![]() |
شکوفه جان تبریک تبریک:)
امیدوارم همواره در تمام مراحل زندگی موفق و موید باشی:53::53: |
شکوفه جان تبریک {جشن پتو}انشالاه یه روز رییس جمهور شی:d;)
|
سلام شكوفه خانوم عزيز تبريك ميگم :)
ان شاالله هميشه موفق باشي خانومي:53: حقا كه شايستگي شو داشتي:) |
شکوفه جان تبریک ...ایشالا یه روز فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی بزنی:53:
|
شكوفه خانم عزيزبهترين تبريكات خالصانه بنده را به مناسبت ارتقاء تان پذيرا باشيد |
شکوفه جان تبریک میگم.
برات ارزوی موفقیت میکنم:53: |
شکوفه خانم سلام تبریک میگم خدمت شما ارتقاء درجه رو
و مدیر شدن انشاءالله که همیشه موفق باشید ببخشید دیر شد . امیدوارم آقا پارسا یه روز بره هاوارد و شما براش آش پشت پا درست کنید اما قبل از همه انشاءالله که همیشه سالم و سلامت باشید دوباره تبریک میگم |
شکوفه جان تبریک میگم عزیزم.انشالله یک روز کارخانه لوازم ارایشی و بهداشتی بزنی.بعد من هم بیام اونحا ازت خرید کنم .البته مجانی.!!!!!انشالله کارخانه ات بزنه تو گوش اورال و مکس فاکتور و کلینیک و ...خلاصه هر چی برنده معروفه عزیزم...
|
سری جدید تغییر درجه ها در راه است
حتی شما دوست عزیز بله خود خود شما هم ممکنه جز [وا]ترقیده های سری بعدی ما باشید . |
آنا مه توهم سرخودنیستم اما الآن که بحثش شد می گم : دون کورلئونه اگه ممکنه منو هیچوقت ارتقا درجه ندین حتی اگه دیدین شایستگیشو دارم
جدی میگم دلیلش بماند باشه؟ |
ما بر اساس قوانین و روال همیشگی سایت رفتار خواهیم کرد .
|
پیشاپیش واترقیدگی خودم رو به دوستان و آشنایان واعضای فروم تبریک میگویم !:d
یه سوال از ادمین وقتی شما میگی تغییرات در راه است یعنی ارتقاء و عزل و نصب رو انجام دادید و پس از مدتی آثار این تغییرات در سایت ظاهر میشود مثلاً من الان کاربر فعال هستم الان شما مثلاً منو تبدیل به کاربر عادی کردید یه روز یا دو روز طول میکشه تا اثر این تغییرات در سایت ظاهر بشه یا اینکه نه تغییرات آنی هست یعنی همون موقعی که تصمیم گرفتید منظورم برنامه سایت هست الان یه تیک میزنید یا برمیدارید اثرش همین الان ظاهر میشه یا اینکه نه الان مثلاً یک تغییری در سایت صورت گرفت طول میکشه تا اثرش نمایان بشه چون الان یه نداهایی هست که میخوان تمام دیتابیسهای سایت های ایرانی داخل کشور رو به ایران منتقل کنن کلاً داستان چی هست ؟ |
میگم کاربران محترم کلا نظرتون چیه ادمین به جای اینکه ارتقا بده، عنوان های کاربری رو عوض کنه؟
الآن دون کورلئونه میاد یه جواب محکم دیگه میده که من دیگه کلا اینجا پیدام نشه!_:2: |
محمد جان داداش شما سنت توی پی سی سیتی بالا رفته دیگه موقع تاج گذاریته :d
صبا اسم عنوان کاربری آوردی تازه متوجه این شدم Saba_Baran90 اون 90 رو تا الان ندیده بودمش تازه گذاشتی یا من متوجه نشده بودم . |
محمد جون من ربط قسمت اول حرفت با قسمت اخرش رو نفهمیدم
پاسخ قسمت اول اینه که بعد از اینکه تصمیم میگیرم کیو چیکارش کنیم با یک کلیک این تغییرات اعمال و در سایت ظاهر میشه . صبا خانم عناوین کاربری رو میتونین توی بخش انتقادات و پیشنهادات به صورت پیشنهاد مطرح کنین بقیه هم نظر بدن یا یه تاپیک موقتی برای نظر سنجی و پیشنهاد درست کنین براش . |
نقل قول:
نخیر از اول بود!به اون رشیدی ته اسمم وایساده! ادمین برا عنوان ها بچه ها نظرداده بودن درسته طنز بود اما نظرهای جالبی داده بودن |
هنوز بهار نشده کوروش
چقدر گل بنفشه تو باغچه پی سی سیتی کاشتی:53: اوههه چقدرهم شلوغ می کنند!!!{جشن پتو} |
رزیتا خانم ناظر ارشد و کاربر بسیار دلسوز و پر تلاشمون هم تاج مخصوص کاربران ارشد رو که نشان آن
http://p30city.net/images/crown/blue-crown560.gif است دریافت کردند تا جمع افرادی که دارای این نشان هستند به 6 نفر برسد . |
خاله رزیتا تاج جدیدت مبارکه
واقعا برآزندته ناظر ارشد شدی هوای ما رو هم داشته باش |
رزی جان لنگه ی عزیزم تاجت مبارک:53: |
سرکار خانم فرشته و جناب اقای حسین به علت اینکه تعداد نوشته های اونها از 2 هزار پست بیشتر شده بود نشان
http://p30city.net/images/crown/crowndsfd.gif دریافت کردند و مضافا خانم فرشته نشان http://p30city.net/images/crown/06.gif رو اخذ کردند |
مبارک باشه رزیتا جان... خیلی قشنگه تاجت .. واقعا خیلی زحمت میکشی در سایت...خسته نباشی
اقا حسین و فرشته خانم تبریک میگم... تاجتون مبارک...طلا گرون شده من جاتون بودم میفروختمش |
رزیتا خانم بهتون تبریک میگم شما از همه ما آمار نوشته های بیشتری دارید
حسین جان و فرشته خانم تبریک میگم انشاءالله که همیشه شاد و موفق باشید و تبریک میگم بهتون . --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ادمین من جواب سوال اصلیمو گرفتم مرسی . اون دیتابیس یه سوال دیگه بود که پرسیدم . در واقع دو تا سوال بود |
کل حسین بالاخره تاج گرفتی مبارکت باشه باید شیرنی بدی
یکشنبه بدون شیرینی سرکار نمیای فرشته خانوم به شما هم تبریک میگم مبارکتون باشه |
ادمین جان سپاس:53::53: |
هورااااااااا مبارک باشه خاله رزی!
{جشن پتو}{شیت شدن} فرشته جون و آقا حسین شما هم مبارک! هوراااااااا!{جشن پتو}{شیت شدن}{جشن پتو}{شیت شدن} |
از اقای ادمین ممنون :cool::p و همچنین به حسین و رزیتای عزیز هم تبریک میگم.:53::53:
|
کاربر گرامی
bigbang مدیر بخش مهندسی مکانیک سایت شدند . کاربر گرامی مهرگان مدیر بخش تالار انگلیسی سایت شدند. از هر دوی این عزیزان کمال تشکر رو داریم بهشون خسته نباشید عرض میکنیم براشون ارزوی موفقیت میکنیم و ازشون متوحل کردن بخش مربوطه-شون رو خواستار هستیم . |
کاربران خوب و فعالمون
sharareh1 و ترنم نشان http://p30city.net/images/crown/06.gif رو دریافت کردند برای این عزیزان ارزوی موفقیت و بهروزی رو داریم . |
خاله رزيتا عزيز تبريك ميگم ماشالله چقدر هم بهتون مياد :)
اميدوارم كه هميشه موفق باشيد و هميشه كنارمون باشين كه بودنتون يه شور و حال خاصي به هممون ميده:53::53: فرشته جون و آقا امير حسين مباركتون باشه اميدوارم در زندگيتونم تاج خوشبختي رو دريافت كنيد:):53: آقا محمد مدير شدنتون مبارك باشه اميدوارم كه تو اين بخش و توي همه مراحل زندگيتون موفق باشيد:):53: مهرگان جان دوست عزيز و بامرام مبارك باشه موفق باشي هميشه خانومي شيريني يادت نره...;):):53: شراره جان و ترنم عزيزم به شما هم تبريك ميگم اميدوارم هميشه موفق و پيروز باشيد:):53: |
ادمین من نمیدونم چی بگم !:) مرسی کوروش ، مرسی از اینکه بهم اعتماد کردی .
خیلی انگیزه میدی ممنوم ازت . --------------------------------------------------------------------------------------------- از همه کاربرهایی که تبریک هم گفتن سپاسگزارم انشاءالله اون روزی برسه که واقعاً تلاش و همیتمون همگی باهم پیسی رو به مکان واقعی خودش برسونه |
تبریک
سلام و عرض تبریک به تمامی دوستانی که ارتقا گرفتند .. امیدوارم در تمامی مراحل ندگیتون هم موفق باشد:53:
|
|
سلام |
دوستان عزیز مرتقع مبارکون باشه تاج و گل و پروانه و ستاره و ماه و این چیزا...ایشاالله تاج خوشبختی روسرتون باشه و زندگیتون ستاره بارون باشه....مدیران محترم هم خدا قوت...همیشه پایدار باشید :)
|
مبارک باشه بچه ها : )
|
دوستان و عزیزان سلام و وقت بخیر:53:
رزیتا خانوم مبارکتون باشه خیلی خوشحال شدیم خانم فرشته و جناب حسین هم خیلی خوب دارند پیشرفت می کنند به این عزیزان هم تبریک میگیم انتخاب بیگ بنگ (فروم رو منفجر نکنی یه وقت!) و مهرگان (یه پهلوان دیگه) رو برای درجه مدیریت در فروم هم به این دو عزیز تبریک و شادباش میگیم و در پایان ضمن عرض تبریک و شادباش خدمت بانو شراره و بانو ترنم برای این دو عزیز و سایر دوستان آرزوی موفقیتهای مکرر و شادیهایی مکررتر داریم از طرف کل دوستان و عزیزان و خودم امیر :53::53::53::53::53::53::53::53: |
نقل قول:
نقل قول:
بزرگوارید آقای انصاری عزیز :) |
مهرگان ممد جون شراره خانوم و ترنم جون شدیییییییییییدا مبارک!
ادمین با این وضعیت سایت عالی شده خیلی رنگی رنگی و خوشگل شده مهرگان توجع داشته باش این ارتقا سمت یعنی باید همیشه تو بخش انگلیسی باشی ها!دیگه غیبت بی غیبت! به هممون به خاطر این فضا تبریک میگم! {جشن پتو}{جشن پتو}{شیت شدن}{شیت شدن} |
رزیتایه عزیز تبریک میگم و امیدوارم تمام مراحل زندگیتم موفق باشی:53:
اقا حسین و فرشته خانوم تاج شما هم مبارک و امیدوارم تاج رنگی تریو به همین زودی دریافت کنید :53::53: اقا محمد مهرگان نازنین مدیریت مبارک باشه:53::53: فقط بشینینن پشت میز ببینم ریاست بهتون میاد یا نه :21: به شراره جونم تبریک میگم امیدوارم تو هم موفق باشی :53: ---------------------------------------------- مهرگان دقت کردی رنگ مدیریتت به اواتارت میاد :24: در اخرم خسته نباشید جناب ادمین :41: |
| اکنون ساعت 06:49 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |