![]() |
{قیژه}
انا هیتا مه اهل زیر لفظی مفظی نیستم میگی یا بازم داد بزنم :45:؟هامرافه :15: احوال بچه های کرمانشاه خوبین فرانک خانوم چطورن "؟ |
عجب زیر لفظی هایی بهم دادین خیلی ممنون:):cool: |
یه سلام گرم و داغ به همه آقای محمود خوش امدی
|
آناهیتا ما یه قهوه خونه داریم که اسمش شده تاپیک آزاد بچه های پی سی اونجا کلی حرف میزنیم..و فقط مختص بچه های کرمانشاه نیست.. :d |
سلام به همه ایشالله که کیفتون کوکه ؟!:65:
به نظر من تنها راه حل اینه که اصلا آدم به اینجور چیزا اهمیت نده یه بار،2بار،10بار،... وقتی اصلا جواب ندی شک نکن بالاخره طرف خسته میشه و از دستش راحت میشی اوناییم که میبینی بعدا یه بلایی سرشون اومده خودشون مقصر بودن خیییلی خییلی خیییلی عذر میخوام که این حرفو میزنم ولی شنیدید که میگن: ... از خود درخته! این مصداق همون آدماییه که شما میگین.روانشناسام شدیدا این ضرب المثلو تایید کردن هرکی بگی مزاحم داره ولی بستگی به خودش داره که با این موجود بیخود چه جوری رفتار کنه یه راهشم همونیه که Mina110 فرمودن <بلاک کردن> :cool: |
با سلام
از موقعی که این موبایل اومد چه استعدادهایی که کشف نشد.نمونه هاشو تو همین کلیا میبینین:dحالا علاوه بر خوبی ها ممکنه بدی هایی هم داشته باشه که اونا هم راه حلایی دارن نمونش همون چیزی که دوستان گفتن .مزاحم اس ام اسی :cool:یا تلفنی.من با نظر داش محمود کاملا موافقم .چند بار محلش نزاری طرف خسته میشه و میره.به قول بزرگان خدا اول جنبه داشتن یه چیزی رو به ما بده بعد اون نعمتو به ما بده.مثلا یه دختر یا یه پسر با اومدن یه اس ام اس دست و پاش رو گم نکنه از خوشحالی.خلاصه نمیخوام رمان بنویسم بهترین راه کم محل کردنه.در صورتی که طرف خیلی لج باز باشه نون خشک یه ماهتونو بفروشین یه سیم کارت ایرانسل دیگه بخرین تا مشکل حل شه |
خدا خیرتون بده مزاحمت اس ام اسی هم شد مزاحمت
اون زمان که تلفنا دیجیتالی نبود معلوم نبود چه شماره ای بهت زنگ زده تلفن زنگ میخورد بار اول سکوت بود اگه مخاطب خانم بود که دیگه وای به حالش روزی شیشصد بار زنگ میخورد نرخ هر تماس هم یک ریال بود البته داخل شهری .20 ساعتم صحبت میکردی همون یک ریال بود اگرم جواب نمیدادی زنگ میزدن و گوشی رو کنار تلفن رو زمین میزاشتن تلفن اون بخت برگشته ساعتها مشغول میشد خود ما دو بار تلفنو دادیم کنترل کنن .مزاحمو پیدا کردیم نه اون ما رو میشناخت و نه ما اونو حالا زنگ میزدن سوالایی مثل ساعت چنده؟فوت کردن و صداهای عجیب در آوردن بماند حالا حد اقل خوبیش اینه میتونی پیامو باز نکنی دیدی نا شناسه حذفش کنی خودش خسته میشه از طرفی ملت صرفه جو شدن بچه های کوچیکو دیدم اس میدن به دوستاشون میگن میزنگییییییییی! |
بچه ها بحث فقط در مورد این نیست که هرکی مزاحمان شد جوابشو ندیم |
سلام بر همگی :53:
امیدوارم حال همگی خوب باشه دلم براتون خیلی تنگ بود_:2: آقا محمود خیلی خوش هاتیده :) آناهیتا گیان به نظر من هم باید سطح فرهنگ درست استفاده کردن از تکنولوژی قبل از ورودش در سطح جامعه آموزش داده بشه تا این مشکلات بوجود نیاد |
سلام
امیدوارم خوب باشین دوستان قبول دارین هرچی که هستیم محصول تصمیم ، تربیت وآموزش بزرگترهایی مثل والدین ومعلمها بوده . همه ما تحت فرهنگها وتربیتهایی بزرگ شدیم که نقشی دراون نداشتیم وحال این آدمها فرهنگ وتمدن یک کشور رو ساختن ودارن با هم زندگی میکنن! اگه وضعیت خوبه، پس نسل قبل (پدر مادرها) ازدواجهای خوب وموفقی داشتن، پس راهشونو ادامه بدین... اگه جواب منفیه، پس اغلب اون ازدواجها موفق نبودن پس راهی که اونها رفتن یه خورده انگاری به بیراهه بوده، از اونا دیگه کاری بر نمیاد (آب رفته به جوی باز نگردد) سوال اینه من وشما میخوایم چیکار کنیم ؟ اطرافتونو یه نگاهی بکنید زوجهایی که ازدواج آگاهانه وموفقی داشتن توکارشون هم موفقن بچه هاشون هم آدم حسابین از هر نظر حساب کنید سالم موفق (صدی نود)و..... هستن جسارتاً پیشنهاد میدم حالا که خداوکیلی وقت میذارید و حضور فعالی دارید بحث ازدواجو استارت بزنید که زندگی خودمون و(سره خورهای )نسل آینده وابسته به اونه!! مخلص |
اکنون ساعت 03:12 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |