![]() |
هوای بهاری و لطیف میخوان بیان یزد :21: |
آناهیتا گیان ی باران کوچولو آمد البته گل بود اگه بچه های کوچه داد نمیزدن منم متوجه نمیشدم رفتم پشت پنجره بوی گل میداد
خب شاید چون محله ما قدیمیه خدا فقط بری ما فرستاده ;) دوستمان داره دیگه:21: مرسی که به یاد دوستان هستی انا هیتا جان روناک شیت شده ی ماهه دنبال خانه ست که بخره هنوز پیدا نکره هفته دیگه هم باید تخلیه کنه مجبوره دوباره کرایه کنه ای طفلیا خسیسن دلشان نمیاد کرایه بدن الان میگن رهن کامل اگه ندیدی شد حاجی روناک:p میخواستن بیان شریعتی بخرن شکر خدا صابخانه پشیمان شد:d جدی میگم ها بری چمه میخان سر بیارن هر کی میبینه میگه ای مرد گنده چه نسبتی با شما داره؟!بعد میگه واقعاااااااااااااااااااااااااا اا؟؟!!!:24:دور باشن بهتره مینا جون حالت که خوبه عزیزم کار کن دختر خوب مامان بابا که گناه نکردن هی پول بریزن زیر دست شما ی حرکتی گرمای یزد رو هم شنیدم که غیر قابل تحمله البته باور بفرمایید اینجا هم دست کمی نداره +خاک من که مثل قهوه چیا ی لنگ رو دوشمه هی دستمال میکشم:24: اسی خان قدرشو میدونیم :dشهرم از عشق و صفا شهره به دوران باشد |
سلام به برو بچه های گل کرماشان دیار خوش نیشان_چپله
محمودم منال صحنه تازه عضو شدم خودمو تو قسمت مربوط به خودش معرفی کردم وقتی دیدم کرماشانیا اینجان خیلی خوشحال شدم دم گشتتان گرم :41: |
نقل قول:
ولی کرگه ارگ هم باخودت بردی خواستی یه سرش کنی :21: هروقت دلی از عزا درآوردی یاد ما هم باش ...:53: نقل قول:
میگم چرا آرام و قرار نداشتم نگو مینا نبودش...دمت گرم آمدی:d امیدت به خدا باشه ان شالله قبول میشی ما از اینجا برات دعا مکینیم تازه ما باران هم داریم دلت بسوزه:p خدا زودتر اجابت مکنه نقل قول:
ان شاالله روناک اینا یه خانه خوب گیرشان بیاد بهش سلام برسانید:) فرانک خانوم من به مامان میگم چرا اینقد تمیزی میکنی بذار همه خاکا بشینه بعد یه دفعه تمیزی مکنیم :d مامانم هم میگه مخوای همه مان بریم زیر پتو تا خاکا میشینه خاکی نشیم{B Adabi} نوچ ...نوچ دخترم دخترای قدیم مینا از فرانک خانوم یاد بگیر:65: نقل قول:
فره فره خوش هاتی منیش آناهیتام از کرماشان :cool::d خوبه عمو برقی نداشتیم که محمود تقبل فرمودن;) امیدوارم چیزای زیادی هم به ما یاد بدی هم خودت یاد بگیری:53: |
اول اقا محمد فره فره خوش هاتی :d یعنی همون فرفره خوش اومدی :d
مینا منال یزد..دختری از جنس کویر :d فرانک جان من به مامانم در کارهای خانه کمک میکنم...آشپزی خیلی دوست دارم...البته دوست دارم برم کلاسش..... سرکار میرم ...درس میخونم...یه صندوقچه طلا دارم :21: واقعا این خاکی که ازش حرف میزنید فکر کنم خیلی اذیتتون میکنه.... من وقتی میبینم دو روز یه بار باید گرد گیری کنی..اعصابم بهم میریزه {قاط} مرسی آناهیتا جان ..خیلی لطف داری عزیزم.... رزیتا جان هم که حالش خوبه..مهبا هم که اومده ..ترنم و بقیه بچه ها هم همینطور ..امیدوارم همگی سلامت و شاد باشین :53::53: |
سلام به همگی
آناهیتا حان واقعا گل گفتی. فرانک جون اولین باره که اینجا معترض شده اصلا تو خونه غر نمیزنه:21: تازه من میگم باید خوشحال بشه ما همسایه ش بشیم :d سفره که پهن شد میرسیم بهشان;)اصلا ما نریم خودش طاقت نمیاره از گلوش نمیره پایین (سر میخوره ):) مینا جان شما تو یزد دو روز یک بار دستمال میکشی وای به حال ما طلاهاتم دستمال میکشی:) |
به به جمع دوستان
سلام سلام صدتا سلام حال واحوال خوبین خوشین دیگه بسازین با گرما و گرد خاک این نیز بگذرد :65: مینا میبنم امدی جمع ما خیلی خوش امدیپ اناهیتا روناک چطورن ؟ اقا محمود خیلی خوش امدی اقا اسی بعد هر سختی اسانی هست :21: دیدی تا چش رو هم گذاشتیم رمضانم امد انشاالله خدا به همه تحمل بده روزه هاشانه بگیرن دیگه سرتانه درد نیارم فعلا بای |
سلام عیلکم:)
میگم تاحالا خواب تابستانی شنیده بودین؟نشنیده بودین؟خب حالا دیگه میشنوین چون بچه ها رفتن خواب تابستانی منم خودم تازه بیدار شدم... آی جاتان خالی اینقدر خوش بود:o راستش حق داریم که کمتر اینجا بیام چون موضوع خاصی مورد بحث نیست سلام و احوالپرسی هم حدی داره دیگه چقدربهم سلام بکنیم ها؟ بیاین یه بحثی راه بندازیم یه معضل و مشکل اجتماعی رو تجزیه و تحلیل کنیم... باشد که حل شود;) چیزی که من تو ذهنمه رو میندازم تو دایره شما هم پیگیرش باشین و تو بحث شرکت کنین منتهی قبلش زیر لفظی میخوام ...:p;) به جان خودم تا بهم زیر لفظی ندین کلامی حرف نمیزنم(الان با خودتان میگین کی گفته حرف بزنی نه؟؟:d) |
{داش مشتی} بیا اینم زیر لفظی
حالا بوووگوووو;) |
اکنون ساعت 12:57 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |