![]() |
حاج نصراله نوري- سوغاتي هاي استان كرمانشاه
نقل قول:
|
نان برنجی و کاک فقط شکر ریز ولا غیر
ایول قطار دار میشیم چنی خوش به حالمان میشه بچه ها مه انقد سراب نیلوفره دوس دارم زیر او آلاچیقاش کباب درست کنی چه صفایی داره خوبیش اینه ما میریم بیرون کارا با آقایونه ما فقط میشینبم تخته نرد بازی;) بعد از عید جم بشین با هم بریم اینو دیگه جدی بریم نهار بریم اونجا ی کم قایق سواریم بکنیم جان خودم از ای حرفا قشنگتر ه او مبحثه چشد قشنگی نیه هر کی تازه بایده ارا ای تاپیکه و شهری تره ک اوشی شهره گیان بو دری تیای :24: |
به به سلام به همه اعضا پي سي سيتي!
خوب ما رو فراموش كرديدا،اصلا نگفتيد بزار ببينم اين دوستمون مرديه يا زنس؟ دريغ از يك پيام........................... خوب خانوما تو اين قسمت ميتازنا! نكه بيكارن دور هم جمع ميشن و ...{داش مشتی} تسليم شوخي كردم خوش بگذره!:cool: |
سلام به همشهرياي عزيزم
روزتون بخير نقل قول:
|
كرماشان- مناليل كرماشان
نقل قول:
فرانك خانوم آنا ميخواي مه نيام بعد عيد مخواين برين؟ آنا ما بعد عيد بماركي ميريم دانشگامان....ولي چله بزرگه پايه ام بريم رقمان بوره:35::o نقل قول:
نقل قول:
الان تيكه انداختي بشمان؟:23: روله پوريا گيان سالي به دوازده ماه تشريف آوردنت مبارك باشه;) نقل قول:
شب تو هم بخير:53::53: فرگل_باوکه-رو صنعتي شيتم كرده_شکات آقا اول بريم شامامي.._باوش |
دلم تنگ شده
به به سلام به برو بچ کرمانشاه
خوبین خوشین این همه حضور غیاب کردم خودم یه هفته غیبت کردم البته مال من موجه بود :d مسی بابت شیرینی خوشمزه بود غزل بانو گلبرگ شکوفه فرگل بیتا تازه وارد اناهیتا جوجو مهدی حسین جواد فرانک مهبا مهرگان مهمتر از همه مدیر محترم سایت:p خوش باشن:cool: |
سلام به همه |
جمیعا سلام!
هرچند قبلن هم زیاد اینجا نبودم ولی آمدم پس! اینقدر احساسم ........ ولش کو! الآن میگن بعد از چنی آمده بین چه میگه! آقا برامان دعا بکنین! شبکه کرگدنه می زنه زمین! |
سلام به همه دوستانو همشهريان گلم .
نقل قول:
مهرگان جان ، عزيزم خوشحالم كه تو هم پايه اي ، حتما برنامه رو براي زمان تعطيلات رديف ميكنيم . :) |
اکنون ساعت 05:30 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |