![]() |
یا پهنه کلا تکیه!!!! اینجه چه خبره؟
من ندومبه وه چه کاریه.؟ این همه مازندرونی بلد بینه اینجه اما ندونستمی!!!:eek: آناهیتا گیان فره فره خشمان شد ...:d بازم بیاین اینطرفا. خاله مینا شما همچنان عزیزی برامون. همیشه همون خاله هستی. آقا مهدی اینقدر مهمونامونو فراری نده. خودتم همینجا باش اینقدر اینور اونور نرو. شوکا خانم خوش اومدی. خیلی زیاد. اگه مورد نداره کمی خودتو معرفی کن. اینکه اهل کجایی و از اینجور حرفا... |
مجتب جان برار:53::53:
من کجا مهمونا رو فراری دادم نبودید به مهمان تازه وارد خوش آمد بوتمه دیه تازه مه پاقدم بو که آناهیتا گیان ایچه بیه :d شوکا اسم خانمه؟ |
3لام وچون جان;)
خار هستني؟:53: اسا اتا ذره خامبه محلي باوم عيب ندارنه كه؟ خله همه خوش تشريف بياردني آناهيتا جان ت دست درد نكنه كه شوكا ر بيادي شوكا خله خوش بيمبي:) در ضمن يه خواهش: ايده جديد مطرح كنيد براي يه پاتوق باحال از همه دوستان از اقصي نقاط ايران دعوت به عمل مي آيد مگه همه براي تعطيلات دوست نداريد برين شمال؟ خوب آخر هفته هارو اين جا بگذرونيد مطمئن باشيد بهتون خوش ميگذره ما مهمون نوازيم:d |
سلام:)ممنون از اینهمه لطف ومحبتتون.نیومده مارو شرمنده نکنین انوقت مایع می شیم.
راستشو بخواین مازندرانی رو اینطور که شماها خوب بلدین من بلد نیستم .اماخوشحالم همینشم بلدم:dاگه جایی رو بد گفتم_:2: خودتون تصحیحش کنید. من جویباریم. الانم تهران دانشگاه درمه.شوکام یعنی اهو کیجای نومه. |
سلام دوستان . شوكا خانم من سرم كمي شلوغه كم ميتونم بيام اينجا ولي سعادت دارم كم و بيش در خدمتتون باشم .
اين عكسها رو خودم انداختم . لينك رو كپي كنيد در جاي ادرس مرورگرتان http://7tir4.info/index/viewtopic.php?p=494953#p494953 شوكا جان چه خبر از تهران . گم نشي تو تهران ؟ خونه تو همون گد در قهوه اي تو جويبار نبود كه من همتي همتي ميومدم خونه شما پرتغال ميدزديدم باباي تو مرا دنبال ميكرد و گته كه ها بيرين ها بيرين ؟ اتا روز سه تا ديوانه ره بشتنه اتاق درون 2 تا رقص كردنه اتا ديگه گته سبز آبي قرمز . وره بتنه كه چي شي گني ؟ بته كه من رقص نور هستمه :24: |
سلام بر برارون وخاخرون مازنی
خار هستنی؟ شکوفه خانوم چرا ایراد داشته باشه اینجه کلوپ مازنی دیه خوبه مازنی بنویسید بنظرم عکسهایی از شمال بزارید که کمتر کسی میره اونجا و در اون مورد بحث کنید. شوکا خانوم اشکال نداره مازندرانی بلد نیستی :d منم بلد نیستم اما همیشه یسر میام اینجا :d امیدوارم بیشتر بیایی تو این تاپیک و البته پی سی راستی تازه اومدی تو دیگه مایع نشو به اندازه کافی تصعید و معیان داشتیم :d ممد آرام عزیز عکسهاتو بزار اینجا یا تو تاپیک عکسهای که خودمون گرفتیم بقیه هم ببیند. |
:dدارم میرم ولایت |
شه مواضب باش . بوردي سره سبز پرتقال تامسون دار رو نچيني همه ره بخري ؟؟ بل داره زرد بوه . ته اشكم كارد بخره اي يمان بعيتون از دست شما پارسال 2 تا جعبه پرتقال نچيمه/
اتا روز اتا پيرزنا بورده دكتر بعد از معاينه بورده دلا بوه كه شه جربه دله پول در بياره هده دكتر ره يك دفعه خطا هكرده (گوزيد) دكتر بته مادر جان پول جا دادي براش دزدگير هم نصب كردي كه |
سلام:)سفرخوبي داشته باشين وخيلي خيلي خوش بگذره.:d
ادم 1تا روز شه ولايت دواشه ارزنه تااتاروز غريبه ولايت دواشه. |
خوب زندگي كنيد!{پپوله}
زيادبخنديد!:24::24::24: وباتمام قلبتان دوست بداريد!{شیت شدن} |
اکنون ساعت 12:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |