![]() |
سلام بيايد همه براي آقاي عبدي كه واقعا از بهترين و هنرمند ترين و تاثير گذارترين هنرمند ايراني است دعا كنيم ما هيچ وقت يادمن نمي ره كه مدرسه مون دير شده .
|
|
اقای عبدی رو خیلی ها دوست دارند و داشتند من هم همینطور
یه خورده این اواخر از علاقه-م به ایشون کاسته شد شاید مقصر نه بیینده باشه نه بازیگر توانایی مثل ایشون ولی ... ولی اخیرا فیلم هنرپیشه از محسن مخملباف رو از ایشون دیدم یه سکانسش اقای عبدی با نهایت استادی اونو بازی میکنه سکانسی که پیش زن جادوگر میخواد واسه خانومش معجونی بگیره که بچه دار بشن (یا همچین چیزی) عجب بازی-ای میکنه واقعا یه جور شاخ و شونه کشی و هنرنمایی مسلمه ادم میگه خدایا اگه هنرمند همه چیش سر جاش باشه در رفاه باشه دلش خوش باشه پول داشته باشه چقدر میتونه متفاوت کار کنه توی همون فیلم عبدی ناچاره برای در اوردن خرج دوا دکتر خانمش برای بچه دار شدن یا راضی نگه داشتن اون خانم(فاطمه معتمد اریا) هر فیلم غیر هنری رو بازی کنه بره فیلم هندی بازی کنه توی یکی از فیلمها عبدی هنرمند(که اصلا اونجا هم همه به اسم اکبر عبدی میشناسنش ) باید نقش یه کودک توی قنداق رو بازی کنه پستونک دهنشه میگه من راضی نمیشم این و بازی کنم من باید فیلم هنری بازی کنم چرا باید واسه شرایط مالی مجبور بشم این جور نقشی رو بازی کنم مخملباف n سال پیش اینجور معضلی رو به تصویر کشیده متاسفانه این معضل هست و در برهه ای دامن گیر خیلی از غول های سینمای ایران هم شد شاید خود اقای عبدی امروز هم اقای عبدی ادم بزرگیه هنرمند تواناییه من و شما هیچ حقی نداریم بگیم چرا در زیراسمان شهر غفوریان بازی کردی من و شمای طرفدار میگیم اقا تو بازی نکن ما دوستدارانت از نظر مالی ساپورت میکنیم ؟ فکر نمیکنم اینجور حقی رو داشته باشیم اما خب ته دلمون ریش ریش میشه یه هنرمند میتونه عاطفه داشته باشه میتونه برای شهدا گریه کنه میتونه برای مردم فلسطین هر نظر و عقیده ای داشته باشه ولی وقتی ادم اون نکته ی قبلی رو میبینه ظاهر شدن اقای عبدی توی تلویزیون با چفیه و در حال گریه برای مسائل فوق رو نمیدونه چطور تحلیل کنه اما با تمام این تفاسیر همه ایشون رو دوست داریم و ان شاالله به زودی زود دوباره برمیگردند سر صحنه سلامت سلامت و شرایط هنرمندان اینقدر خوب میشه که جز فیلم هنری چیزی بازی نکنند. |
سینمای کودک در ایران ، مقایسه سینمای کودک و نوجوان دهه 50 و 60 و 70 با دهه چهارم انقلاب
حقیقتی تلخ |
اکبر عبدی دوباره بستری شد
ایجاد لختگی خون در پای اکبر عبدی باعث شد این هنرمند برای مراقبتهای ویژه از کلینیک سعادت آباد به بیمارستان آتیه منتقل شود. |
نقل قول:
خیلی هم خطرناکه |
آخی !!!!!!!
الهی که سالینا سال زنده باشه :77: حیفه که این جور هنرمند ها که هر چندین سال یه بار ظاهر میشن زود از بین طرفداراشون برن |
برترينهاي چهاردهمين جشن سينماي ايران معرفي شدند
در مراسم چهاردهمين جشن بزرگ سينماي ايران و در بخش اصلي جشن كه ديشب به دبيري «فرهاد توحيدي» برپا شد، برترينهاي سينما
در دوسال گذشته از نگاه داوران صنوف سينمايي معرفي شدند و دو فيلم «درباره الي...» و «ملك سليمان» به ترتيب با 6 و 4 تنديس ركورددار دريافت تنديس شدند. بنا بر اين گزارش، اين مراسم كه پس از قرائت قرآن مجيد و پخش سرود جمهوري اسلامي ايران با اجراي زوج فرهاد آئيش و مائده طهماسبي آغاز شد و در حين اجراي برنامه مهران رجبي نيز در قالب اجراي طنز بخشي از مشكلات صنفي خانه سينما را مطرح كرد. قبل از اعلام نام بهترين فيلم جشن سينما نماهنگي درباره امنيت شغلي پخش شد و در بخشهايي از برنامه گروه موسيقي رستاك 4 موسيقي محلي با تم كردي، گيلاني، آذري و لري را اجرا كردند. هوشنگ گلمكاني، حامد بهداد، عزيز ساعتي، مرتضي رزاقكريمي، محمدرضا دلپاك، ترانه عليدوستي، نظامالدين كياني، ناصر ممدوح، بابك حميديان، مسعود بهنام، جهانگير كوثري، عبدالله اسكندري، لاله اسكندري، جمشيد گرگين، پروين صفري، امير اثباتي، عليرضا خمسه، محمد سرير، صديق تعريف، محمدرضا مؤئيني، سروش صحت، رضا ميركريمي، محمدرضا سكوت، آتيلا پسياني، سيدغلامرضا موسوي، اميرشهاب رضويان، فرشته طائرپور، نگار جواهريان، سيدجمال ساداتيان، اصغر فرهادي، همايون اسعديان، باران كوثري، رسول صدرعاملي، حسين ترابي، رخشان بنياعتماد، سيروس الوند، عزيزالله حميدنژاد و محمدمهدي عسگرپور از جمله سينماگراني بودند كه با حضور بر روي صحنه و اهداي جوايز بخشهاي مختلف پشت تريبون صحبت كردند. اين مراسم كه كارگرداني آن را بيژن ميرباقري عهدهدار بود، تا نيمه شب پنجشنبه 25 شهريور ادامه يافت. به گزارش فارس، داوران تخصصي مرحله اول، 18 نفر از روساي ساير اصناف عضو خانه سينما، پنج نفر داوران نماينده تهيهكنندگي و پنج نفر از داوران منتخب هيئت مديره شامل آيدين آغداشلو، گلي امامي، دكتر مهدي حجت، فرشته طائرپور و كيوان كثيريان داوري نهايي جشن چهاردهم سينماي ايران را بدين شرح انجام دادند: - ديپلم افتخار بهترين فيلم اول: مجيد برزگر براي فيلم «فصل بارانهاي موسمي» - تنديس بهترين عكس: مهدي دلخواسته براي فيلم «يك گزارش واقعي» - تنديس بهترين صداگذاري: محسن روشن براي فيلم «كودك و فرشته» - تنديس بهترين صدابرداري: محمود سماكباشي براي فيلم «وقتي همه خوابيم» - تنديس بهترين جلوههاي ويژه: محسن روزبهاني براي فيلم «شب واقعه» - تنديس بهترين جلوههاي بصري: لئولو براي فيلم «ملك سليمان» - تنديس بهترين چهرهپردازي: سودابه خسروري براي فيلم «شبانه روز» - تنديس بهترين طراحي لباس: عبدالحميد قديريان براي فيلم «ملك سليمان» - تنديس بهترين طراحي صحنه: عبدالحميد قديريان براي فيلم «ملك سليمان» - تنديس بهترين موسيقي متن: محمدرضا عليقلي براي فيلم «عصر روز دهم» - تنديس بهترين تدوين: هايده صفيياري براي فيلم «درباره الي...» - تنديس بهترين مدير فيلمبرداري: حميد خضوئيابيانه براي فيلم «ملك سليمان» - تنديس بهترين بازيگر نقش مكمل مرد: صابر ابر براي فيلم «درباره الي...» - تنديس بهترين بازيگر نقش مكمل زن: مريلا زارعي براي فيلم «درباره الي...» - تنديس بهترين بازيگر مرد نقش اول: شهاب حسيني براي دو فيلم «درباره الي...» و «پرسه در مه» - تنديس بهترين بازيگر زن نقش اول: نگار جواهريان براي فيلم «طلا و مس» - تنديس بهترين فيلمنامه: جليل سامان براي فيلم «وقت بودن» (زندگي) - تنديس بهترين كارگرداني: اصغر فرهادي براي فيلم «درباره الي...» - تنديس بهترين فيلم: «درباره الي» به محمودرضوي و اصغر فرهادي |
خیلی بهتر از مراسم جشنواره فجر بود و عادلانه تر ولی باز هم به نظرم یه جاهایی یه حق خوری هایی شده
که البته طبیعیه و نمیشه همه هم به حقشون برسن! |
سینماگران ایران روی صحنه جشن بزرگ سینما چه گفتند؟
مراسم چهاردهمين جشن خانه سينما شامگاه گذشته ـ 25 شهريور ماه ـ در تالار همايشهاي «برج ميلاد» برگزار شد.اين مراسم كه بيش از 4
ساعت طول كشيد با سخنرانيهاي پيرامون بحث امنيت شغلي، وضعيت بودجهي خانه سينما و دغدغههاي هنرمندان سپري شد. اجراي برنامه ـ كه دكور آن ماكت ساختمان خانه سينما (در خيابان بهار) بود ـ را فرهاد آييش و مائده طهماسبي برعهده داشتند و مهران رجبي نيز در طول برنامه در قالب شخصيتهاي مختلف به روي صحنه ميآمد و تك پردههاي نمايشي را با همراهي آييش و مائده طهماسبي پيرامون مسايل و دغدغههاي سينماگران اجرا ميكرد. گلايههاي گلمكاني:سينماي اكران تناسبي با كيفيت واقعي سينماي ايران ندارد هوشنگ گلمكاني با همراهي حامد بهداد كه براي اهداي ديپلم افتخار بهترين كارگرداني اول به مجيد برزگر براي فيلم «فصل بارانهاي موسمي» به روي صحنه آمده بودند در سخناني روز ملي سينما را تبريك گفت. گلمكاني در ادامه يادآور شد:چند روز پيش يادداشتي با محوريت به استقبال روز ملي سينما ميرويم نوشتم و در آن يادداشت مطرح كردم كه سينماي ايران با سينماي اكران متفاوت شده است. اينجا از اهل سينما و خانه سينما تقاضا دارم كه در حد توانشان فكري به حال سينماي اكران كه دارد آبروي سينماي ايران را از بين ميبرد بكنند. سينماي اكران تناسبي با كيفيت واقعي سينماي ايران ندارد. وی ادامه داد:در آن مطلب هم اشاره كردم بيش از 200 فيلم در ده سال گذشته امكان نمايش پيدا نكردند. ميدانم خانه سينما گرفتاريهاي زيادي دارد، اما مطمئن هستم كه در خطر بودن آبرو و اعتبار سينماي ايران مشكل كوچكي نيست. بهداد: هنرمند راه خودش را پيدا ميكند حامد بهداد نيز با اظهار خرسندي براي حضور در مراسم چهاردهمين جشن خانه سينما گفت:خوب است كه براي يكديگر كف ميزنيم. عرصه اگر تنگتر هم شود، هنرمند ايراني راه خودش را پيدا ميكند. دلپاك از اصغر شاهوردي ياد كرد محمدرضا دلپاك كه براي اهداي جايزهي بهترين صداگذاري براي فيلم «كودك و فرشته» به محسن روشن به روي صحنه آمده بود از اصغر شاهوردي صدابردار حادثه ديدهي سينما (كه در مراسم حاضر بود) اشاره كرد و گفت: او در سكوت به سر ميبرد و در ادامه از زندهياد فريدون خوشابافرد نيز سخن گفت. دلپاك همچنين گفت: اين جشن رقابت هم هست اما بيشتر رفاقت است. ترانه عليدوستي هم كه محمدرضا دلپاك را همراهي ميكرد،در سخنان كوتاهي گفت: گلايه دارم، ما فقط وقتي به اين مراسم دعوت ميشويم كه ميخواهيم جايزه بگيريم يا كانديدا شويم. لطفا ما را هميشه دعوت كنيد. نظامالدين كيايي نيز در سخناني از سابقه بحث صدا در ايران گفت و اينكه اولين صدابرداري متعلق به ابوالقاسم فردوسي است. جهانگير كوثري نيز كه براي اهداي جايزه به روي سن آمده بود به هوشنگ گلمكاني درود فرستاد كه دربارهي وضعيت اكران سينماها صحبت كرده است. در ادامه فرهاد توحيدي دبير چهاردهمين جشن سينما گزارشي را قرائت كرد و عبدالحمید قديريان هتك حرمت به قرآن كريم را محكوم كرد عبدالحميد قديريان كه دو بار براي دريافت دو تنديس شايستگي براي طراحيصحنه و لباس «ملك سليمان» به روي صحنه آمده بود، در سخناني گفت:اين جايزه براي من با تمام جوايز ديگر فرق ميكند. اين حس دانشجويي كه دارم در شروع كارم و انشاءالله پيشرفت كنم و من خودم را پا به پاي سينما برسانم. وي همچنين در بخش ديگري از سخنانش هتك حرمت به قرآن كريم را محكوم كرد و گفت: باورم اين است كه ما بچههاي فرهنگ و هنر اين بيحرمتي را بايد با فرهنگ و هنر پاسخ بدهيم. من از ملت ايران و امام زمان(عج ) عذرخواهي ميكنم بابت اين كمكاريها. جمشيد گرگين كه براي اهداي جايزهي قديريان به روي سن آمده بود روز ملي سينما را تبريك گفت و ادامه داد: اين مراسم براي مشتاقان سينماي ايران خوب است. جا دارد از فرهاد توحيدي و بيژن ميرباقري كارگردان اين مراسم تشكر كنم و از حاضران بخواهم براي آنها كف بزنند. عليرضا خمسه هم كه براي اهداي جايزهي طراحي صحنه به روي سن آمده بود با تبريك روز ملي سينما در سخناني گفت: ماجراهاي خانه سينما را ميتوان به گاو مشحسن تشبيه كرد. از مش حسن پرسيدند گاوت شير ميدهد گفت: گاوم شير نميدهد اما ماشاءالله توليدات و عوارض جانبي زيادي دارد. در ادامه دكتر محمد سرير كه براي اهداي جايزهي بخش موسيقي حاضر شد در سخناني گفت:موسيقي فيلم مثل خون در بدن سينماست و هرجا كه حضور دارد حيات ميبخشد. اميدوارم به جايگاه موسيقي توجه خاصي شود. موسيقي فيلم بايد به جايگاه مناسبش برسد. محمدرضا موئيني كه براي اهداي جايزهي تدوين به روي صحنه آمده بود نيز در سخناني كوتاه گفت: فقدان امنيت شغلي و كوشش عليه ايجاد امنيت سينماگران سوگند چه كساني است.؟! صفيياري: مفتخرم كه در «درباره الي» همكاري كردم هايدهصفيياري نيز كه تنديس بهترين تدوين را براي «دربارهي الي» دريافت كرد،گفت: خيلي افتخار ميكنم كه با گروه «دربارهي الي» همكاري داشتم و تلاش فوقالعادهي اين گروه باعث شد كه كار من هم ديده شود. وي در ادامه از تدوينگران زني كه آغازگر حضور جدي زنان تدوينگر در عرصهي سينما بودند همچون ژيلا اپكيچي، معصومه شاهنظري و... ياد كرد و به جواناني كه پا به عرصه گذاشتهاند،خوشآمد گفت. |
اکنون ساعت 08:47 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |