![]() |
نقل قول:
ادمین چشون شده که این قدر گل از گلشون شکفته؟:D من بابد بدونم:rolleyes: به گلای نازمون هم تبریک میگم behnam3638 تبریک آقا .هنوزم بی وقفه باشی و بیای ها{قاط}:):D رزیتا2 فدات شم تبریک میگم ایشالله دائم شی:53: زکریا فتاحی تبریک میگم . موفق باشید{شیت شدن} sheida.m ایشالله همیشه سربلند باشی گلم:53: موفق باشید همتون اگه نباشید فروم رونقی نداره |
منم به همه ي گلاي باشگاه تبريك ميگم...:53::53::53:
|
سلاممممم
منم به همتون تبریک میگم :53:{پپوله}_چپله |
:53:[
:41: |
سلاام...ببخشید دیر شد یعنی دیر اومدم
از همه ی دوستاااای گل و خوکشلم ممنونم همچنین ادمینی که شاباش می کند !:D;) :) :53::53::53::53::53: |
این روز ها همه به زور از ادمین تاج و ستاره میگیرند شما چطور :24:
شوخی میکنم قرار بود هر کی پستاش از 2 هزار رفت بالا ستاره بگیره من یادم رفت خودتون یادم بندازین. .داش تاری تاج گرفت هنوز ندادم بهش رفته فروخته ش.. مینا 110 خانم هم قرار شد تمشک تلخ رو بگیرن به خاطر تاپیک ویکتوریا که شر درست کرد واسمون منتهی عکس مناسب پیدا نکردم همون تاج رو بهشون دادم ولی شما بدونین اون تمشک تلخه ... موفق باشن عزیزان.. |
مینا جون تبریک میگم :53:
تاری مارو که کچل کردی واسه این تاج ولی به تو هم تبریک میگم :):21: پس کی من دوباره از این تاجها http://p30city.net/images/crown/07.gifمی گیرمممممممممممممممممممممممم:p |
ها ها ها ها ها :24:
گفتم ببینین اینجا پست تازه زده شده فکر کنین شمایین که ارتقا پیدا کردین بیایین ببینین هیچ خبری نیست {شیت شدن}مرافه:d{جشن پتو};) ها ها ها ها ها ها ..... جدای از شوخیش ان شاالله در اینده نزدیک مثلا در 100 سال اینده تنی چند از بچه های خوب دیگه دچار تغییر رنگ خواهند شد :) |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سلام بر دوستان. ببخشید خیلی خیلی دیر شده مشکلات خوابگاهی بودنه دیگه. به هر حال از همتون خیلی خیلی ممنونم همچنین از آدمین خوبمون. |
خب امروز ترکونده ام حسابی ..
.jacoooob جان کاربر خوبمون با وجود پست های کمش اما به خاطر حضور مدام و مفیدشون در تاپیک سریال ویکتوریا یه ستاره گنده دریافت کردند http://p30city.net/images/crown/07.gif تا در شبهای ابری هم بتونن ستاره داشته باشن :41: جیکوب جان ان شاالله بیشتر ببینیمت تا یه اسمان و ماه رو هم تقدیم کنیم... موفق باشی.. ======================================== کاربر خوبمون آريانا هم به خاطر مجاهدت فراوانی که برای تزریق شادی و نشاط در سایت بین بچه ها میکنند و تعداد پستهای زیادشون کاربر فعال شدند اریانا جان تو از سفر برگشتی باید به ما شیرینی و کادو بدی .. موفق باشی عمو اریانا... ======================== کاربر خوب و تازه واردمونMAHDI.HE هم به خاطر فعالیت های زیادشون در بخش مشاعره ها کاربر فعال بخش ادبیات شدند.. ان شاالله به زودی شناخت بیشتری ازش پیدا کنیم و بیشتر با بچه ها به گفتگو بنشینه تا شاهد فعالیتهای خوبش در مراتب بالاتر هم باشیم اقا مهدی تبریک خوش امد و خسته نباشید عرض میکنم... ====================== اما رزیتا2 خانم... نه خسته همشهری.. .این کاربر خوبمونم به حاطر فعالیتهای زیاد و حضور مستمرشون در سایت نشان با ارزش و گرانقیمت 2ستاره رو دریافت کردند http://p30city.net/images/crown/06.gif رزیتا جان خواستی بفروشش چال حسن خان خوب میخرنش حنسش از طلای 18 عیاره بازم خسته نباشید عرض میکنم... ======================== کاربر خوبمونفرگل همشهری محترم و فعالمون هم به درجه کاربر فعال ارتقا پیدا کردند.. .فرگل خانم تبریک و خسته نباشید میگم ان شاالله بیشتر ببینیمتون در سایت ... ===================================== تمامی کاربران فعال حجم صندوق پستی اونها افزایش پیدا کرده و نام اونها به طور اختصای در مشاهده کاربران ارشد سایت قابل مشاهده است ارزوی موفقیت و فعالیت هر چه بیشتر برای عزیزان |
اکنون ساعت 07:41 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |