![]() |
مینا خانوم عزیز و حسین جان دوست داشتنی تولدتان مبارک همیشه شادکام و تندرست باشید http://www.kashan-gsm.com/pic/images...orpfh7mv87.jpg |
نقل قول:
شما لطف داری خدا شما رو سلامت و با سعادت حفظ کنه زنده باشی |
مینا خانوم و حسین آقا تولدتان مبارک انشالله سالهای سال زنده ، کامروا و پیروز باشید
|
|
نقل قول:
انشالا شما هم همیشه سرزنده و شاداب باشی .:53: نقل قول:
نقل قول:
جلو ابرها رو گرفتی نمیزاری بیان جنوب همه بارونا شده مال خودتون شیراز هم آفتاب جنگه :d |
نقل قول:
ممنونم از لطف شما شما هم سلامت و موفق باشید نقل قول:
مرسی گلم آبانی ها همه گل هستند ماشالله:d محبت کردی خانومی که یاد ما بودی میبوسمت |
مینا جونم تولدت مبارک... ببخشید که با تأخیر تبریک میگم الان متوجه شدم
انشاله 120 ساله بشی عزیزم و همیشه توی زندگیت شاد و موفق باشی حسین آقا تولدتون مبارک... انشاله که سالهای سال شاد و سلامت زندگی کنید |
من هم تولدت این دو دوست عزیز رو تبریک میگم و برای هر دو ارزوی موفقیت و شادکامی دارم:53::53:
|
نقل قول:
امیر حسین خاله خوبه؟ از طرف ببوسش و ممنون بابت تبریک عمر زیاد نمی خوام دعا کن سلامت باشم میبوسمت نقل قول:
خوبی خانوم؟ ممنونم بابت محبت و لطفی که داری میبوسمت |
آقا حسين عزيز تولدتون مبارك ، ببخشيد بابت تآخير ، اميدوارم ساليان سال سلامت و با عزت باشيد . :53:{پپوله}
|
اکنون ساعت 01:57 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |