![]() |
با بازگشت شهرام اميري به ايران،
ابراز نگراني سيا از فاش شدن اطلاعات اين سازمان در ايران خبرگزاري فارس: مقامات سابق سيا با اشاره به بازگشت دانشمند ايراني ربوده شده توسط اين سازمان به ايران، از فاش شدن اطلاعات مربوط به فعاليتهاي محرمانه اين سازمان جاسوسي آمريكا در داخل ايران، ابراز نگراني كردند. به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، با بازگشت "شهرام اميري " به ايران، مقامات سابق سيا ابراز نگراني كردند كه اين دانشمند ايراني ميتواند به صورت آگاهانه يا ناآگاهانه به مقامات ايراني در خصوص تلاشهاي جاسوسي سازمان سيا اطلاعاتي را ارائه دهد و زندگي تعداد زيادي را به خطر بياندازد. "چارلز فاديس " يكي از مقامات سازمان جاسوسي سيا ضمن ابراز نگراني از نفوذ شهرام اميري در سيا اعلام كرد كه ممكن است وي اطلاعاتي در خصوص اين سازمان در اختيار مقامات ايراني انجام داده و مقامات ايران را از فعاليتهاي اين سازمان در داخل ايران مطلع سازد. مقامات سابق سيا در خصوص اين نگراني خود به پرونده "ويتالي يورچنكو " پليس مخفي شوروي سابق (KGB) اشاره كرد كه در سال 1985 به آمريكا آمد اما سه ماه پس از آن بار ديگر به شوري سابق بازگشت. به گفته اين جاسوسان، اميري همچون يورچنكو اعلام كرد كه توسط سازمان سيا شكنجه شده است و به سفارت جماهير شوروي در واشنگتن پناه برده است و وي نيز همچون اميري در يك كنفرانس خبري شركت كرد و اعلام كرد كه سيا تلاش كرده بود تا با پرداخت يك ميليون دلار وي را در آمريكا نگاه دارد. اين نگرانيها با گزارش روزنامه آمريكايي واشنگتنپست كه جمعه گذشته در وبسايت خود اعلام كرد كه اميري اطلاعاتي در خصوص برنامه هستهاي ايران در اختيار سازمان جاسوسي "سيا " قرار داده است و اين در حالي است كه وي هماكنون در ايران است، مطرح شد. بابا بمب گذاشتین ترکوندین ملت رو دیگه چرا گیر دادین به این بدبخت شما که مال این حرفا نبودید چرا وراد بازی شدید ؟؟ حالا دیگه هر چی میخواین بگین فایده ای نداره !!! دم اصفهانیها گرم !!:d |
|
وزير نيرو: نيترات موجود در آب تهران خارج از استاندارد نيست وزير نيرو با بيان اينكه ميزان نيترات موجود در آب تهران کنترل شده است، تصريح كرد: تاکنون گزارشي مبني بر اين که نيترات آب تهران خارج از حد استاندارد باشد، گزارش نشده است. |
"پدر کوپن" ایران بازنشسته شد پدر کوپن (کالابرگ ) ایران با گذشت حدود 14 سال بازنشسته شد. به گزارش جوان، جواد اسماعیلی پس از گذشت حدود 14 سال و پشت سر گذاشتن چهار وزیر و شش معاون وزیر تا 10 روز دیگر به خانه می رود. چاپ کاغذ ویژه غیر قابل جعل کالابرگ، بررسی و پیگیری رسیدن سریع کالا های کالابرگی به دست مردم و حدف کوپن فروشی و خرید کوپن باطله از جمله عملکرد های موفق وی به شمار می رود. |
|
معروف ترين مجری زن آلمان مسلمان شد
معروف ترين مجری زن آلمان مسلمان شد
«کریستیانا پیکر» سرشناس ترین مجری آلمانی به شمار میرود. وی اخیرا طی گفتگویی از گرویدنش به دین مبین اسلام خبر داد. او که خبرنگار شبکه ماهوارهای "mtv" است، در این گفتگو همچنین اعلام کرد که کتابی تحت عنوان "از شبکه mtv تا مکه مکرمه" نگاشته است. وي در دامه این گفتگو همچنین افزود: پیش از اینکه دین مبین اسلام را انتخاب کنم، هر آنچه که یک زن غربی آرزوی آن را دارد، در اختیار داشتم. معروف بودم، ثروت داشتم، زیبا بودم، مردان را جذب خود میکردم اما در مجموع به هیچ وجه احساس خوشبخت بودن نمیکردم تا اینکه مسلمان شدم. اکنون واقعا احساس خوشبختی میکنم و آرزو دارم که با یک مرد مسلمان از یک کشور عربی یا یک کشور اسلامی ازدواج کنم تا باقیمانده عمر خود را با وی ادامه بدهم. این مجری آلمانی همچنین گفت: بنده احساس میکنم که مسلمانان در دین خود به ویژه در زمینه تبلیغ آن کوتاهی کردهاند، از همین رو امیدوارم بتوانم برنامههای تلویزیونی گوناگونی به زبانهای مختلف بسازم و از این طریق در راستای تبلیغ دین مبین اسلام گامی مؤثر بردارم و بتوانم به عقل و قلب شهروندان غربی نفوذ کنم. گفتنی است «کریستیانا پیکر» متولد شهر "هامبورگ" است و در تعداد زیادی از برنامههای تلویزیونی به ویژه برنامههای موسیقی در شبکههای مختلف آلمانی و حتی گاهی شبکههای اروپایی و آمریکایی، مجری بوده است. او از طریق یک همکار پاکستانی مسلمان خود به نام «عمران خان» با دین مبین اسلام آشنا شد. |
یک سوم مردان در رانندگی زنان دخالت می کنند نتیجه یک نظر سنجی در آلمان نشان می دهد، غالبا مردانی که سوار خودروهایی می شوند که زنان انها را می رانند وقتی احساس خطر می کنند، سعی دارند در کار راننده دخالت کنند. |
ابتکار جالب پلیس ونکوور برای کنترل سرعت ماشین ها
به گزارش شبکه ایران ، پلیس شهر ونکوور کانادا به صورت آزمایشی با استفاده از نقاشی دختر کوچکی که در حال برداشتن توپش از خیابان است در یکی از خیابان های شهر ونکوور اقدام به آزمایش این نوع علائم کرده است . |
مجوز ايجاد شعب دانشگاهي «جامعه المصطفي العاليه» در سوريه و لبنان صادر شد
مديركل دفتر گسترش وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از ارائه مجوز جهت ايجاد شعب دانشگاهي «جامعه المصطفي العاليه(ص) » در كشورهاي سوريه و لبنان خبرداد.
دكتر حسني در گفت وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در اين باره گفت: شوراي گسترش آموزش عالي به جامعه المصطفي العاليه(ص) براي فعاليت در سوريه و لبنان مجوز ارائه كرده است. گفتني است، جامعه المصطفي العالميه (ص) نهادي آموزشي پژوهشي با رويکرد ديني است که با سابقهاي بيش از دو دهه، نزديک به هجده هزار دانشجو از 108 كشور جهان جذب كرده است. تأسيس دهها نمايندگي در سراسر جهان و راهاندازي بيش از 150رشته و گرايش تحصيلي در مقطع کارشناسي، ارشد و دکترا با بهره گيري از حدود 2000 نفر استاد و عضو هيأت علمي داخلي و خارجي، بخشي از اقدامات اين دانشگاه بزرگ بين المللي به شمار ميرود. تنها شعبه دانشگاه دولتي فعال در خارج مربوط به شعبه دانشگاه شهيد بهشتي در دبي است وي اظهاركرد: تنها شعبه دانشگاه دولتي كه به صورت رسمي در كشورهاي خارجي فعال است مربوط به شعبه دانشگاه شهيد بهشتي در دبي است و دانشگاه آزاد نيز داراي چندين شعبه است كه شعبه دبي و آكسفورد آن فعال است و پيام نور هم شعباتي دارد كه چندان فعال نيست. وي خاطرنشان كرد: به نوعي تنها شعباتي كه از سوي وزارات علوم به صورت جدي فعال است شعبات دانشگاه جامعه المصطفي العاليه است كه در خيلي كشورهاي دنيا فعاليت دارند. مديركل دفتر گسترش وزارت علوم در پايان تصريح كرد: شعبه دانشگاه تربيت مدرس در سوريه نيز هنوز فعاليت رسمي خود را آغاز نكرده است. |
| اکنون ساعت 09:37 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |