![]() |
نقل قول:
آره بابا عكس خودمه باور ندارين فيسبوك هستم بياين بقيه عكسامم ببينين :cool: |
آقا سلام به همه:53: |
آقا سلام :d |
نقل قول:
يه سوال دارم اين آنا يعني چي بعضي از دخترا ميگن ؟ :rolleyes: |
كره خاله رزيتا به قدم شوري نيس اي بچه ها هي نيستن معلوم نيس چه مكنن تازه شما قدمت سبك بوده خبري نداري آ ترنمه داديم شوهر;) رزيتا گيان اي من و تو هي او ترنمه فك كنم شما نبودي كه اسمشه تغيير داد به جاي اينكه تغييرش بده به "ما"كردش ترنم:d نقل قول:
حالت خوبه؟چه خبرا؟خدا رو شكر كه مونثي آخه ديدي اينجا تعداد مونث ها كمه احساس غربت مكنيم:d نقل قول:
خو بري چه انقد عكست برام آشناس؟بچه فرهنگيان نيستي؟ نقل قول:
نقل قول:
آقا كي رفتم؟ ديه بايد برگردم مهرگان...بذار تو پيام خصوصي بشت ميگم آقا مباركه شركت به دل خوش ايشاالله اسم قشنگي براش انتخاب كردين اميدوارم درآمدتان زياد هزينه هاتان اندك در نتيجه سودتان افزون گردد الهي آمين...آمين يا رب العالمين.:) |
با سلام خدمت همشهری های گرامی .
چند ترم پیش هنگامی که اقا کوروش با من واحد تربیت بدنی رو گرفته بودند به طور اتفاقی با سایت خوبشون اشنا شدم و از اون موقع هر وقت که فرصت باشه از مطالب بخش کرمانشاهی های سایت استفاده میکنم اگر در زمینه مسائل ورزشی و تغذیه سوالی داشتید در خدمتتون هستم میتوانید از طریق ایمیل با بنده تماس داشته باشید . با تشکر حسین پار . |
نقل قول:
خوب نميدونم شايد بيرون ديده باشيم :21: فرهنگيان فاز 1 رو ميگي ؟؟ دقيقا نه ولي همون نزديكاييم :cool: |
سلام دوستان عزیز
مرسی که بیادم هستید آناهیتا گیان رزیتا گیان من که تو سایت میخوابم :24: هی هستم ی شیوی میزنم به آبگوشتم میام ی سر میکشم اینجا فضولی:24: محمدم داره خودشه آماده میکنه بری کنکور البته روم به دیوار :24: با ای درس خواندنش آزادم قبول نمیشه چت کردنش سر جاشه بازیش سر جاشه اس ام اس روزی دو هزار و پانصد تا سالنم هفته ای دو سه بار میره روزی سه چار تا فیلمم میبینه با دوستاش هفته ای دو سه بار میره گردش البته فقط خیابان گردی میگم اینجوری درس بخوانی قبول نمیشی جوابشه ببین... خدااااااااااااااا مادرای مردم روحیه میدن به بچه هاشان میگن حتما قبول میشی تو با گلد میری تو روحیه ی من فک کرده به روحیه دادنه خلاصه فقط ارای خاطر یارانه گی کار و کاره نیرم و گرنه سره به رمو :24: |
سلام اقا حسین خوش اومدید :53::cool: باران ف شما هم خوش اومدید:53::41: |
سلام سلام به بچه های کرمانشاه و بقیه دوستان خوبمون در ایران زمین :53::53:{جشن پتو} |
اکنون ساعت 02:07 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |