![]() |
ما عاشق ھم بودیم
خواننده: سعید شهروز ما عاشق هم بودیم حسی که یه عادت نیست از من که گذشت اما این رسم رفاقت نیست این که من و از قلبت بی واھمه می گیری این که من و می بازی دنبال کسی می ری وقتی ھمه ی دنیات تنھایی و غربت بود وقتی ھمه جا با تو احساس یه وحشت بود کی با ھمه ی قلبش بغضشبتو وا کرد ؟ کی حال تو رو فھمید ؟ کی با تو مدارا کرد ؟ باشه برو حرفی نیست من از ھمه دلگیرم حالا که دلت رفته دستاتو نمی گیرم ما ھر دو برای ھم ھر ثانیه کم بودیم کی جز تو نمی دونه ما عاشق ھم بودیم ما عاشق ھم بودیم حسی که یه عادت نیست از من که گذشت اما این رسم رفاقت نیست این که من و از قلبت بی واھمه می گیری این که من و می بازی دنبال کسی می ری وقتی ھمه ی دنیات تنھایی و غربت بود وقتی ھمه جا با تو احساس یه وحشت بود کی با ھمه ی قلبش بغضشبتو وا کرد ؟ کی حال تو رو فھمید ؟ کی با تو مدارا کرد ؟ باشه برو حرفی نیست من از ھمه دلگیرم حالا که دلت رفته دستاتو نمی گیرم ما ھر دو برای ھم ھر ثانیه کم بودیم کی جز تو نمی دونه ما عاشق ھم بودیم ما عاشق ھم بودیم ... |
خواننده :ابی ترانه سرا:ایرج جنتی عطایی آهنگساز و تنظیم:زنده یاد واروژان پوست شیر قلب تو قلب پرنده پوستت اما پوست شیر زندون تن و رها کن ای پرنده پر بگیر اون ور جنگل تن سبز پشت دشت سر به دامن اون ور روزای تاریک پشت اين شبای روشن برای باور بودن جایی باید باشه شاید برای لمس تن عشق کسی باید باشه باید که سر خستگیاتو به روی سینه بگیره برای دلواپسی هات واسه سادگیت بمیره قلب تو قلب پرنده پوستت اما پوست شیر زندون تن و رها کن ای پرنده پر بگیر حرف تنهایی قدیمی اما تلخ و سینه سوزه اولین و آخرین حرف حرف هر روز و هنوزه تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بی نهایت قصه ی همیشه تکرار هجرت و هجرت و هجرت اما تو این راه که همراه جز هجوم خار و خس نیست کسی شاید باشه شاید کسی که دستاش قفس نیست قلب تو قلب پرنده پوستت اما پوست شیر زندون تن و رها کن ای پرنده پر بگیر |
"تقديم به دوستي كه ميدانم دوسته خوبي برايش نبودم" ببين ببين فرصت نيست فرصت براي بودن نيست پس سعي كن تا درخت را احساس كني سبزه رابشنوي و بوسه دادن را از گل سرخ بياموزي تا روزي شايد درخت را تا مرز انار تعقيب كني (تاري) |
نبسته ام به کس دل، نبســـــته کس به من دل
چو تخــــته پــاره بـــر موج رهـــا رهـــا، رهـــا من ز مــــن هر آنکــه او دور، چـو دل به سینه نزدیک به مـــن هر آنکـه نزدیک، ازو جــــــدا، جــــدا من نه چشــــم دل به ســـــویی، نه باده در سبویی که تــــر کـــــنم گـلـــــــویی، به یاد آشنــــــا من ســــــتاره هــــا نهـــــــفتم در آسمـــــان ابــــری دلــــــم گرفته ای دوست، هـــــوای گریــه با من نبسته ام به کس دل، نبســـــته کس به من دل چو تخــــته پــاره بـــر موج رهـــا رهــــا، رهـــا من |
کوچه ها كوچه ها باريكن دكونا بسته ست خونه ها تاريكن طاقاشكسته ست ازصداافتاده تاروكمونچه مرده مي برن كوچه به كوچه نگا كن مرده ها به مرده نمي رن حتي به شمع جون سپرده نمي رن شكل فانوسين كه اگه خاموشه واسه نفت نيست،هنوز،يه عالم نفت توشه جماعت من ديگه حوصله ندارم به خوب اميدوازبد گله ندارم گرچه از ديگرون فاصله ندارم كاري باكاراين قافله ندارم كوچه ها باريكن دكونا بسته ست خونه ها تاريكن طاقاشكسته ست ازصداافتاده تاروكمونچه مرده مي برن كوچه به كوچه كوچه ها باريكن دكونا بسته ست خونه ها تاريكن طاقاشكسته ست .. .. . |
توی قاب این پنجره ها توي قاب خيس اين پنجره ها عكسي از جمعه غمگين مي بينم چه سياه به تنش رخت عزا تو چشاش ابراي سنگين مي بينم داره از ابر سياه خون مي چكه جمعه ها خون جاي بارون مي چكه نفسم در نمي آد جمعه ها سر نمي آد كاش مي بستم چشامو اين ازم بر نمي آد عمر جمعه به هزار سال مي رسه جمعه ها غم ديگه بيداد مي كنه آدم از دست خودش خسته مي شه با لب هاي بسته فرياد مي كنه جمعه وقت رفتنه موسم دل كندنه خنجر از پشت مي زنه اون كه همراه منه .. .. . |
هفته خاکستری شنبه روز بدي بود روزبي حوصلگي وقت خوبي كه مي شد غزلي تازه بگي ظهريكشنبه ي من جدول نيمه تموم همه خونه هاش سياه روي خونه جغدشوم صفحه ي كهنه ي يادداشت هاي من گفت دوشنبه روز ميلادمنه اماشعرتومي گه كه چشم من تونخ ابره كه بارون بزنه آخ اگه بارون بزنه آخ اگه بارون بزنه غروب سه شنبه خاكستري بود همه انگارنوك كوه رفته بودن به خودم هي زدم از اينجا برو اماموش خورده شناسنامه ي من عصرچهارشنبه ي من عصرخوشبختي ما فصل گنديدن من فصل جون سختي ما روز پنجشنبه اومد مثل سقاهك پير رونوكش يه چيكه آب گفت به من بگيربگير! جمعه حرف تازه يي برام نداشت هرچي بود،پيش ترازاينها گفته بود .. .. . |
فریدون فروغی
زندون دل پشت اين پنجره ها دل مي گيره غم و غصه دلو تو ميدوني وقتي از بخت خودم حرف ميزنم چشام اشک بارون ميشه تو ميدوني عمريه غم تو دلم زندونيه دل من زندون داره تو ميدوني هر چي بهش ميکم تو آزادي ديگه ميگه من دوست دارم تو ميدوني مي خوام امشب با خدام شکوه کنم شکوه هاي دلمو تو ميدوني بگم اي خدا چرا بختم سياس چرا بخت من سياس تو ميدوني پنجره بسته ميشه شب ميرسه چشام آروم نداره تو ميدوني اگه امشب بکذره فردا ميشه مگه فردا چي ميشه تو ميدوني عمريه غم تو دلم زندونيه دل من زندون داره تو ميدوني هر چي بهش ميکم تو آزادي ديگه ميگه من دوست دارم تو ميدوني |
فریدون فروغی
غم تنهايي چرا وقتي که آدم تنها ميشه غم و غصه اش قد يک دنيا ميشه ميره يک گوشه پنهون ميشينه اونجا رو مثل يه زندون ميبينه غم تنهايي اسيرت ميکنه تا بخواي بجنبي پيرت ميکنه وقتي که تنها ميشم اشک تو چشام پر ميزنه غم مياد يواش يواش خونه دل در ميزنه ياد اون شب ها مي افتم زير مهتاب بهار توي جنگل لب چشمه مي نشستيم من و يار غم تنهايي اسيرت ميکنه تا بخواي بجنبي پيرت مي کنه ميگن اين دنيا ديگه مثل قديما نمي شه دل اين آدما زشته ديگه زيبا نمي شه اون بالا باد داره زاغه ابرا رو چوب ميزنه اشک اين ابرا زياده ولي دريا نميشه غم تنهايي اسيرت ميکنه تا بخواي بجنبي پيرت مي کنه |
فریدون فروغی
نياز (نماز) تن تو ظهر تابستونو بيادم مياره رنگ چشمهاي تو بارونو بيادم مياره وقتي نيستي زندگي فرقي با زندون نداره قهر تو تلخي زندونو بيادم مياره من نيازم (نمازم)تو رو هر روز ديدنه از لبت دوست دارم شنيدنه تو بزرگي مثل اون لحظه که بارون ميزنه تو همون خوني که هر لحظه تو رگهاي منه تو مثل خواب گل سرخي لطيفي مثل خواب من همونم که اگه بي تو باشه جون ميکنه من نيازم (نمازم)تو رو هر روز ديدنه از لبت دوست دارم شنيدنه تو مثل وسوسه شکار يک شاپرکي تو مثل شوق رها کردن يک بادبادکي تو هميشه مثل يک قصه پر از حادثه اي تو مثل شادي خواب کردن يک عروسکي من نيازم(نمازم) تو رو هر روز ديدنه از لبت دوست دارم شنيدنه تو قشنگي مثل شکلهايي که ابرها ميسازند گلهاي اطلسي از ديدن تو رنگ ميبازند اگه مردهاي تو قصه بدونن که اينجايي براي بردن تو با اسب تنلندر ميتازند من نيازم (نمازم)تو رو هر روز ديدنه از لبت دوست دارم شنيدنه |
اکنون ساعت 05:02 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |