![]() |
آقا اسم نان خرمایی آوردید همچینی دلمون اب افتاد یه صبحانه مشتی با نان خرمایی بزنیم
معامله کالا به کالا ، هر کی زودتر نان خرمایی پست کرد شیراز 25 کیلو حلوا مسقطی واسش میفرستیم :d شیراز - میدان ج ا ........................... |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
مث بچه ها لج کردم گفتم نمیخوام ... من کاک دوس داشتم !!!اوندفه سه چار تا جعبه فرساد از کرمونشاه. داد دوستش بیاره برامون.اینقد ذوق کردم م م م م ..گفتم هیشکی حق نداره دس بزنه.همش مال خودمه :d نقل قول:
خاله رزی مه هی یادم میره اهل کرماشانی... برا همی سلام نداده بودم مهبا گیان حالک خاسه ؟ |
سلام بر همه |
به به گلهای پاتوق همه اینجا جمعند
منالیل:d بیاین که مهمان داریم مهرگان روله:d کجایی؟ |
پاتوق بچه هاي كرمانشاه
سلام همشهري هاي گيان:)
حالتان خوبه؟...خو خدا رو شكر اميدوارم همتان خوش باشيد آقا منم هستم ولي كم رنگ و نه بي رنگ!!! |
سلام منالیل عزیز
منیش که اژ روژ ازل هی بیمه و هی هستم آناهیتا گیان چراغ ای تاپیکیده و مولااااااا |
سلام به همه ی دوستای گلم
فرانک خانوم :رزیتا جون وهمه ی کرد زبان های عزیز لطفا مطالب تون رو با ترجمه فارسی بزارید ما هم متوجه بشیم |
نقل قول:
"منالیل"= بچه ها "روله" = فرزندم پس میشه: بچه ها بیاین که مهمان داریم، مهرگان، فرزندم کجایی؟:d |
سلام به همگی :) |
مهرگان خانم
خدا رو صد هزار مرتبه شکر که خوب شدی حالاکه میخوای درس بخونی خیلی به مخت فشار نیار دوباره مریض بشی ;):53: |
اکنون ساعت 05:14 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |