![]() |
سلام |
سلام
دوستان من تازه وارد این انجمن شدم و بچه کرمانشاه هستم و بسیار دوست دارم در این انجمن شرکت کنم و ادامه بدم :cool: |
مازیار عزیز به جمع همشهریای با حالت خوش امدی ...
این تاپیک رو بخون تا کم و کیف کار دستت بیاد در خدمتت هستیم . اناهیتا اینایه فرانک خانم گفت یا حرف خودته ؟ نمیدانم برای چه هنوز برنگشتن فکر کنم خانمگه میگه نصف دریای سیاهه باید مهرم بکنین فکر کنم فرانک خانم خودش راضیه اقا محمد پسرگش میگه م چجو نصف دریای سیاهه مهر ای خانم بکنم . فکر کنم فامیل مادری اقا محمد بشن ایشلا همه ی بچه های سایت یه روزی زن بگیرن در مورد زن خارجی گرفتنم از محمد تجربه کسب مکنیم . |
وا آقا کوروش ای حرفا چیزه؟من و فرانک خانوم نداریم که... |
سلام
ممنون اقا کوروش عزیز و همینطور اناهیتا خانم نه من فعلا هستم و در خدمتتونم |
نقل قول:
خواهش میشه خدمت از ماست:) حالا که هستین و آمدین که بمانین بی زحمت یه چندتا ضرب المثل کرماشانی بگین منتهی اینجا ضرب المثلهای فقط کرمانشاهی اگه بلد بودین که هزاران درود بر شما اگه نه که شرمنده اخلاقتان آزمون ورودیمان اینه:d:p |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
چون 11 دی تولدمه ..میخواستم ببینم روو کادو شما هم میشه حساب کرد ...که گفتید حالا حالا هستید ایشالا ...سال دیگه ام ایشالا تولدم هستید.... |
نقل قول:
|
اکنون ساعت 11:01 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |