![]() |
نقل قول:
مرسي دونه بچه ها اختاپوس اينجاست ببينيدش :d:d Octopus Oracle Shows Germany the Red Card http://www.youtube.com/watch?v=Ggx_Q...layer_embedded بازي قشنگي بود و حقش برد بود ، بازي که ديروقت شروع شد بوقت ايران چطور نتونستي ببيني !!! ديشب خيابونا غوغا بود ، شادي مردم ، پرچمهااا بوقهااااا تمامي شادي هاي مردمي رو در تموم لحظه ها براي جوووناي ايراني آرزووو کردم و جاي همتونم خالي کردم .... :) |
درخواست المان ها براي خوردن هشت پاي پيش گو بعداز شكست در برابر ماتادورهاي اسپانيائي /
بعد از شكست ديشب مانشافت ها دربرابر ماتادورها كه درديدار نيمه نهائي حاصل شد الماني ها درخواست كردند كه هشت پائي را كه در پيش بيني نتايج ركورد زده است را سرخ كرده وبخورند.هشت پاي معروف شده روز سه شنبه در حالي بصورت مستقيم و زنده هنگام پيش بيني نتيجه موجب ياس المانها شده بود كه در 4 بازي برد المان را پيش بيني كرده بودكه همگي درست بودند وهم چنين برد صربستان در مرجله مقدماتي را هم دقيق توصيف نموده بود المان ها كه همواره از اين هشت پا خوشحال بودند هم اينك بران خشم گرفته اند ودر سايت فيس بوك وتويتر درخواست كرده اند كه " پول" هشت پا را سرخ نموده ويا انرا بصورت سالاد غذاهاي دريائي مصرف نمايندبرخي نيز پيشنهاد كرده اند انرا در حوض ماهي نهنگ بياندازند تا عبرتي برايش شود.. |
|
|
|
|
ولی از یه چیز مطمونم که اکثر هوادارای اسپانیا یکی دو ستال طرفدارش شدن
من هوادار اینجوری رو نمی پسندم من واسه تیم خودم چنین کسایی رو طرفدارش نمی دونم من کسی رو میشناسم طرفدار قرمزا بود ولی چند ساله بدجور استقلالی شده ولی من اصلا قبولش ندارم به خودش چیزی نمی گم ولی به عنوان یه آبی دل قبولش ندارم هوادار باید با تیم زندگی کنه،باید تو خونش باشه |
جامجهانی بار دیگر حادثه آفرید |
فكر مي كنيد بهترين بازيكن جام چه كسي بشه؟
اسپانیا، هلند، آلمان و اروگوئه. بهترین بازیکن جام را باید در یکی از این تیم ها جستجو کرد. اگر قرار باشد روال همیشگی و البته نامعقول فیفا را در نظر بگیریم، باید در انتظار بازی فینال باشیم تا با مشخص شدن تیم قهرمان، یکی از بازیکنان این تیم نیز به عنوان بهترین بازیکن جام معرفی شود. اما در این جام هیچ بازیکنی درخششی خیره کننده نداشت و در هر یک از چهار تیم دور نیمه نهایی بازیکنانی هستند که می توانند به عنوان بهترین بازیکن جام معرفی شوند. به نظرتون كداميك از اين بازيكنان در نهايت عنوان بهترين بازيكن جام را تصاحب خواهد كرد؟ 1- ژاوي (اسپانیا) 2- داوید ویا (اسپانیا) 3- وسلی اسنایدر (هلند) 4- باستین شواین اشتایگر (آلمان) 5- میروسلاو کلوزه (آلمان) 6- توماس مولر (آلمان) 7- دیه گو فورلان (اروگوئه) |
|
اکنون ساعت 01:12 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |