![]() |
اگه يه روز با يكي همشهريان لك درگير شديد{B Adabi} و در ميان درگيري اون فرار كرد اصلاً خوشحال نشيد !اون از هيبت شما نترسيده! رفته سنگ بياره يا تفنگ!_:2::باوکه رو:
|
اس ام اس کردی
زندگی مانند " دوزله " است |
کرده میره دزدی هرچه میگرده چیزی نیست که بدزده |
تنیا دلباخته بی ملاقاتم |
BBC خبر فوری!
به گزارش خبرنگارBBC از سوئد یک شهروند کرد ایرانی در فرودگاه استکهلم به اتهام حمل مواد تشکیل دهنده سلاح میکروبی دستگیر شد!:ha? gholmorad : خبرنگارBBC به نقل ازسخنگوی پلیس استکهلم گزارش داد که یک شهروند کرد ایرانی با جاسازی ماهرانه موادی به صورت کلوخ در داخل یک کیسه برنج دانه بلند باسماتی هندی قصد عبور از گیشه سالن پرواز فرودگاه شهر استکهلم را داشت که توسط پلیس دستگیر شد. این شهروند ایرانی کرد با بیان اینکه اینها نوعی آش محلی به نام ترخینه است و می خواسته به عنوان سوغات برای دوستان ببرد! قصد فریب پلیس را داشت اما پلیس با ارسال این مواد به آزمایشگاه متوجه شد که 400 نوع میکروب شناخته شده در این ماده وجود دارد که به احتمال زیاد جهت مصرف در بمبهای کشتار جمعی میکروبی استفاده میشود.البته پلیس اضافه کرد که میکروبهای ناشناخته دیگری نیز در این ماده وجود دارد که جهت بررسی های بیشتر به آزمایشگاه پیشرفته تری ارسال شده است!! نیما ناجی -خبر نگار BBC -سوئد- استکهلم!!!:21: |
اس ام اس کردی- sms های کردی
کرده چربی خون میگیره میره دکتر، دکتر بهش میگه روزی 6 ساعت پیاده روی کن. |
اس ام اس کردی
زنه سر قبر شوهرش با گریه میگفت: |
به کرده ميگن: زورت به چند نفر ميرسه؟
ميگه: آجر وه اندازه بو ، تعداد مطرح نيه !! |
ۆژێــــك كچێكــــی زۆر ناشیــــرین به خۆشه ویسته كه ی ئه ڵێت :جیاوازی من له گــــه ڵ خۆردا **************************************************** کچێکی تەمەنی ١٢ ساڵە : پۆستێکی کردووە نوسیویەتی :
. ************************************************* قسەی ئەکرد و کوڕەکەش هەر سەیری لێوی ئەکرد |
دلم ذره ذره، هر ذریک و جای |
کچ هه ستا نیوه شه وی
ووتی دایه میردم ده وی دایکی ووتی کوچت که وی به م شه وه به ده ست ناکه وی ئه گه رهه بی دایکیشت ده یه وی |
صافکار خوب سراغ نیرید؟.. |
جور آهو ویلان دس صیادم |
اگر یه روژه بومه پادشاه،تاج سرمی دوس باوفا الان که سلطان ملک دلمی،مه شیدای تنم نازار گولمی مه عین بلبل محتاجم وگول،هر خود گولمی ریشد ها له دل |
وینه بلبلان دایم له باخان |
درسه له دیدن جمالد دیورم وله همیشه هایده هیورم حوال پرسدم له سوزه سحر نگهدارد بو یکتای بان سر فدای خماری چاویل کالد، فدای و تنیا نیشتن ناو مالد هم نفس هم دوس هم کل کسمی ، له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی، بوسان تازه پر له گولمی |
فارسه به یه لک میگه
اقا منو به جا میارید لکه میگه : مه ر قوپیاییده بارمه ته جا -------------------------- یارو دلستر میخوره مست میشه بهش میگن بابا این دلستر بود میگه: مه دی مه س بیم تواسین زووتر بوشین ------------------- چاویلم گریان دلم بقرار تا ک بکیشم رنج انتظار خدایا هاوار وه درد دوری تا ک تکیشم رنج و مجبوری همراز غمم دلم غمینه غم دووریه گد ئه رام سنگینه |
یادگاری وهک سێبهر وایه
قهد ناتوانی له خۆتی جیا کهیتهوه. معنی: یادگاری مثل سایه میمونه هیچ وقت نمیتونی از خودت جداش کنی |
كرده ميره كلاس زبان ، ازش مي پرسن: 1 ميشه چي؟ ميگه: وان ؛ ميپرسن 2 چي؟ ميگه: دوان !!
به كرد ميگن: با انتظار جمله بساز؟ ميگه هر چگ وسام نات !! |
له داخ زمانه کیشم قلیانی!تاگررفیقم دردم بزانی.
دوسیب هاوردم شلیل وبانی. نعناوپرتقال نیتیده خاوی. رفیق خاصگم سالاردلم تاروژمردن جات هاله دلم... |
به داوي زولـفي خــاوي تــۆ ئــه سيرم
مه كه بێ به ش له عيشقي خۆت فه قيرم ئـه گه ر چي تۆ شكاندت شيشه كه ی دڵ بــه ڵام هــــه رگيز گــوڵم ناچي لــه بيرم |
پيام ارات کل کم وه برگ پينه / مه کز نيشتمه ، تو وزت چيونه ؟!!
|
پیام ارات کل کم بر برگ بژی
برای تو ای سیول بزبژی ------------------------ فکرشو کنید دخترا برن جبهه مهسا تفنگها رو پر کن وایسا موهاموببندم نیلو مهماتو بیار اه...یه سوسک داره رو جعبه مهمات را میره میناخشابارو پرکن وای دیدیدچی شد ناخونام شکست نازی فردا میخوایم بریم خط حالا من چی بپوشم |
هر چن روزگار زنجير داسه پام
دنگت ها گوشم چمان هايده لام ديوار غمت رمياسه بانم انگار بيستون تك داس له شانم نه مس شراو نه گيژ و بنگم ارا دوريگت فره دلتنگم |
او که بیچاره "دلم" گیر نگاشه خودتی
او که ای جفت "چشام" نذر چشاشه خودتی او که "دل" پر میزنه تا بالابان خانشان او که کفتر" دلم" شیت هواشه خودتی |
اگر یه روژه بومه پادشاه،تاج سرمی دوس باوفا الان که سلطان ملک دلمی،مه شیدای تنم نازار گولمی مه عین بلبل محتاجم وگول،هر خود گولمی ریشد ها له دل |
رسي وه دسم پيغام لذيزت / هر ها ور چاوم چهره عزيزت هر چند سعادت ديدارت نيه / اما خاطرت وه يادم بيه ... |
کفتیه و یادم جور قسط بانکی |
وه گيس شيرين و مرگ فرهاد / مگر مه بمرم تو بچي له ياد
کاشکي مه بمرم تا بايده پرسم / تا له خاک پاد حالد بپرسم ... |
ههرچهندێ بیر ئهکهمهوه تاوان نهبوو خۆشم ویستی... ههتاکو ئێستاش نازانم بۆچی هێنده خۆپهرستی... چهند پێم وتی وهک ههناسه بۆ ژیانی من پێویستی... {پپوله} له دڵ زیاتر ده پێم بڵی چی شتێکی کهم لێ ویستی... بیانوم بۆ مههێنهوه مهڵێ خۆشم نهئهویستی... ئیتر ههتاوهکو ئهمرم (عاشقتم) له من نابیستی. |
و اندازه ی شره شیتیل،شره شیت خانه،شره شیتدم،شره شیتگم[/]
|
اگر چرخ بکن گوشت وسخانم، شش دانگ ایران بکن ونامم ،هایه خیالم آرام گیانم |
دوتا .... ميرن خارج تصادف ميكنن ، يكيشون حالش بد مي شه اون يكي ميگه: آقاي دكتر اگر زاني حاله گنه اعزامه بكيم كرمانشاه !!
|
خانم آناهیتا خودم امروز اومدم اسم شهر رو بر دارم شما زودتر زحمتش رو کشیده بودین .به هر حال ممنون .
|
باوگ:دوتگم درس خونید یا شو کید؟
دوت:باوگه بخونمیش،قبول نیوم...! |
با بوت بنوسم لو دوره ولات.پشکشی ئه کم به قه دو بالات.با بوت بنوسم له شاری غوربت.بو عزیزی خوم هیچ نیه زحمت.سلاو له بالات سلاو له چاوت.له بانی قلبم نوسیمه ناوت:53:
|
اس ام اس کردی (پیامک کردی)
معتاده ميره دزدي ، سربازها مي گيرنش ! |
یه پسره تو عروسی کار بی ادبی انجام میده سیگار میکشه که ازش فیلم برداری هم میشه |
اس ام اس کردی - جدیدترین اس ام اس های کردی
اس ام اس کردی - جدیدترین اس ام اس های کردی |
کرده اخبار گوش میداد ، اعلام کردند آب سمی شده تا اطلاع ثانوی استفاده نکنین . زنش بیدار شد گفت : چه بیه ؟ کرده گفت : هوچ کره ، کمی آو بخووه و بخف . |
اکنون ساعت 04:52 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |