![]() |
اریانا نورو بهت پول ودم نورو...
بابا برات برنامه داشتیم کجا میخوای بری؟ دخترت تازه برگشته ... دلتنگ امروز انلاین شده بود .. خلوتتو شبا این بگذرون کسی نیست رو سر سایتم هستیو.... نه حالا ما جدی نمیگیریم ووو نرو .. اگه رفتی برات یادبود میگیریم ولی نورو ... |
دلتنگ جون حالا كه اومدي نذار اين بابات بره هرچند خيلي باباي بي وفاييه از من مي شنوي بهش اعتماد نكن :21:
|
سلام به همشهریهای گل گلاب
خاصین سلامتین چکار میکنین پارک کوهستان نرین خیلی هوا سرد شده اگه رفتین با ماشین دور بزنین جای مارو هم خالی کنین |
نقل قول:
گشت خاصین الحمدلله یعنی چی!!!_:2:من دلم خوش بود یه چیز کردی یاد گرفتم من کرمانشاه نیومدم.خیلی دوووووووووووووست دارم بیام.واسم دعا کنید یه سفر بیام._:2:_:2:_:2:_:2: |
نقل قول:
این ادمینو نمیشناسی؟ :p شیطونی میکنه {شیت شدن} بیا مینا جون قدمت رو چشم هر وقت خواستی بیای حتما خبرم کن خیلی خوشحال میشم ببینمت در خدمتیم:cool: |
سلام ادمين
ممنون از پيامتون . نمي دونم چرا مي خوام جواب بدم ارسال نمي شه پيغام ميده گيرنده پيدا نمي شود . لطفا راهنمايي كنيد . |
مخلص بچه ها هم هستیم فراوان.وقت کمه والا بیشتر میام..
هیوا کو /؟ ارایانا ؟ الهه؟ و بقیه ؟ فرگل خانم تو وقتی نامه ای داری دکمه پاسخو بزن کارت نباشه گیرنده ش رو دست نزن.. تو احتماالا میزنی ارسال نامه حدید بعد خودت دستی اسم رو وارد میکنی؟ نه یا نامه قبلی رو ریپلی گن یا روی اسم هر کی خواستی کلیک کن برو توی پروفایلش و ارسال نامه خصوصی رو بهش بزن.. اما محض احتیاط سری به اینجا بزنین Buddy / Ignore Lists ببینین نگنه اشتباهها کسی رو ایگنور کرده باشین... باران نصفه نیمه ی این یکی دو روزه چطور بود ؟ |
مرسي جناب ادمين از راهنمائيتون
با اومدن بارون امروز هوا خيلي عالي بود . ياد شمال افتادم . |
سلام بچه ها امروز هم هوا بارونیه خیلی عالیه نظر شما چیه؟
|
سلام سلام سلام بعد از ظهر بارونیتون بخیر :p
خیلی خوبه عالی بید :D من عاشق پاییزم :) شما چطور؟ :rolleyes: |
اکنون ساعت 11:04 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |