![]() |
سلام سلام صد تا سلام به همه شما جیگیلی های سایت:53::)
من چند وقته نبودم چه خبر بود اینجا!!!:d خیلی خوشحالم که این تاپیک زود اپدیت میشه این یعنی پی سی سیتی بهترین کاربرا را داره :53: یه نمونه اش خودم:65::21: از همه دوستان بخاطر فعالیت هاشون تشکر میکنم.خدا یار یاورتون باشه:rolleyes::) به دوستان خوبمون behnam5555 eshgh amini8511 تبریک میگم:53:.ارزوی ادمین شدن دارم واستون:21: خوب وخوش و سلامت باشید.یک برنامه هایی دارم به زودی منتظر خبرهایی جدید باشید.:p |
سلام از بابت لطف همتون ممنون شرمنده کردید امیدوارم خوشبختی در گذر از مراحل زندگیتون با شماها همراه باشه .ادمین جان ممنون امیدوارم بعد از گذر از مجردی هم شمارو همین طور ادمین اینجا ببینیم .:cool:
|
نقل قول:
کورش جان واقعا ازت ممنونم و همیشه برای همتون ارزوی موفقیت و سلامتی میکنمو منم به همه دوستان تبریک میگم و از همه ی شما تشکر میکنم:53::53::53::53: |
سلام خیلی خوشحالم که می بینم اعضای فعال این فروم دارن روز به روز بیشتر میشن.
یادش به خیر زمانی که این فروم به وسیله 2-3 تا کاربر فعال می چرخید.کسایی که خیلی برای بالارفتن این فروم زحمت کشیدن.واقعا دستشون درد نکنه خیلی هاشون الان در جمع ما نیستن یا کم میان.ولی من به شخصه همیشه به یادشون هستم.چون از جمله کسایی بودم که شاهد زحمتشون بودم.اونایی هم که هستن دستشون درد نکنه. تا اون جا که به چشمم میخوره این افراد تازه به جمع کاربران فعال اضافه شدن که بهشون تبریک میگم.وامیدوارم بتونیم تواین جمع خوب و صمیمی و گرم این فروم روزهای خوبی را با هم بگذرونیم. خانوم ها و اقایون.: امینی8511 عشق بهنام5555 فرگل مهدی. اریانا جاکوب تاری رزیتا زکریافتاحی شیدا.م .همیشه و همه در کار موفق باشید. |
منتظر ریختن خون های فراوانی اینجا باشین ....
ستاد مبارزه با پرخونی کاربران سایت |
خب باز هم از فرط زیادی تعداد کاربران خوب و فعالمون این دفعه هم هزار و 60 و شونز10 تا کاربر رو با هم سر بریدم:d
خانم مهسا69 http://p30city.net/customavatars/avatar49679_2.gif کاربر فعال شدند تبریک و خسته نباشید عرضمیکنم خدمتت خانم مهسا ان شاالله موفق باشی بیشتر بیای در سایت و پیش بچه ها باشی... اقای amir ahmadi هم به خاطر پستهای زیادشون کاربر فعال شدند برای ایشون هم ارزوی موفقیت میکنم ان شاالله با همخوانی بشتری با اعضای سایت کارشونو ادامه بدن موفق باشی اقا امیر کاربر خوب و فعالمون MAHDI.HE http://p30city.net/customavatars/avatar40053_5.gif به خاطر فعالیت اخیرشون کاربر بسیار فعال شدند اقا مهدی برای شما هم ارزوی موفقیت و سلامتی و پستها بیشتر :d میکنم... و کاربر همیشه در صحنه ی ما تاري http://p30city.net/customavatars/avatar28532_3.gif کاربر بسیار فعال شدند از تاری و بقیه کاربرای خبومون مثل اریانا باید تشکر ویژه کرد که همیشه در صحنه هستند :d و شادی و نشاط رو با سایت تزریق میکنن {شیت شدن} خدای نکرده منظور این نیست بساط خنده اند :):53: ارزوی موفقیت میکنم واسه تمام بچه های سایت تشکر فراروان بابت تمام زحماتشون.. ان شاالله همه مون همیشه موفق باشیم.. |
دوستان خوب
مهسا69 amir ahmadi MAHDI.HE تاري به همتون تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشید :53::53::53::53: http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/000201BC.gif |
سلام، خیلی خوبه که کاربرای فعال روز به روز بیشتر میشن
دوستان عزیز تاری،آقا مهدی،مهسا خانم و امیر خان احمدی ، تبریک میگم بهتون و امیدوارم بتونیم در کنار هم در راه پیشرفت و اعتلای کیفی و کمی فروم گام برداریم(خدایییش عجب چیزی گفتما!!!) این کورش خان عجب آدم بامرامیه، هرچند وقت یکبار یه حالی به همه میده، تازگی هم خیلی مهربون شده، کسی می دونه چرا؟؟؟ |
خوب مثه اينكه اين دو روز ما نبوديم اينجا كلي جنازه و بدنهاي بيجان داريم به هر حال من به همه دوستان عزيز تبريك ميگم رشدشون و و همچنين از كوروش عزيز هم تشكر ميكنم كه نظر لطف نسبت به خودش و بچه ها داره
من اميدوارم روزي بتونيم در درجات علم و تحصيل و از همه مهمتر زندگي رشد كنيم و همينجا شاهد بزرگتر شدن و كامل تر شدن بچه ها باشيم من فقط يه درخواست از دوستان دارم بياين با هم سعي كنيم اين فروم يه فروم پاك سالم و هميشه نو باشه و از گذاشتن مطالب تكراري جلوگيري كنيم و بگذاريم هميشه چيزهاي جديدي براي يادگيري دوستانمون تو اينجا باشه مرسي و باي |
سلام {شیت شدن}{شیت شدن}{جشن پتو}
مبارک باشه و تبریک به همه جیگیلی های سایت.:53::53: هر رنگی شدید انشالله دلتون شاد و سالم باشید. از اینکه اینجا هستم و در کنار شما خیلی خوشحالم:d{پپوله} جیگیلی های سایت یععععنییییییییییی مهسا69 amir ahmadi MAHDI.HE تاري موفق باشید.:53::53::53::53: |
اکنون ساعت 01:07 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |