![]() |
قسمت اول ارتقا درجه هایی که تیم مدیریت سایت در نظر گرفته است انجام شد :
کاربر خوبمون shokofe77 3 ستاره شدند http://p30city.net/images/crown/05.gif کاربر خوبمون ROJINAjoON کاربر فعال شدند . کاربر خوبمون Javad.p هم کاربر فعال شدند . کاربر خوبمون Ghazal.banoo یک ستاره دریافت کردند http://p30city.net/images/crown/07.gif همچنین کاربر خوبمون آناهیتا الهه آبها یک ستاره دیگر دریافت کردند http://p30city.net/images/crown/06.gif کاربر خوبمون bigbang یک ستاره دریافت کردند http://p30city.net/images/crown/07.gif و کاربر بسیار فعال شدند . کاربر خوبمن hossein_1971 کاربر بسیار فعال شدند . -------------------------------------------------- در فاز دوم ارتقا درجه ها حداقل یک مدیر و حداقل یک ناظر به مجموعه افراد سایت اضافه خواهد شد که افراد ان هم در نظر گرفته شده است و در حال رصد کارها و فعالیتهای ایشان هستیم . |
به همه دوستان ارتقاء گرفته صمصمانه تبریک میگم:53: |
{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} وی! چنی خوشه! تبریک میگم به همه دوستان عزیزمٰ شکوفه خانوم تبریک :) روِینا جون من میدونستم بالاخره به یه جایی میرسی! مبارکه :) آقا جواد ایشالا فعالیت های بیشتر شما رو ببینیم :) غزل بانو گیانٰ گوارا باد بر شما این نشان :) آناهیتا گیان چشم و چراغ گیان چنی بشت میادٰ مبارکه :) بیگ بنگ شما باید شیرینی بدی! هم بسیار فعال شدی هم نشان دریافت کردیٰ آقا مبارک ها باشه :) آقا حسین مبارک باشه این رنگ و نام جدید :) امیدوارم همگی موفق باشید :) پ ن! آقا مهدی چه امضای قشنگی :) |
تبريك بابت ارتقا درجه دوستان
منم تبريك ميگم به همه دوستان عزيز:)
اميدوارم هميشه موفق باشيد:53: از مديريت سايت هم كمال تشكر را دارم |
امیدوارم همیشه موفق و شاد باشید {جشن پتو}
|
دوستان عزیز بهتون تبریک میگم...امیدوارم چه در دنیای مجازی و چه حقیقی موفق باشید... :)
|
نقل قول:
انشاالله دست راستتون هم رو سر ما تازه واردا:53::53::53:{شیت شدن} |
ارتقاء درجه کاربران را به تمام دوستان ارتقاء یافته تبریک میگم
و برای همگی آرزوی موفقیت دارم .:53: |
به تمامی عزیزان تبریک میگم خسته نباشید و امیدوارم همیشه شما رو در فروم ببینیم :53::53::53::53: |
نقل قول:
سلام تبریک تبریک تبریک .با تشکر فراوان از ادمین .وارزوی موفقیت برای تمامی این عزیزان در تمام مراحل زندگی....... |
تبریک میگم به دوستان عزیز ،ایشالله که تو زندگی هم ارتقا پیدا کنین:53:
|
به همه دوستان خوبم که ارتقا گرفتند تبریک میگم:53::53::53::53::53::53::53:
با آرزوی موفقیتهای بیشتر در همه مراحل زندگی شما دوستان عزیز {پپوله} از مدیریت سایت هم بسیار سپاس گزاریم |
به به باز ادمینمون گل کاشته:) |
ممنون از تیم مدیریتی محترم و ممنون از شما ادمین ! همیشه همون موقعی که آدم هیچ تصوری نداره آدم رو سورپرایز میکنی ! مرسی کوروش جان و از همه دوستانی که تبریک گفتند تشکر میکنم انشاءالله همتون فعال و ستاره دار بشید دوستی شما برای من نعمت هست ! هیچوقت دوستان خوبی مثل شما نداشتم مرسی از همتون :) و تبریک میگم به کاربرهای دیگه که ارتقاء گرفتن حسین از شیراز شکوفه خانم روژینا خانم غزل خانم آناهیتا خانم و آقا جواد عزیز |
بچه ها مچکرم ...
همونجور که مهرگان گف صادقانه تبریک : ) . . . من ستاره دوست می دارم. |
آقا تسلیت به همگی ..رنگی شدین رفت..ستاره دار شدن که خوف نیست:d(غزل تو احتمالا فندق هم دوست داری؟ :d) |
به همه دوستانم ؛ |
منم به دوستای گلم تبریک میگم
همیشه شاد و موفق باشید :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: |
ممنون از ادمین عزیز |
به همه دوستان خوب و مهربونم
شكوفه جون روژينا خانم گل آقا جواد عزيز غزل بانو مهربون آناهيتا الهه آبها دوست خوب و عزيزم بيگ بنگ عزيز و آقا حسين عزيز تبريك ميگم اميدوارم در تمام مراحل زندگيتون موفق باشين و روز بروز پله هاي ترقي و پيشرفت رو طي كنيد . خودتون گل هستين ببخشين برگ سبزي است تحفه درويش و در حد توان {پپوله}:53::53::53::53::53::53::53:{پپوله} |
سلام به کلیه دوستان که ارتقا درجه گرفتند.
آقا جواد غزل خانم آقای بیگ بنگ آناهیتا ی گل حسین آقا و دست عزیزم شکوفه خانم و دختر گلم روژینا جان امیدوارم در تمام مراحل زندگیتان ارتقا پیدا کنید وهمیشه موفق و سر بلند باشید. |
سلام ، گلهای زیبای بهشتی و دوستان خوبم . از لطف همه شما ممنونم:53::53::53::cool:{پپوله} |
سلام گلهای زیبای بهشتی ،غزل خانم ، اقا بیگ بنگ ،اقا حسین ، اناهیتا خانم ، و روزینا خانم ، تبریک تبریک:cool::53::53::53: |
سلام
از دوستانی که به من لطف داشتن و تبریک گفتن ممنونم.:) |
تبریک میگم
سلام
به همه عزیزان تبریک میگم ببخشید که دیر شد ارزوی موفقیت دارم براتون ذر تمام مراحل زندگیتون |
ارتقائیدگان ارتقائیدگی مبارک!{شیت شدن}{جشن پتو}
|
نقل قول:
به تک تک این عزیزان تبریک و شادباتش عرض می کنیم و برای همه شما بزرگواران آرزوی بهترین موفقیتها و شادکامی ها رو از درگاه الهی داریم از زحمات مکرر ادمین گرامی نیز متشکریم و صدالبته دعا می کنیم اون مدیری که قراره به جمع ارشدها اضافه بشه یه مدیر مالی خوب باشه :cool: یک مدیر مالی که همراه با تنخواهی نامحدود باشه که کلی کمک فروم و جیب سوراخ ادمین بکنه و خلاصه یه 3000 هزار کاربری رو بفرسته خونه بخت !!! اون ناظر بزودی رو هم بدین دست خودم تضمینی تو دوماه یه وردست اسقف جهت مراسمهای اعدام ازش مسازم راه و چاه کار اعدام و شکنجه و به سیخ کشیدن کاربران متخاطی (کلمه رو حال کن خداییش ) رو یادش میدیم میشه یه چیزی تو مایه های داروغه ناتینگهام!!! :cool::cool::cool: |
سرکار خانم
shokofe77 به سمت مدیریت تالار ارایشی و بهداشتی منصوب گردیدند به این مدیر خوبمون خسته نباشید و تبریک عرض میکنیم . موج جدید تغییرات در عناوین کاربری و سمت ها در راه است . |
سلام شکوفه خانم تبریک میگم ، ایشالا در همه مراحل زندگی پیروز باشید:53::53: |
شکوفه جان تبریک میگم
خسته نباشی... امیدوارم همیشه موفق باشی |
شکوفه جان تبریک میگم |
شکوفه جان تبریک میگم
انشاله در تمام مراحل زندگیت موفق باشی |
مادر جان شکوه
بهت تبریک میگم مدیر شدی انشاالله موفق باشی{پپوله}:53: {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} |
خانم شکوفه ارتقاء درجتون مبارک{جشن پتو}
دست راستون رو سر ما{شیت شدن}{پپوله}:53: |
شکوفه جون تبریک تبریک! {پپوله}{شیت شدن}{جشن پتو} |
شکوفه جان تبریک میگم همیشه موفق باشی خانم :)
|
شکوفه خانوم تبریک :) |
شکوفه جون تبریک میگم فت و فراون :)
امیدوارم همیشه موفق و سر بلند باشی |
شکوفه جان تبریک عرض میکنم :53:
انشالا در آینده نزدیک یکی از کاندیدهای ریاست جمهوری باشی :d |
شکوفه جان تبریک میگم:53:
براتون آرزوی موفقیت در همه ی مراحل زندگی رو دارم |
| اکنون ساعت 06:49 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |