![]() |
اولین وفر خوب کرماشایه بشتان تبریک عرض مکنم ....
البته نصفه نیمه قبلا برف امده بود اما ای ازش معلومه که برف پدر مادر داریه فکر کنم همدانم دیروز برف خوبی امده بوده ... تا بینیم از برف سهممان دیه فقط خبر استانای دیه نیست ؟ (ساختار جمله هامه نگا بکنین وژدانن در نوع خودش بینظیر و باستانیه ! ). |
آقای ادمین مگه دسم بشد نرسه!
وفر بارید، از بین ای همه آدم مه از سرویس ماندم جا، منم مجبور شدم کپ و رپ بشینم تو تاسکی! تاسکی های اینجام خو خودد میدانی! خلاصه مگه نیای دانشگاه!:mad: ولی خو خدایی خوشحالم وارید! دل هممان شاد شد ! بیشتر از همه ادمین! ایشالا همدان از ته دل شاد باشین! (آقا کوروش امتیاز؟) |
سلام به همگی
راستشو بخواین نمیدونم چی بنویسم.اودم یه احوالی بگیرم از برو بچ پی سی سیتی .امیدورام که همه خوب باشن |
سلام
آقا اي يعني چه؟خو م با خودم گفتم اولين نفرم تبريك برفي ميگم خو بري چه زودتر از م گفتين؟ چند دقيقه پيش زنگ زدم مانيم گفتش كه داره بفر مياد خيلي خوشحال شدم خو البت اي جايي كه ما هستيم چون نزديك ارتفاعاته خوب بفر آمده و عقده تو دلمان نمانده صبا وقتي زوتر از م مياي ميگي بفر آمده خو بايدم از سرويس جا بماني ها...آي اي دلم خنك شد!:d آقا ميدانين الان چه دلم مخواد؟ دلم مخواد يه گله از او جارو دسه بلندا داشته باشم و برم تو خيابان برگايه جارو كنم بعدش كه كارم تمام شد چوب بندازم تو حلب روغن بزرگا هست كه اينقد توش آگر روشن كردن سياه شده دستمه گرم كنم يه چاي داش مشتي هم بخورم... هر كي مشتاقه بياد ثبت نام كنه كه با هم جارو بكشيم;) جان خودم آخر عاقبتم ميشه هي اي... خو ديگه مراقب خودتان باشين ترخينه بخورين سرما نخورين:) |
سلام
دوستان گلم :53: تبريك ميگم اولين برف رو ، چقدر خوشگلم داره مياد ريز و گاهي تند و گاهي آروم مابينشم يه كم نفس تازه مي كنه و واي ميسه ، چقدر دلم مي خواست الان بيرون قدم ميزدم ، چقدر خوب ميشد . |
نقل قول:
عجب گزارش هواشناسي دادي...نرم لطيف و با جزييات;) جان خودم خيلي بهت مياد كره حسابداري چيزه؟!:d |
سلام جمیعا
آخه دلت میاد دس به ای برفای به ای قشنگی بزنی؟ بزنم بشد؟:mad: |
خو من هم برف میخوام {قیژه}
اینجا برف نیامده ولی خیلی سرده من که همه اش سرما خورده ام آناهیتا تازه ترخینه هم خوردم ولی هیچ خوب نشدم فقط خیلی سردمه |
نقل قول:
ممنون....برا عکسم خودتون گفتید دیگه پ ن پ خودم نیستم بابامه :d نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
از این به بعد بیشتر میام دانشگاه کمی وقتمو گرفته ... خیییییلی خوشحال شدم اینجا رو پیدا کردم و اومدم کنار همشهریهام {جشن پتو} راستی 2500 پستم افتاد به من |
سلام همشهری:53:
بعد از مدتها اومدم امیدوارم حال همه خوب خوب خوب باشه به همه دوستانی که تازه به پی سی پیوستن خیر مقدم میگم |
اکنون ساعت 10:37 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |