![]() |
سلام،منم ماهلام،خسته و کوفته و داغون به خاطر پایان نامه ی مسخرم{قاط}،یکی بهم تبریک بگه که خوشحال شم!!
|
نقل قول:
خوش اومدي اليش جان اميدوارم كه اينجا بهت خوش بگذره راستي اليس از سرزمين عجايب و خرگوش خانم چه خبر تعريف كن:24: |
منم بهت تبريك مي گم آليس جان خوش اومدي به جمع ما اميدوارم اينجا بهت خوش بگذره ...
|
منم به خودمو آلیس تبريك مي گم آليس جان خوش اومدي به جمع ما اميدوارم اينجا بهمون خوش بگذره ...
|
اهل کاشانم روزگارم بدنیست...................
ازنوادگان ساداتم درغم بی پدری سوخته ام درکاراین دنیای عجیب مانده ام اخه من یه عاشق دلسوخته ام!!! |
منم تبریک میگم به تمام دوستان تازه وارد ما
چه اونایی که کامل خودشونو معرفی کردند چه اونای که شعر گفتند چه اونایی که نصفه معرفی کردند امیدوارم روزگار خوشی داشته باشیم اینجا پستهایی از تاری و اریانا پاک شد چون ارتباطی به این قسمت نداشتند..... مجددا هم به عشق تسلیت عرض میکنم ... -------------------------------------------------------------------------- |
نام: آريانا
روز و ماه و سال تولد: 1364/10/11 جنسیت: مذكر شهر و زادگاه: تهران سطح تحصیلات: دانشجو رشته الكترونيك ليسانس شغل: سهامداري _بورس قد: 180 وزن: 65 رنگ چشم: قهوه اي رنگ مو: قهوه اي وضعیت فیزیک بدنی: معلول عینکی هستم / نیستم!:نه شنا بلدم / بلد نیستم!:بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:بلدم وضعیت تآهل:مجردم -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): والا مقام _كامل_يك انسان كامل _كاملترين انسان _بخشش گر _بخشنده_مهربان _تمامي صفات نيك_والا مقام -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ):توصیف خودم در يک جمله: بهترين مخلوق مهمترين چيزها در مورد من: محسنات من: همه ي حسنات در من جمع شده معایب من: اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : هيچي نمي فهمي پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: دوري و بدي پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: خدا خانواده دوست پنج آرزوی مهم من: خودش ميداند و بس علايق مهم من: مهارتهای من: همه تن حريف ورزش هاي مورد علاقه من: همه کتابهاي مورد علاقه: قرآن موسيقي هاي مورد علاقه من: همه چي بيشتر عرفاني سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من:رابرت دنيرو کشورهای مورد علاقه من:ايران اسپانيا ايتاليا اسراييل لبنان آمريكا شهرهای ایرانی مورد علاقه من:همه جا غذاهاي مورد علاقه من: همه چي وسایل نقلیه مورد علاقه من: آمريكايي گوشی موبایل مورد علاقه من:گوشكوب از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:0912 و 0936 اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟:قرمزته اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:11 سال پيش اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: هيچ حسي بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: بورس نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: شانسي_لطفي بود از جانب حق به كاربرا و ادمين سايت كه من عضو شدم تا بهره بگيريد از من اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: همه ي فروم ها بودم ارشد هم بودم من بهترينم بيشتر فروم هاي بورسي و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: يه تاپيك گفت وگو بزنن تا بچه ها از معلومات من استفاده كنن و زكات علم داده باشم و قدرمو بدونن و بهم احترام بگذارن وگرنه اعصابم بهم ميريزه قاطي ميكنم .......دانه كولانه اين تاپيك گفت و گو بزن ايولا |
خوش اومدی آریانا.موافقم باهات دانه کولانه یه تایپیک گفتگو راه بنداز
|
salam
man ham kermanshahi hastam aghaye dana kolana (cheghadr ham khoshmazas!) man karmandam va khanoom asheghe baroonam sakene tehran lisanse computer senam....? siteton aliyeh :53: |
خوش اومديد خانم عليپ
اميدوارم در اين فروم به شما خوش بگذره در اين كه سنتونو نميدين شكي نيست اين مخصوص همه خانمهاست فقط لطفا مطالبتونو بصورت فارسي بنويسيد جهت پاس داشتن پارسي من هم تاري قشنگه پلنگه هستم دلسوز همه تو اينجا و محبوب همه دلهاي دنيا ، مشكلي بود خوشحال ميشم كمكتون كنم . موفق باشيد در ضمن ما يه تاپيك هم مخصوص بچه هاي كرمانشاه داريم خوب ميشه كه اونجا هم بياين من رئيس همه هستم مراقب موريانه هاي اين فروم هم باشيد:24: |
اکنون ساعت 05:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |