![]() |
ستاره اروگوئه فاش کرد: براي تامين هزينههاي درمان خواهرم به فوتبال روي آوردم |
شانه بی حرکت فابرگاس |
|
|
|
خب بچه ها، ظاهرا هشت پا پيش بيني كرده كه اسپانيا برنده بازي با آلمان هست
ولي من اصلا قبول ندارم و همچنان معتقدم كه فينال بين آلمان-هلند برگزار ميشه راستي،هرچند كار سختي هست ولي تيم منتخب مرحله يك چهارم رو از ديد خودتون انتخاب كنيد: تيم منتخب من: دروازه بان: كاسياس(اسپانيا) مدافعان: لام(آلمان)-مرتساكر(آلمان)-پيكه(اسپانيا)-جیووانی فان برونهورست (هلند) هافبك ها: روبن ( هلند)-شواین اشتایگر ( آلمان)-اسنایدر ( هلند)- اینیستا ( اسپانیا) مهجمان: داوید ویا ( اسپانیا)-کلوزه (آلمان) البته خيلي از بازيكن هاي ديگه هم ميتونستند تو اين فهرست باشند، |
|
|
من کل تیم آلمان رو به عنوان تیم منتخب می ذارم
******************************** دروازبان:کاسیاس مدافعان:فردریش،لام،مرته ساکر،بوتنگ هافبک ها:شوان اشتایگر،خدیرا،اشنایدر،مسوت اوزیل مهاجمها:کلوزه، دیگو فورلان این البته از روی اجباره نظرم همون کل تیم آلمانه! |
نقل قول:
هلانو اصلا تیم ضعیفی نیست و به همراه اوروگوئه میشه گفت تنها تیمیه که با ناداوری بالا نیومده.....و حقش بوده اومدن بالا... نقل قول:
برزیل هم چندین وقته خیلی کم پیش میاد اون فوتبال معروفش رو بازی کنه...پس ما باید بگیم برزیل خوب بازی نمی کنه؟ به نظر من این اصلا دلیل خوبی نیست..... دروازه بان نسبتا خوبی داره ولی زمان میبره تا مثل وندرسال بشه.... مدافعانش هم به جر این مدافعی که دربازی مقابل برزیل تازه وارد بود خوب بودن..مخصوصا هیتینگا.... به نظر من هلند تنها یه مقدار در ط حمله و بهتر بگیم نوک پیکان مشکل داره....روبن و درک کویت واقعا خوب بازی می کنن... شاید روبن یه مقدار آمادگیش به اندازه بازی در بایرن نباشه ولی همچنان حرکت های در عرضش واقعا زیبا و دیدنیه رضا جان ! نقل قول:
دروازه بان : فرناندو موسلرا (اروگوئه) مدافعان : فیلیپ لام(آلمان) - پیکه(اسپانیا) - پویول(اسپانیا) - هیتینگا (هلند) هافبک ها : شواین اشتایگر(آلملن) - خدیرا(آلمان) - ژاوی (اسپانیا) - روبن(هلند) مهجمان : داوید ویا (اسپانیا) - دیگو فورلان(اروگوئه) |
اکنون ساعت 01:11 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |