![]() |
نقل قول:
مینااااا در حضور منو و ترنم دیگه نگی عروس خارجکی ها;) شرمنده ها بی زحمت یه چند روزی ای دور و برا نیا میخوایم با مهبا غیبتت کنیم مهبا کجایی که سوژه گیر آوردم...:65: نقل قول:
اگه بهت زور گفتیم:d ناراحت نشی اعتراضم نکنی ما خیرته میخوایم;) نقل قول:
نقل قول:
از صبح درگیر یه سری مسائل صنعتیم دیگه اعصابم داغان شد ولش کردم ولی وقتی سخنرانی استیون جابز(یادش گرامی) را خواندم خجالت کشیدم که زود ناامید شدم دوباره میرم سراغشان... |
ترنم دلت میاد تو سوغاتی ها با من شریک نشی..._:2: |
نقل قول:
نه جان خودت تو بیا اینجا که کسی نیس تو هم نیای دیه هیچ تو بیا برات کراس کردی میخورم گفتم کراس کردی...چقدر گران شده مثلا قواره ای 200 هزار تومان تازه ای قیمت متوسطه ولی خداییش خیلی قشنگ روشان کار شده |
نه مینا دردت بان سرم بیا منه خرت
سوغاتیم هرچی گرفتم با هم نصف نصف اناهیتا مه که زودتر گفتم سوغاتی میخوام:p از خسوره محترمم:d هورااااااااااااا کراس کردی {جشن پتو}{شیت شدن}{جشن پتو} |
سلام بر همگی :53:
بعد از مدتی اومدم ولی کسی نبود ایشالا همگی سلامت و شاد باشین{پپوله} |
سلام به دوستان کرمانشاهی .راستش چیزی برای گفتن ندارم. بنابراین این شاخه گل رو به شما تقدیم میکنم :با کمال احترام http://www.justourpictures.com/roses...20rose%201.jpg |
salam mishe komak konid in jomle kordiro baram mani konid?
دانیشه سه ر جیگه ی خوه ت بو له بو لیچ مه که vaghean mamnonetoon misham |
bad mikhastam bedoonam in lahjeye kordi male kodoom shahre kord neshine
mamnoon |
نقل قول:
اگه بعد مدتی بیای و کسی باشه جای تعجه;) مهبا خیلی دختر آرامی هستی درسته؟میبینی من چقدر باهوشم:p الان یهو ای سوال به ذهنم آمد ازت بپرسم:) نقل قول:
خیلی خوش آمدی صفا آوردی به به چه گل خشگلی شما خودت گلی ولی یه شاخه گله که ما زیادیم:d چون من اول آمدم پس مال من باشه؟;) نقل قول:
عزیز جان فینگلیش اینجا ممنوعه لطف کن فارسی بنویس دستت درد نکنه اون جمله ای هم نوشتی معنیش اینه: بشین سر جای خودت و آرامت بگیره |
سلام
سلام به همه خوبین ؟ چه خبر ؟ چیزی خاصی ندارم بگم فقط اومدم یه سلام بکنم خدمتتون |
اکنون ساعت 08:37 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |