![]() |
نقل قول:
تو جمله آخرم گفتم مهمونامون می خوان کردی یاد بگیرن پس فارسی حرف نزنیم |
سلام به دوستای خوب کرمانشاهی
به درخواست مکرر دوستان اوتارمو برداشتم.چه بکیم دی.و مه اوشن اسی معرفت:cool:راستشو بخواین مشکل این دوستم اینه که دانشجوی غیر انتفاعیه و میخواد بره ازاد.هیچی هم نخونده.خلاصه براش دعا کنید |
نقل قول:
|
نقل قول:
اتفاقا" من دوست دارم زبونمنو به بقیه یاد بدم و همه بتونن کردی صحبت کنن |
سلام منالیل عزیز:)
حالگتان خوبه؟ آنا ما رفته بودیم مشهد دیه یهو پیش آمد نشد ازتان خداحافظی کنم ولی اونجا براتان دعا کردم و نایب الزیاره بودم یعنی یکی از بچه ها اس داد منم یهو یادتان افتادم دستش درد نکنه اونجا گرم و شلوغ بود ان شالله قسمت همه تان بشه :53::53::53: |
پس همسفر بودیم آناهیتا گیان ما هم رفتیم قم بعد
سیزده رجب مشهد بودیم بعد رفتیم ساری و انزلی و آستارا بعد سرعین که خیلی خنک و شهر قشنگی بود بعد تبریز که اونجام عالی بود بعد مهاباد و سقزم خانه دوستان ی شب بودیم که خوش گذشت خلاصه یک هشت . نه روزی خاک نخوردیم دلمان برای خاک شهرمان تنگ شده بود |
سلام بر همگی
روناک گیان و آناهیتا نازار زیارت قبول باشه{پپوله} |
سلام بر و بچ:d
خوبین خوشین سلامتین زیارت قبول روناک گل واناهیتا عزیز ایشالله مشهد و کربلا و مکم برین {پپوله} |
سلام بچه ها.خوبین سلامتین؟
میگم،شنیدینان که احمدی نژاد گفته که به هر خانوار قراره 1000 متر زمین داده بشه که باید 500 مترشه بکنین باغ!!؟{شیت شدن} سیل ای سایته بکنین. http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetai...NewsID=1350334 =خبرگزاری مهر |
نقل قول:
|
اکنون ساعت 05:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |