![]() |
"گَرجه" ! معنيش رو خيلي خوب نميدونم ولي يه توهينه!
|
"چپي چواشه" فكر كنم به معناي دهم و برهم باشه!
مثال : روله اي آدرسي كه گفتي چپ چواشس!!! |
لغات قدیمی کردی
نقل قول:
مثلا میگن فلانی خدایی نظرت در مورد این جنس چیه (معمولا وقتی میخوان تایید بگیرن) در جواب میگن : وه دینم قسه نیری یعنی به دین و ائینم قسم که بهتر از این وجود نداره حالا ممکنه که وقت سوال هم استفاده داشته یعنی وقتی داری از طرف میپرسی بگی تو را به دینت قسم نظرت در مورد این چیه گاهی میشنویم میگن وژدانن نظرت چیه ؟ نقل قول:
کسی میدونه ؟ نقل قول:
چپی چواشه یعنی تقریبا همونیه که تو میگی ما هم برای چند چیز میگیمش مثلا چشاش چپی چواشه میبینه ( شایدم البالو گیلاس میچینه ) یا چپی چواشه راه رفتن شایدم چپی چواشه لباسی رو پوشیدن . |
نقل قول:
فکر نمی کنم توهین آمیز باشه این واژه، تا جایی که من شنیدم به شخصی که خیلی بدشانس باشه گفته می شه. و طبق برداشت من بیشتر دربرگیرنده دلسوزی و یه خورده هم تحقیره. |
توصیفتون کاملا به شنیده های قبلی من سازگاره
اما مطمئن نبودم که حتما باید این باشه بسیار شنیده شده : "کره تو هی از اول گرجه بودی" که یعنی از اول بد شانس و بد بودی اما اینکه خود گرجه پیشینه ش چی بوده و خودش خوبه یا نه نمیدونم . من فکر میکنم دولت در کنار قطره فلج اطفال قطره آنتی گرجکتامین رو هم اجبار کنه خیلی خوب میشه عاقبت خیلی هامون ممکن بود عوض میشد . |
"کاسه من" یا "توره" یا "میزان" یا "قپان"
اینا برای اندازه گیری به کار میرفته کاره همین ترازوی خودمانه میکرده |
"گنوژ" و "دلیوان"
سوزن بزرگ یادمه به یکی از دوستام گفتم دلیوان به فارسی چه میشه گفت too glass |
کلمات بسیار قدیمی زبان کردی - اصطلاحات جذاب زبان شیرین کردی
کاسه من یه کاسه معیار بوده که وزن 3 کیلو رو نشون میداده
توی یکی از برنامه های تولید صدا و سیما کرماشا با بازی اقای رحمانی توی یه روستایی همه مثلا از کاسه من مشی قاسم علی استفاده میکردند . میزان هم که همینه . دلیوان سوزن بزرگی که باهاش مامان من ملحفه ها رو به پتو میدوخت . همیشه هم منو میترسوند که از اونجا رد نشو دلیوان میره تو پات ! دروش derawsh هم هست که اون مثل این سوزن ها نیست یه دسته چوبی داره و برای کارهای خشن تره ! مثل دراندن (دوختن) مشک و چیزهای دیگه . -------------- اقای/خانم لاوین عزیز ما شالله تازه نفس و خوش ذوق و سلیقه هستین به ما پیر پاتالا رحم کنین . |
شما لطف داری کوروش خان
من چند سالی هست که از طرفدارای پی سی سیتی بودم ولی خو اینترنت درس و حسابی نداشتم که بتانم زود زود مطلب بذارم به خاطر همین دیر به جمتان پیوستم راسی یادم رفت بگم بنده کنیزت لاوین خانم هستم:d |
شما سرور و بزرگوارید خاتو لاوین .
افتخاریست برای ما . ترکیبی از دو جمله مادر بزرگم که چند روز پیش توی دانشگاه در جمع دوستان گفتم ترکیدند ! ئه شه نه.و بیلا روژ بازار قیامت و حیاته.ل عمرم تا دنیا دنیاس ..... مواخیزه ی حاتان موسایی ووم . |
اکنون ساعت 03:15 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |