیره دستی ای ختم پیمبران مرسل / حلوای پسین و ملح اول سر خیل تویی و جمله خیلند / مقصود تویی همه طفیلند بعثت پیامبر گرامی اسلام مبارک باد |
نقل قول:
نوکره هرچی منال کرماشانم دمتان گرم خو مهرگان خانم راس ایوشی دی وه مال خودان فارسی قصه کین زشته میوانگانمان توان زوانمان یاد بگرن |
سلام به همگی
خدا بخواد کلوپ دوباره داره راه میفته{جشن پتو}از شر امتحانات راحت شدیم حالا باید بچسبیم به کار_:2:اوقات فراغتی برامون نمونده.راستی یه هم اتاقی دارم کنکور دانشگاه ازاد داره.کلیم استرس داره.از دوستان کسی هست که کنکور دانشگاه ازاد شرکت کرده باشه؟بعضیا میگن سخته بعضیا میگن اسون.خلاصه این رفیق ما که سلام هم میرسونه اگه تا قبل کنکور دیوونه نشه شانس اورده{داش مشتی} |
نقل قول:
|
سلام به همه |
نقل قول:
|
سلام به همه عزیزان
خسته نباشن کنکوریا دیدین گفتم ترس نداره این نیز بگذرد اریانا چرا خبر زد ونقیض میدی :d احساس کردم جز او دسته از ادمایی که واقعا به تمام معنا میگن همه جای ایران سرایه من است هستی :65: مهرگان راست میگه اقا اسی او عکست خیلی خشنه :65: یه فکر براش بکن دیه کنکور ازاد که ترس نداره |
اکنون ساعت 02:58 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |