![]() |
سلام به همه برو بچ عزیز و دوست داشتنی کرمانشاه |
سلام به همه دوستان عزیز و نازنین همشهری
من همین یک ساعت پیش عضو شدم خیلی خوشحالم که با این سایت آشنا شدم از ادمین و همه دوستای گل ممنونم امیدوارم منو هم در جمع خودتون بپذیرید طاعات و عبادات همتون هم مقبول حق:53: |
سلام:) |
سلام به همگی
روزه نمازاتون قبول اناهیتا فکر کنمم هندونه بخوری به کارت بیاد |
انا ...مثل اینکه از هفت دولت آزادی سرکارخانم
پس کی کاراتو میکنه؟ من از بیکاری حوصله م سر میره باور کن روزی دو ساعت بیکار نیستم منظورم کار خانه نیست چون ما همه روزه ایم کاری نداریم تازه محمود از من زرنگ تره من میخورم میام میشینم پای نت خودشان جم میکنن اما معمولا مشغول ی کاری هستم بعضی وقتا وقت کم میارم در مورد دعا که گفتی من عین همین حرفو به همسایه مان گفتم ظهرا بوی آبگوشت و قرمه سبزیش آدمو مست میکنه بعد به من میرسه میگه تو رو خدا برام دعا کن گفتم خودت چرا دعا نمیکنی ؟اگه معتقدی. من طفلی سنگ کلیه هم دارم غروبا کلیه م میفته تو خشکی :24: از همه بد تر معده بیچاره مه که شده استرچ روزا ی ذره ست شبا دو پارچ آب میریزم توش:21: |
دیحو
گلاره چوم گوشواره گوشم ..زجر دورید هابان دوشم ..دست بی بلا ارا پیامد ..ارا شیرینی لفظ کلامد..هر روز دعا گو خودو کسدم.. ثانیه گردان سات دسدم .. نذری چویله دایم مسدم..:cool:
|
سلام.دوباره آمدم.همگی خوبین خوشین سلامتین؟
نماز و روزه هاتانم قبول حق باشه.:cool: |
سلام بچه ها
فرانک:eek:دعات بیشتر شبیه نفرین بود :d:d عبادتای همه دوستان مقبول درگاه احدیت اناهیتا اب فایده ای نداره کمتر از دو ساعت دفع میشه بیشتر باید میوه بخوری چون میوه باعث میشه اب تو بدنت جیره بندی بشه و بدنت هر زمان که احتیاج داشته باشه خودش از اب ذخیره شده استفاده میکنه حالا میوه هایی که خوبن انگور البالو سیب ... و میوه های اب دار مثل هندوانه وبیشتر از همه طالبی خوردن شیرم به عنوان افطاری خیلی خوبه {پپوله} |
فرانک خانوم چه کاری؟کاری ندارم که چند وقت پیش 14 سالگیم تمام شد 15 ساله شدم:d:rolleyes:
بعدشم فرانک خانوم شما به خاطر سنگ کلیه و معدتان صلاح نمیبینم روزه بگیرید;) مرسی اسی حتما امشب هندوانه میخورم ببینم چه تاثیری داره ترنم جان خانوم دکتر خیلی ممنون حتما به توصیه های ایمنی عمل میکنم |
مرسی آناهیتا گیان
پس نگیرم دیگه....؟آخی خدا خیرت بده خواهر جون:d بچه ها امروز افتاده بودم یاد کارا و بچگیای محمد و علی یکیشه براتان بگم علی کلا سر و صدای الکیه باباش میگه جاهل بی خطر (لات بی خطر):24: مثلا از کسی عصبانیه میاد میگه به علی تا سرشه نچسبانم به دیوار نندازمش صندق عقب ماشین باباش پهنش نکنم رو آسفالت می کنمش اعلامیه می چسبانمش به دیوار و خلاصه علی 4 سال کوچیکتره هفت هشت سال پیش محمد با دوستاش ی تیم داشتن میرفتن کوچه بغلیمان با تیم به قول خودشان رغیب مسابقه علی بدون اجازه ش میرفت کوچه بغلی دعوا درست میکرد و در میرفت بدو میامد خانه محمد و دوستاشه میگرفتن بعضی وقتا هم میزدن و هم میخوردن. بعضی وقتا حسابی میخوردن چون محله اونا بود جمعیتش بیشتر همیشه محمد میامد شکایت اولین جمله شم با نفسهای بریده و بلند این بود چه وضعشه؟؟؟:24:ای میاد با ای قدش لات بازی هیچیم نیس ما ره میندازه جان هم:24: |
اکنون ساعت 11:36 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |