![]() |
اقا يونس ممنون از لطفتون.
نقل قول:
من بيشتر قصدم ديدن محل هاي تاريخي يا ديدني در كل جاذبه هاش، فضاهاي سبز ، مكان هاي تفرحي و... هست. كه خوب مجبوريم براي نزديكان سوغات هم ببريم و يه خاطره اي هم از شهر شما داشته باشيم. آقا يونس ممنون از توضيحاتتون... |
نقل قول:
بعد بغل خیابون همین جوری بازار هست تا چهار راه اجاق که تعداد زیادی شیرینی فروشی داره. بعد باز هم پاساژ و مغازه هست تا میدون مصدق(الان شده میدون کاشان_:2:) که پاساژ ارگ بزرگترین پاساژ کرمانشاهه. طلا. لباس. عطر. موبایل. کامپیوتر و لپ تاپ. همه جنس های عالی ولی خب نسبتا گرون. حالا اینا رو داشته باشین تا بعد بازم براتون توضیح می دم. |
من که قبلا گفتم ما هستیم ولی به جان جودم اینا مایه باخودشان نمیبرن بچه ها بیاین یه برنامه ای بچینیم تفریشانه بهم بزنیم یا اصلا بریم سر قرارشان مزاحمشان بشیم .دانه هی اسمی از ما نمیبره بریم نفت بریزیم توچایشان یه مشت گچ بریزیم تو فلافلشان :21:یا پشت سرشان دسته جمعی جیغ بکشیم بچشکانیمشان توز بکنیم تو چششان حالشانه بگیریم
|
شادی جان جاهای دیدنی کرمانشاه که واقعا دیدنیه!
مثلا 1- بیستون 2- تاق بستان که این دوتاش معروفه! حالا اگه بتونی تا کنگاور هم بری که چه بهتر که من بهت سفارش میکنم بری 1ساعت بیشتر راه نیست...اونجا حتما معبد آناهیتا روببینی! حیفه تا اونور میری و معبد آناهیتا رو ندیده برگردی بعد از این ور هم یه جایی هست به اسم بابا یادگار که یک مکان مقدس برای مردم اون منطقه به حساب میاد. البته جای خوش آب و هوایی هم هست... دیگه چی بگم برات؟!؟ کلا کرمانشاه جزو شهرایی که هر کی ندیده ضرر کرده! امیدوارم بهت خوش بگذره و جای ما رو هم حسابی خالی کنی در ضمن از بر و بچ کرمانشاهی عزیز عذر می خوام که فضولی کردم! و در مورد شهرتان نظر دادم!;) راستی بچه ها اگه تو توضیح هام اشتباهی چیزی گفتم حتما بهم بگین! چون من خودم هنوز متاسفانه نرفتم کرمانشاه ! :( و فکر کنم این ارزوی رفتن به اونجا رو به گور ببرم!:( راستی شادی جان رفتی تاق بستان به درختای قطع شده اونجا هم یه نگاه بنداز و حسابی به عاملین فحش ونفرین بده!!!!!!!!!!{قیژه}{قاط}{قاط}{قاط} |
هاي براي وه وه وه واي وه وه وه
اين بيت هوره تقديم به همتون سلام اراي گشتتان گشكسيل عصاي دسيل تازه حاتمه ايره چو خوشه خدا گيان |
نقل قول:
بیستون هم خوبه به خصوص اگه از طرف تهران میاین. قبل از کرمانشاه. یه 20 دقیقه فاصله داره. کنگاور هم که دور تر از این حرف هاست. خوده بابایادگار هم سخته بری. از کرمانشاه 3 ساعت راهه. ولی خب ریجاب که نزدیکه بابایادگاره بهشتیه برا خودش. اگه خواستین برین شهرستان حتما برین ریجاب. سراب نیلوفر رو هم حتما برین. یه ده دقیقه با کرمانشاه فاصله داره. میتونین غذا ببرین برا ناهار یا شام اونجا کنار دریاچه باشین. |
توجه توجه دوستان سلامامروز کوروش با من تماس گرفت گفت واسه فردا قراره برو بچ کرمانشاهی رو ببره پیکنیک می خواست بدونه هر کی امادگی داره تو قسمت کلوپ کرمانشاه اعلام کنه ضمنآ اگر کسی جای خاصی روبرای پیکنیک مد نظر داره بیان کنه از اوردن کادو جدآ خودداری کنید:d:d:d |
فردین بیخود برنامه نچین اگه مارو نبرین منو روناک و عسل بانو سایته میچوچانیم بهم
|
آماده، آماده.
|
سلام دوستان.
یه مدتیه که ما اینجا نبودیم، چیا شده. آقا مام هستیم. راستی کوروش نبری بیرون ما رو دوباره له و ذرت مکزیکی بکه یته ناو حلقمان؟ ما فقط می خواییم شامپایین و کافی شاپ بخوریم:p:p:p:p:p |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ما خانوما هم که میایم وجدانا دانه یه بار آمدی ما ره ببری بیرون ببرمان عیدی برامان بخر کره یه ماه دیگه عیده ها:21::21: به نظر مه بهترین جا همو پاساژ ارگه{شیت شدن}{شیت شدن} |
سامولیکم جمیعا"
والا شرکت در این مراسم برای عموم آزاده،البته چون فعلا ماندیم که کجا بریم،در نتیجه بازم توش ماندیم... کوروش بسه زوان مانده که ماهاره کجا ببره. خانومای محترم هم زحمت نکشن که برای ما نقشه بکشن... خدا وکیلی گناه داریم... |
نقل قول:
نقل قول:
خب می گم چیز کنیم. خانوما جدا قرار بزارن. فعلا ماها یه جا جمع بشیم همدیگر رو ببینیم. حالا برا اینکه همه جمع بشیم وقت زیاده. من یه جای خوب هم به کوروش معرفی کردم. میگه بریم پارک کوهستان_:2:خو بریم چه بکنیم؟ فلافل بخوریم؟ بریم همونجا که من میگم خیلی هم شیک و سر حاله. پاتوقه همه روشنفکر ها و نویسنده ها و کلا هنرمند های کرمانشاهه. فقط یه مشکل داره که سیگار آزاده. بو سیگار خفه تان کرد تقصیر مه نیست. |
دو شنبه ساعت 5 بعد از ظهر چهار راه نوبهار کافی شاپ سحر ... (یونس میاد اطلاعات تکمیلی رو میده )
اقا و خانم و دیگران ... پسراتون دختراتون همسایه ها این وری ها اون وری ها هر کی تشریف میاره قدمش روی چشم .. میریم اونجا خوشمون نیومد خب 10 دقیقه بعد میریم جای دیگه یا هماهنگی دیگه ای میکنیم ... ما مخلص شمایم... |
نقل قول:
خب یه پارک سر چهار راهه نوبهار هست. یه قسمتش تاب و سرسره و اینا داره. بقل پارک که نگاه کنین یه کافی شاپ هست. یه تابلو نئون به شکله فنجان رو شیشه داره بالاش هم نوشته coffee .(حالا می بینی فردا تابلو نئون رو بر می دارن.) اسمش کافه سحره ولی خب رو شیشه هاش هیچی ننوشته. به قول کوروش میریم یه چایی قهوه ای چیزی موخوریم خواستیم می شینیم نخواستیم هم میریم جای دیگه.اگه پیدا نکردین شماره کوروش رو که دارین ازش بپرسین. منم شماره ام رو میدم کاری داشتین بزنگین در خدمتم: 09376076324 |
سلام مجدد اقا افشین گفت اون روز اونساعت نمیتونه
گفتم خب میذاریم یه روز دیگه ظاهرا به خاطر مشکل کاریشون تا 8 غروب تا اخر سال نمیتونن بیان خیلی دوست داشتم کاری کنیم که باهامون باشه اما برنامه این شد که فردا 2 شنبه همون ساعت 5 اونجا که یونس گفت بریم بچه ها هم هستند بعد ما (خدافق من و افشین و فردین ) دوباره چند روز دیگه یه جا دیگه میریم یا برنامه ی دیگه ای میذاریم .. بچه ها من واقعا دوست دارم بی تعارف باشین و نیازی به نامه من نباشه از همه عزیزان دعوت میکنم تشریف بیارین همسر دارین فرزند دارین با استادتون میخواین بیاین مادر محترمتون رو میارین هر چی باشه ما در خدمتتون هستیم ... یونس شماره ت رو از پست چند روز دیگه حذف کن که از طریق گوگل مشکلی برات پیش نیاد .. دوستای عزیزم برای هماهنگی با یونس ست بشین چون اون بیشتر اونجا رو میدونه کجاست و چیه . |
نقل قول:
تو باز کیلویی دعوت کردی؟ چه بابا و مامان و خاله و همسایه و اینا ؟{قاط}نه آقا فقط خودتان بیاین.:21:ای کوروش هم جو گیر شده. خو عروسی نیست خو.:24: موخای مشی تقی و خالو نقی و عمه خزال و اینا رم بیاریم؟:24: شمارم رو هم فردا بر می دارم. |
سلام همو طن عزیز :ما بچه های کرمانشاه همگی در خدمت شما هستیم تا به امید خدا سفر نوروزی امسال برای شما یک سفر فراموش نشدنی وپر خاطره باشه.پس روی ما حساب کن. پیشاپیش ورود شما به شهر تاریخ وعشق وهنر کرمانشاه خوش آمد میگویم.
|
سلام..خدمت دوستان گرامي
چشم روشن..بي من فلك زده قرار ميزارين..باشد كورش خان...اما به خدا من فردا نميتانم بيام...يعني اگه ميشد با شنگول ومنگولم ميامدم و يه پاركي هم اون ها رو ميبردم...اما خوش بگذره...جاي منم خالي به جاي منم يه فنجان قهوه تلخ بخورين... راستي من اكثر اوقات با دوقلوهام بيرون ميرم اگه يه موقع من وديدين بياين به هم معرفي بشيم ايجوري بهتره شايد همديگر شناختيم..چون واقعا اي شهر ما خيلي كوچيكه... به هر جهت خوش بگذره... |
نقل قول:
|
کافی شاپ حال نمی ده کوروش جون باید تالار اترین رو می گرفت اونوقت چی می شد:d:d:d http://www.freewebs.com/hemidnerezhi...O731929129.jpg |
نقل قول:
فردین مخوای بری تالار اترین چه بکنی هی اینمان مانده انشالله عروسی آقا کورش همگی اونجا دعوت میشیم_چپله بچه ها جای منم خالی کنید حیف نمیتونم بیام_:2:_:2:_:2: خوش بگذرهههههه خودم بعد از عید یه برنامه ای با آناهیتتا میریزم اگه بردمتان !!{داش مشتی} |
سلام
هر چی فکر کردم دیدم صلاح نیست بیام :) وقتی به ادمین سایت تهمت میزنن که با گاری چای میفروشه :d فردا میگن خاله رزی سر چارای گاو گشا سیخ کباب میفروشه و فال میگیره ;) بیا فالت ببینوم:p ............................ از شوخی گذشته دوست داشتم بیام اما متاسفانه نمیشه خوش باشید جای مارو هم خالی کنید عکس دسته جمعی یادتان نره ای روزا دیگه تکرار نمیشه ............................ باران جان نگفته بودی دو قلو داری زنده باشن چند ساله هستن دخترن یا ............. خدا حفظشان کنه |
سلام بچه ها همه که خوابین
خوابای خوش ببینید من سرم پنمیده الان ساعت یک و نیمه گوشم به فردوسی پوره چشم اینجاس خوابمم نمی آد دعامه پس میگیرم الهی خواب جن ببینین اینقد زود میخوابین:33: |
من بیدارم فرانک خانوم. سرم خیلی درد می کنه. امروز جای شما خالی با بچه ها رفتیم بیرون. کلاه نبرده بودم سرم هم خب مو نداره سینوزیت هم دارم یه ذره باد خرد به کله ام الان سرم داره می ترکه.
|
:) ســــــــــلام به همه
سلامت و دلخوش باشین همیشه . . . ما شبی دست بر آریم و دعایی بکنیم غم هجران تورا چاره ز جایی بکنیم دل بیمار شد از دست رفیقان مددی تا طبیب به سر آریم و دوایی بکنیم این فال به نیت بچه های بیدار که الان توی فروم هستن بود و دیگه اینکه اعلام وجود کرده باشم یعنی اعلام بیداری . بیرون بودم هوای شهر عجب وضعیت بدی داره این گرد و غبار شاید از بمب و موشک موثرتر باشه ، اونجوری که ریغ رحمت روسر نکشیدیم شاید این گرد و غبار کاری شد و جبران اون بمب های به هدف نخورده شد و . . . |
سلام
فرانک خانوم منم بیدارم اما نمی دانم چرا بازم سرعت پایینه ..................... عمو یونس خوش گذشت؟ تعریف کنید برامان ............................. بله سر به هوا مدارس هم به دلیل این گرد و خاک فردا تعطیله |
سلام آقا یونس
آخری کار خودتانه کردین ما ره نبردییییییییییییین خو بری خودتان تنهایی هی نشستین غیبتمانه کردین هااااااااا {قاط}{قاط}{قاط} |
چه بدبختی داریم ها{قاط}. ای گرت و خاک چه بود امروز دچارمان شد. {قاط}میبینین چه توشه شری هاتیمه._باوکه-روامروز ساعت 9 بلیط اهواز دارم. کلی خرید داشتم. با ای هوا چه طور برم بیرون. اصلا مغازه ها باز هستن؟
عرضم به حضورتون که آره دیجه رفتیم بیرون. تعریف نداره خب. بچه ها عکس گرفتن نمیدانم چرا هنوز نذاشتن. عسل بانو خانوم اتفاقا کوروش هی می گفت غیبت بکنیم( به علی راس میگم. همه شاهدن) مه هی می گفتم زشته. خلاصه بحث سر ای بود که غیبت کیه بکنیم. مه گفتم ای امیر عباس انصاری غیبت خورش خوبه ولی کوروش گفت نه کره او تهرانیه غیبت همی بچه های کرماشانه بکنیم. خلاصه کار خودشه کرد. بعد هی ده دقه یه بار به صاحب کافی شاپ میگفت ببخشید ذرت مکزیکی ندارین. شیطمان کرد بو قرآن. هی شرف نداشتمان رفت. نمیدانم ای بری چه ایجوره. انقدر فنا فی الذرت مکزیکی شده که همه چیزه مثل ذرت مکزیکی می بینه. آخرش دیدیم فایده نداره رفتیم بیرون گفتیم یه ذرت مکزیکی براش بخریم یه وقت خودکشی نکنه خونش بیفته گردنمان. |
کوره یونس تو که اهل چاخان نبودی کافی شاپ کجا بود ما پشت سرتان بودیم در فلافل فروشی پایین پله های کوچه آگاهی در ارگ بودین
یکی یه فلافل سفارش دادین ایشالله فلافل عروسیتانه بخوریم عیب نداره ماره نبردین بچه ها خبر جدید لکها دسته جمعی برای زیارت به چین رفتن اونا به تازگی متوجه شدن شاولین برادر باولینه;) |
سلام خوش گذشت...خوب بود قرارتان را ننداختين امروز با اين هواي زيبا...ما كه حتي جرات نداريم تو حياط بريم..همه اداره ها هم تعطيلن..
الان تازه زمستانه .واي به حال تابستانمان... رزيتا جان دوقلوهاي من پسرن وحدود 5 سالشانه...خيلي هم شيطانن...اكثر دوستان اين موضوع رو مي دانستند ازجمله كورش ويونس ومهدي و سربه هوا!!!.... |
سلام به دوستهای :53:
جای تک تکتون خالی به غیر از یه نفر که جاش سبز بود خیلی خوش گذشت کوروش جان خیلی زحمت کشید ایشالله بتونیم جبران کنیم البته یه کم حال من گرفته شد اخه تو چهارراه نو بهار جریمه شدم:20: |
سلام به همه همشهریای عزیزم ای کاش تو ای قراراتان کمی هم ما تازه واردها را تحویل می گرفتین:41:
|
سلام به دوستان با ما به پارک آمده و نیامده
خوبین؟ جاتان خالی بود، خوش گذشت.یه دیدار ساده و صمیمی.برام جالب بود کسایی که باهاشان بصورت مجازی دوست بودم و نمیشناختمشانه از نزدیک زیارت کردم.خداییش همه شان بچه های با صفا و باحالی بودن.(هستن و خواهن بود) البته میشد حدس زد که هیچکدام از خانوما نیاین، گرچه ایرادی بر این کار وارد نیست.چون ... به هر حال امیدوارم همچین جمع صمیمی بیشتر و پر تعدادتر بشه. و اینکه جاتان خالی که عجب بستنی خوش مزه ایی داشت. نقل قول:
هنوز که چیزی نشده تا دلتان بخواد فرصت هست.این بار نشد،دفعات دیگه که میشه.در ضمن شما بزارید به حساب کم سعادتی ما ... |
مخلص بچه ها
میام پست میدم تا یکی دو روز اینده عکسا خوب در نیامده تاریکه همه ش چند تاشو براتون میذارم و تعریف میکنم براتون |
سلام ..شب خوش..
دم هر چي اتاسه گرم كه شب ها بيدارن..من جمله خود من!!!{شیت شدن} خوب ولي آقا مهدي به خدا من اگه ميتانستم ميامدم..ناسلامتي جاي مادر همتان هستم...!!!اما خوب كار وبچه واز اين جور چيزها زياده..ضمنا انشااله يروز با همه خانوم ها قرار ميزاريم كه تشريف بيارن زيارتشان كنيم... خو شب بخير |
کسی نیست ؟!!!!!
عجب چقدر اینجا خلوتهههههههههههه{قاط} |
چرا من هستم عسل بانو جون!!!اما انگار بقیه نستن!!!!:(
|
منم اومدمممممممممممممممم.......
بچه ها خیلی پکرم آخه این چه باختی بوووووووووووووووود؟ آبیته |
نقل قول:
|
اکنون ساعت 01:26 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |