پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار فوتبال داخلی و خارجی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=28)
-   -   اخبار کوتاه دنیای فوتبال (http://p30city.net/showthread.php?t=182)

ramin abi 10-19-2010 10:20 AM

ادعاهاي جديد باشگاه استقلال

در حالي که پرسپوليسي ها ماجراي گل آفسايد داربي را به فراموشي مي سپارند، باشگاه استقلال ادعاهاي جديدي مطرح کرد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001333.jpg

در حالی که 3 روز از برگزاری داربی پایتخت سپری شده است و ماجرای گل آفساید پرسپولیس زیر سایه اخراج شیث رضایی قرار گرفته است، باشگاه استقلال امروز به استناد فیلم و عکس های جدید ادعای یک ضربه پنالتی کرد، گل پرسپولیس را آفساید اعلام کرد و به حسین بادامکی هافبک پرسپولیس کارت قرمز داد!
استقلالی ها پس از مشاهده مجدد دربي 69 به نکته جالبي برخورده اند : حسين بادامکي،‌ هافبک مياني تيم فوتبال پرسپوليس که يک بار در دقيقه 25 نيمه اول به علت خطا بر روي مجيدي از داور مسابقه کارت زرد گرفت،‌دو مرتبه ديگر در ثانيه دوازدهم (خطا بر روي برهاني) و دقيقه 28 نيمه اول (خطا بر روي ميداودي) به عمد و به وضوح مرتکب خطا شده که با لحاظ تمامي جهات منصفه داوري هم مستوجب کارت زرد بود.
حال علاوه بر پنالتي صورت گرفته بر روي ميلاد ميداوودي بايد ديد آيا 10 نفره شدن تيم پرسپوليس در نيمه اول نمي‌توانسته در جريان بازي تاثيرگذار باشد؟ آيا کارشناس داوري وجود دارد که بتواند حضور هافبک سرخپوشان در نيمه دوم را توجيه کند؟ آيا پرسپوليس تا انتهاي بازي عادلانه با يازده نفر مقابل استقلال بازي کرد و باخت؟ آيا استقلال نمي‌توانست به حريف 10 نفره بيش از يک گل بزند؟
سایت باشگاه استقلال همچنین با استناد به عکسی که از شبکه جام جم گرفته شده است ادعا کرده که گل پرسپولیس کاملا مردود بوده و باید به يک توهم بي‌دليل خاتمه داده شود و اجازه «دبه» کردن را به کسي ندهد! استقلالی ها توصیه کرده اند فردوسی پور با استناد به این عکس در برنامه نود موضوع گل پرسپولیس را خاتمه یافته اعلام کند. به نوشته سایت استقلال اين عکس از جهتي خيال پرسپوليسي‌ها را نيز راحت مي‌کند؛ آنها مي‌بينند که در دقيقه 6 مسابقه گل قانوني و درستي نزده‌اند پس آرام مي‌گيرند و به بقيه بازي‌‌هاي بعدي فکر مي‌کنند

ramin abi 10-19-2010 10:21 AM

حمله قهرمان به قلب تاتنهام در جوزپه‌مه‌آتزا

مدافع قهرماني قاره‌سبز در ادامه ديدارهاي دور سوم رقابت‌هاي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا به مصاف نماينده انگليس مي‌رود.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00006963.jpg
تيم اينترميلان که فصل گذشته با رهبري خوزه مورينيو،‌ مربي پرتغالي کنوني رئال‌مادريد اسپانيا، موفق شد به مقام نخست اين پيکارها برسد، فرداشب در ورزشگاه جوزپه‌مه‌آتزا ميزبان تاتنهام است.
راه‌راه‌پوشان نراتزوري که امسال با هدايت رافائل بنيتس، سرمربي اسپانيايي فصل قبل ليورپول، از دو بازي قبلي يک برد و يک تساوي را اندوخته کرده و با 4 امتياز، صدرنشين گروه اول هستند، مي‌کوشند با کسب هر سه امتياز جدال سخت با حريف ليگ برتري موقعيت خويش را در اين دسته استحکام ببخشند.

ramin abi 10-19-2010 10:21 AM

ساختمان جديد يوفا با حضور پلاتيني افتتاح شد

ساختمان جديد اتحاديه فوتبال اروپا(يوفا) در آستانه مسابقات دور سوم ليگ قهرمانان افتتاح شد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00005476.jpg
روز گذشته در حضور ميشل پلاتيني، رئيس و ديگر مقامات اين ارگان، همچنين روساي 53 فدراسيون اروپايي عضو اين سازمان، عمارت جديد يوفا در شهر نيون در آستانه دور سوم پيکارهاي يادشده (ديدارهاي امشب و فرداشب) به بهره‌برداري رسيد.
اين ساختمان بالغ بر چهار طبقه و به شکل استوانه‌اي شکل مشرف به درياچه ژنو است. محلي که امکان فعاليت را براي 200 کارمند عالي‌ترين مرجع فوتبال قاره را ممکن مي‌کند.
در خلال اين مراسم، مسئولين فني به مقامات سازمان امکانات پيشي‌بيني شده پيشرفته اين بنا را توضيح دادند که مورد استقبال زياد واقع شد.
در گذشته‌هاي دور مقر اين اتحاديه در شهر پاريس فرانسه قرار داشت که پس از 35سال به برن سوئيس انتقال يافت. در ماه فوريه سال 1995 کارمندان و مديران اين اتحاديه به شهر نيون کشور يادشده نقل مکان کردند.

ramin abi 10-19-2010 10:22 AM

قطري‌ها در تدارک ميزباني برزيل و آرژانتين

مسوولان فوتبال قطر در تدارک ديدار حساس تيم‌هاي ملي برزيل و آرژانتين هستند.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00003086.jpg در حالي که نزديک به يک ماه ديگر تا ديدار دوستانه تيم‌هاي برزيل و آرژانتين در دوحه قطر زمان باقي مانده است، مسوولان برگزاري اين ديدار از هم اکنون در انديشه تدارک ويژه اين بازي و فروش 50 هزار بليت اين ديدار هستند.

قطري ها که مطمئن هستند که ورزشگاه خليفه شهر دوحه درروز 26 آبان ماه مملو از تماشاگر خواهد شد، از هم اکنون قيمت بليت‌هاي اين بازي را اعلام تا در روزهاي آتي فروش آن را آغاز کنند.

براي ديدار تيم‌هاي ملي برزيل و آرژانتين که ستاره هاي نامي فوتبال جهان را در ترکيب خود خواهند داشت، بليت‌هايي با قيمت 500 – 300 و 50 ريال قطر تعيين شده است.

شایان ذکر است که ديدار تيمهاي برزيل و آرژانتين روز چهارشنبه 26 آبان ماه در ورزشگاه ملي خليفه شهر دوحه برگزار خواهد شد .

گفتنی است که قطر ميزبان جام ملت‌هاي 2011 آسيا يکي از نامزدهاي ميزباني جام جهاني است.

ramin abi 10-19-2010 10:22 AM

در آستانه جدال امشب رئال با ميلان

دروازه‌بان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا بازي امشب تيمش را برابر آ.ث ميلان اولين جدال جدي اين فصل از فوتبال دانست.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00015727.jpg ايکر کاسياس تصريح کرد: ميلان تيم بسيار بزرگي است و نبايد تصور کنيم بازيکنان بزرگش در فضاي برنابئو تحت تاثير محيط قرار خواهند گرفت، همانطور که ما نيز تحت تاثير سن‌سيرو قرار نمي گيريم.
وي ادامه داد: رونالدينيو از ديد من کليدي‌ترين بازيکن بازي امشب نيست اما نسبت به سايرين دونده‌تر و تاثيرگذارتر خواهد بود و مدافعين ما بايد مراقب او باشند.
کاسياس خاطرنشان کرد: همانطور که مورينيو نيز گفته اين بازي چيزي بيشتر از يک بازي است و بايد مراقب همه چيز باشيم. به راستي يک فينال بسيار زودهنگام را در ليگ قهرمانان اروپا تجربه مي کنيم.

ramin abi 10-19-2010 10:23 AM

مرحله يک شانزدهم رقابت‌‎هاي فوتبال جام حذفي

مرحله يک شانزدهم رقابت‌‎هاي فوتبال جام حذفي باشگاه‌هاي کشور امروز با برگزاري ديدارهاي زير آغاز مي‌شود:

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002348.jpg * پاس همدان - استقلال تهران، ساعت 15، ورزشگاه قدس همدان
* داماش گیلان - سایپا البرز، ساعت 15، ورزشگاه عضدی رشت
* فولاد نطنز - نفت تهران، ساعت 15، ورزشگاه صفائیه اصفهان
* مس کرمان - نفت مسجد سلیمان، ساعت 15، ورزشگاه شهید باهنر کرمان
* پیکان قزوین - کاوه تهران، ساعت 15، ورزشگاه رجایی قزوین
* ماشین سازی تبریز - سپاهان اصفهان، ساعت 15، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز
* شهرداری بندرعباس - صبای قم، ساعت 15، ورزشگاه تختی بندرعباس
* ایرانجوان بوشهر - ملوان بندرانزلی، ساعت 17، ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر
* فولاد خوزستان - سپیدرود رشت، ساعت 17، ورزشگاه تختی اهواز

shokofe 10-19-2010 10:40 AM

جان واريو: من هم دوست دارم براي تيم ملي ايران بازي كنم/ خوشحال مي‌شوم قطبي دعوتم كند

من خيلي دوست دارم براي تيم ملي ايران بازي كنم.

4 سال است كه در اين كشور زندگي مي‌كنم و ايران را مثل برزيل دوست دارم.

من به مردم اين كشور عادت كرده‌ام و خوشحال مي‌شوم براي تيم ملي ايران بازي كنم.

shokofe 10-19-2010 10:43 AM

ابراز تمایل آقای گل برزیلی لیگ برتر برای بازی در تیم ملی /ادینهو: اگر بخواهید ایرانی می شوم!

اگر امکاناتش را فراهم کنند و بازی من در تیم ملی منع قانونی نداشته باشد و مربی تیم ملی ایران هم من را بخواهد کاملا برای بازی در تیم ایران آمادگی دارم. من چند سال است که در ایران زندگی می کنم و این کشور وطن دوم من است و نسبت به آن احساس مسئولیت می کنم. همانطور که برای مس و کرمان این احساس را دارم

http://u.goal.com/113300/113323_news.jpg

سایت گل - در روزهای بی مهاجمی فوتبال ایران دردآور ترین نکته این است که ببینیم یکی از تاثیرگذارترین مهاجمان تیم های لیگ برتری یک خارجی است!لوسیانو ادر یا همان ادینهوی برزیلی تیم مس، از زمانی که به این تیم کرمانی آمد توانست حتی سرنوشت این تیم را تغییر دهد.

چه در آن فصلی که مس خیلی قدرتمند بود و با گلزنی ها و پاس های گل او به آسیا رفت و چه در فصلی که مس با هزارو یک مشکل مالی روبرو بود و اگر این بازیکن نبود چه بسا این روزها کرمانی ها تیمشان را در لیگ یک تشویق می کردند. اما ادینهو در سومین فصل حضورش در مس برخلاف خیلی دیگر از خارجی های لیگ ایران همچنان یک ستاره بی چون و چرای در مس کرمان است و حالا با هشت گل زده در صدر جدول گلزنان لیگ هم قرار دارد. جالب اینکه بیش از نیمی از تمامی گل هایی که او در طول سه فصل حضورش در مس به ثمر رسانده است از آن دسته گل هایی بوده است که این قابلیت را داشتند آرم برنامه های ورزشی شوند! درست همانند گلی که او این هفته به صنعت نفت زد و توپ با کاتی عجیب وارد دروازه هوری شد! ادینهو حالا ابراز علاقه هم می کند که برای تیم ملی ایران بازی کند. پیشنهادی که اگر جدی به آن پرداخته شود شاید سرنوشت تیم ملی را هم همانند سرنوشت تیم مس تغییر دهد.

کم هستند از این دست بازیکنان که این توانایی را دارند که گاهی به تنهایی مسیر حرکتی یک تیم را تغییر دهند! حالا که شباهت های فرهنگی مردم ایران و برزیل بیشتر هم شده است چه بسا یک برزیلی را هم در خط حمله تیم ملی ببینیم تا این تشابه ابعاد وسیع تری پیدا کند!

_ حالا به تنهایی در صدر جدول گلزنان هستی...
بعد از گلی که هفته قبل به پیکان زدم و چند هفته گل نزدن هایم را متوقف کردم با استرس کمتری بازی کردم. برای همین از موقعیت ها بهتر استفاده کردم. این اتفاق در بازی های آینده هم رخ می دهد.

_ دیگر هر تیمی برای مهار تو بیش از یک بازیکن را مامور می کند و قطعا این کار تو را سخت تر خواهد کرد؟
در بازی های قبلی هم این اتفاق افتاده بود اما این مسئله فضا را برای بازیکنان کنار من بیشتر فراهم می کند. مهم پیروزی مس است حالا چه من گل بزنم چه بازیکنان دیگر. اما برای آقای گلی برنامه دارم.

_ یکی از علل محبوبیت تو در کرمان همین تعصب جالبت به مس است که سه فصل را در اوج درخواست ها در این تیم ماندی. خیلی ها انتظار داشتند در ابتدای فصل به تیم دیگری بروی؟
من به زندگی در کرمان و مردمش کاملا انس گرفتم. شاید خیلی ها گمان کنند من به خاطر پول در کرمان ماندم اما در همین فصل هم خیلی تیم ها پول بیشتری می دادند. دلیل ماندن من در کرمان و مس اصلا مالی نبود و من به خاطر مسائل عاطفی بیشتر مس را ترجیح دادم تا مالی.

_ این مسائل عاطفی سبب نمی شود که به بازی در تیم ملی ایران هم فکر کنی؟
اگر امکاناتش را فراهم کنند و بازی من در تیم ملی منع قانونی نداشته باشد و مربی تیم ملی ایران هم من را بخواهد کاملا برای بازی در تیم ایران آمادگی دارم. من چند سال است که در ایران زندگی می کنم و این کشور وطن دوم من است و نسبت به آن احساس مسئولیت می کنم. همانطور که برای مس و کرمان این احساس را دارم.

_ ژاپنی ها هم چندین سال از آلکس برزیلی در تیم ملی کشورشان استفاده کردند و با او حتی به جام جهانی هم صعود کردند. فکر می کنی این اتفاق برای تو هم رخ دهد؟
در اروپا هم من دیدم مسعود اوزیل با تیم ملی آلمان روبروی ترکیه که زادگاهش بود بازی کرد. از این موارد زیاد در دنیا اتفاق افتاده است و دیگر این تمایل یک کشور است که از بازیکن کشور دیگر در تیم ملی اش استفاده کند. من فکر می کنم می توانم در تیم ملی ایران مفید باشم و به موفقیت های این تیم کمک کنم.لبته برای این اتفاق و ایرانی شدن من فقط نظر قطبی شرط نیست و خیلی جریان ها از جمله کارشناسان فوتبال و روزنامه ها باید برای این اتفاق نظر مساعد داشته باشند تا من پیراهن تیم ملی ایران را بپوشم. من هیچ گاه در تیم ملی برزیل بازی نکردم برای همین می توانم در ایران به تیم ملی دعوت شوم.

shokofe 10-19-2010 10:45 AM

رونالدوی اوج‌گرفته، منتظر بازی با میلان

او گفته رئال مادرید وظیفه خود می داند که میلان را شکست دهد

http://u.goal.com/113100/113162_news.jpg

سایت گل – کریستیانو رونالدو در بهترین زمان توانست از فرم ناآماده خود در ابتدای فصل فاصله بگیرد. او حالا در اوج آمادگی منتظر دیدار با میلان در لیگ قهرمانان است.

دیدار دو تیم که روی هم 16 بار قهرمان اروپا شده‌اند اوج دیدارهای این هفته لیگ قهرمانان را رقم خواهد زد. در این هفته اینتر با تاتنهام، بارسلونا با کپنهاگن و منچستریونایتد با بورسااسپور بازی خواهند کرد.
چلسی به مسکو می‌رود تا روز سه‌شنبه با اسپارتاک بازی کند.

آنها می‌دانند برد سوم صعودشان را عملا قطعی خواهد کرد. آرسنال هم می‌خواهد شروع عالی خود را در دیداری که میزبان شاختار دونتسک است ادامه دهد.

رونالدو این فصل دیرتر از حد معمول به روند همیشگی خود رسید و طرفداران رئال پس از چندین نمایش بی‌فروغ او در برنابئو برایش سوت زدند.

در هر حال او پس از زدن دو گل مقابل دپورتیوو در 3 اکتبر، در جریان پیروزی چهار بر یک رئال مقابل مالاگا دو گل زد و دو پاس گل هم به گونسالو ایگواین داد و حالا مشتاقانه منتظر بازی با میلان است: «می‌دانستم که اوضاع خوب می‌شود و خدا را شکر که این طور شد.

خیلی خوشحالم و سرشار از اعتماد به نفس هستم.

می‌دانم که اگر میلان را سه‌شنبه ببریم یک قدم تا صعود به دور بعد فاصله خواهیم داشت. ما در خانه بازی می‌کنیم و وظیفه داریم که ببریم.»

رئال با مربی‌گری ژوزه مورینیوی هم‌وطن رونالدو، برای رسیدن به دهمین قهرمانی در اروپا آژاکس و اوسر را برد و در صدر جدول گروه G قرار گرفت. میلان در آمستردام یک بر یک مساوی کرد و به همین دلیل دوم است.

imann 10-19-2010 10:48 AM

برگزیده شدن علی دایی را به عنوان یکی از پنجاه اسطوره ی زنده فوتبال به همه طرفدارانش تبریک میگم

زنده باد علی دایی و پرسپولیس

shokofe 10-19-2010 10:56 AM

در انتظار چهارشنبه زیبا؛ذوب آهن غربت را شکست می دهد؟

آنها در شرایطی به عربستان سفر کرده اند که در ایدئولوژی فو تبال ایران همه چیز به دو رنگ قرمز و ابی خلاصه می شود و رسانه ها به جای تیم زیبای ذوب ، از شیث رضایی می نویسند

http://u.goal.com/110100/110142_news.jpg

سايت گل - روزی که منصور ابراهیم زاده گروه دشوار مقدماتی لیگ قهرمانان آسیا گروه زندگی خواند ، هنوز راه درازی تا نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا .باقی مانده بود، راهی که با انسجام تیمی ، وحدت تیمی و یکپارچگی و البته کمی شانس طی شد.

موفقیت ذوب البته بی حساب و کتاب هم نیست.شاگردان ابراهیم زاده طی دو سه سال اخیر در لیگ برتر فوتبال ایران کم نوسان ترین بازیها را به نمایش گذاشتند و در مقطع فعلی صدر نشین بلا منازع لیگ برترند.آرزوی بزرگ اما فینال است .این تیم هماهنگ که حالا نام تاکتیکی ترین ترین تیم ایران را یدک میکشد با مرارت پوهانگ استیلرز را از سر راه برداشت و به دنبال تکرار سناریوی پوهانگ در ریاض است .

تیمی که با شاید با حمایت مردم ورسانه ها به فینال و حتی قهرمانی در اسیا برسد.

آنها اما در شرایطی به عربستان سفر کرده اند که در ایدئولوژی فو تبال ایران همه چیز به دو رنگ قرمز و ابی خلاصه می شود و رسانه ها به جای تیم زیبای ذوب ، از شیث رضایی می نویسند و حتی مربی بازنده داربی تیتر اول مهمترین روزنامه ورزشی ایران است.جالب اینکه حتی برد قاطع آنها مقابل ملوان چندان جدی گرفته نشد و آنها غریبانه به ریاض پریدند.

اگر شما در اصفهان زندگی کنید ، این غریبگی بیشتر آزرتان می دهد...گرچه ما در انتظار فریاد بلند ذوب آهنیم. در انتظار زیباترین چهارشنبه ممکن. برای آنکه فردا تیتر بزنیم: ما، فاتحان ریاض!

- انشاء الله!

ramin abi 10-19-2010 03:21 PM

تجليل از کريمي در روز "سپاهان"

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00023801.jpg
در روز دوم آبان‌ماه که به عنوان روز "سپاهان" در تقویم ورزشی کشور ثبت شده است، باشگاه سپاهان اصفهان از محمود کریمی مهاجم پیشین و مربی فعلی تیم فوتبال این باشگاه تقدیر خواهد کرد.
چندی پیش با مصوبه هیئت مدیره باشگاه سپاهان اصفهان و اعلام آن به همه نهادهای ذیصلاح روز دوم آبانماه به عنوان روز سپاهان در تقویم ورزشی نام گرفت، روزی که صعود سپاهان به عنوان نخستین و تنها تیم ایرانی به مسابقات جام باشگاه‌های جهان مسجل شد.

طبق اعلام روابط عمومی باشگاه سپاهان اصفهان در این روز مراسم ویژه‌ای پیش از دیدار سپاهان اصفهان و مس کرمان در چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر باشگاه‌های کشور در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار می‌شود.
همچنین در حاشیه این مراسم از محمود کریمی بازیکن پیشین تیم فوتبال سپاهان و مربی فعلی این تیم به خاطر دو دهه تلاش، تعصب و وفاداری به تیم محبوب اصفهان و به عنوان بازیکنی که نقش به سزایی در صعود سپاهان به جام باشگاه‌های جهان داشته است، تجلیل خواهد شد.
محمود کریمی دو فصل پیش با توجه آسیب دیدگی از ناحیه چشم، بدون برگزاری بازی خداحافظی، کفش‌هایش را آویزان کرد تا یکی از تلخ ترین خبرهای ممکن برای سپاهان و هواداران اصفهانی با وداع این بازیکن از فوتبال منتشر شود.
همچنین رونمایی از تمبر سپاهان و برگزاری نشست خبری محمدرضا ساکت مدیرعامل این باشگاه، امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال و 20 تن از سرمربیان تیم‌های مختلف ورزشی باشگاه سپاهان برگزار خواهد شد.

ramin abi 10-19-2010 03:22 PM

نامه باشگاه سپاهان به پرسپوليس

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در نامه اي به باشگاه پرسپوليس تهران انتخاب علي دايي به عنوان يکي از پنجاه اسطوره بزرگ فوتبال جهان را تبريک گفت.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00003114.jpg
در اين نامه آمده است: همانگونه که علي دايي در مدت حضورش در فوتبال هميشه و همه جا يک سفير خوشنام و معتبر براي فوتبال ايران بوده است نام و اعتبار اين اسطوره بزرگ ايران پس از خداحافظي اش از فوتبال به عنوان بازيکن همچنان براي کشورمان مايه مباهات و افتخار است.

انتخاب علي دايي به عنوان يکي از پنجاه اسطوره زنده فوتبال جهان از سوي مجله معتبر ورلد ساکر و قرار گرفتن نام شهر يار فوتبال ايران در کنار بزرگاني همچون پله ، فرانس بکن بائر ، ميشل پلاتيني ، زين الدين زيدان ، دينوزوف ، ديه گو مارادونا ، بابي چارلتون ، اوزه بيو و... حکايت از بزرگي هاي تمام ناشدني اين چهره آذري و دوست داشتني ايران دارد که فراي هر رنگي محبوب همه ايراني هاست.

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان با تبريک اين انتخاب به باشگاه پر سپوليس تهران و همه دوستداران علي دايي اميدوار است تا در ايران مان هم بيش از هر زماني بزرگان و تلاشگران ورزش مورد احترام و کرامت قرار گيرند.

ramin abi 10-19-2010 03:22 PM

حسين عبدي: ديدار با نفت محمودآباد بازي تمريني خوبي خواهد بود

در آستانه ديدار تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس تهران و نفت محمودآباد در جام حذفي، حسين عبدي گفت: اين ديدار يک ديدار تمريني خوب براي بازيکنان ما خواهد بود.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00004160.jpg
سرمربي پرسپوليس اظهار کرد: اين ديدار موقعيت خوبي است که اگر تيم حريف روي کارهاي دفاعي تمرکز کند بازي تمريني خوبي را براي گشودن دروازه آن ها انجام داديم. کاري که در مسابقات ليگ بازيکنان ما تا حدي با آن مشکل دارند و به راحتي نمي‌توانند دروازه حريفان را باز کنند.
وي افزود: دوشنبه تمرين خوبي را پشت سر گذاشتيم. در اين تمرين بيشتر روي بازگرداندن روحيه شادابي به بازيکنان تمرکز کرديم. چرا که آنها بعد از باخت در داربي شرايطشان چندان خوب نبود. بيشتر به شادابي بازيکنان فکر کرديم چرا که مي‌خواستيم آنها براي ادامه ليگ شرايط بهتري داشته باشند. خوشبختانه بازيکنان هم به خوبي همکاري کردند.
مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران با تاکيد بر اين که بازيکنان ما شکست برابر استقلال را فراموش کرده‌اند، خاطرنشان کرد: بچه‌ها آماده‌اند که آن بازي را جبران کنند و از ديدار برابر نفت محمود آباد بهترين استفاده را براي ارائه يک بازي خوب برابر ذوب آهن ببرند.
وي در پاسخ به اين سوال که چه شناختي از تيم نفت محمودآباد داريد، گفت: آنها در آخرين بازي ليگ دسته دو با نتيجه 2 بر صفر به حريف خود باخته‌اند. شناخت خوبي از آنها داريم و روي باز کردن دروازه حريفان تمرين مي‌کنيم.
عبدي در پاسخ به اين سوال که در ديدار با تيم نفت محمودآباد بازيکنان اصلي پرسپوليس بازي خواهند کرد يا بازيکنان ذخيره گفت: جواب اين سوال روز بازي مشخص مي‌شود. با هر ترکيبي که به ميدان برويم مي‌خواهيم پرقدرت ظاهر شويم و در ضربات نهايي دقت کنيم. اين ديدار يک موقعيت خوب است تا براي ادامه ليگ آماده‌تر شويم.
وي در مورد وضعيت شيث رضايي گفت: اين تصميمي است که کادر فني گرفته و او در اختيار کميته انضباطي تيم است. شيث دوشنبه جلسه‌اي با حبيب کاشاني داشت و با او صحبت ‌کرد.
مربي تيم پرسپوليس تهران در مورد محرومان يا مصدومان اين تيم در برابر نفت محمودآباد گفت: با توجه به اين که اين ديدار اولين ديدار ما در جام حذفي است محرومي نداريم، اما سه نفر مصدوم هستند. مجتبي زارع که پيش از ديدار با استقلال از ناحيه کف پا دچار شکستگي شد هم اکنون پايش را گچ گرفته است. شکوري نيز مدت‌هاست که مصدوم است. جلال اکبري روز گذشته تمريناتش را پس از مدت‌ها دوري آغاز کرد.

ramin abi 10-19-2010 03:23 PM

واعظي آشتياني: ارزش ندارد جواب حرف‌هاي فتح‌الله‌زاده را بدهم

الان فرصت مناسبي براي حرف زدن نيست و نمي‌خواهم به يک سري مصاحبه‌هاي تکراري و بي‌مفهوم جواب بدهم. من در مورد اين موضوع و همچنين استقلال هيچ صحبتي ندارم ولي اگر بحث ديگري داريد پاسخگو هستم

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001189.jpg
علي فتح‌الله‌زاده مديرعامل استقلال باز هم در مصاحبه‌هاي چند روز اخير خود عليه اميررضا واعظي آشتياني مديرعامل سابق استقلال جبهه گرفته است. فتح‌الله‌زاده باز هم حرف‌هاي قديمي خود را زده و محور اصلي صحبت‌هاي او در مورد بدهي باشگاه استقلال است که به قول خودش واعظي آشتياني 3 ميليارد 100 ميليون تومان روي دست باشگاه بدهي گذاشته است. فتح‌الله‌زاده همچنين تأکيد کرده که آشتياني 6 ميليارد تومان از سازمان تربيت بدني پول گرفته است.
در گذشته معمولا مصاحبه‌هاي فتح‌الله‌زاده با جواب آشتياني همراه بود ولي حالا مديرعامل سابق استقلال قصد ندارد پاسخ حرف‌هاي سرپرست موقت اين باشگاه را بدهد. واعظي آشتياني در پاسخ به اين سوال که آيا قصد نداريد در مورد مصاحبه‌هاي اخير فتح‌الله‌زاده صحبت کنيد گفت:«اصلا ارزشي ندارد پاسخ حرف‌هاي او را بدهم و صحبت کردن در مورد اين مسائل که برايم بي‌معني و نامفهوم است درست نيست. الان فرصت مناسبي براي حرف زدن نيست و نمي‌خواهم به يک سري مصاحبه‌هاي تکراري و بي‌مفهوم جواب بدهم. من در مورد اين موضوع و همچنين استقلال هيچ صحبتي ندارم ولي اگر بحث ديگري داريد پاسخگو هستم.»
واعظي آشتياني در پاسخ به اين سوال که آيا شما عضو هيئت مديره استيل آذين هستيد؟ تأکيد مي‌کند:«من هيچ پستي در اين باشگاه ندارم و فقط مشاور هستم. اگر مشورت بخواهند در خدمت خواهم بود.» آشتياني پاسخ به اين سوال که آيا در مورد وضعيت بحراني استيل آذين و انتخاب سرمربي جديد با شما مشورت کرده‌اند؟ مي‌گويد:«تا الان که صحبتي نبوده و من هم در جلسه هيئت مديره شرکت نکرده‌ام. با اين حال اگر کمک فکري بخواهند دريغ نخواهم کرد.

ramin abi 10-19-2010 03:24 PM

تراكتورسازي اميدوار به حضور نصرتي مقابل استقلال

باشگاه تراکتورسازي براي مشخص شدن وضعيت محروميت کاپيتان خود مقابل استقلال از سازمان ليگ استعلام مي‌گيرد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001770.jpg تيم تراکتورسازي يکشنبه هفته آينده از هفته دوازدهم ليگ برتر بايد در ورزشگاه يادگار امام مقابل استقلال بازي کند.
اين تيم براي بازي با آبي پوشان احتمالا محمد نصرتي را در اختيار نخواهد داشت. کاپيتان تراکتورسازي سه اخطاره است اما مسئولان باشگاه تراکتورسازي به محروميت وي ترديد دارند و قصد دارند از سازمان ليگ استعلام بگيرند.
تراکتورسازي براي مسابقه با استقلال مصدوم ندارد. اين بازي ساعت 15 برگزار خواهد شد.

ramin abi 10-19-2010 03:24 PM

شهرداري تبريز خواهان به تعويق افتادن بازي خود با ملوان شد

باشگاه شهرداري تبريز خواهان اين است که بازي اين تيم با ملوان در ليگ برتر يک روز به تعويق بيفتد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00021663.jpg ديدار تيم هاي شهرداري تبريز و آباده از مرحله يک شانزدهم نهايي جام حذفي فردا در حالي برگزار مي شود که قرار بود اين بازي امروز برگزار شود اما سازمان ليگ به دو تيم اطلاع داد که اين بازي يک روز ديرتر برگزار مي شود.
در همين راستا باشگاه شهرداري تبريز از سازمان ليگ درخواست کرده که ديدار اين تيم با ملوان در هفته دوازدهم را با يک روز تاخير برگزار کنند.
اين بازي يک شنبه دوم آبان طبق برنامه بايد برگزار شود. هنوز سازمان ليگ پاسخي به مسئولان باشگاه شهرداري تبريز نداده است.

ramin abi 10-19-2010 03:25 PM

پيام تبريک توتي به دل پيرو

الکس بزرگ، پرچم دار واقعي و سمبل تيمش، به تو بهترين تبريک ها را براي رکورد ديگري مي فرستم.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00005225.jpg
از یک پرچم دار به یک پرچم دار دیگر، از یک اسطوره به اسطوره ای محبوب و دوست داشتنی، پیام تبریکی از سوی فرانچسکو توتی سزار رمی ها به الکس دل پیرو کاپیتان بیانکونری برای به ثمر رساندن گلی زیبا و تاریخی و رسیدن به رکوردی دیگر توسط شماره ده سیاه و سفیدهای شهر تورینو.
به گزارش یوونتوس دات آی آر کاپیتان جالوروسی پس از به ثمر رسیدن گل 178 اله در سری ا و رسیدن به رکورد بونیپرتی ستاره اسبق و فراموش نشدنی یوونتوسی ها پیام تبریکی را برای الکس دل پیرو ارسال کرد و گفت " اله بزرگ است مانند بونیپرتی "
یک حرکت زیبا، مکث به موقع، حرکت از راست به چپ و فریب مدافعین و در نهایت شوتی قدرتمند و زیبا به زیر طاق دروازه و گلی زیبا، یک گل زیبا را از دل پیرو دیدیم که او را به رکود 178 گل بونیپرتی با پیراهن یوونتوس رساند. الکس بزرگ، پرچم دار واقعی و سمبل تیمش، به تو بهترین تبریک ها را برای رکورد دیگری می فرستم.
گفتنی ست در نظر سنجی انجام شده 97 درصد از شرکت کنندگان رای به اسطوره بودن الساندرو دل پیرو در تاریخ حیات یوونتوس دادند.

ramin abi 10-19-2010 03:25 PM

مجتبي زارعي در ليست فروش پرسپوليس

احتمال دارد نارضايتي سرمربي پرسپوليس از يکي از هافبکهاي اين تيم باعث شود اين بازيکن در تعطيلات نيم‌فصل در ليست فروش قرار بگيرد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000560.jpg "مجتبی زارعی" که چند بازی پرسپولیس را به دلیل مصدومیت از دست داد و هم اکنون هم علی دایی از او به صورت فیکس در ترکیب این تیم استفاده نمی‌کند به احتمال زیاد بعد از پایان نیم‌فصل اول در لیست فروش این تیم قرار می‌گیرد.
گویا زارعی که در فصل اخیر زیاد از طرف دایی به بازی گرفته نشده هنوز حرفی درباره جدایی از پرسپولیس نزده ولی مسئولان این تیم می‌خواهند وی در نیم‌فصل به صورت توافقی از پرسپولیس جدا شود.

ramin abi 10-19-2010 03:26 PM

تيم فوتبال بانوان ايران حق تمرين در زمين چمن اصلي را ندارد

تيم فوتبال زير 19 ساله‌هاي بانوان ايران عصر امروز در زمين اصلي مالزي نمي‌تواند تمرين کند و فقط بايد به نرم دويدن اکتفا کند.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00009700.jpg تيم فوتبال بانوان زير 19 سال که براي شرکت در مسابقات مقدماتي قهرماني آسيا در مرحله دوم در مالزي به سر مي برد امروز عصر در ورزشگاه اصلي حاضر مي شود اما به دليل قوانين مسئولان برگزار کننده اين بازي ها حق تمرين در چمن را ندارد و فقط مي تواند به نرم دويدن در اين زمين اکتفا کند.
حتي به بازيکنان اجازه هم داده نمي شود با استوک وارد چمن شوند.
* اولين بازي ايران در اين مرحله روز پنجشنبه هفته جاري ساعت 18:30 به وقت محلي مقابل ازبکستان است.
شاگردان مهناز اميرشقاقي براي آماده سازي خود امروز صبح با وجود هواي شرجي مالزي تمرين صبح خود را برگزار کرده اند.
* تنها مصدوم اردوي بانوان مريم يکتايي دروازه بان ايران است که با کشيدگي کشاله ران روبرو است اما دکتر حسين زاده در حال آماده کردن او براي بازي اول است.
* فردا منيجر ميتينگ مسئولان دو تيم با حضور نمايندگان AFC براي تعيين رنگ لباس ها و هماهنگي هاي ديگر برگزار مي شود.
* امروز عصر نيز علي کفاشيان که براي شرکت در کميته امتياز دهي به مالزي سفر کرده در اردوي تيم بانوان حاضر مي شود و با کادرفني تيم جلسه اي خواهد داشت.

ramin abi 10-19-2010 03:26 PM

چلسي خواهان به خدمت گرفتن وين روني شد

سرمربي تيم فوتبال چلسي ابراز اميدواري کرد در صورت جدايي وين روني از منچستريونايتد، اين بازيکن را به خدمت بگيرد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00009655.jpg رونی 24 ساله این روزها در صفحه نخست و آخر تمامی روزنامه‌های انگلیسی حضور دارد چراکه عنوان کرده قرارداد خود را با منچستریونایتد تمدید نخواهد کرد و این در حالی است که قرارداد این بازیکن در فصل آینده به پایان می رسد.
بر پایه گزارش ساکرنت، کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم چلسی تلاش می کند تا این بازیکن را در صورت جدایی از اولدترافورد به خدمت بگیرد.
سرمربی ایتالیایی چلسی در این خصوص اظهار داشت: باید منتظر بمانیم و ببینیم آیا رونی واقعا می خواهد از منچستریونایتد جدا شود یا نه. چنانچه آنها بخواهند این بازیکن را در فهرست فروش قرار دهند، چلسی و بسیاری دیگر از تیم‌ها حاضر به جذب او هستند.
تیم‌های فوتبال منچسترسیتی، رئال مادرید و بارسلونا هم پیش از این برای به خدمت گرفتن وین رونی وارد عمل شده‌اند.

ramin abi 10-19-2010 03:27 PM

تمرين ذوب آهن پشت درهاي بسته

تيم فوتبال ذوب آهن دوشنبه شب در ورزشگاه الامير فيصل بن فهد تمرين کرد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00015589.jpg این تمرین بنا به درخواست ابراهیم زاده پشت درهای بسته و بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران انجام شد.
ذوب آهن امشب آخرین جلسه تمرین قبل از بازی را در ورزشگاه ملک فهد ریاض و زمین محل انجام مسابقه انجام خواهد داد. طبق هماهنگی انجام شده؛ در 15 دقیقه ابتدایی تمرین امشب ذوب آهن؛ حضور خبرنگاران برای تصویر برداری بلا مانع است اما پس از آن و با ترک محل تمرین از سوی حاضرین؛ تیم ذوب اهن پشت درهای بسته به مرور آخرین تاکتیک های مقابله با الهلال خواهد پرداخت

ramin abi 10-19-2010 03:27 PM

ريكارد جانشين احتمالي هوجسن در ليورپول

برخي منابع انگليسي معتقدند در صورت عزل مربي کنوني ليورپول، يک هلندي جانشين خواهد شد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00023800.jpg در شرايطي که روي هاجسون، سرمربي فصل گذشته ليورپول در تابستان سال جاري زمام امور تيم آنفيلدي را پس از ترک رافائل بنيس‌، برعهده گرفت، وي نتوانسته تا به اينجا در ليگ برتر به عملکرد روشني برسد.
اين تيم سرخ‌‌پوش در هشت هفته سپري‌شده به يک برد، 3 تساوي و 4 باخت و 6 امتياز رسيده که همين نتايج ضعيف باعث افت تيم تا رده نوزدهم جدول شده است.
باتوجه به اين وضعيت فشار بر مربي تازه‌وارد افزايش يافته و از گوشه و کنار اخباري مبني بر عزل وي شنيده مي‌شود.
تازه‌ترين اخبار در اين زمينه حکايت از اين نکته دارد که نمايندگان آنفيلدي‌ها با فرانک ريکارد، سرمربي هلندي گالاتاسراي ترکيه باب مذاکره را گشوده‌ان

ramin abi 10-19-2010 03:28 PM

دايي از اسكورت شدن مجيدي توسط رضايي گلايه دارد

سرپرست تيم پرسپوليس گفت:‌ دايي به عملکرد رضايي در دربي معترض است چراکه اعتقاد دارد او نبايد در صحنه گل استقلال، مجيدي را تا محوطه جريمه اسکورت مي‌کرد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00023651.jpg محمود خوربين اظهار داشت: خوشبختانه هواداران فهيم فوتبال مي‌دانند که اگر گل ما در دقيقه 6 بازي مورد قبول قرار مي‌گرفت ما مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري به استقلال بزنيم و برنده دربي باشيم اما متاسفانه گل ما ناديده گرفته شد.
وي افزود: هواداران به نظر من به حقانيت پرسپوليس پي بردند و مي‌دانند که ما مستحق پيروزي در دربي 69 بوديم.
خوردبين در خصوص آخرين وضعيت شيث رضايي نيز گفت: اين بازيکن اخراج نشده و فقط در اختيار باشگاه قرار گرفته است. بايد در جلسه‌اي تکليف او روشن شود. وقتي که از دايي دليل تصميمش را پرسيدم گفت، چرا بايد فرهاد مجيدي تا محوطه 6 قدم اسکورت شود.
خوردبين خاطرنشان کرد: دايي عقيده دارد که شيث مي‌توانست به هر صورتي که شده مجيدي را متوقف کند تا گل نخوريم حتي اگر از زمين بازي اخراج مي‌شد.

ramin abi 10-19-2010 03:28 PM

سخنراني پيرواني، كريمي و مهدوي‌كيا براي بازيكنان استيل آذين

مربي و دو کاپيتان تيم فوتبال استيل آذين امروز دقايقي براي بازيکنان اين تيم سخنراني کردند.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002727.jpg
افشين پيرواني طبق نظر مديران باشگاه، سکان هدايت تيم استيل آذين را بر عهده گرفت و به همين منظور جلسه‌اي با بازيکنان برگزار کرد و در مورد برنامه‌ها و اهدافش براي بازيکنان صحبت کرد.
پيرواني از بازيکنان خواست با همدلي بيشتر همگي دست به دست هم داده تا استيل آذين را با کمک يکديگر به شرايط ايده‌آل برسانند و در مسابقات پيش رو نتايج بهتري کسب کنند.
همچنين علي کريمي و مهدوي کيا هم به عنوان دو کاپيتان و بازيکنان با سابقه دقايقي براي بازيکنان صحبت کردند.
اين تيم در ليگ برتر با 12 امتياز در رده شانزدهم جدول است و روز آينده در جام حذفي ميهمان تيم عمران کيش است.

ramin abi 10-20-2010 02:14 PM

دو بازيكن تيم ملي فوتبال ساحلي محروم شدند

کميته انضباطي از محروميت دو بازيکن تيم ملي فوتبال ساحلي خبر داد.

محمود ايوبي و فاروق درا جهت ارائه توضيحات در خصوص عدم حضورشان در اردوي تيم ملي فوتبال ساحلي، روز يکشنبه 9 آبان بايد در کميته انضباطي حضور داشته باشند.
همچنين دو بازيکن فوق تا اطلاع ثانوي از هر گونه فعاليت مرتبط با فوتبال و همراهي تيم مربوطه و ساير تيم ها محروم هستند.

ramin abi 10-20-2010 02:14 PM

سايت فيفا:‌ ‌رونالدو و اوزيل چشم‌بسته همديگر را پيدا مي‌كنند

به باور پايگاه خبري فدراسيون جهاني فوتبال دو ستاره تکنيکي پرتغالي و آلماني کهکشاني‌ها "چشم بسته " همديگر را در زمين مسابقه پيدا مي‌کنند.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00015799.jpg
سايت فيفا در نگاهي به بازي‌هاي انجام گرفته دور سوم ليگ قهرمانان اروپا (8 ديدار شب گذشته) از جدال رئال‌مادريد اسپانيا در ورزشگاه سانتياگو برنابئو برابر آ.ث‌ميلان به عنوان نقطه اوج اين پيکارها ياد کرد.
اين منبع درتحليلي عنوان کرد: رئال به لطف توانايي بالاي تيمي و حضور دو بازيکن تکنيکي توانمند مثل کريس‌رونالدو پرتغالي و مسعود اوزيل آلماني که همديگر را چشم بسته در زمين مسابقه پيدا مي‌کنند، مقابل روسونري‌ها به برتري در همان يک ربع اول بازي رسيد.
ميلاني‌ها در اين بازي ضعف‌هاي آشکاري در خط دفاع داشتند و در اين منقطه آلساندرو نستا، هيچگاه ريتم بازي عادي خود را نيافت. رونالدو با استفاده از يک ضربه ايستگاهي گل خود را به ثمر رساند. آن هم در شرايطي که زلاتان ابراهيموويچ و کلارنس سيدورف براي ميلاني‌ها ديوار دفاعي درست کرده‌ بودند، اما درست ثانيه‌‌هاي پس از اين گل بود که رونالدو از جناح چپ تيمش گريخت توپي را مورب براي اوزيل ارسال کرد که اين آلماني نيز سرضرب آن را به قعر دروازه ميهمانان فرستاد.
از نظر اين سايت اشراف‌زاده‌هاي ميزبان پس از اين دو گل زيبا، صاحب موقعيت‌هاي گل فراوان ديگري نيز شدند که درست استفاده نکردند.

ramin abi 10-20-2010 02:19 PM

عمران‌زاده: گلزني به دوست هشت‌ساله‌ام خوشحالي ندارد

مدافع تيم فوتبال استقلال ادامه داد: گل زدن به دروازه‌باني که هشت سال دوست من بوده جايي براي خوشحالي نگذاشت.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00004310.jpg حنيف عمران‌زاده در خصوص پيروزي پرگل استقلال مقابل پاس و همچنين آخرين روند استقلال در رقابت‌هاي ليگ برتر و جام حذفي صحبت‌هاي زير را مطرح کرد.
* پس از گلي که به پاس دادي‌،‌خوشحالي نکردي دليلش چه بود؟
من دوسال براي اين تيم زحمت کشيدم. مردم نيز از من حمايت کردند. ضمن آنکه دوست صميمي و هشت ساله‌ام در درون دروازه قرار داشت و دليلي نداشت براي گل زدن به او خوشحالي کنم.
* ظاهرا پس از گل با او دست هم دادي؟
بله به سمت او رفتم و بابت گلي که به ثمر رساندم، عذرخواهي کردم.
* ظاهرا پس از دربي استقلال روحيه مضاعفي گرفت،‌درست است؟
تيم ما خيلي دير بسته شد و مدت زيادي براي هماهنگي وجود نداشت. اما مطمئن باشيد اوج‌گيري ما از نيم فصل دوم به بعد واقعي‌تر خواهد شد و اگر بازيکناني مثل هادي شکوري و سيدصالحي اضافه شوند مثل جباري و روانخواه مي‌توانند تاثير گذار باشند.
* عملکرد پاس در مقابل استقلال چه گونه بود؟آيا اين پاس با آن تيم زمان شما تفاوت زيادي داشت؟
تيم آقاي مديرروستا خيلي خوب بود. شايد تنها تفاوت دو تيم را بازيکنان باتجربه‌اي که در زمان ما حضور داشتند بايد بدانيم. در آن زمان سيد محمدعلوي، يدالله اکبري و اصغر طالب‌نسب در تيم ما بودند که در شرايطي که اين تيم به عقب مي‌افتاد بازيکنان را جمع و جور مي‌کردند.
* به نظر تو پاس در پايان فصل چه جايگاهي را کسب خواهد کرد؟
مديرروستا مربي خوبي است ولي در همدان کار بسيار سختي دارد. مطمئن هستم اين تيم مي‌تواند نتيجه بگيرد و اگر بازيکنان اين تيم مثل ابتداي فصل بازي کنند مي‌توانند در پايان ليگ جايگاهي در خور نام همدان را کسب کنند.
* حرف خاصي باقي نمانده؟
از مردم همدان تشکر مي‌کنم که در اين دو روز در مقابل هتل و حتي ورزشگاه من را شرمنده خود کردند.

ramin abi 10-20-2010 02:19 PM

والدس بازي امشب را از دست داد

دروازه‌بان اول تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا بر اثر ابتلا به يک بيماري ويروسي و تشديد آن در بازي امشب برابر کپنهاک دانمارک حاضر نمي‌شود.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00005288.jpg
ويکتور والدس از شب گذشته به دليل ابتلا به يک بيماري ويروسي با عوارض حالت تهوع و تب و لرز شديد کمپ اصلي تمرين تيم بارسلونا را ترک کرده و زير نظر پزشکان به سر مي‌برد.
منبع خبري مذکور از احتمال زياد حضور پينتو دروازه‌بان دوم بارسلونا در بازي امشب خبر داده و معتقد اند که والدس به هيچ وجه در شرايط بازي نيست.
سايت رسمي بارسلونا در خبري کوتاه در اين مورد بيماري ويروسي والدس را تاييد اما تاکيد کرده است که اين بيماري هرگز به ساير بازيکنان سرايت نکرده و احتمال بازگشت والدس به تمرينات پيش از بازي وجود دارد.
بارسلونا امشب در ليگ قهرمانان اروپا برابر کپنهاگ صف آرايي مي‌کند.

ramin abi 10-20-2010 02:20 PM

بازيكن تيم فوتبال اميد در انتظار حل مشكل خروجي

براي اعزام به بازي‌هاي آسيايي گوانگجو تنها چهار بازيکن کاروان فوتبال ايران مجوز خروج از کشور را دريافت نکرده‌اند.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00016933.jpg
اولين کارواني که قرار است از ايران راهي گوانگجو محل برگزاري بازي هاي آسيايي شود تيم فوتبال اميد است که 12 آبان پرواز دارد.
مسئولان فدراسيون فوتبال با توجه به اينکه اعزام تيم هاي مختلف از سوي کميته ملي المپيک صورت مي گيرد تمامي مدارک لازم براي اعزام تيم را به کميته ملي المپيک تحويل داده اند.
در کاروان ايران احسان حاج صفي، رضا طلبه، محمد صالح خليل آزاد و محمد رشيد مظاهري هنوز مجوز خروجي خود را دريافت نکرده اند.
اين بازيکنان چون مشمول خدمت سربازي هستند براي خارج شدن از ايران بايد مراحلي را طي کنند که هنوز اين مراحل سپري نشده است.
اعضاي تيم اميد از سوم آبان آخرين اردوي پيش از اعزام خود را در هتل المپيک برگزار مي کنند.
ايران روزهاي 17، 19 و 21 آبان بايد مقابل تيم هاي ترکمنستان، بحرين و ويتنام بازي کند.

ramin abi 10-20-2010 02:20 PM

زرينچه: برنامه‌ريزي خاصي براي كشاندن بازي به ضربات پنالتي نداشتيم

سرمربي تيم فوتبال کاوه تهران گفت: برنامه‌ريزي خاصي براي کشاندن بازي با پيکان قزوين به ضربات پنالتي نداشتيم.

جواد زرينچه در مورد برتري تيمش مقابل پيکان قزوين در رقابت‌هاي جام حذفي و صعود به مرحله يک هشتم نهايي اظهار داشت: بازيکنان ما بازي منطقي را مقابل پيکان ارائه کردند و در طول 120 دقيقه به بازي احاطه داشتيم و البته فرصت هايي هم داشتيم که حتي در همان 90 دقيقه کار را تمام کنيم، اما اين مهم محقق نشد تا در ضربات پنالتي پيروز شويم.
وي با اشاره به اينکه برنامه‌ريزي خاصي براي کشاندن بازي به ضربات پنالتي نداشتيم، ادامه داد: در 90 دقيقه فرصت داشتيم که بازي را به سود خودمان به اتمام برسانيم که متأسفانه اين مورد اتفاق نيافتاد و بازي به وقت‌هاي اضافه و ضربات پنالتي کشيده شد.
زرينچه در مورد تيم پيکان گفت:‌ اين تيم هم بازي خوبي انجام داد و فقط بازيکنان اين تيم يک مقدار بي‌روحيه هستند. من درون اين تيم نيستم و دليل بي‌روحيه و بي‌انگيزگي اين تيم را نمي‌دانم. به نظر من بازيکنان جوان و آينده‌داري در پيکان هستند و مي‌توان با اين تيم نتايج خوبي گرفت.
وي در مورد حريف کاوه در مرحله بعدي جام حذفي که به احتمال زياد ذوب‌آهن اصفهان خواهد بود، تأکيد کرد: براي ما فرقي نمي‌کند که مقابل چه تيمي بازي کنيم، چرا که در مجموع اين بازي‌ها به ما کمک مي‌کند تا انسجام تيمي‌مان بيشتر شود، ضمن اينکه اين گونه پيروزي‌ها روحيه کاوه را براي رقابت‌هاي دسته اول بالا برده و بازيکنان تيم را به خود باوري مي‌رساند.
سرمربي کاوه تهران گفت: هيچ ادعايي در جام حذفي نداريم و فقط به دنبال انسجام تيمي هستيم. مقابل ذوب‌آهن هم از پيش بازنده نيستيم، چراکه نتايجي که شب گذشته رقم خورد و چندين تيم ليگ برتري حذف شدند، نشان مي دهد فاصله زيادي بين تيم‌ها وجود ندارد.
وي در مورد پيروزي استقلال مقابل پاس همدان در جام حذفي اظهار داشت: از اين پيروزي خوشحال شدم و اميدوارم استقلالي‌ها هميشه برنده باشند، چون قلب خيلي‌ها با اين پيروزي‌ها شاد مي

ramin abi 10-20-2010 02:21 PM

سقوط چهار پله‌اي فوتبال ايران/ اسپانيا همچنان اول است

فوتبال ايران در تازه ترين رده بندي فيفا که روز چهارشنبه اعلام شد با چهار پله سقوط در رده شصت و يکم جهان قرار گرفت.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00017208.jpg

سايت فدراسيون بين المللي فوتبال امروز چهارشنبه رده بندي جديد تيم‌هاي فوتبال جهان را اعلام کرده که در اين رده بندي فوتبال ايران با چهار پله نزول و 501 امتياز در رده شصت و يکم جهان قرار گرفته است. اين در حالي است که استراليا با صعود سه پله‌اي در اين رده بندي، در جايگاه بيست و يکم قرار دارد و اختلاف 40 رده‌اي فوتبال اين کشور با فوتبال کشورمان، قابل توجه است.
اسپانیا در این رده بندی با 1881 امتیاز همچنان در صدر برترین تیم‌های جهان قرار دارد. صعود یک پله‌ای برزیل و حضور این تیم در جایگاه سوم و سقوط ایتالیا از رده سیزدهم به رده شانزدهم از دیگر نکات جالب توجه در رده بندی اخیر فیفا به شمار می آید.
رده بندی پنج تیم برتر آسیا به این شرح است:
1- استرالیا 862 امتیاز
2- ژاپن 779 امتیاز
3- کره جنوبی 640 امتیاز
4- ایران 501 امتیاز
5- عربستان سعودی 452 امتیاز

رده بندی 10 تیم برتر جهان به این شرح است:
1- اسپانیا 1881 امتیاز
2- هلند 1683 امتیاز
3- برزیل 1493 امتیاز
4- آلمان 1481 امتیاز
5- آرژانتین 1320 امتیاز
6- انگلستان 1205 امتیاز
7- اروگوئه 1167 امتیاز
8- پرتغال 1123 امتیاز
9- کرواسی 1086 امتیاز
10- روسیه 1061 امتیاز

ramin abi 10-20-2010 02:22 PM

هشدار دبير كميته فوتسال به سرپرستان و سرمربيان خاطي ليگ

مهدي خراطي به سرپرستان و سرمربيان خاطي ليگ برتر فوتسال هشدار داد در صورت تکرار خطاي‌شان کارت ليگ آنها باطل خواهد شد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00023244.jpg در حالي که هفته يازدهم رقابت‌هاي ليگ برتر روزهاي پنجشنبه و جمعه هفته آينده با برگزاري شش مسابقه پيگيري خواهد شد، دبير کميته فوتسال به سرپرستان و سرمربيان تيم‌ها هشدار داد در صورت انجام تخلف، کارت ليگ آنها باطل خواهد شد.
مهدي خراطي در اين‌باره به فارس بيشتر توضيح داد: تعدادي از سرپرستان و سرمربيان به دليل تخلفاتي که تاکنون انجام داده‌ و مشکلاتي که ايجاد کرده‌اند از جمله اعتراض، هم‌اکنون زير ذره‌بين هستند. اين موارد بيشتر در نيمکت تيم‌ها ديده مي‌شود و به همين دليل با هماهنگي‌اي که با کميته فوتسال انجام داده‌ايم، آنها اگر حتي يک بار ديگر مرتکب اين تخلف شوند، کارت‌شان را باطل خواهيم کرد.

پيرواني: ايران كار سختي براي رسيدن به المپيك ‌پيش‌رو دارد

مربي تيم فوتبال اميد گفت: براي رسيدن به المپيک راه سختي پيش‌رو داريم که با تلاش و برنامه‌ريزي خوب مي‌توانيم به آن برسيم.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00015230.jpg
اميرحسين پيرواني در ارتباط با قرعه کشي مسابقات مقدماتي المپيک لندن که ايران بايد با قرقيزستان ديدار کند، اظهار داشت: اگر مي خواهيم به المپيک صعود کنيم نبايد هيچ حريفي را دست کم بگيريم. از همين بازي با قرقيزستان بايد کار خود را جدي آغاز کنيم. دو ديدار رفت و برگشت با قرقيزستان داريم که هنوز مکان بازي اول مشخص نشده است.
وي افزود: ما برنامه هاي خود را براي مقدماتي المپيک از مدت هاي قبل به فدراسيون و کميته ملي المپيک ارائه کرده ايم. از بازي هاي آسيايي گوانگجو که بازگرديم از اول دي ماه اردوهاي مقطعي خود را براي بازي با قرقيزستان برگزار مي کنيم.
مربي تيم اميد در خصوص نحوه رسيدن تيم به المپيک گفت: ما راه دشواري را پيش رو داريم. مسئولان برگزار کننده مسابقات 13 تيم برتر آسيا در المپيک را از 35 تيم ديگر جدا کرده اند و ايران نيز در جمع 35 تيمي قرار گرفته که بايد از ابتداي مسابقات مقدماتي در رقابت ها حاضر باشد. ما بعد از اينکه با قرقيزستان بازي کرديم بايد در خرداد با يکي از تيم هاي برتر آسيا ديدار کنيم، سپس تعداد تيم ها به 12 مي رسد و تيم ها به سه گروه چهار تيمي تقسيم مي شوند.
پيرواني تاکيد کرد: از هر گروه تيم اول جدول به المپيک صعود مي کند. تيم هاي دوم با هم بازي مي کنند و يک تيم با نماينده آفريقا ديدار مي کند تا به المپيک برسد. در هر صورت ما اگر المپيک لندن را مي خواهيم بايد تلاش زيادي داشته باشيم و از هيچ برنامه ريزي و امکاناتي نبايد بگذريم.
ديدار رفت ايران مقابل قرقيزستان چهارم اسفند برگزار مي شود.

سپ بلاتر: فيفا در حال جمع آوري مدارك است

سپ بلاتر درباره رسوايي اخير فيفا و رشوه خواري بعضي از اعضاي کميته‌ي اجرايي اين نهاد گفت: به دقت تمام شواهد و مدارک را بررسي مي کنيم تا حقي ضايع نشود.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000728.jpg پس از گزارش روزنامه‌ي ساندي تايمز انگليس با عنوان "راي‌هاي فيفا در معرض فروش" درباره‌ي پيشنهاد رشوه براي خريدن راي اعضاي کميته‌ي اجرايي فيفا در انتخاب ميزبان جام جهاني، سپ بلاتر با انتشار بيانيه اي ابراز اطمينان کرد تمام خاطيان و عوامل دست اندرکار شناسايي و با آن‌ها برخورد خواهد شد.
بلاتر در اين بيانيه‌ خطاب به جامعه‌ي فوتبال مي گويد: فيفا و کميته‌ي انضباطي اين نهاد، مسائل مربوط به پيشنهادهاي کشورهاي داوطلب براي ميزباني جام‌هاي جهاني 2018 و 2022 را به دقت بررسي کرده و همچنان به کار خود ادامه خواهد داد.

در ادامه‌ي اين بيانيه آمده است: فيفا به زودي تمام شواهد و مدارک را به دقت بررسي خواهد کرد و تا زماني که جمع‌آوري و تجزيه تحليل اين مدارک صورت نگيرد، وارد فاز بعدي نخواهد شد. کميته‌ي انضباطي در حال حاضر در حال جمع آوري اطلاعات و شواهد موجود است و پس از کامل شدن پرونده تصميم نهايي را درباره متخلفين خواهد گرفت.

بر اساس گزارش، برخي از اعضاي کميته‌ي اجرايي حاضر شده اند در ازاي دريافت 800 هزار دلار راي خود را به سود يک کشور خاص تغيير دهند.

ramin abi 10-20-2010 02:23 PM

وحشت مسوولان الهلال از نتيجه‌ نگرفتن مقابل ذوب آهن

در حالي که چند ساعت ديگر تکليف فيناليست‌هاي ليگ قهرمانان آسيا روشن مي‌شود، سعودي‌ها از مقابله با يک تيم ايراني به شدت احساس وحشت مي‌کنند که مي‌توان اين وحشت را در اظهارنظرهاي آنها به وضوح ديد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002347.jpg در اين بين حتي رييس باشگاه الهلال شاهزاده عبدالرحمان بن مساعد در رابطه با نتيجه اين ديدار از اظهارنظر قطعي خودداري کرد و به شبکه العربيه گفت: از خدا مي‌خواهم که برنده اين ديدار تيم الهلال باشد و فينال مسابقات قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا بين دو تيم عربستاني برگزار شود.
وي با اعتراف به قدرت تيم ذوب آهن بازي امشب را يک ديدار فوق‌العاده مهم در فوتبال آسيا توصيف کرد و گفت: حريف ايراني ما بسيار پرقدرت است.
از سوي ديگر مفسران شبکه‌هاي مختلف تلويزيون‌هاي عربستان و وابسته به عربستان در تحليل‌هاي خود ضمن اعتراف به قدرت تيم ذوب آهن ايران به اين نکته اشاره مي‌کنند که ديدار امشب نماينده ايران با تيم آبي پوش الهلال يک نبرد تاکتيکي است.
دروازه‌بان پيشين باشگاه الهلال و مفسر امروز شبکه العربيه بامداد امروز گفت: ذوب آهن ايران به لحاظ تاکتيکي بسيار منظم و پرقدرت است و مي‌توانم بگويم اين تيم به لحاظ تاکتيکي از تيم ملي ايران نيز سرتر است.
وي با هشدار به بازيکنان تيم الهلال اعلام کرد، ذوب آهن کمتر مرتکب اشتباه مي‌شود.
دروازه‌بان پيشين باشگاه الهلال گفت: صدرنشيني اين تيم در مسابقات فشرده فوتبال داخلي ايران بي‌دليل نيست و همچنين حضور پرقدرت آنها در مراحل مختلف بازي‌هاي قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا مويد اين مطلب است.
وي با اشاره به حذف الاتحاد توسط ذوب آهن گفت: اين تيم به لحاظ رواني نيز پس از حذف الاتحاد در بازي مقابل حريفان سعودي خود هراسي به دل راه نمي‌دهد.
تلويزيون العربيه همچنين با توصيف غزال تيزپاي تيم ذوب آهن از خلعتبري به عنوان يکي از خطرناک‌ترين مهاجمان کنوني فوتبال آسيا و ايران نام برد که نگاه بسياري از فوتبال دوستان در آسيا در تيم ايراني به سمت اوست و در الهلال نيز متوجه ياسرالقحطاني است.

ramin abi 10-20-2010 02:24 PM

نتيجه قرعه‌كشي چلنج‌كاپ آسيا مشخص شد

کنفدراسيون فوتبال آسيا نتيجه قرعه‌کشي مسابقات چلنج‌کاپ 2011 آسيا را اعلام کرد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001377.jpg
تيم ملي فوتبال کره‌شمالي مدافع عنوان قهرماني در گروه D رقابت‌هاي چلنج کاپ 2012 در کنار نپال، سريلانکا و برنده ديدار پلي‌آف اول قرار گرفت.
8 تيم رده پايين‌تر در ميان 20 تيم شرکت‌کننده که وارد اين رقابت شدند، در بازي‌هاي حذفي با يکديگر به رقابت‌مي‌پردازند تا 4 تيم برتر در ميان آنها همراه با 12 تيم باقي‌مانده در 4 گروه 4 تيمي با يکديگر به مبارزه بپردازند.
در مسابقات پلي‌آف که در تاريخ 20 و 27 بهمن‌ماه برگزار مي‌شود، تيم ملي بوتان با افغانستان و فيليپين با مغولستان ديدار مي‌کند. چين تايپه به مصاف لائوس و کامبوج به مصاف ماکائو خواهد رفت.
هند که قهرمان اين رقابت‌ها در سال 2008 شد، در گروه B همراه با ترکمنستان، پاکستان و برنده پلي‌آف 3 قرار گرفت.
بنگلادش، ميزبان بازي‌ها در سال 2006 با تيم‌هاي فلسطين، ميانمار و برنده پلي‌آف 2 در گروه A بازي مي‌کند در حالي که گروه C شاهد رقابت ميان تيم‌هاي تاجيکستان، مالديو، برنده پلي‌آف 4 و قرقيزستان است.
مرحله گروهي از تاريخ 29 اسفند تا 11 فروردين برگزار مي‌شود و تيم‌هاي ميزبان متعاقباً مشخص شوند.

ديدارهاي پلي‌آف : (20 و 27 بهمن)
پلي‌آف يک: بوتان – افغانستان
پلي‌آف 2: فيليپين – مغولستان
پلي‌آف 3: چين تايپه – لائوس
پلي‌آف 4: کامبوج – ماکائو

مرحله گروهي: (29 اسفند تا 11 فروردين)
گروه A: ميانمار، فلسطين، بنگلادش، برنده پلي‌آف 2
گروه B: ترکمنستان، هند، برنده پلي‌آف 3، پاکستان
گروه C: تاجيکستان، مالديو، برنده پلي‌آف 4، قرقيزستان
گروه D: کره‌شمالي، برنده پلي‌آف يک، نپال و سريلانکا

ramin abi 10-20-2010 02:25 PM

رونالدينيو به تيم ملي برزيل دعوت مي‌شود

جادوگر روسونري به واسطه درخشش در فوتبال باشگاه‌هاي ايتاليا و ليگ قهرمانان اروپا در آستانه بازگشت به تيم ملي فوتبال برزيل قرار دارد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00004051.jpg
رونالدينيو بازيکن تيم فوتبال ميلان ايتاليا در بازي‌هاي اخير خود در لباس اين تيم درخشش قابل توجهي داشته و به نظر مي‌رسد به دوران باشکوه خود نزديک شده است.
مانو منسز سرمربي تيم ملي فوتبال برزيل روز گذشته در نشست خبري خود اعلام کرد: براي بازي با تيم ملي آرژانتين به تاريخ 17 نوامبر در قطر به احتمال فراوان رونالدينيو را دعوت مي‌کند. اين بازيکن بزرگ مدتي است مورد قهر مربيان تيم ملي قرار گرفته و البته قصد ندارم در مورد درستي يا نادرستي اين اتفاقات نظر بدهم. اما همين قدر مي‌دانم که امروز استحقاق بازگشت به تيم ملي فوتبال برزيل را دارد. او را زير ذره‌بين داريم و تمام بازي‌هايش را به دقت نگاه مي‌کنيم.

ramin abi 10-20-2010 02:25 PM

ايران به مصاف قرقيزستان مي‌رود

پس از برگزاري مراسم قرعه‌کشي مسابقات مقدماتي المپيک 2012 لندن در کنفدراسيون فوتبال آسيا، قرقيزستان حريف تيم ملي ايران شد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001362.jpg
قرعه‌کشي اولين دور مسابقات مقدماتي فوتبال مردان در المپيک 2012 لندن امروز در کنفدراسيون فوتبال آسيا برگزار شد.
22 تيم رده پايين‌تر بر اساس نتايج مسابقات مقدماتي و فينال المپيک 2008 پکن در 2 بازي‌ رفت و برگشت در تاريخ 4 و 18 اسفند با يکديگر به رقابت مي‌پردازند و تيم‌هاي برنده به دور دوم صعود مي‌کنند.
35 تيم در اين رقابت‌ها شرکت مي‌کنند تا 3 و نيم سهميه قاره آسيا در المپيک را کسب کنند.
يازده تيم برنده در مرحله حذفي به 13 تيم رده بالاتر در دور دوم مي‌پيوندند که در اين دور نيز در تاريخ 23 خرداد و 2 تير سال آينده تيم‌ها در 2 ديدار رفت و برگشت با يکديگر به رقابت مي‌پردازند.
12 تيم برنده سپس به 3 گروه 4 تيمي در دور سوم تقسيم مي‌شوند و باز هم بازي‌ها به شيوه رفت و برگشت از 30 شهريور 23 اسفند سال آينده برگزار مي‌شود و تيم‌هاي برنده نماينده قاره خود در المپيک 2012 لندن خواهند بود.
3 تيم دوم هر گروه در دور سوم بازي‌هاي حذفي در تاريخ 5 تا 9 فروردين سال 1391 با يکديگر به رقابت مي‌پردازند و تيم‌هاي برنده اين گروه نيز در المپيک حاضر خواهند شد.
قرعه‌کشي مسابقات به شرح زير است:
تايلند – فلسطين
اردن – چين تايپه
يمن – سنگاپور
کويت – بنگلادش
مالزي – پاکستان
امارات – سري‌لانکا
هند – ميانمار
عمان – تاجيکستان
اندونزي – ترکمنستان
ايران – قرقيزستان
هنگ کنگ – مالديو

برنامه زمان‌بندي:
دور رفت: 4 اسفند
دور برگشت: 18 اسفند

ramin abi 10-20-2010 02:26 PM

ترابيان: برنامه بازي‌هاي دوستانه سال آينده را در برزيل مي‌بنديم

رئيس کميته فوتسال گفت: حضور 16 تيم برتر دنيا در گرندپريکس برزيل باعث شد که برنامه بازي‌هاي سال 2011 و حتي بخشي از 2012 تيم ملي را ببنديم.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00008835.jpg عباس ترابيان اظهار داشت: با توجه به اينکه بزرگترين تيم‌هاي دنيا در گرندپريکس برزيل حضور دارند، با مسئولان برخي از اين تيم‌ها صحبت کرديم و قرار شد بازي‌هاي دوستانه‌اي با هم داشته باشيم. در واقع برنامه بازي‌هاي سال 2011 و بخشي از سال 2012 تيم ملي را در همين برزيل تنظيم کرديم.
وي تصريح کرد: خيلي تاکيد داريم که بازي‌هاي دوستانه‌اي که ترتيب مي‌دهيم به صورت رفت‌وبرگشت برگزار شود. از جمله تيم‌هايي که با مسئولانش صحبت‌هاي مقدماتي را براي مصاف دوستانه انجام داده‌ايم، روماني و پاراگوئه است که هر دو حضور بسيار خوبي در گرندپريکس برزيل داشته اند.
ترابيان در مورد جدال‌هاي دوستانه سال جاري تيم ملي فوتسال در بازگشت از برزيل گفت: روس‌ها آبان ماه به ايران مي‌آيند و دو مسابقه با آنها خواهيم داشت. بعد از آن نيز در اسفند ماه ميزبان برزيل خواهيم بود که اين بازي از جذابيت‌هاي خاصي برخوردار است. قرار است بلژيکي‌ها نيز به ايران بيايند که تاريخش هنوز مشخص نيست.

اکنون ساعت 04:04 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.