پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار فوتبال داخلی و خارجی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=28)
-   -   اخبار کوتاه دنیای فوتبال (http://p30city.net/showthread.php?t=182)

shokofe 08-25-2010 02:44 PM

فرزاد آشوبي تيم ملي را در سفر چين و كره همراهي نمي‌كند

طبق شنيده‌ها اين بازيكن قرار است هفته آينده فك خود را به تيغ حراجان بسپارد به همين دليل بسيار بعيد به نظر مي‌رسد كه آشوبي بتواند تيم ملي را در ا ين سفر تداركاتي همراهي كند.

سايت گل ـ‌ فرزاد آشوبي بازيكن خط مياني تيم فوتبال استقلال كه امروز از سوي افشين قطبي به تيم ملي فوتبال كشورمان دعوت شد به احتمال فراوان تيم ملي را در سفر به چين و كره جنوبي طراحي نخواهد كرد.

طبق شنيده‌ها اين بازيكن قرار است هفته آينده فك خود را به تيغ حراجان بسپارد به همين دليل بسيار بعيد به نظر مي‌رسد كه آشوبي بتواند تيم ملي را در ا ين سفر تداركاتي همراهي كند.

اين بازيكن با تأييد اين مطلب گفت:«از مدت‌ها پيش قصد داشتم فك صورتم را جراحي كنم كه به دليل فشردگي بازي‌هاي باشگاهي و حضور در اردوهاي تيم ملي اين امي ميسر نمي‌شد با توجه به اينكه بعيد مي‌دانم ديگر فرصتي براي به دست بيايد تا اين عمل جراحي را انجام بدهم به احتمال فراوان از آقاي قطبي براي شركت در اين اردو عذرخواهي خواهم كرد.»

shokofe 08-25-2010 02:51 PM

جلسه انضباطي كاسيميرو: آلفردو از محروميت 8 جلسه‌اي گريخت!

كاسيميرو كه نامه‌اي را هم به همراه داشت ضمن برشمردن دلايلي كه باعث اخراج او از زمين شد مراتب عذرخواهي را بابت رفتار احساساتي‌اش و بالارفتن از فنس‌هاي ورزشگاه اعلام كرد

http://u.goal.com/104700/104705_news.jpg

سايت گل ـ‌ آلفردو كاسيميرو سرمربي نفت آبادان امروز به تهران آمد تا در جلسه كميته انضباطي حاضر شود.

او در اين جلسه با مجتبي شريفي رئيس كميته به گفت‌وگو نشست و دلايل خود را درباره تخلفي كه در بازي پرسپوليس انجام داده بود با وي مطرح كرد، كاسيميرو كه نامه‌اي را هم به همراه داشت ضمن برشمردن دلايلي كه باعث اخراج او از زمين شد مراتب عذرخواهي را بابت رفتار احساساتي‌اش و بالارفتن از فنس‌هاي ورزشگاه اعلام كرد.

اين مربي پرتغالي كه ديروز از روي سكوها شاهد پيروزي تيمش مقابل ذوب آهن صدرنشين بود در گفت‌وگوي بلند خود با شريفي يادآور كرد كه مردم آبادان از وي توقع پيروزي دارند و انتظار دارند فدراسيون فوتبال نيز در اين راه به آنها كمك كنند.

به گفته يكي از مسئولان تيم نفت ظاهرا از گزارشي كه براي كاسيميرو تنظيم شده بود محروميتي بالغ بر 8 جلسه براي وي در نظر گرفته شده بود كه با توضيحات امروز وي احتمالا او يك جلسه ديگر هم محروم خواهد بود و سپس تيمش را از روي نيمكت هدايت خواهد كرد.

نفت اين هفته در مسابقه‌اي دشوار به مصاف ملوان انزلي خواهد رفت.

Omid7 08-27-2010 01:47 AM

ستاره های زورکی در پشت بام های کاغذی

این یک واقعیت است . واقعیتی تلخ و زهر دار ، روح جوانمردی ، آن حس شیرین ورزشکار بودن ، مرام جنگجویی و رشادت ، همه و همه چیزهایی بود که ورزش علی الخصوص فوتبال را محبوب خاص و عام کرده بود و این درست همان چیزی است که امروز از دنیای اکثریت قریب به اتفاق ورزشکاران و فوتبالیستها رخت بر بسته است . دلیلش هر چه باشد ، مهم نیست .
آن چه اهمیت دارد این است که امروز ، در شرایط موجود ، حتّی اگر فرزندت ورزشکار هم باشد ، نمی تواند خیالت بابت سلامتش و حرکتش در راه راست راحت باشد .

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک ، آن روزها که مردم به عشق تختی ها ، دهداری ها ، پوریای ولی ها و...به دنبال ورزش بودند و پا به ورزشگاهها می گذاشتند ، مرام و مسلک ورزشکاری رنگ و بوی دیگری داشت ، رنگ مردانگی و عشق . امّا امروز هرازگاهی اخباری از این دنیای پر هیاهو به بیرون درز پیدا می کند که مو بر اندام هر بنی بشری راست می شود ، دلمان به هم می خورد از این همه چرکی و سیاهی .
خبر این بود : فوتبالیستی مشهور به جرم مصرف وحتی خرید و فروش کراک دستگیر شد !

در باورمان نمی گنجد . ورزشکار جماعت را چه به اعتیاد ؟! چه به مصرف شیشه و کراک ؟! امّا ، این حقیقت بود و متاسفانه از این دست اخبار در جامعه ی امروز ورزش ما چندان هم کمیاب به نظر نمی رسد !

باید به عمق فاجعه توجه کرد . به ریشه و بنیانش ، چرا به اینجا رسیده ایم ؟! ورزشکاران ما ، ستاره های میدان و الگوی نوجوانان و جوانانمان را چه شده است ؟!

حاشیه ها آن قدر در متن ورزش و فوتبال ما سایه انداخته است که دیگر خبری از آن فضای خوش آب و رنگ قدیمی ، جوانمردی ، روحیه ی مردانگی و ورزشکاری نیست . افت کیفی و فرهنگی در ورزش و فوتبال تا جایی پیش رفته است که اغلب ورزشکاران تنها به پول فکر می کنند ، بی آنکه بعضاً ظرفیتش را داشته باشند .

در چشم بر هم زدنی ستاره می شوندبی آنکه لیاقتش را آنطور که باید و شاید داشته باشند و این بی ظرفیتی و غیر قابل هضم بودن این ثروت و شهرت برای برخی ، آنها را از اوج به قهقرا می کشاند تا جاییکه حتّی در منجلاب اعتیاد هم گرفتار می شوند ، اعتیاد که روحش و مسلکش کاملاً از ورزش و مرامش جداست .
ستاره های فوتبال ما ، اغلب بی آنکه مدارج ستاره شدن را طی کنند خود را در اوج شهرت ،محبوبیت و ثروت می بینند ، در حالیکه حتی در دنیای پر خطر غرب هم آنجا که فوتبالشان به معنای واقعی حرفه ایست ،ستاره های فوتبال ، آن روز تبدیل به ستاره می شوند که پله های صعود را یک به یک طی کرده باشند .

ما اینجا ، با تکیه بر فرهنگ ایرانی – اسلامیمان باید که بسیار کمتر از این که هست ستاره هایمان را افول کرده ببینیم .

در این روزها که ورزشکاران به جای تفکر در مورد دهداری و پوریای ولی ، دلمشغولی اولشان پول است و مسئولان ادبیات سیاسی را جایگزین راه و روش ورزشی کرده اند ، این روزها که این همه موج منفی ، سیاسی بازی ، ثروت خواهی و بی ادبی و حاشیه های سیاه ناغافل به متن ورزش ما رسوخ کرده است ، حتی در این روزها هم ، اگر درست ریشه یابی کنیم ، اگر درست فرهنگ سازی کنیم مطمئناً باز هم می توانیم این دست مشکلات را حل کنیم .

امّا اگر همچنان بخواهیم با شنیدن کراکی شدن فلان فوتبالیست و غرق شدن در منجلاب اعتیاد بهمان ستاره ی دیروز فقط آه حسرت بکشیم و دست روی دست بگذاریم ، هرگز اتفاق مطلوبی برایمان رخ نمی دهد و همچنان باید شاهد دوری لحظه به لحظه ی خانواده ها و جوانان و ریزش شدید طرفداران و سکوهای خالی از تماشاگر ورزشگاهها باشیم .

به قول دوستی که می گفت :اگر این رویه ادامه داشته باشد ، اگر فکری به حال افت فرهنگی و جایگزینی دوباره ی ادبیات ورزشی به جای ادبیات سیاسی و اقتصادی نکنیم و اگر بخواهیم همچنان شاهد دور شدن اخلاق از ورزش باشیم تا چند سال دیگر ، فوتبال به عنوان پر طرفدارترین ورزش امروز ما به کلی جاذبه اش را از دست خواهد داد و دیگر هیچکس برای هیچ تیمی و هیچ ستاره ای هورا نخواهد کشید و هیچ کس فرزندش را به گام گذاشتن در مسیر ورزش تشویق نخواهد کرد

منبع: تابناك

shokofe 08-28-2010 09:27 AM

احتمال انصراف دايي از شكايت:اگر مردم بگويند شكايت نمي كنم

علي دايي در مصاحبه با خبرنگاران با تاكيد بر محق بودن گفت اگر نظر مردم به شكايت نكردن باشد اين كار را انجام نخواهد داد

http://u.goal.com/104900/104933_news.jpg

سايت گل - علي دايي در تمرين امروز پرسپوليس يك مهمان ويژه داشت ؛ تاجيك رئيس حراست سازمان تربيت بدني كه به همراه يكي از دوستانش دقايقي بعد از تمرين با دايي وارد كانكس مخصوص مرببان شد و 50 دقيقه با دايي جلسه گذاشت.

او در پايان اين جلسه با هجوم خبرنگاران مواجه شد و به سئوالات آنها پاسخ داد:

*آقاي دايي نظر شما درباره بازي فولاد چيست؟
ما شرايط سختي در اهواز داريم. فولاد تيم خوبي است و هميشه نماينده خوبي براي فوتبال خوزستان بوده است اما ما قصد نداريم به اين راحتي و به اين زودي از صدر جدول پايين بياييم.

*جلسه امروز شما درباره چه بود؟
آقاي تاجيك از دوستان قديمي من هستند...

*آيا ايشان براي منصرف كردن شما از شكايت به فيفا آمده بودند؟
شما از كجا مي دانيد كه من شكايت نكردم؟

شكايت كرديد؟به هرحال من با توجه به اينكه مي دانستم در اين فدراسيون به نفع من راي نمي دهند مداركم را از قبل به وكيلمداده بودم تا او خودش كارها را پي بگيرد.

*آيا اين شكايت شما نفعي هم برايتان دادر؟
به هرحال من تاكيد مي كنم پول اين شكايت را سرسفره ام نمي برم. قصد من اين است كه حقانيتم را اثبات كنم.

* آيا آقاي تاجيك درباره انصراف شما توصيه اي داشتند؟
من با ايشان جلسه زياد مي گذارم اما دليل نمي شود كه راجع به اين موضوع حرف بزنيم ضمن اينكه بله درباره اين مسئله هم حرف زديم. الان و قبلا...با آقاي كاشاني هم در اين زمينه حرف زديم.اما من دنبال حقانيتم هستم.

*بالاخره چه كار مي كنيد؟
.... من مدتها بيرون از فوتبال بودن.اينها با رايي كه دادند مي خواستند بين من و مردم فاصله بيندازند اما به لطف خد آن يك ذره فاصله هم از بين رفت .ا من هميشه گفته ام اول خدا بعد مردم. اگر مردم بگويند شكايت نكن من نمي كنم..

shokofe 08-29-2010 07:47 AM

مورینیو: نمی خواهیم مثل بارسا بازی کنیم

به غیر از مایکون، مورینیو همه بازیکنانی که در نظر داشت را در فصل نقل و انتقالات به خدمت گرفت و معتقد است که می تواند با این بازیکنان بارسلونا را در رقابت قهرمانی لالیگا پشت سر بگذارد.

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، تایید کرد که بارسلونا بازی های فوق العاده ای به نمایش می گذارد اما مطمئن است که تیمش می تواند با سبک خاص خود به قهرمانی برسد.

به غیر از مایکون، مورینیو همه بازیکنانی که در نظر داشت را در فصل نقل و انتقالات به خدمت گرفت و معتقد است که می تواند با این بازیکنان بارسلونا را در رقابت قهرمانی لالیگا پشت سر بگذارد.

او در مصاحبه با نشریه مارکا گفت:" بارسلونا خیلی خوب بازی می کند اما ما قصد نداریم از آنها تقلید کنیم و البته نمی خواهیم قهرمانی را نیز از دست بدهیم و دوم بشویم.

ما باید امیدوار باشیم که کریم بنزما و گونسالو ایگواین مصدومیت شان را پشت سر بگذارند زیرا غیبت آنها می تواند برای ما مشکل ساز شود."

همه امیدها در این فصل در تیم رئال به رونالدو است و مورینیو نیز گفت:" رونالدو؟ با استعدادی مثل او حیف است که تاریخ ساز نشویم."

shokofe 08-29-2010 07:48 AM

رئیس باشگاه یوونتوس: قهرمانی هایمان را پس می گیریم

اولین بار در ماه می بود که باشگاه یوونتوس اعلام کرد که به دنبال راهی قانونی هستند تا دو قهرمانی از دست رفته شان را پس بگیرند.

سایت گل- آندره آ آنیلی، رئیس باشگاه یوونتوس تاکید که این باشگاه از تلاش هایش برای پس گرفتن دو عنوان قهرمانی ای که از این تیم به دلیل کالچوپولی گرفته شده، دست نخواهد کشید.

اولین بار در ماه می بود که باشگاه یوونتوس اعلام کرد که به دنبال راهی قانونی هستند تا دو قهرمانی از دست رفته شان را پس بگیرند.

در آن زمان دادگاه ناپل تحقیقات دوباره ای را در مورد رسوایی کالچوپولی آغاز کرده بود و لوچیانو موجی، مدیر سابق باشگاه یووه اعلام کرده بود که باشگاه های زیادی هستند که به طور معمول با داوران در ارتباط هستند.

فدراسیون فوتبال ایتالیا اعلام کرده بود که از 171000 تماس تلفنی که در آن مکالمات تعدادی از باشگاه ها، مدیران و داوران وجود دارد برای تحقیقاتش در مورد کالچوپولی استفاده خواهد کرد اما این مسئله در تحقیقات سال 2006 که منجر به محکومیت باشگاه یوونتوس شد، اتفاق نیفتاد.

آنیلی در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" آنچه ما گردآوری کرده ایم، شامل جزئیات زیادی را شامل می شود و برپایه قضاوت های خودمان است.

ما انتظار نداریم که خیلی سریع به نتیجه برسیم اما مطمئنیم که می توانیم نتایج مثبتی از آن به دست بیاوریم. شرایط پیچیده ای است و ما باید موضوعات قانونی زیادی را مورد بررسی قرار بدهیم اما ما صحت ادعاهایمان در مورد این پرونده همچنان در جریان را نشان خواهیم داد.

ما بی تردید اقدامات را برای پس گرفتن قهرمانی هایمان دنبال می کنیم."

shokofe 08-31-2010 08:12 AM

کاپلو: درهای تیم ملی همیشه به روی بکام باز است

سرمربی ایتالیایی امروز فهرست منتخبش برای دو دیدار مقدماتی یورو 2012 مقابل بلغارستان و سوئیس اعلام خواهد کرد.

سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس پیش از بازی دوستانه تیمش مقابل مجارستان گفته بود که می خواهد به بکام فرصتی بدهد تا در یک دیدار دوستانه از هواداران سه شیرها خداحافظی کند اما اکنون در چرخشی ناگهانی تاکید کرد که اگر این بازیکن باتجربه مصدومیتش از ناحیه قوزک پا را پشت سر بگذارد و به روزهای خوبش بازگردد، بار دیگر به تیم ملی دعوت خواهد شد.

کاپلو در مصاحبه با نشریه "نیوز آو د وورلد" گفت:" بکام ابتدا باید شرایط بازی کردن را پیدا کند وگرنه درهای تیم ملی همیشه به روی او باز است. وقتی او مصدومیتش را پشت سر بگذارد و شرایط خوبی پیدا کند، آنگاه با هم در این مورد صحبت خواهیم کرد.

آینده از آن بازیکنان جوان است اما پیش از آن من تصمیم می گیرم که چه بازیکنانی دعوت شوند. من به ارزش ستاره های قدیمی تیم آگاه هستم. آینده از آن بازیکنان جوان است زیرا ما به رقابت های یورو فکر می کنیم اما بازیکنی را کنار نخواهیم گذاشت."

بکام به دلیل مصدومیت نتوانست سه شیرها را در جام جهانی همراهی کند اما به عنوان یکی از اعضای کادر فنی، روی نیمکت تیم ملی انگلیس نشست.

" رابطه من و دیوید فوق العاده است. من با او تلفنی صحبت کردم زیرا او می خواست یکی از اعضای کادر فنی باشد. من معمولا با بازیکنان صحبت نمی کنم اما در این مورد خاص با دیوید صحبت کردم."

کاپلو امروز فهرست منتخبش برای دو دیدار مقدماتی یورو 2012 مقابل بلغارستان و سوئیس اعلام خواهد کرد.

shokofe 09-04-2010 07:36 AM

گزارش ویژه: ونگر، به زودی در محکمه هواداران

مربی فرانسوی قرار است با سهام‌داران باشگاه آرسنال جلسه بگذارد.

http://u.goal.com/56100/56101_news.jpg

سایت گل – آرسن ونگر، مربی آرسنال برای اولین بار پس از ماجرای مشهوری که نزدیک بود باعث شود او باشگاه را ترک کند، باز هم قرار است مورد انتقاد هواداران قرار بگیرد.

ونگر پذیرفته در جلسه پرسش و پاسخی با سهام‌داران باشگاه حضور داشته باشد. این جلسه در 16 سپتامبر در ورزشگاه امارات برگزار خواهد شد.

طرفداران ناراحت هستند و از او خواهند خواست بگوید چرا با وجود آن که در طول تابستان مارک شوارتزر را زیر نظر داشت، اما دروازه‌بان جدیدی نخرید و تنها یک‌چهارم از 45 میلیون پوند بودجه نقل و انتقالات باشگاه را خرج کرد.

ونگر فصل پیش جلسه سنتی پرسش و پاسخ با هواداران را به تعویق انداخت. آن جلسه قرار بود در ماه می برگزار شود و ونگر نگران بود که طرفداران به این دلیل به او بتازند که برای پنجمین فصل پیاپی جامی را برای آرسنال نیاورده است.

جلسه پیشین که تقریبا یک سال و نیم پیش برگزار شد به جنجال کشید و سهام‌داران باشگاه توانایی او در هدایت تیم را به شدت زیر سوال بردند و ونگر سخت‌ترین انتقادات را از زمانی که در سال 1996 به آرسنال پیوست دید. او که شوک‌زده شده بود برخی پرسش‌ها را «ننگین» خواند و سپس حاضر نشد دیدارش با فلورنتینو پرس، رییس رئال مادرید را تکذیب کند.

سهام‌داران خشمگین در آن جلسه ونگر را به دلیل این اتفاقات که در فصل پیش از آن روی داده بود زیر سوال برده بودند: ناتوانی در کسب قهرمانی، دفاع ضعیف تیم، خرید مایکل سیلوستره فرتوت، بازی ندادن به آندری آرشاوین – گران‌قیمت‌ترین بازیکن تاریخ آرسنال – در دیدار نیمه‌نهایی جام حذفی مقابل چلسی و شکست در آن دیدار، و ناکامی در یافتن جانشین برای پنج ملی‌پوش – ژیلبرتو سیلوا، متیو فلامینی، الکساندر هلب، لاسانا دیارا و توماس روسیچکی – که تمام فصل را مصدوم بودند.

ونگر آن قدر عصبانی شد که این جلسه سالیانه را به اوایل فصل موکول کرد، به این امید که طرفداران با شروع دیدارهای باشگاه در لیگ برتر ذهنیت مثبت‌تری پیدا کرده باشند.

shokofe 09-04-2010 07:43 AM

مورینیو: توپ طلا باید به اسنایدر برسد

اما گواردیولا گفت بازیکنان زیادی هستند که شایستگی کسب توپ طلای 2010 را دارند.

سایت گل- پپ گواردیولا و ژوزه مورینیو، سرمربیان تیم های بارسلونا و رئال مادرید نظرات شان را در مورد نامزدهای عنوان توپ طلای فوتبال اروپا 2010 اعلام کردند.

سرمربی بارسلونا، گفت بازیکنان زیادی هستند که شایستگی کسب توپ طلا را دارند.

سال گذشته لیونل مسی این عنوان را از آن خود کرد. او امسال نیز در کنار بازیکنانی مانند آندرس اینیستا، چابی و وسلی اسنایدر در بین کاندیداهای کسب این عنوان قرار دارد.

علی رغم اینکه بازیکنان بارسا در بین کاندیداهای اصلی کسب این قرار دارند اما گواردیولا سعی کرد بی طرف بماند و گفت:" بازیکنان زیادی هستند که شایسته کسب این جایزه هستند."

این در حالی است ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، معتقد است که تنها یک بازیکن شایسته کسب این عنوان است: وسلی اسنایدر.

مورینیو گفت:" من ترجیح می دهم این عنوان به جای اینیستا به وسلی اسنایدر برسد. اسنایدر بازیکنی بهتری نیست اما او فصل فوق العاده ای پشت سر گذاشت و در فینال چمپیونز لیگ و جام جهانی بازی کرد.

اینیستا نیز جام جهانی فوق العاده ای داشت اما در طول فصل چندان درخشان ظاهر نشد. از نظر من نفر دوم چابی است."

Omid7 09-04-2010 10:00 AM

یک اقدام عجیب دیگر در دنیای فوتبال

کره‌شمالی تمبر "تیموریان" را منتشر کرد

کره شمالی در تازه‌ترین اقدام غیر منتظره‌ فوتبالی‌اش، تمبر یادبودی را منتشر کرده که در آن تصویر "آندرانیک تیموریان" به همراه یک بازیکن کره‌ای دیده می‌شود.

به گزارش شبکه ایران به نقل از سایت جهانی تمبر لندن، به دنبال اختلافات عمیق فیفا و فدراسیون فوتبال کره شمالی که در این روزها به دلیل وضعیت خاص گزارش شده پیرامون مربی تیم ملی کره شمالی اعلام شده است، دولت این کشور سه سری تمبر یادبود با عنوان حضور تاریخی تیم ملی کره شمالی در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی منتشر کرده تا ضمن اینکه به فیفا حسن نیت خود را در خصوص مسایل بین‌المللی فوتبال نشان دهد به نوعی خبر به کارگیری اجباری مربی تیم ملی فوتبال کره شمالی در معادن ذغال سنگ کره را به فراموشی و تحت الشعاع قرار دهد.

این گزارش حاکی است، در دو سری از این سه سری تمبر تصویر بازیکن شاخص تیم ملی ایران آندرانیک تیموریان دیده می‌شود. این تمبرها که به صورت سه بلوک یادگاری منتشر شده است در دو قطعه آن تصاویر بازیکنان تیم ملی ایران و یکی از بازیکنان تیم ملی کره شمالی دیده می‌شود.

این گزارش می‌افزاید: کره شمالی در این تمبر تصویر آندرانیک تیموریان را در حالی که از بازیکن کره‌ای دریب می‌خورده و به دنبال اوست در یکی از صحنه‌های بازی برگشت در استادیوم پیونگ یانگ نشان می‌دهد. این تمبرهای منتشر شده بلافاصله در بازار بورس تمبر لندن با قیمت‌های بسیار بالا معامله شد.

مهدی 09-04-2010 05:07 PM

سپاهان در صدر تیم‌های ایرانی/ صعود 22 پله‌ای استقلال و غیبت پرسپولیس

فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال(iffhs) در حالی سپاهان‌اصفهان را به عنوان بهترین تیم ایرانی معرفی کرد که پرسپولیس یکی از نمایندگان ایران در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا در این رده بندی جایی ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سایت بین المللی تاریخ و آمار فوتبال رده بندی برترین باشگاه‌های جهان در ماه اوت را اعلام کرد که طی آن اینتر میلان ایتالیا با 293 امتیاز همچنان جایگاهش در رده نخست باشگاه‌های جهان را حفظ کرد.

بارسلونا اسپانیا با 283 امتیاز، بایرن مونیخ آلمان با 253 امتیاز، چلسی انگلستان با 232 امتیاز، لیورپول انگلستان با 231 امتیاز، اندرلشت بلژیک با 230 امتیاز، اتلتیکو مادرید اسپانیا با 231 امتیاز، وردربرمن آلمان با 220 امتیاز، استودیانتس آرژانتین با 217 امتیاز و پورتو آلگره برزیل با 217 امتیاز پله‌های دوم تا دهم این رده بندی را به خود اختصاص دادند.

در این بین صعود 21 پله‌ای لیورپول انگلستان، 14 پله‌ای اندرلشت بلژیک و 19 پله‌ای پورتو آلگره برزیل از نکات قابل توجه این رده بندی است.

در رده‌بندی سایت بین المللی تاریخ و آمار فوتبال، سپاهان اصفهان با 94 امتیاز و یک پله صعود به رده 175 جهان رسید و برترین تیم ایرانی در این رده بندی لقب گرفت. سپاهان در این رده بندی بعد از مایورکای اسپانیا قرار دارد.

ذوب آهن، دیگر تیم اصفهانی که نماینده باشگاه‌های ایران در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا است، با 5/93 امتیاز و صعود هشت پله ای به جایگاه 177 دنیا دست یافت. این تیم بالاتر از الاتحاد عربستان و پائین‌تر از راسینگ اروگوئه قرار گرفته است.

استقلال تهران که در رده بندی ماه گذشته در جایگاه 234 دنیا قرار داشت، با 84 امتیاز و صعودی 22 پله‌ای، بعد از تیم راسینگ سانتاندر اسپانیا به جایگاه 212 جهان رسید و مس کرمان هم که در رده 349 دنیا حضور داشت، با 68 امتیاز و صعودی 24 پله ای به رده 325 جهان دست یافت.

همچنین در این رده بندی که 350 تیم برتر دنیا در آن قرار دارند، نام تیم فوتبال پرسپولیس قهرمان جام حذفی ایران و یکی از نمایندگان ایران در مسابقات فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا جایی ندارد.

منبع: مهر

shokofe 09-05-2010 07:56 AM

مظلومي: مثل اينكه عمران‌زاده و مبعلي توريست هستند/ به قطبي حق مي‌دهم دنبال نتيجه باشد

من حتي در جريان نبودم كه آشوبي مي‌خواهد فك خود را عمل جراحي كند. اين بازيكن حتي در تمرينات استقلال هم غايب بود و اين خودش گوياي همه چيز هست. ما هيچ مشكلي با تيم ملي نداريم

http://u.goal.com/104500/104580_news.jpg

سايت گل ـ با تعطيلي دو هفته‌اي رقابت‌هاي ليگ برتر پرويز مظلومي تيمش را به اردوي شبانه‌روزي برد تا بازيكنانش از لحاظ تاكتيكي و شرايط بدني وضعيت بهتري پيدا كنند.

البته در اين اردو بازيكناني مثل فرهاد مجيدي، ميلاد ميداودي، مجتبي جباري، فرزاد آشوبي و محسن يوسفي به دليل مصدوميت غايب بودند و حنيف عمران‌زاده و ايمان مبعلي در اردوي تيم ملي حضور داشتند با اين حال مظلومي از اين اردوي سه روزه تقريبا راضي است.

سرمربي استقلال در گفت‌وگوي اختصاصي با سايت گل حرف‌هايش را اينگونه آغاز مي‌كند:«هر چند كه تعدادي از بازيكنانمان را به دليل مصدوميت و همچنين حضور در اردوي تيم ملي در اختيار نداشتيم ولي اين اردوي سه روزه خوب بود و بازيكنان را از لحاظ تغذيه و استراحت تحت كنترل قرار داديم. ما سعي كرديم روي كارهاي بدني كار كنيم و شش جلسه تمرين پرفشار با پشت سرگذاشتيم.»

مظلومي در پاسخ به اين سوال كه پيش‌بيني شما از نمايش استقلال در بازي‌هاي آينده چگونه است مي‌گويد:«من پيشرفت را در تيم حس مي‌كنم. ما دو بازي سخت با مس كرمان و سايپا داريم و بعد از آن بايد با پرسپوليس بازي كنيم. اين نشان مي‌دهد كه استقلال در هفته‌هاي آينده كار سختي در پيش دارد ولي تيم ما پتانسيل بالايي دارد و مي‌توانيم از اين سه بازي حداكثر امتياز را كسب كنيم.»

سرمربي استقلال در پاسخ به اين سوال كه فكر مي‌كنيد امسال قهرمان شويد مي‌گويد:«هدف ما از همان اول كسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا بود ولي صددرصد به دنبال قهرماني هم هستيم. بچه‌ها به مرور زمان خواست‌هاي من را در زمين پياده مي‌كنند و من اميدوارم كه ديگر رو به بازي احساساتي نياوريم و بيشتر منطق داشته باشيم تا احساس.»

مي‌گويند باشگاه استقلال با تيم ملي وارد جنگ شده و همين موضوع باعث شد تا استقلالي‌ها فرزاد آشوبي را به تيم ملي ندهند و جراحي فك او را بهانه كنند. مظلومي در اين خصوص مي‌گويد:«اصلا چنين چيزي نيست و من حتي در جريان نبودم كه آشوبي مي‌خواهد فك خود را عمل جراحي كند. اين بازيكن حتي در تمرينات استقلال هم غايب بود و اين خودش گوياي همه چيز هست. ما هيچ مشكلي با تيم ملي نداريم و دوست هم ندارم بيشتر از اين صحبت كنم.»

مظلومي نسبت به اينكه عمران‌زاده و مبعلي دو ملي‌پوش استقلال مقابل چين بازي نكردند ناراحت است. البته او اين‌بار براي انتقاد از قطبي ملايم‌تر صحبت مي‌كند مظلومي مي‌گويد:«همه مي‌دانند كه بازي با چين يك ديدار تداركاتي بود و معني ديدار تداركاتي يعني اينكه اكثر بازيكنان را محك بزنيم، خصوصا آنهايي كه كمتر بازي كردند. به عنوان مثال ديديد كه محمد غلامي براي اولين‌بار در تركيب تيم ملي قرار گرفت و گلزني هم كرد و ميدان‌ دادن به اين بازيكن كار بسيار خوبي بود ولي من در مورد دو بازيكن استقلالي تيم ملي هم حرف دارم.»

سرمربي استقلال ادامه مي‌دهد:«اين دو بازيكن را از ما گرفتند ولي مقابل چين از آنها استفاده نشد. پس اينجا بازي تداركاتي چه مفهومي پيدا مي‌كند، همه مي‌دانند كه بازيكناني مثل تيموريان، شجاعي، نكونام و خيلي‌هاي ديگر سال‌هاست كه در تيم ملي بازي مي‌كنند و براي همه ثابت شده هستند و سرمربي تيم ملي هم بايد به ديگران ميدان بدهد. مثل اينكه عمران‌زاده و مبعلي به عنوان توريست با تيم ملي به چين رفته‌اند در غير اين صورت بازي مي‌‌كردند.»

اين مربي صحبت‌هايش را به سمت قطبي برده و مي‌گويد:«از طرفي من به سرمربي تيم ملي هم حق مي‌دهم فوتبال ايران نتيجه‌گراست و من به قطبي حق مي‌دهم به دنبال نتيجه باشد چون در فوتبال ايران اگر نتيجه نگيري حاشيه امنيت نخواهي داشت. ما دوست داريم كه بازيكنانم در تيم ملي باشند ولي تعامل بين استقلال و تيم ملي بايد درست باشد و نبايد شاهد اينگونه رفتارها باشيم.»

shokofe 09-06-2010 08:28 AM

هیئت مدیره استیل‌آذین با کناره‌گیری هدایتی مخالفت کرد

اعضای هیئت مدیره باشگاه استیل آذین با استعفا و کناره گیری مالک این باشگاه مخالفت کردند و خواستار بازگشت وی شدند.

نشست اعضای هیئت مدیره باشگاه استیل آذین عصر دیروز یکشنبه برگزارشد و اعضای حاضر به بحث و تبادل نظر در مورد آخرین وضعیت این باشگاه و اتفاقات اخیر پرداختند.

در این جلسه که امیررضا واعظ آشتیانی، محمدرضا خروطی، پرویز کاظمی، علی میرزایی و زفرقندی حضور داشتند، پیرامون بحث استعفای حسین هدایتی از ریاست هیئت استیل آذین بحث و تبادل نظر شد که اعضا به شدت با این استعفا مخالفت کردند و خواهان تجدید نظر مالک باشگاه استیل آذین شدند.

در پایان این جلسه، اعضای هیئت مدیره ضمن قدردانی و تشکر از زحماتی که حسین هدایتی برای فوتبال ایران و به ویژه باشگاه استیل آذین متحمل شده و ابراز تاسف از برخی اتفاقات و وقایعی که باعث دلزدگی و ناراحتی وی شده بود از مالک باشگاه استیل آذین درخواست کردند که علاوه بر حضور به عنوان رئیس مجمع، مجددا به عنوان رئیس هیئت مدیره نیز در جلسات حضور یابد.

تیم فوتبال استیل آذین که به عنوان تنها باشگاه خصوصی در لیگ دهم حضور دارد از ابتدای فصل با مدیرعاملی مصطفی آجورلو کارش را آغاز کرد اما پس از اتفاقاتی که در مورد علی کریمی رخ داد، آجورلو از سمتش استعفا کرد و هدایتی نیز با صدور بیانیه ای اعلام کرد دیگر حاضر به تحمل چنین وضعیتی نیست.

shokofe 09-07-2010 08:55 AM

گزارش روز: خیانت وین رونی به همسرش در دوران بارداری او

به نظر می رسد که رسوایی های اخلاقی بازیکنان انگلیسی پایانی ندارد

http://u.goal.com/102400/102421_news.jpg

سایت گل- روزنامه انگلیسی «ساندی میرر» روز یکشنبه در گزارشی اعلام کرد که وین رونی در زمان بارداری همسرش، با خیانت به او، با فرد دیگری رابطه نامشروع داشته است.

طبق گزارشهای منتشره، رونی با جنیفر تامپسون 21 ساله ارتباط داشته و در طول چهارماه با او در ارتباط بوده است

این طور به نظر می رسد که رونی 24 ساله، دیشب مبجور شده تا همه چیز را به همسرش کولین بگوید و همین ماجرا ممکن است منجر به جدایی این زوج جوان شود.البته طبق اخبار منتشره، رونی پس از تولد کای، پسرش دیگر با تامپسون ارتباطی نداشته است.

رونی در صحبتهایی در این رابطه گفت:« زندگی من در آستانه نابودی است.کار احمقانه ای بود. کولین این بار مرا نخواهد بخشید و مرا ترک خواهد کرد.»

در این میان، تامپسون نیز دراین رابطه به صحبت پرداخته و گفته:« هیچ وقت فکرش را هم نمی کردم که رونی به سراغ من بیاید. می دانم که خیلی ها او را شرک می نامند ولی زمانی که او را از نزدیک می بینی، آن قدرها هم زشت و بدترکیب نیست.»

shokofe 09-07-2010 08:58 AM

مهدوي‌كيا: انتقادها از قطبي بايد كمتر شود/ به بازيكن ربطي ندارد بغل دستي‌اش چقدر پول مي‌گيرد

همه مي‌دانند هزينه‌ها بالاست و آقاي هدايتي هم يك تنه اين هزينه‌ها را قبول كرده است. من اميدوارم او در استيل آذين بماند.

http://u.goal.com/57800/57840_news.jpg

سايت گل ـ استيل آذين پس از پشت سر گذاشتن روزهاي بحراني حالا تا حدودي به آرامش رسيده است. البته اين تيم در مجموع يك تيم پرحاشيه است و هر لحظه امكان وقوع اتفاقات عجيب در تيم حسين هدايتي وجود دارد با اين حال مهدي مهدوي‌كيا كاپيتان محجوب استيل آذين شرايط فعلي تيم را توصيف كرده و معتقد است كه پيروزي مقابل صباي قم مي‌تواند شرايط استيل آذين را تغيير دهد.

او در مورد وضعيت فعلي تيمش و مسائل مختلف ديگر به سوالات خبرنگار سايت گل پاسخ مي‌دهد.

*آقاي مهدوي‌كيا، قبول داريد استعفاي آجورلو و بحث تيم‌داري نكردن هدايتي سروصداي زيادي به پا كرد؟
به هر حال اين موضوع به مسائل مديريتي باشگاه مربوط است و ما بايد كار خودمان را انجام دهيم.

*در مورد استعفاي آجورلو چه نظري داريد؟
من به تصميمي كه ايشان گرفت احترام مي‌گذارم و هر شخصي ديدگاه خاص خودش را دارد. از زحمات آقاي آجورلو تشكر مي‌كنم و اميدوارم هر جا كه هست موفق باشد.

*هدايتي قصد ندارد تيم‌داري كند. نظر شما چيست؟
بحث خصوصي شدن ورزش مدت‌هاست كه در فوتبال ايران مطرح است ولي اين فقط باشگاه استيل آذين است كه بدين صورت اداره مي‌شود. همه مي‌دانند هزينه‌ها بالاست و آقاي هدايتي هم يك تنه اين هزينه‌ها را قبول كرده است. من اميدوارم او در استيل آذين بماند.

*در مورد مهريزي سرپرست موقت استيل آذين چه نظري داريد؟
من قبلا هم با ايشان برخورد داشتم. او آدم بسيار محترمي است و اميدوارم در كارش موفق باشد.

*فكر مي‌كنيد استيل آذين در ليگ برتر از اين شرايط بحراني خارج شود؟
ا احتياج به يك برد داريم و بايد صبا را ببريم هر چند كه در خانه حريف كارمان بسيار سخت است

. *مي‌گويند بازيكنان استيل آذين مشكلات مالي ‌دارند. ولي چند بازيكن هم مصاحبه كرده‌اند و گفته‌اند كه هيچ بازيكني مشكل مالي ندارد. بالاخره كدام درست است؟
بازيكن حق ندارد كه بداند بغل دستي‌اش چه زماني وچه قدر پول گرفته است. من فكر مي‌كنم اوضاع تيم از اين لحاظ مناسب است و مشكلي پيش نيامده است.

*نظرتان درباره بازي دوستانه ايران و چين چيست؟
من اين بازي را نديدم ولي شكست دادن چين در زمين خودش اميدواركننده است و مي‌تواند از لحاظ روحي به تيم ملي كمك كند. من فكر مي‌كنم در بازي با كره جنوبي محك جدي‌تري بخوريم.

*با اينكه تيم ملي چين را شكست داد ولي همچنان جو خاصي در مورد تيم ما وجود دارد و انتقادهاي زيادي مطرح مي‌شود. نظر شما در اين مورد چيست؟
انتقاد از تيم ملي هميشه وجود دارد و در سال‌هاي اخير مربيان هم شديداً‌ تحت فشار بوده‌اند. به نظر من انتقادها از قطبي و تيم ملي بايد كمتر شود چون ما نبايد تمركز سرمربي را به هم بزنيم. فكر مي‌كنم همه بايد در اين شرايط كمك كنند تا اوضاع تيم ملي بهتر شود.

رزیتا 09-08-2010 12:34 AM

ستارگان شیشه ای!

ستارگان شیشه ای!

http://img.tebyan.net/big/1389/06/11...5075161224.jpg

مصرف ماده صنعتی شیشه توسط بازیکنان لیگ برتر فوتبال ، دستگیر فوتبالیست پیشین به دلیل فروش کراک و سیگاری بودن تعدادی از فوتبالیست ها و ...... تنها نمونه ای از خبرهایی بود که در هفته های گذشته منتشر شد تا بیش از گذشته نگران آینده فرهنگ ورزش کشورمان شویم .

به گزارش گروه ورزشی : شروع این خبر ها از آنجایی بود که بازیکنان لیگ برتر در کمال تعجب مربیان بدنساز اضافه وزن های خود را در طول یک هفته به طور چشمگیری کاهش می دادند تا نظر مربیان را برای حضور در تیم مورد علاقه شان جلب کنند.
این روزها آنقدر گوش هایمان به خبر های نادرست و اتفاقات حاشیه ای عادت کرده است که دیگر شنیدن خبرهای حاشیه ای نگران مان نمی کند. اما مصرف مواد مخدر آن هم توسط ورزشکار خبری بود که مو به بدنمان سیخ شد. آخر ورزشکار جماعت را چه به اعتیاد؟

http://img.tebyan.net/big/1389/05/13...6912610569.jpg
شاید در اولین گام بتوان به راحتی از کنار مطلب گذشت اما پس از اندکی تفکر به این نتیجه خواهیم رسید که چنین اتفاقاتی در ورزش کشورمان چندان کمیاب به نظر نمی رسد و در صورت رسیدگی نکردن به این اتفاقات باید منتظر روزهای سیاه تری باشیم.
وقتی یک بار به مسئله به خوبی نگاه می کنیم اولین سوالی که به ذهن مان

می رسد این است که چرا ورزشکاران ما به اینجا رسیده اند؟ ورزشکارانی که نوجوانان فراوانی آنها را عاشقانه دوست دارند و دیوارهای اتاق آنها از پوسترهای همین ورزشکاران پوشیده شده است.
ورزش کشورمان که روزی از تختی ها، قایقران ها ، پوریای ولی ها و .... پر بوده است و بوی پهلوانی و جوانمردی در آن به استشمام می رسید این روزها آنقدر چرک و کثیف شده است که حتی خانواده هایمان را به دلیل فرستادن فرزندانشان به سمت ورزشی که هدف ایجاد سلامتی است نگران کرده است.

http://img.tebyan.net/big/1386/10/13...7275222125.jpg

روزهایی که هنوز به خاطر آوردن آنها زیاد هم سخت نیست و مردمانی که تنها و تنها به خاطر مردانگی جهان پهلوان تختی به سمت مکان های ورزشی حرکت می کردند تا عشق و مرادنگی را به خوبی احساس کنند.
اما این روزها حاشیه آنقدر آسمان ورزش کشورمان را تاریک کرده است که دیگر خبری

از روح ورزش نیست و ورزشکاران تنها به پول فکر می کنند بی آنکه ظرفیتش را داشته باشند.
ورزشکاران به خصوص فوتبالیست ها به یک چشم برهم زدن سوپر استار می شوند بدون آنکه پله های آن را به ترتیب طی کنند و این بزرگترین معضلی است که آنها را به سمت اعتیاد که نامش کاملا از ورزش جداست می کشاند.
به هر حال امیدواریم ورزشکاران بیشتر از گذشته در مورد موقعیت اجتماعی خود بیاندیشند و الگوی مناسبی برای فرزندان این مرز و بوم باشند.
نویسنده- رضا سیگاری
گروه جامعه و ارتباطات

دانه کولانه 09-09-2010 03:02 PM

کریم باقری صاحب خیابان می شود

شهردار کلانشهر تبریز با استقبال از ایده مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی مبنی بر نامگذاری یکی از خیابان های تبریز به نام کریم باقری، با این پیشنهاد موافقت کرد.

به گزارش 3 نسل به نقل از مهر، علیرضا نوین در آئین تجلیل باشگاه تراکتورسازی تبریز از کریم باقری به عنوان بازیکن اخلاق دهه گذشته فوتبال ایران گفت: تلاش خواهد شد با همکاری شورای اسلامی شهر تبریز پیشنهاد نامگذاری یکی از خیابان های تبریز به نام کریم باقری به سرعت محقق شود.
وی همچنین گفت: در همایش سال گذشته "زنده نامان" که همه ساله به همت شهرداری تبریز برگزار می شود، کریم باقری به عنوان یکی از برگزیده های این همایش انتخاب و معرفی شد ولی به خاطر سفر، شرکت در این مراسم برای این بازیکن بااخلاق تبریزی ممکن نشد که در همین مراسم هدایا، لوح و تندیس مربوطه تحویل می شود.
شهردار تبریز گفت: کریم باقری معلم اخلاق عرصه ورزش است و باید جوانان این ورزشکار ر الگوی خود قرار دهند.
در ادامه این مراسم، محمدحسین جعفری ‌مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتورسازی تبریز هم طی سخنانی گفت: هدف از برگزاری برنامه تجلیل از کریم باقری گردهمایی همه افرادی بوده است که از سال های دور همراه این باشگاه بوده اند.
وی همراهی مردم در رسیدن تیم تراکتورسازی به هدفگذاری صورت گرفته مبنی بر حضور در رقابت های باشگاه های آسیا را ضروری خواند و گفت:کمک همه هواداران‌، مسئولان و مردم در آسیایی کردن تیم فوتبال تراکتورسازی، وقوع این اتفاق را تسریع خواهد کرد.
در این مراسم از کریم باقری به عنوان بازیکن اخلاق دهه گذشته فوتبال ایران تجلیل شد.

shokofe 09-12-2010 08:22 AM

هفته سوم بوندسلیگا با توقف بایرن مونیخ پیگیری شد.

در ادامه بازی‏های این هفته، تیم فوتبال بایرن مونیخ در ورزشگاه آلیانز آرنا مقابل وردربرمن تن به تساوی بدون گل داد تا قهرمان فصل گذشته بوندسلیگا با 4 امتیاز از سه بازی در رتبه یازدهم جدول قرار بگیرد.

ولفسبورگ با هدایت استیو مک‏لارن سرمربی انگلیسی خود سومین شکست این فصل خود را در خانه دورتمند متحمل شد و بدون امتیاز در مکان پانزدهم ایستاد. در این دیدار دورتمند با دو گل نوری ساهین و شینجی کاگاوا از سد میهمان خود گذشت.

نتایج سایر بازی‏ها:
مونشن گلادباخ 0-4 اینتراخت
هامبورگ 1-1 نورنبرگ
هانوفر 2-2 لورکوزن

shokofe 09-12-2010 08:27 AM

كاشاني اعلام كرد:خداحافظي كريم باقري از فوتبال در پايان ليگ دهم

حبيب كاشاني كه به خاطر انتخاب كريم باقري به عنوان مرد اخلاق فوتبال از او تمجيد كرده و از بازيكنان خواسته بود براي او كف بزنند. در لابه‌لاي صحبت‌هايش به اين جمله اشاره كرد كه «ما بيشتر از 7، 8 ماه ديگر در خدمت آقا كريم نيستيم

سايت گل ـ تا پيش از اين و از ابتداي ليگ برتر دهم تا اينجاي كار كريم باقري كاپيتان پرسپوليس دقايق زيادي را براي تيم خود به ميدان نرفته است و يكي ديگر از آن مصدوميت‌هاي طولاني سراغ او آمده تا مشخص شود كاپيتان محبوب سرخ‌ها فاصله زيادي با پايان دوران بازيگري خود ندارد.

پيش از شروع فصل جاري كريم باقري در قبال اين پرسش كه آيا امسال آخرين فصل حضور شما در فوتبال است يا خير؟!‌ پاسخ روشني نمي‌داد. اما از شواهد و قرايين و لابه‌لاي مصاحبه‌هاي وي مشخص بود باقري پس از پايان ليگ دهم كفش‌هايش را مي‌آويزد. جمعه شب و در اردوي پرسپوليس صحبتي از سوي سرپرست باشگاه مطرح شد و احتمال وقوع اين اتفاق پررنگ‌تر شود.

حبيب كاشاني كه به خاطر انتخاب كريم باقري به عنوان مرد اخلاق فوتبال از او تمجيد كرده و از بازيكنان خواسته بود براي او كف بزنند. در لابه‌لاي صحبت‌هايش به اين جمله اشاره كرد كه «ما بيشتر از 7، 8 ماه ديگر در خدمت آقا كريم نيستيم»

بدين ترتيب مشخص شد كاپيتان پرسپوليس پيش از اينكه تصميم خود مبني بر خداحافظي از دنياي بازيگري را رسانه‌اي كند اين موضوع را با حبيب كاشاني و احتمالا علي دايي در ميان گذاشته است، بايد ديد باقري 37 ساله در آخرين فصل از دوران بازيگري‌اش چه كارنامه‌اي برجاي مي‌گذارد و آيا با خاطره‌اي خوش از دنياي توپ گرد خداحافظي خواهد كرد يا نه؟!!

shokofe 09-22-2010 09:07 AM

پوهانگ- ذوب آهن امروز ساعت 14:30

سایت گل- دیدار تیم‌های فوتبال پوهانگ استیلرز کره جنوبی - ذوب آهن اصفهان در دور برگشت از مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا ساعت 14:30 امروز به وقت تهران با قضاوت "بنجامین ویلیامز" استرالیایی در ورزشگاه استیل یارد شهر پوهانگ برگزار می شود.

دیدار رفت دو تیم با برتری 2 بریک نماینده کشورمان به اتمام رسید

shokofe 09-22-2010 09:12 AM

گلايه ملي‌پوشان به سعيدلو/سعیدلو:بازیکنان باید ژیگول باشند!

من از شما بازيكنان مي‌خواهم اگر مشكل يا كمبودي داريد آنرا به من منتقل كنيد. چرا كه بايد شما در همه چيز بهترين باشيد. همین جا از آقای کفاشیان می خواهم که بازیکنان ژیگول را به جام ملت ها ببرند.البته منظورم از ژیگول بازیکنان خوش تیپ و مرتب است. تيم ملي فوتبال ما مرتب‌ترين، آراسته ترين وخوش تیپ ترین تيم در جام ملت‌هاي آسيا باشد و هيچ تيمي به لحاظ آراستگي نبايد بهتر از ما باشد. تمام هزينه‌هايش را هم مي‌دهيم. براي كارهاي بزرگ بايد اراده بزرگ داشته باشيم

http://u.goal.com/57600/57667_news.jpg

سايت گل ـ ابراهيم ميرزاپور، محمد نصرتي و سيدمهدي رحمتي سه بازيكني بودن كه به نمايندگي از ملي پوشان مشكلات و گلايه‌هايشان را در حضور مقامات فدراسيون فوتبال و تيم ملي به علي سعيدلو گفتند.

اين سه بازيكن معتقد بودند كه پاداش‌هاي معوقه بازيكنان تيم ملي هنوز پرداخت نشده، لباس‌ها كيفيت مناسبي ندارد و اينكه تيم ملي پرواز چارتر ندارد به شدت آنها را در سفرها خسته مي‌كند.

سعيدلو هم پس از شنيدن اين مشكلات پيش روي كليه بازيكنان، كادرفني تيم ملي و انبوه خبرنگاران و عكاساني كه در كمپ حاضر بودند علي كفاشيان را مورد استنتاق قرار داد كه رئيس فدراسيون فوتبال در مورد پاداش‌ها، تأخير در پرداخت شدن آنها را تأييد كرد اما در مورد پرواز چارتر سعيدلو گفت:«اين كار نياز به هماهنگي گسترده يك ماه قبل از بازي‌هاي تيم ملي دارد ضمن اينكه شركت‌هاي خصوصي هواپيمايي حاضر به همكاري با فدراسيون فوتبال نشده‌اند.»‌

همچنين سعيدلو اعلام كرد براي حل مشكل لباس‌ها در ديداري كه با قطبي داشته يك فقره چك بابت خريد لباس داده است كه قطبي اين مسأله را تأييد كرد. بعد از گلايه‌هاي بازيكنان سعيدلو قول داد اين مشكلات را به زودي حل خواهد كرد در اين راه مشكل مالي هم وجود ندارد.

او گفت:من از شما بازيكنان مي‌خواهم اگر مشكل يا كمبودي داريد آنرا به من منتقل كنيد. چرا كه بايد شما در همه چيز بهترين باشيد. همین جا از آقای کفاشیان می خواهم که بازیکنان ژیگول را به جام ملت ها ببرند.البته منظورم از ژیگول بازیکنان خوش تیپ و مرتب است.

تيم ملي فوتبال ما مرتب‌ترين، آراسته ترين وخوش تیپ ترین تيم در جام ملت‌هاي آسيا باشد و هيچ تيمي به لحاظ آراستگي نبايد بهتر از ما باشد. تمام هزينه‌هايش را هم مي‌دهيم. براي كارهاي بزرگ بايد اراده بزرگ داشته باشيم

shokofe 09-22-2010 09:14 AM

اویفالوشی به دلیل خطا روی مسی برای 12 بازی محروم می‌شود؟

مدافع اتلتیکو مادرید ممکن است با محرومیتی سنگین مواجه گردد.

http://u.goal.com/109800/109888_news.jpg

سایت گل – توماس اویفالوشی، مدافع اتلتیکو مادرید ممکن است برای 12 بازی محروم شود. او با زمان‌بندی نامناسب روی پای لیونل مسی رفت و مچ پای او را زیر پا گذاشت و به همین دلیل با کارت قرمز مستقیم از زمین اخراج شد.

بوربالان فرناندس، داور دیدار در گزارش آورده است: «او پایش را از بالا روی مچ پای حریف آورد و قصدش زدن توپ نبود. بازیکن مصدوم نیاز به کمک پزشکی داشت و مجبور به تعویض شد.»

با توجه به گزارش فرناندس و دادن کارت قرمز مستقیم، کمیته رقابت‌های لالیگا تصمیمی کلیدی درباره میزان محرومیت این بازیکن 32 ساله خواهد گرفت.

بند 115 قانون، یک تا سه جلسه محرومیت در نظر گرفته و بند 97، محرومیت را از چهار تا حداکثر 12 جلسه تعیین کرده است.

بند 97 برای مواردی است که «بازیکن رفتاری خشن با حریف در جریان بازی دارد و این رفتار او تبعاتی دردناک دارد و ذاتا شدید است.»

اویفالوشی بابت تکلش معذرت‌خواهی کرده، اما این کمیته گرد هم می‌آید تا درباره محرومیت او بحث کند.

shokofe 09-22-2010 09:15 AM

خبر فوری: تورم ریه، دلیل بستری شدن شجاعی در بیمارستان

بازیکن ایرانی باشگاه اوساسونا، پیش از دیدار سه شنبه شب تیمش مقابل رئال سوسیداد، احساس بدی داشت. دکتر سیپریاین، صبح روز سه شنبه تصمیم گرفت تا تستهای متعددی را روی شجاعی انجام دهد. از همین رو شجاعی در حال حاضر زیر نظر دکتر چارلس در کلینیکی بستری است

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، مسعود شجاعی، بازیکن ایرانی باشگاه اوساسونا، به دلیل تورم ریه هایش (برونشیت) صبح روز سه شنبه در کلینیک سن میگل پامپلونا مطرح شد.

روزنامه مارکا به نقل از وب سایت رسمی باشگاه اوساسونا، به این نکته اشاره کرد که پیش از این قرار بوده که مسعود در دیدار شنبه شب تیمش مقابل مایورکا به عنوان بازیکن ثابت روانه میدان شود ولی حال او در هتلی که اردوی قرمزپوشان درآن برگزار شده بود، بد شد و از همین رو نتوانست در دیدار مقابل مایورکا بازی کند و برروی نیمکت تیمش نشست.

با گذشته چند روز، تب شجاعی قطع نشد و از همین رو، دکتر سیپریاین، با اعتقاد به اینکه این یک سرماخوردگی ساده نیست، تصمیم گرفت تا صبح روز سه شنبه تستهای پزشکی مختلفی را روی شجاعی انجام دهد.

پس از آنکه مشخص شد که مشکل شجاعی تورم ریه است، تصمیم گرفته شد تا ستاره ایرانی در کلینیک سن میگل بستری شود. در حال حاضر مراحل درمانی شجاعی زیر نظر دکتر چارلس انجام می شود.

بدین ترتیب ستاره ایرانی اوساسونا شانس حضور در دیدار سه شنبه شب تیمش مقابل رئال سوسیداد در ورزشگاه رینو دناواررا را نیز از دست داد.

shokofe 09-22-2010 09:17 AM

موراتی: مورینیو به ما خیانت کرد

رییس باشگاه اینتر درباره مربی سابق تیمش صحبت کرده است.

http://u.goal.com/98600/98624_news.jpg

سایت گل – ماسیمو موراتی، رییس باشگاه اینتر به ژوزه مورینیو طعنه زده و جدا شدن او از اینتر و رفتنش به رئال مادرید را زیر سوال برده است.

مورینیو در ابتدای فصل 08-2007 مربی اینتر شد و پس از فتح اسکودتو در فصل 09-2008، اینتر را به سه‌گانه‌ای تاریخی در فصل گذشته رساند.

مربی پرتغالی با این حال تیم را ترک کرد و در شرایطی جنجالی به رئال مادرید پیوست. ماسیمو موراتی، رییس باشگاه اینتر می‌گوید: «مانند شوهری بود که به زنش خیانت کرده، اما چون فکر می‌کند نگران زنش است و شجاعت اعتراف به خیانت را ندارد، از پنجره به بیرون می‌پرد!»

از موراتی پرسیده شد آیا اوضاع مورینیو شبیه به هلنیو هررا بود یا نه. هررا، مربی سال‌های دور اینتر، این تیم را به قصد رم ترک کرد تا دستمزد بسیار بالاتری دریافت کند. موراتی می‌گوید: «فوتبال از آن هنگام تاکنون عوض شده است. قبل‌ترها مربی‌ها در بازار نقل و انتقالات جایی نداشتند، اما حالا چرا. مورینیو و هررا اشتراکات فراوانی دارند. هر دو انسان‌هایی خوش‌مشرب، حرفه‌ای و از همه بالاتر سخت‌کوش بودند. «ایل‌ماجو» بسیار کار می‌کرد و مورینیو هم همین طور است.»

shokofe 09-22-2010 09:27 AM

تاج خبر داد: مشکل خروج بازيکنان سرباز فوتبال حل شد

مهدي تاج درباره مشکل خروجي بازيکنان سرباز تيم ملي فوتبال گفت: صحبت هايي را با حسين اشتري فرد، رئيس پليس امنيت ناجا انجام داده ايم. وي نامه اي را به فرمانده نيروي انتظامي ارسال کرد تا مشکل خروجي بازيکنان سرباز براي هميشه در تيم ملي فوتبال حل شود.

وي ادامه داد: جلسه اي را با حضور علي کفاشيان و حميد صدرالسادات، رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا روز يکشنبه برگزار خواهيم کرد تا درباره ريز اين مسائل صحبت کنيم.

تاج در پاسخ به اينکه با اين شرايط مشکل احسان حاج صفي برطرف شد، خاطر نشان ساخت: مشکل حاج صفي موضوع ديگري است که نمي خواهم اکنون بگويم.

shokofe 09-22-2010 04:46 PM

با تساوي در خانه پوهانگ؛

ذوب‌آهن به نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا راه يافت
http://64.130.220.65/Thumbnails/pics.../wh120-289.jpg

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

تيم فوتبال ذوب‌آهن ايران با تساوي برابر پوهانگ كره جنوبي به نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا راه يافت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ديدار برگشت تيم‌هاي فوتبال ذوب‌آهن ايران و پوهانگ كره جنوبي از مرحله يك‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا به تساوي يك بر يك رسيد تا با توجه به پيروزي دو بر يك ذوب آهن در مسابقه رفت، نماينده كشورمان به مرحله نيمه نهايي اين رقابت‌ها راه يابد.

اين بازي‌ عصر چهارشنبه (امروز) از ساعت 14 در ورزشگاه "استيليارد" شهر پوهانگ برگزار شد كه تك‌گل تيم پوهانگ را "جاي سونگ كيم" در دقيقه 10 و گل تيم ذوب‌آهن را محمدرضا خلعتبري در دقيقه 81 به ثمر رساند.

مهدي رجب‌زاده در دقيقه 87 با دريافت كارت زرد دوم از مسابقه اخراج شد.

اين بازي با قضاوت "ويليامز" استراليايي در زير بارش شديد باران در شرايطي انجام مي‌شود كه تماشاگران زيادي از آن استقبال نكردند.

پوهانگ در ابتداي بازي صاحب موقعيت‌هاي گلزني متعددي شد كه توانست يكي از آنها را تبديل به گل كند اما ذوب‌آهن در اواسط اين نيمه وضعيت بهتري پيدا كرد و تا پايان نيمه صاحب يكي دو فرصت شد. اما در نيمه باز تيم پوهانگ شروع بهتري داشت و تا اواسطه چندين بار ديگر دروازه نماينده كشورمان را تهديد كرد اما ذوب‌آهني‌ها از دقيقه هفتاد حملاتشان را به سمت دروازه تيم ميزبان بيشتر كردند تا در نهايت در دقيقه 81 كار را به تساوي كشيدند. از لحظه به ثمر رسيدن اين گل تا پايان كار پوهانگ با تمام وجود حملاتي را روي دروازه ذوب‌آهن ترتيب داد كه نتوانست از دفاع اين تيم عبور كند.

ذوب‌آهن با اين تساوي و با توجه به پيروزي دو بر يك در بازي رفت، به مرحله نيمه نهايي راه يافت و حريف برنده مصاف تيم‌هاي الهلال عربستان و الغرافه قطر در آن مرحله شد. الهلال در بازي رفت موفق شده بود سه به صفر حريفش را شكست دهد. بازي برگشت دو تيم از ساعت 19 برگزار مي‌شود.

مهدی 09-23-2010 02:54 PM

احتمال حضور دو داور زن ایرانی در لیست فیفا

شیوا یاری و سلطنت نوروزی دو داور زن ایرانی این شانس را دارند تا به عنوان داوران الیت فیفا انتخاب شوند.

ايلنا به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال ، کنفدراسیون فوتبال آسیا به منظور انجام تستهایی از دو داور زن ایرانی ، نماینده اش را امشب به تهران می فرستند تا این دو داور را در صورت واجد شرایط بودن وارد لیست الیت فیفا کند.

تی جون ناظر داوری فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا امشب وارد تهران می شود و فردا به کرمانشاه خواهد رفت تا قضاوت سلطنت نوروزی داور شیرازی را در یکی از رقابتهای لیگ برتر بانوان در کرمانشاه ببیند.

تی جون که اهل کشور چین است روز جمعه هم به شیراز خواهد رفت تا قضاوت شیوا یاری داور کرمانشاهی را در یک بازی دیگر از رقابتهای لیگ برتر بانوان را مشاهده کند و درباره ورود این دو داور زن ایرانی به لیست الیت فیفا تصمیم گیری کند.

منبع:عصر ایران
1/7/89

shokofe 09-27-2010 10:12 AM

عادل فردوسي‌پور به عيادت قلعه‌نويي رفت

عادل فردوسي‌پور به عيادت قلعه‌نويي رفت

فردوسي‌پور قصد داشت صبح امروز به بيمارستان مهراد برود ولي قلعه‌نويي مرخص شده بود و همين موضوع عادل را به خانه امير كشاند.البته تلاش عكاسان براي ثبت اين ديدار مهم بي نتيجه ماند

http://u.goal.com/101500/101576_news.jpg

گل ـ براي هيچ كس قابل باور نبود كه عادل فردوسي‌پور تهيه‌كننده و مجري برنامه نود به عيادت امير قلعه‌نويي برود. سرمربي تيم سپاهان روز گذشته زانوي خود را تحت عمل جراحي قرار داد و عادل تصميم گرفت به عيادت امير برود.

فردوسي‌پور قصد داشت صبح امروز به بيمارستان مهراد برود ولي قلعه‌نويي مرخص شده بود و همين موضوع عادل را به خانه امير كشاند. اين اتفاق در حالي رخ داد كه قلعه‌نويي در هفته‌هاي اخير بارها عليه فردوسي‌پور مصاحبه كرد و عادل را متهم كرد كه قصد دارد فوتبال ايران به ناپاكي بكشاند.

با اين حال عادل بدون توجه به موضع‌گيري‌هاي امير عليه برنامه نود تصميم گرفت به عيادت او برود.
البته عادل همچنان رفتارهاي امير ناراحت است و دلخوشي از سرمربي سپاهان ندارد.

قلعه‌نويي از فردا در تمرينات سپاهان
اميرقلعه‌نويي سرمربي سپاهان از فردا در تمرينات تيمش شركت خواهد كرد او كه مينيسك پايش را جراحي كرده است فردا به اصفهان خواهد رفت تا در تمرينات اين تيم حضور پيدا كند. قلعه‌نويي به دستور پزشك به مدت يك هفته با عصا در تمرينات حاضر مي‌شود تا چند هفته هم بايد فيزيوتراپي كند.

shokofe 09-27-2010 10:20 AM

مورینیو: با گل نزدن، 4امتیاز از دست داده ایم

آقای خاص پس از پایان ضعیف کهکشانی ها در مصاف مقابل لوانته به شدت نگران است

http://u.goal.com/99300/99395_news.jpg

سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی باشگاه رئال مادرید به شدت نگران قحطی گلزنی در رختکن تیمش، به ویژه پس از تساوی بدون گل رئال مقابل لوانته در دیدار شنبه شب است

به رغم تلاشهای فراوان بازیکنان رئال، بازیکنان تیم حریف که به تازگی از دسته دو به رقابتهای اصلی لالیگا راه یافته اند، اجازه گلزنی به ستاره های رئال ندادند و در نهایت تنها یک امتیازاز این دیدار عاید مادریدی ها شد.

مورینیو که به وضوح نگرانی در چهره اش مشهود بود در جمع خبرنگاران گفت:« واقعا نگرانم که پس از ارائه فوتبال تهاجمی نتوانستیم به گلی برسیم . ما فرصتهای فراوانی داشتیم و این اصلا طبیعی نیست که تا این حد فرصت خلق کنیم.در طول این فصل مقابل هر حریفی که قرار گرفتیم، فرصتهای فراوانی ایجاد کردیم و مقابل لوانته هم می تواسنیتم گلهای زیادی به ثمر برسانیم ولی این اتفاق نیفتاد. عدم گلزنی باعث شده تا به اینجای کار، 4 امتیاز از دست بدهیم. »

آقای خاص ادامه داد:« این در حالی است که خط دفاعی تیم واقعا منسجم عمل می کند و در شش دیداری که برگزار کردیم، تنها یک گل دریافت کرده ایم. ما در هر بازی کنترل میدان را در اختیار گرفتیم . این فقط به کیفیت بازیکنان برنمی گردد. ما به خوبی می دانیم که تک تک این بازیکنان در طول فصل گلهای زیادی به ثمر رسانده اند. هر امتیازی که کسب می کنی، یک امتیاز بیشتر است ولی در حال حاضر ما از این یک امتیاز راضی نیستیم.»

مربی پرتغالی رئال در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به بازی به شدت خشن بازیکنان لوانته گفت:« واقعا خوشحالم که در پایان بازی، کسی راهی بیمارستان نشد، چرا که به نظر می رسید که بازیکنان لوانته مشکل دارند. آنها تیمی بودند که واقعا نمی خواستند بازی کنند.»

esygolden 09-27-2010 11:21 AM

شایعه .اخه کی باورش میشه.این دو تا .........:eek:

shokofe 09-29-2010 02:17 PM

عزيزي: تيم ملي در جام ملت‌ها از دور مقدماتي هم صعود نمي كند

عزيزي: تيم ملي در جام ملت‌ها از دور مقدماتي هم صعود نمي‌كند و قطبي به آمريكا فرار مي‌كند/آقاي جعفري! خدا حق من را گرفت و تيم شما به ليگ دسته يك رفت/پیشنهاد می کنم اسم نود به دعوای دوشنبه ها تغییر کند!

ما درست در نقطه پايان فوتبال ايستاده‌ايم. نقطه مرگ فوتبال. همين عاقبت ما است. همه مي‌دانيم ايران مدت‌هاست ديگر قدرت اول آسيا نيست. به خدا از اين حرف خودم خنده‌ام مي‌گيرد چون ما ديگر قدرت پنجم آسيا هم نيستيم. ما اصلا قدرت نيستيم.

http://u.goal.com/53800/53807_news.jpg

سايت گل ـ شخصيت خداداد عزيزي لااقل در گفت‌وگوهاي رسانه‌اي چيزي شبيه به محمد مايلي كهن است. بي‌پرده و صريح سخن مي‌گويد. شايد در مواردي هم منتقدي افراطي به نظر برسد اما يك واقعيت درباره او وجود دارد. خداداد عزيزي همچنان به دلیل همین جملات و حرکات تهاجمی چهره محبوب رسانه‌ها است. نقطه نظرات وي درباره سرمربي تيم ملي همواره شكل تندي داشته است. انتقاداتي كه حتي به دنبال پيروزي‌هاي تيم ملي در ديدارهاي دوستانه اخيرش نيز تمام نشدني است.عزيزي در خصوص شرايط فوتبال ايران، تيم ملي، ليگ دهم و برنامه نود اظهارات جالبي را مطرح كرده است.

*آقاي عزيزي! خبري از شما نيست.
در غار زندگي مي‌كنم. از اين بابت راضي هستم. روزنامه نمي‌خوانم. تلويزيون نمي‌بينم. مدام به تلفنم زنگ نمي‌زنند تا بگويند فلان مربي باخت با شما مذاكره‌اي شده يا نه. خلاصه اينكه بعد از مدت‌ها تنش دوست دارم استراحت كنم.

*پس خداداد عزيزي هم بالاخره ترجيح داد درباره فوتبال سكوت كند. درست است؟
سكوت نكردم. فقط خطم را عوض كردم تا مدتي از تنش‌ها و حاشيه‌ها دور باشم. از اين گذشته درباره چه چيزي بايد صحبت كنم. مگر براي امثال من ديگر فرقي هم مي‌كند كه در اين فوتبال چه اتفاقاتي رخ مي‌دهد.

*يعني كاملا نسبت به فوتبال بي‌تفاوت شده‌ايد؟ باورش كمي سخت است. قبول داريد؟
ببينيد، دوست دارم عين اين جمله را بنويسيد. فوتبال ما آنقدر كثيف شده كه فوتبالي‌هاي واقعي دوست دارند سر به بيابان بگذارند. من قبلا هم گفته ام. خيلي وقت است كه اصول در فوتبال ما فراموش شده است.

*چرا چنين ادعايي را مطرح مي‌كنيد؟
البته فكر مي‌كنم آنهايي كه مي‌گويند فوتبال ما هنوز پاك است بايد براي حرف خود دليل بياورند. اما با اين حال بايد تاكيد كنم كه واكنش مردم نسبت به فوتبال و بخصوص تيم ملي همه چيز را به ما ثابت مي‌كند. اگر اشتباه مي‌كنم يكي من را توجيه كند. آيا غير از اين است كه مردم ما از فوتبال دلزده شده‌اند. تلويزيون كه نگاه مي‌كنند خسته مي‌شوند. چرا؟ چون يا دعوا مي‌بينند يا توهين. روزنامه‌ها را كه نگاه مي‌كنند سرشان را به نشانه تاسف تكان مي‌دهند. من به اين رفتارها دقت مي‌كنم. ديگر از اصل فوتبال خبري نيست.

*اين شرايط با زماني كه خود شما بازيكن تيم ملي بوديد قابل مقايسه هست يا خير؟
ابداً، قابل مقايسه نيست. آن زمان وقتي تيم ملي بازي داشت هيچ كس را در خيابان‌ها پيدا نمي‌كرديد. مردم عاشق تيم ملي بودند. چون تيم ملي زيبا بازي مي‌كرد و نتايج خوبي هم مي‌گرفت. اما حالا همان مردم شاهد چه چيزهايي هستند. متاسفانه عده‌اي را مي‌بينند كه فقط به فكر منافع خودشان هستند. آدم‌هايي كه تبر به دست به جان فوتبال افتاده‌اند و نمي‌خواهند قبول كنند كه بايد از فوتبال بروند.

*آينده اين فوتبال به كجا مي‌رسد؟
ما درست در نقطه پايان فوتبال ايستاده‌ايم. نقطه مرگ فوتبال. همين عاقبت ما است. آينده‌اي كه خيلي وقت پيش، آدم‌هاي دلسوز فوتبالي درباره‌اش هشدار داده بودند همين حالا فرا رسيده است. فرياد امثال من به كجا مي‌رسد. جز اينكه به نشانه احترام به رسانه‌ها و مردمي كه مي‌خواهند واقعيت‌ها را بدانند حرف مي‌زنيم. اگر نه كه همه مي‌دانيم ايران مدت‌هاست ديگر قدرت اول آسيا نيست. به خدا از اين حرف خودم خنده‌ام مي‌گيرد چون ما ديگر قدرت پنجم آسيا هم نيستيم. ما اصلا قدرت نيستيم.

*چرا به اين نقطه رسيديم؟
چون در اين فوتبال حتي 10 آدم فوتبالي هم پيدا نمي‌كنيد. من مثالي مي‌زنم كه شايد خوشايند بعضي آقايان هم نباشد.اما همين هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال را نگاه كنيد. كدام يك از اين آقايان فوتبالي هستند.

* عده‌اي از فتح الله‌زاده نام مي‌برند.
آقاي فتح الله‌زاده در استقلال مديريت كرده اما فوتباليست نبوده است. شايد بخواهيد آقاي آيت‌اللهي را مثال بزنيد. من به شما مي‌گويم او هم فوتبالي نيست. مثل اين است كه ما بگوييم فلاني دكتر است. وقتي از ما مدرك بخواهند بگويم خب اين آقا 5 سال از پشت درب اطاق عمل شاهد جراحي‌هاي مختلفي بوده است. نه، اين حرف‌ها نيست. به نظرتان چرا مارادونا را به سرمربيگري تيم ملي آرژانتين منصوب كردند؟ چرا بعد از حذف آرژانتين از جام جهاني از او خواستند بماند و كارش را ادامه دهد؟ چرا همين حالا گزينه مربيگري تيم ملي پرتغال مي‌شود؟ خب همه اين سوال‌ها يك جواب روشن دارد. مارادونا فوتبال را مي‌فهمد. حالا با همه اين حرف‌ها به فوتبال خودمان نگاه كنيم. آيا حتي يك نفر از آقاياني كه در حال حاضر در راس امور فوتبال ما هستند درك تجربي و علمي از اين رشته ورزشي را دارند؟

* شما به عنوان يكي از چهره‌هاي قديمي و محبوب فوتبال ايران چه راهكارهايي را پيشنهاد مي‌كنيد كه فوتبال ملي ما از اين بحران خارج شود؟
اول اينكه ما بايد قبول كنيم بحران داريم. وقتي آقايان به واسطه چند برد در بازي‌هاي دوستانه از قهرماني در جام ملت‌هاي آسيا حرف مي‌زنند آن وقت چه معني دارد كه امثال من براي حل بحران فوتبال ملي نسخه بپيچيم. مساله اينجا است كه آقايان هنوز در اين توهم به سر مي‌برند كه فوتبال ما يكي از قدرت‌هاي آسيا است. نه، بهتر است امثال من حرفي نزنيم. من ديگر از اين فوتبال هيچ چيز نمي‌خواهم. چون چيزي جز جنگ اعصاب برايم نداشته است.

*اما عده‌اي معتقدند سكوت طولاني مدت خداداد عزيزي به دليل پيروزي‌هاي تيم ملي است.
بستگي دارد كه ببينيم چه كسي درباره خداداد اين حرف‌ها را مطرح مي‌كند. من هيچ وقت منتقد بازيكنان تيم ملي نبوده‌ام. من از شخص افشين قطبي انتقاد داشته‌ام. حرف‌هايم را همه مي‌دانند. من مي‌گويم او شناسنامه كاري قابل دفاعي ندارد. مي گويد ما كره جنوبي را شكست داديم. من مي‌پرسم چرا آن وقت كه بايد كره جنوبي را شكست مي‌داديم موفق به انجام اين كار نشديم. به نظرم پيروزي يا حتي شكست در يك بازي دوستانه نمي‌تواند معيار خوبي براي قضاوت باشد. اما نرفتن به جام جهاني اتفاقا معيار خوبي است كه خيلي‌ها را به چالش بكشيم. آنهايي كه خودشان را پشت نام علي دايي مخفي كردند و تا مدتي هيچ كس اصلا نمي‌دانست كه در قيد حيات هستند يا نه.

* قبول داريد كه حمايت يا انتقاد از تيم ملي همواره با افراط و تفري‌هايي همراه بوده است؟
دقيقا همين طور است. اما اشكالي ندارد گذر زمان همه چيز را به مردم ثابت مي‌كند.

*پيش بيني شما چيست؟
تيم ملي در جام ملت‌هاي آسيا نتيجه نمي‌گيرد. سرمربي تيم ملي به آمريكا فرار مي‌كند و بقيه آقايان هم طبق عادت چند سال اخير مدتي خود را مخفي مي‌كنند؛همين.

*اما سرمربي تيم ملي با قاطعيت از قهرماني در جام ملت‌هاي آسيا سخن مي‌گويد.
قطبي مي‌داند كه اگر اين حرف‌ها را نزند نمي‌تواند به كارش ادامه بدهد. اگر فرگوسن ادعاي قهرماني كند همه باور مي‌كنند. چون 30 سال است كه تيم‌هايش جام‌هاي قهرماني را بالاي سر برده‌اند. اما قطبي را نمي‌دانم. واقعا نمي‌دانم با چه كارنامه درخشاني چنين ادعاهايي را مطرح مي‌كند. اما اشكالي ندارد هر كس براي ماندن در اين فوتبال بازي خاص خودش را دنبال مي‌كند. وعده‌هاي دروغين هم روش كار اين آقا است.

*آيا فكر مي‌كنيد قطبي تغيير كرده است؟
قطبي فقط يك سال سعي كرد چيز ديگري باشد. همان سالي كه به پرسپوليس آمد. اگر نه قطبي همين است كه همه مي‌بينيم. در ضمن فارسي هم بلد بود. خيلي بهتر از امثال من فارسي را حرف مي‌زد. اما خب براي ورود به فوتبال ما يك اداي شيك هم فريبنده به نظر مي‌رسيد.

*اگر با قطبي روبرو شويد چه واكنشي نشان مي‌دهيد؟
به او مي‌گويم بنده خدا تو از علي دايي بزرگتر نيستي.

*فكر مي‌كنيد مسئولان فدراسيون هم در به وجود آمدن اين شرايط مقصر هستند؟
وقتي از تيم ملي حرف مي‌زنيم بايد قبول كنيم كه در شكست يا پيروزي خيلي‌ها نقش دارند. قصه‌اش با فعاليت در باشگاه خيلي فرق مي‌كند. اميدوارم آنهايي كه قطبي را انتخاب كردند فردا در صورت ناكامي همه تقصيرها را به گردن قطبي نيندازند.

*آقاي عزيزي! پيش‌بيني‌تان را مطرح نكرديد؟
مي خواستم از اين سوال فرار كنم. نمي‌خواهم بيشتر از اين‌ها مردم دلسرد بشوند. اما خب بايد تاكيد كنم كه اين يك نظر كاملا شخصي است. شايد درست از آب درنيايد. اما به اعتقاد من تيم ملي از دور مقدماتي هم صعود نخواهد كرد و حتي نمي‌تواند امارات را شكست بدهد.

* مربياني كه به تيم ملي آمده‌اند همواره شعار تغيير نسل داده‌اند. نظرتان چيست؟
از كدام تغيير حرف زده‌اند. نشاني‌هايش را به ما هم بدهند. ببينيد، بحث مربيان تيم ملي نيست. اين سوال به ريشه‌هاي فوتبال ما برمي‌گردد. شما به ستاره‌هاي ليگ دهم نگاه كنيد. غير از اين است كه بازيكناني مثل مجيدي، باقري، كريمي و مهدوي كيا هنوز ستاره‌هاي ليگ ما هستند. اين‌ها هم‌بازي‌هاي ما بودند. واقعا سرگيجه مي‌گيرم وقتي به اين فكر مي‌كنم كه 10 سال است فوتبال ما يك مهاجم حتي شبيه دايي هم نساخته است. ديوانه‌كننده است، ما در اين سال‌ها چه كرديم، فقط نشستيم، حالا چه مي‌كنيم، ادعا مي‌كنيم و به آدم‌هاي ساده لوحي كه حرف‌مان را باور مي‌كنند مي‌خنديم. به همه مشكلات و معضلات مي‌خنديم. چون دغدغه‌مان فوتبال نيست.

* شما دقيقا به چه چيزي معترض هستيد؟
ببينيد، يك جريان مخرب در فوتبال ما بخصوص در سال‌هاي اخير به وجود آمده كه من اسمش را گذاشته‌ام «زورگويي» در جمع فوتبالي ما آنهايي كه قدرت دارند به بقيه زور مي‌گويند. علي كريمي چند وقت پيش برايم تعريف مي‌كرد و مي گفت مكان برپايي اردوي تيم ملي واقعا قابل انتقاد بوده است. مي گفت خيلي از بازيكنان بودند كه به بدترين شكل اعتراض مي‌كردند اما جرات نداشتند اعتراض خود را آشكارا مطرح كنند. اين‌ها همان بازيكناني بودند كه وقتي تيم ملي از اردو برگشت مقابل دوربين‌هاي تلويزيوني و در روزنامه‌ها گفتند اردو عالي برگزار شد. خب چرا بازيكن تيم ملي بايد با ترس حرف بزند. اين رفتارها اصلي‌ ترين تهديدهاي فوتبال است. فوتبال ما از جريان اصلي خود خارج شده است. به عنوان مثال همين منشور اخلاقي. مگر ما مي‌گوييم منشور اخلاقي چيز بدي است. اتفاقا همه ما دوست داريم فدراسيون فوتبال با فساد در فوتبال مبارزه كند، مقابل رشوه بايستد، دست دلال‌ها را از فوتبال قطع كند، ريشه دوپينگ را خشك كند. اما راه را اشتباه مي‌رويم. يك مربي را منشوري مي‌ناميم و بعد او را به ليگ دسته يك مي‌فرستيم. اگر آن فرد به فوتبال آسيب مي‌زند چرا بايد در ليگ يك فعاليت كند. با جرات او را براي هميشه از صحنه فوتبال كنار بزنيد. با آبروي افراد بازي نكنيد. مي‌گوييد فلان مربي منشوري است. اما نمي‌گوييم چرا؟ مربي داد مي‌زند فرياد مي‌كشد كه لااقل تفهيم اتهام كنيد. اما سكوت مي‌كنند. شفاف‌سازي نمي‌كنند. خب اين اتفاق خوبي نيست.

*اين فضا فوتبال را به چه سمتي مي‌برد؟
به اين سمت كه آدم‌هايي ضعيف و بي‌اراده درست كنيم. هر چقدر به آنها زور گفتيم اعتراض نكنند. حق خودشان را مطالبه نكنند. درست به همين دليل است كه در همين فضا يكي از آقايان به خودش اجازه مي‌دهد حتي به خانواده بازيكنان تيم ملي هم بي‌احترامي كند. زمان ما اين حرف‌ها نبود. مگر كسي جرات داشت به خانواده من، دايي، باقري و عابدزاده توهين كند. كاري مي‌كرديم كه از كرده خود پشيمان بشود. اما آقايان اين نسل را خوب شناخته‌اند. اصلا تيم ملي را رها كنيد. اگر يك روز فقط براي چند ساعت 18 بازرس را به باشگاه‌هاي ليگ برتري بفرستيد متوجه مي‌شويد كه بيش از 60 درصد بازيكنان حق و حقوق خود را نگرفته‌اند و احتمالا بايد بخش مهمي از مبلغ قراردادشان را براي هميشه فراموش كنند. خب اين چه اتفاقي است. اين زورگويي نيست؟ از اين گذشته فوتبال ما به دايره‌اي تبديل شده كه عده‌اي حتي با وجود ناكامي باز هم مي‌توانند از آن درآمدهاي كلان به جيب بزنند. آدم‌هايي كه با 3 تيم نتيجه نگرفته‌اند اما باز هم صاحب تيم مي‌شوند. من در اين دايره نيستم. چون هواي بسيار كثيفي دارد. امثال من در اين دايره دوام نمي‌آوريم، خفه مي‌شويم، مي ميريم، چون من همان خدادادي هستم كه براي حضور در تيم ملي به دادكان هم زنگ نزدم. اما رسانه‌ها و مردم آن قدر لطف داشتند كه من را به تيم ملي برگردانند.

*راستي اين روزها تحريم برنامه نود از سوي مربياني چون امير قلعه نويي سوژه داغي به نظر مي‌رسد. نظرتان چيست؟
من نود را تاثرگذار و مفيد مي‌دانم. البته اين برنامه يك اشكال بزرگ دارد. همه را به جان هم مي‌اندازد و به حواشي فوتبال بيش از حد مي‌پردازد. به عادل پيشنهاد مي‌كنم اسم اين برنامه را به نام دعواي دوشنبه شب تغيير دهد.

*انتقادها از برنامه‌اي شدت گرفت كه به علي دايي 3 ساعت وقت داده شد تا درباره قرارداد مالي‌اش با فدراسيون فوتبال حرف بزند. نظر شما چيست؟
خدا كند اين وقت‌ها را به علي دايي بدهند نه ديگران. آدم‌هايي را صاحب تريبون مي‌بينم كه فقط افسوس مي‌خورم. متاسفانه نود اصل فوتبال را فراموش كرده است.

* آقاي عزيزي! درد دلي هست كه تا به حال راجع به آن حرفي نزده باشيد؟
بله، يك حرف درون من هست كه مدت‌ها است آن را به زبان نياورده‌ام. براي اولين‌بار مي‌خواهم در اين مصاحبه آن را مطرح كنم. وقتي ماجراي آن خبرنگار پيش آمد و اتفاقا چند باري رضايت داد و دوباره شكايت كرد با خودم خيلي درگير بودم. دلسرد شدم. از فوتبال حالم به هم خورده بود. سردار جعفري يكي از افرادي بود كه مي‌گفت خداداد بايد مادام العمر محروم شود. يكي ديگر هم گفت: خداداد بايد محو شود. انگار در مورد اسرائيل حرف مي‌زدند. اما لطف خدا بالاتر از چشم تنگي آنها بود. من محروم بودم كه در استقلال اهواز كار مي‌كردم. اما حرفم خطاب به آقاي جعفري است. آقاي جعفري! خداي من حقم را از شما گرفت و تيمي كه شما بالاي سرش بوديد بعد از اين همه سال به ليگ دسته يك رفت. اميدوارم از من ناراحت نشود. اما اين حرفي بود كه بالاخره يك روز آن را به زبان مي‌آوردم.

* به فوتبال برمي‌گرديد؟
زماني به فوتبال برمي‌گردم كه شرايط عوض شده است. هميشه اين طور نيست. دوره چسبيده‌هاي فوتبال هم تمام مي‌شود. من نيازي به اين فوتبال ندارم.

shokofe 09-29-2010 02:32 PM

توتي: فتح ليگ قهرمانان بالاترين روياي من است

او در تولد 34 سالگي‌اش گفته رويايش با فتح ليگ قهرمانان کامل خواهد شد.

http://u.goal.com/109300/109391_news.jpg

سايت گل – فرانچسکو توتي روز دوشنبه 34 ساله شد. او به رسانه‌ها گفت که فتح ليگ قهرمانان بالاترين رويايي است که در سر دارد.

او در مصاحبه با شبکه تلويزيوني رم گفت: «فتح ليگ قهرمانان بالاترين روياي من است که به آن نرسيده‌ام. اين کار دشواري است، اما ما تيم بزرگي در اختيار داريم.»

شبکه رم دهمين سالگرد خود را جشن مي‌گرفت که هم‌زمان با تولد توتي بود. او همچنين درباره واکنشي که در ديدار با اينتر نشان داد صحبت کرد: «امسال را به شکل بدي شروع کردم، اما حالا مي‌خواهم در ليگ قهرمانان جبران کنم. تعويض کردن هرگز کار آساني براي مربي نيست. من نمي‌خواهم جاي او باشم. ما خط حمله‌اي قدرتمند داريم و کار او براي انتخاب مهاجم دشوار است.

طبيعي است که بازيکن دوست ندارد تعويض شود. من از نظر فيزيکي حس خوبي دارم، اما دلم براي گل زدن تنگ شده است.»

او درباره تولدش هم گفت: «ديگر دارم کم کم پير مي‌شوم.»

رم سه‌شنبه با کلوژ ديدار مي‌کند. آنها ديدار هفته اول خود در ليگ قهرمانان را مقابل بايرن دو بر صفر باختند.

shokofe 10-02-2010 09:56 AM

نوروزي: نبايد روي زانوي جباري فشار مي‌آوردند/ مجتبي و فرهاد مقابل پرسپوليس بازي مي‌كنند

مجيدي از ناحيه كشاله مصدوم نيست و آسيب‌ديدگي او مربوط به عضلات چهار سر مي‌باشد. ما از او تست خواهيم گرفت و اگر وضعيت مجيدي مناسب نبود فعلا به او اجازه تمرين نخواهیم داد

http://u.goal.com/109700/109703_news.jpg

سايت گل ـ‌ مصدوميت مجتبي جباري و فرهاد مجيدي دو بازيكن كليدي استقلال باعث ناراحتي و نگراني پرويز مظلومي شده است. رسانه‌ها هم در اين چند روز از احتمال غيبت آنها در بازي با پرسپوليس خبر داده‌اند ولي امين نوروزي پزشك استقلال تأكيد مي‌كند كه اين دو بازيكن مقابل پرسپوليس بازي خواهند كرد.

نوروزي در گفت‌وگو با سايت گل ابتدا در خصوص وضعيت جباري مي‌گويد:«زماني كه جباري از ناحيه بيني مصدوم شد حدود 10 روز از تمرينات دور بود و بدون انجام تمرين مقابل سپاهان به ميدان رفت. همه مي‌دانند كه زانوي جباري تحت عمل جراحي قرار گرفته و اين بازيكن شرايط خاصي دارد.

حتي از جباري در بازي با سايپا هم بازي گرفتند كه اين چندان مناسب نبود نبايد به زانوي او فشار مي‌آوردند ولي كادرفني استقلال هم از يك طرف حق دارد كه از بازيكنش استفاده كند.»

نوروزي ادامه مي‌دهد:«وقتي زانو جباري را ديدم ديگر به او اجازه تمرين ندادم و بلافاصله مراحل درماني را آغاز كرديم تا شرايط مجتبي بهتر شود اگر اتفاق خاصي نيفتد اين بازيكن از روز شنبه در تمرينات شركت خواهد كرد.»

پزشك استقلال در پاسخ به اين سوال كه آيا جباري به بازي مقابل پرسپوليس مي‌رسد؟ مي‌گويد:«بدون شك مجتبي هيچ مشكلي براي ديدار مقابل پرسپوليس نخواهد داشت ولي براي بازي با صبا از حالا نمي‌توانم با قاطعيت حرف بزنم و بايد ببينم وضعيت او چطور خواهد بود.»

نوروزي در ادامه در خصوص وضعيت فرهاد مجيدي مي‌گويد:«اولا بايد بگويم برخلاف خبرهايي كه انتشار يافته است مجيدي از ناحيه كشاله مصدوم نيست و آسيب‌ديدگي او مربوط به عضلات چهار سر مي‌باشد. ما از او تست خواهيم گرفت و اگر وضعيت مجيدي مناسب نبود فعلا به او اجازه تمرين نخواهیم داد. البته اين بازيكن به اندازه كافي براي بهبود مصدوميتش فرصت دارد و مقابل پرسپوليس بازي خواهد كرد.»

نوروزي در خصوص وضعيت محسن يوسفي تأكيد مي‌كند:«اين بازيكن از ناحيه عضلات شكم جراحي شد و يك هفته ديگر بايد استراحت مطلق كند. مراحل درماني يوسفي از هفته آينده آغاز خواهد شد

shokofe 10-16-2010 10:06 AM

كاشاني: شرمنده هواداران پرسپوليس هستيم

تهران - سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران به دنبال باخت امروز اين تيم در برابر آبي پوشان استقلال اعلام كرد : شرمنده هواداران تيم خود هستيم.

http://img.irna.ir/1389/13890723/300...189-563241.jpg
حبيب كاشاني افزود :‌تيم ما در اين ديدار بازي خوبي را از خود به نمايش گذاشت اما پيش از اين نمي توانم در خصوص ديدار دربي اظهار نظر كنم.

وي ادامه داد: ما هيچ بازيكني را پس از ديدار مقابل استقلال ممنوع المصاحبه نكرديم و آنها مي توانند حرف هاي خود را بزنند.

سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: هواداران به خوبي در اين ديدار از ما حمايت كردند و ما شرمنده تمامي آنها شديم.

shokofe 10-16-2010 10:07 AM

غلامرضا رضايي: گل پرسپوليس به اشتباه مردود اعلام شد
تهران - مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران اعلام كرد گل پرسپوليس در ديدار مقابل استقلال به اشتباه مردود اعلام شد.

http://img.irna.ir/1389/13890723/300...268-563722.jpg
غلامرضا رضايي روز جمعه در جمع خبرنگاران افزود: متاسفانه تيم داور گل صحيح محمد نوري را مردود اعلام كردند.

وي ادامه داد: در آن صحنه كاملا به نوري نزديك بودم و اطمينان دارم اين گل سالم بود.

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: چنين تصميم هايي براي فوتبال ايران درست نيست.

وي تصريح كرد: تيم ما در اين ديدار كاملا برتر از حريف بود و متاسفانه نتوانستيم از بسياري از موقعيت هاي خود به خوبي استفاده كنيم.

وي اظهار داشت: اميدوارم هواداران ما را ببخشند و فرصت جبران را به بازيكنان بدهند.

shokofe 10-17-2010 08:13 AM

بارسلونا 2 – والنسیا یک: صعود موقت بارسا به صدر جدول

آنها توانستند در خانه تیم صدرنشین را شکست دهند و جای آنها را بگیرند.

http://u.goal.com/113100/113148_news.jpg

سایت گل – بارسلونا توانست با برد دو بر یک مقابل والنسیا حداقل برای چند ساعت به صدر جدول لالیگا صعود کند.

در نیمه اول هر دو تیم موقعیت‌های خوبی داشتند که یکی از بهترین‌های آنها با ضربه چابی و واکنش عالی سزار سانچس، دروازه‌بان والنسیا همراه بود.

اما والنسیا در دقیقه 38 به گل رسید. ژرمی متیو از سمت چپ به پیش تاخت و پس از آن که جرارد پیکه به او نرسید، توپ را به پابلو ارناندس سپرد و او هم از فاصله‌ای نزدیک گل اول را زد. والنسیا دو دقیقه بعد می‌توانست گل دوم را بزند اما این بار ضربه ارناندس در موقعیتی استثنایی را ویکتور والدس گرفت.

در اواخر نیمه اول هم ضربه لیونل مسی در حالی که دروازه‌بان حریف هم تسلیم شده بود وارد دروازه نشد. توپ در راه دروازه به دست ارناندس برخورد کرد، اما داور پنالتی نگرفت.

بارسا در دقیقه 47 و روی یک و دوی دیدنی آندرس اینیستا و چابی، و ضربه اینیستا به گل تساوی رسید.

در دقیقه 63 هم کارلس پویول با ضربه سری بسیار قدرتمند روی سانتر چابی گل دوم را به ثمر رساند.

کمی بعد مسی چندین بازیکن والنسیا را فریب داد، اما نتوانست گل بزند و در نهایت بازی با نتیجه دو بر صفر به سود بارسا به پایان رسید.

آنها با امتیاز، تفاضل گل، گل زده و گل خورده کاملا برابر با والنسیا در صدر جدول هستند، اما در لالیگا نتیجه رودررو بعد از امتیاز مهم است و به همین دلیل بارسا موقتا صدرنشین شده است

shokofe 10-17-2010 08:23 AM

منچستریونایتد 2 – وست برومویچ 2: اشتباه وحشتناک فان‌درسار

یونایتد پیروزی دیگری را از دست داد

http://u.goal.com/113100/113113_news.jpg

سایت گل – اشتباه کابوس‌وار ادوین فان‌درسار، دروازه‌بان منچستریونایتد وست بروم را از شکست دو بر صفر به تساوی رساند و یونایتد امتیازات ارزشمندی را از دست داد.

وین رونی در ترکیب ثابت یونایتد نبود و خاویر ارناندس در کنار دیمیتار برباتوف در خط حمله قرار گرفته بودند. رایان گیگز هم پس از مصدومیت همسترینگ باز هم در ترکیب ثابت قرار داشت.

یونایتد با وجود فشار اولیه وست بروم در دقیقه 5 روی ضربه خاویر ارناندس به گل رسید. ضربه ایستگاهی نانی را اسکات کارسون به شکل بدی برگشت داد و ارناندس به راحتی آن را به گل تبدیل کرد.

سپس نانی در دقیقه 24 پس از یک و دو با دیمیتار برباتوف توپ را به گل دوم تبدیل ساخت.

در دقیقه 50 روی ضربه‌ای ایستگاهی توپ به چند بازیکن برخورد کرد و سرانجام با برخورد به پای پاتریس اورا وارد دروازه یونایتد شد.

اما کمی بعد اوضاع بدتر شد. سانتر بلند برانت را فان‌درسار به شکلی عجیب جلوی پای سومن چویی کامرونی انداخت و او اولین گل خود با پیراهن وست بروم را زد. این در حالی بود که فان‌درسار هیچ فشاری را حس نمی‌کرد.

shokofe 10-17-2010 08:25 AM

نگاهي به روز داغ بوندسليگا؛ بازگشت بايرن با هت‌تريك گومز

رائول ستاره سابق رئال 90 دقيقه در تركيب شالكه حاضر بود اما همچنان ناموفق نشان داد

http://u.goal.com/113000/113093_news.jpg

سايت گل ـ‌ شكست ماينز همان چيزي بود كه همه در آلمان انتظارش را مي‌كشيدند باختي كه با گل گررو در دقيقه 89 رخ داد. گلي كه روي غفلت كاپيتان ماينز و با ضربه اين مهاجم پرويي به ثمر رسيد و 20هزار هوادار تيم شگفتي‌ساز اين فصل بوندسيلگا را ساكت كرد. آنها البته به واسطه بردهاي قبلي همچنان در صدر جدول حضور دارند اما سوال مهم در آلمان اين است كه آيا ماينز يك هوفنهايم ديگر است؟

هوفنهايم دو فصل پيش بعد از يك نيم فصل رويايي آرام آرام صدرنشيني بوندسيلگا را از دست داد و از عرش به فرش رسيد. اتفاقي كه ممكن است براي ماينز هم رخ بدهد. آنها حالا صدرجدول را به بورسيا دورتموند واگذار كردند كه با 7 برد و يك باخت با تفاضل گل بهتر در صدر است. دورتموندي‌ها كه سابقه قهرماني در اروپا را هم دارند در اين فصل رويايي حاضر شدند و ديشب با پيروزي مقابل كلن به صدر رسيدند...

اما اتفاق مهم اين هفته بازگشت غول باواريا بود. آنها مثل هميشه هانوفر را شكست دادند اما ستاره اصلي بازي كسي جز ماريو گومز نبود. سوپر ماريو كه مدت‌هاست در بايرن شرايط خوبي ندارد با غيبت كلوزه در نوك حمله بايرن قرار گرفت و هت‌تريكي رويايي كرد. او در مقابل 69هزار هوادار خودي با اين گل‌ها دوباره خودي نشان داد تا شايد فان خال بيشتر از اين به او اعتماد كند.

اين گل‌ها اولين گل‌هاي گومز در اين فصل بودند اين در حالي است كه دمبا از فرايبورگ با 7 گل در صدر جدول گلزنان قرار دارد، بايرن با اين پيروزي 11 امتيازي شد و فعلا در رده نهم جدول حضور دارد.

اما بازي مهم ديگر هفته هم بين دو تيم قعرنشين شالكه و اشتوتگارت برگزار شد. اشتوتگارت كه در انتهاي جدول بوندسليگا زندگي سختي دارد پيش از اين مسابقه سرمربي خود را اخراج كرد و با هدايت دستيار او كلر به زمين آمده بود. آنها تا دقيقه 80 از ميزبان مسابقه شالكه پيش بودند اما هومتلار مهاجم ملي‌پوش هلندي شالكه بازي را به تساوي كشاند.

رائول ستاره سابق رئال 90 دقيقه در تركيب شالكه حاضر بود اما همچنان ناموفق نشان داد. اشتوتگارت با اين تساوي 4 امتيازي شد و همچنان تيم آخر جدول بوندسليگاست اما شالكه با يك امتيازي كه از اين مسابقه به دست آورد يك امتياز بالا پريد و 5 امتيازي در رده شانزدهم ايستاد، رتبه‌اي كه براي شالكه سابقه و سرمربي‌اش يك فاجعه به حساب مي‌آيد البته ماگات يكي از بهترين مربيان بوندسليگاست و به نظر مي‌رسد در نهايت بتواند تيمش را از بحران خارج كند

ramin abi 10-17-2010 10:42 AM

جلسه كميته فني فدراسيون فوتبال آغاز شد

نشست اعضاي کميته فني فدراسيون فوتبال از ساعت 9 صبح امروز براي بررسي وضعيت تيم جوانان آغاز شد.
جلسه کميته فني فدراسيون با حضور علي کفاشيان، ‌مهدي نبي، مهدي تاج، عزيز محمدي، غلامحسين پيرواني، اميرحسين پيرواني، افشين قطبي، علي دوستي، فريدون معيني، امير قلعه‌نويي و اکبر محمدي از ساعت 9 صبح امروز در مجموعه آکادمي فوتبال آغاز شد.
اين نشست براي بررسي عملکرد تيم جوانان در مسابقات قهرماني جوانان آسيا در چين برگزار شده است.

ramin abi 10-17-2010 10:43 AM

قهر مرفاوي از مس شايعه است

مديرعامل باشگاه صنعت مس کرمان گفت: مرفاوي از مس قهر نکرده است و از فردا تمرينات خود را با اين تيم از سر مي‌گيرد
فتح‌الله نژاد‌زماني امروز با اشاره به شايعه خداحافظي مرفاوي با تيم مس اظهار داشت: صمد مرفاوي يکي از مربيان خوب فوتبال است و مس توانسته است، با هدايت وي به جايگاه پنجم جدول دست يابد.
وي افزود: اين روند نتيجه‌گيري مس همچنان ادامه دارد و قطعا در بازي‌هاي آينده با شکست حريفان در رتبه‌هاي بالاتر قرار مي‌گيرد.
نژاد‌زماني تصريح کرد: مرفاوي پس از بازي نفت آبادان به دليل سفر به تهران نمي‌توانست در نشست خبري بعد از بازي حاضر شود چراکه ممکن بود از پرواز جا بماند.
وي خاطرنشان کرد: اين مربي هيچ‌گونه نارضايتي از اوضاع موجود در باشگاه ندارد و من خداحافظي و قهر اين مربي را از مس تکذيب مي‌کنم.
نژاد‌زماني بيان داشت: مرفاوي از فردا دوشنبه با حضور در تمرينات مس، تيم را براي ديدار جام حذفي با مسجد سليمان آماده مي‌کند.
همچنين سرپرست تيم فوتبال مس کرمان نيز در اين رابطه اظهار داشت: عدم حضور مرفاوي در نشست خبري بعد از بازي با نفت آبادان به دليل سفر وي به تهران براي دريافت طلب از باشگاه استقلال است.
ساسان موسوي تصريح کرد: اين مربي از حاشيه‌هاي موجود در کنار باشگاه گلايه‌مند و معتقد است، برخي خبرنگاران اجازه نمي‌دهند، وي به خوبي کار خود را در تيم مس ادامه دهد.
وي خاطرنشان کرد: اين امر نارضايتي‌هايي براي وي به وجود آورده است.
موسوي گفت: اما اين نارضايتي‌ها موجب قهر وي از تيم کرمان نشده و وي امشب براي انجام تمرينات مس به کرمان باز مي‌گردد.
صمد مرفاوي به دليل برخي از مشکلات با خبرنگاران در نشست خبري پس از بازي با نفت آبادان حاضر نشد و با سفر به تهران به شايعاتي مبني بر خداحافظي وي از مس که پيش از اين شنيده مي‌شد، قوت بخشيد.

اکنون ساعت 06:05 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.