![]() |
اوه اوه!!!!ای ادمینم که....:32:
اصلا به ما چه بره هر کاری دلش میخواد بکنه!!!:76::76::65::65: اصلا به ما چه که رفته اصفهان:d:d:d{داش مشتی}{داش مشتی} |
نقل قول:
ای چه وضعشه هیچکدامتان زن نمیگیرین اصن مه مخوام فراخوان عمومی بدم بچه ها بیاین پیش خودم هر که مخواد تا براش زن بگیرم{جشن پتو} آقا اصن مه خیلی سابقم خرابه تو ای کارا{داش مشتی} دیه خلاصه مه نمیدانم سال جدید باید پر از عروسی و اینا باشه{شیت شدن} |
سلام
منم زنده ام.... اما هنوز مشکل دارم...بچه ها من که این چند روزه عروسی لودم...جای شما خالی... |
شما چگونه ادعا دارید قومی مستقل و آزاد هستید حال آنکه زبان خود را نمیتوانید بخوانید و بنویسید؟ به گفته ی آلفونس دوده: وقتی قومی به اسارت دشمن درآید و مغلوب و مقهور بیگانه گردد تا وقتی زبانش را همچنان حفظ کند همانند کسی است که کلید زندان خویش را در دست داشته باشد!!!!! بدبختی ما این است که همیشه آموختن را به روز دیگری وا می گذاریم !!!! |
زاگرس جان من که می تونم بخونم فقط نمی تونم بنویسم!
|
نقل قول:
ئه و نه ته وانه ی كه وڵاتیان لێ ئه ستێندراوه ته وه و له كیانێكی سه ر به خۆ بێ به شن ، ته نیا رازی مانه وه ی خۆیان له زماندا دیوه ته وه . زمان داڵده ده ری هه مووشتێكی ئه و نه ته وانه یه .گه ل ته نیا له ڕێگای زمانه وه باس له شوناس و كه سایه تی خۆی ده كات .زمان كه ره سته ی ده ربڕینی كامه رانی و به خته وه ری و هه روه ها ژان و ده رد و ماف خوراوی و بێ به شی یه .ته نیا زمانه كه ده توانێ مكانیزمێك بڕه خسێنێ كه له و مكانیزمه دا هه موو بابه ته گرینگ و زیندووه كان بكه ونه بازنه ی دیالۆگ و دیپلۆماسی یه وه . كاتێ گه لێك نه یتوانی له رێگای زمانی زگماكی خۆیه وه ، كولتوور و شوناس و زانستی خۆی بۆ زه ین و سینگی نه وه ی داهاتووی راگوێزێ ، دار و خاچی خۆی به دوو خۆیدا راده كێشێ و به ره و نغرۆ بوونێكی ئه به دی ده ڕوات . |
زاگرس جان ما کردی کرمانشاهی تو شهرمان رایجه که درسته باهاش مکاتبه نمیکنیم اما متوجه میشیم
اما این متنی که شما نوشتی فکر کنم به زبان خودت باشه که خیلی برای ما آشنا نیست پس باطبع خواندنش هم برای ما سخته |
متاسفم!
:mad: |
سلام زاگروس گیان.
حالت خاصه برای عه زیزم؟ زاگروس گیان، ئه گه ر گه ره کمانویت ئه م منالانه بتوانن زوانی کوردی بخوینن ، ئه شویت فاصله ی به ینی که له مه کان فره تر بکه ین تا راحه ت تر بتوانن که له مه کان بخوینن. عه یبی فره تری مناله کان له خویندنی زوانی کوردی شایه د ئه مه وی ته. که وه حه مدی خوا، ئه م فاصله چه ناتوانین فره بکه ین له ناو ئه م فروما. ئه مه کاری کورشه، ئه وی که ئه و زه حمه تی ئه م کاره بکیشی. بو نوسین وه زوانی کوردی، خوا گه و ره س. ایشالله زو تر فیر ئه ون. خومانین ، نوسین وه زوانی کوردی هیچ نیه، فه قه ت هه ر چتیک که وه زوان تیرین، بینوسین. ئه میچه بو منالان، سه خت نیه. |
ببخشید من حرفمو پس میگیرم
نمی تونم بخونم!!!!! |
نقل قول:
فکر کنم حق با شما باشه.اکثر ماها به زبان محلی خودمان حرف میزنیم ولی همون چیزیه که میگیم نمیتانیم بنویسیم. *یکی از دلایل عمده ی ای مشکل اینه که زبان رسمی کشور فارسیه و در هیچ جای دیگه زبانی غیر از زبان رسمی تدریس نمیشه. **مشکل دیگه کم کاری و کم لطفی خودمان نسبت به زبان نوشتاریه فرهنگامنه... ***و یکی دیگه از دلایل این وضعیت، سخت بودن نوشتنشه، چون حرف زدنش راحت تره... اما باید راهی براش پیدا کنیم. نقل قول:
زبان رایج شهر کرمانشاه با مناطق دیگه فرق داره و قاعدتا" نوشتنش هم باید فرق کنه. اما یه سئوال!!! وقتی نوشتن زبانمانه بلد باشیم ولی نتانیم باهاش مکاتبه کنیم،ایمیل بنویسیم،کتاب درسی بنویسیم و... اون وقت چکار باید کرد؟!!!!!! بعدشم چند نفر نوشتنشه بلدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول:
توی همین تالار میتانیم نوعی کلاس درس راه بندازیم. رسم الخط یا املاء زبان کردی با گویشهای متفاوت فکر کنم از نظر اسلوب تا حد زیادی شبیه به هم هستن. |
راست می گه زاگرس، شما چه قومی هستید که ...:21::21:
راستی یه چیزه دیگه، شما بودین که فرهاد بیچاره رو سر به نیست کردین، شما دیگه چه جور آدمایی هستین، واقعا به شما چی میشه گفت؟؟؟ . . . . . . یه چیز دیگه، شوخی کردم، به دل نگیرید... |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
شوخی بود ولی دروغ که نبود، فرهاد تو ولایت شما و به دسیسه اجداد شما کشته شد، این طور نیست؟ |
منم با هیوا و فورست موافقم!!!آقا امید شانس اوردی که شوخی بود!!وگرنه من خودم می بردمت بیستون چار میخت میکردم:d ;)
|
نقل قول:
نکنه از نوادگان فرهادی که بعد از این همه سال به خون خواهیش بلند شدی؟؟ حرف ما حرف امروزه نه دیروز! |
نقل قول:
البته ما از اونا زرنگتریم:d تاریخ میتونه تکرار شه!!! |
داداش مهدی من فکر کنم منظورمو درست بیان نکردم
ببینید کردی کرمانشاهی خیلی سلیس هست شاید اکثر ماها یعنی نسل جدید با این زبان صحبت نکنیم اما متوجه میشیم شاید اگه کسیم برای اولین بار بشنوه دست و پا شکسته متوجه بشه نوشتنش هم مثل گفتنشه دیگه خواندن زبان نوشتاری ما سخت نیست و همینطور نوشتنش همین چیزیه که باهاش گفتگو میکنیم غیر از اینه ؟؟؟؟ اما اینو قبول دارم که وقتی بهش عمل نکنیم ارزشی نداره و فرهنگ ما کم کم رو به نابودی میره الان همه ماشالله دارن تغییر لهجه میدن مه خودم که عمرااااااااااااااااااااا زبانمه عوض کنم آقا{قاط} ای چه وضعیه هااااااااااااااا{قاط} ولی خوب کردی هورامی متوجه نمیشم یعنی همون چیزی که زاگرس نوشته اگه درست گفته باشم چون زبان ما مردم کرمانشاه نیست خومرافهمرافه کره هی هاواااااااااااااااااااااااار مشی کورش گم شده هی هی ئه ستیره جان میگم بوهای مشکوکی میاد فکر کنم قبل از ما یکی رفته ترورش کرده {داش مشتی}{داش مشتی}{داش مشتی} |
نه کره کورش سالمه سالمه!!!
روز 12 نصفه شب آن بود!! فکر کنم کم خوابی داره...میاد حالا خودتانه ناراحت نکن خاصه گیان :) |
نقل قول:
این که دیگه زرنگی نیست، نامردیه ---------------------------------------- نقل قول:
نه بابا به من چه اصلا ، امروزتون هم از دیروزتون پیداست....;);) ------------------------------------------------------ ببخشید بچه ها، قصدم توهین به هیچ فومی نبود ، فقط دوست داشتم در مورد این داستان بیشتر بدونم، اینکه اصلا حقیقت داره یا نه، اینکه کنده کاری های فرهاد روی کوه بیستون هست یا که همش افسانه هست و .... |
نقل قول:
جواب قشنگی بود. |
ای بابا
آقا امید واجب شد یه سر بیای کرمانشاه تا ببینی فرهاد به خاطر عشقش چی کار کرده_باوکه-رو |
نقل قول:
منظومه فرهاد قرن 21 نوشته forrest {شیت شدن} |
به هر حال من وظیفه خودم دونستم الان انلاین بشم یه توضیح تاریخی بدم که یا خودم از اشتباه در بیارم اگه اشتباهی کردم یا بقیه رو از اشتباه در بیارم.
صبح دانشگاه تلفنی با امید صحبت میکردم یه چیزایی در مورد فرهاد و شیرین و خسرو و اینا گفت منم در مورد قضیه شیرین و فرهاد و دسیسه ای که خسرو کرده در به مرگ رساندن فرهاد یه چیزایی بهش گفتم ظاهرا اشتباه متوجه شده ... داش امید اونایی که بهت گفتم کجاش مربوط میشد به اینی که گفتی ؟ خب بده که ما میدونیم یه شاهکار ادبی خسرو شیرین داریم یه داستان عاشقانه بزرگ داریم یه عاشق پاکباز داریم مثل فرهاد ولی شاید 90 درصد ما عوام هنوز حتی خلاصه داستان خسرو و شیرین رو نمیدونیم ... حتی نمیدونیم کی کیو میخواسته و چی شده اخرش کوه بیستون در کرمانشاه چیه چی در موردش میگن اینه که اگه حتی اسم منظومه رو "خسرو فرهاد" هم میگذاشتند برای ما فرقی نمیکرد ... خسرو برای اینکه فرهاد رو از سر راهش برداره بعد از اینکه باهاش مناظره جانانه ای کرد و توان مقابله در مقابل عشق فرهاد رو نداشت (همون شعر معروف که توی کتاب ادبیات هم هست از اینجا بخوانید ) تصمیم میگره خبر مرگ شیرین رو به فرهاد برسونه دسیسه میکنه و چند پیرزن درباری عجوزه میفرسته پیش فرهاد و اونجا فرهاد که در حال کوه کندن بوده ظاهره با تیشه میزنه تو سر خودش و .... ازاینجا میتونین خلاصه داستان رو بخونین . http://p30city.net/showthread.php?p=141755#post141755 حالا اقا امید هیچ که خودش این مساله رو نوشت مثلا خانم فارست نقل قول:
من بیخبرم ایا ؟ واقعا قضیه چیز دیگه ای بوده ؟ |
نقل قول:
من داستان کاملشو قبلا خونده بودم همین که بالا گذاشتی. بچه که بودم بابام به صورت منظوم و با صدای قشنگی برامون می خوند. داشتیم با آقا امید شوخی می کردیم با هم بخندیم. من که خیلی وقت بود خنده رو لبام خشکیده بود. سپاس بو شیکارییه کانت. هه میشه زمانی نووسینت جوانه. |
به به مشی کورش در لباس کارگری با ای آواتور زیبا و لبخند ملیح پیدا شد
{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} |
سلاو له گه لی کوردی کرماشان.هه ر بژین به خوشی.سه ر که وتو به ن.{شیت شدن}
|
نقل قول:
چندتا نکته من بگم بچه ها : 1) آره کورش خان زنگ زده به من ولی فقط خودش صحبت کرد اصلا نزاشت من دو کلوم حرف بزنم;);) 2) من کل منظومه خسروشیرین رو کامل خوندم و می دونم که فرهاد پاکباز بوده و عشقش یک طرفه بوده و .... 3) ما کوچیک بچه های کرمونشاه هم هستیم... |
نقل قول:
بنده ی خوب خدا، اینو از اول میگفتی.:d |
کلیپ صوتی طنز کردی کرمانشاهی . واج آرایی خ
1 فایل پیوست
دوستان جدیدی که به جمعمون اضافه شدها ند خوش اومدند
ان شاالله حسابیییییییی لذت ببرید اینجا :d میبرید قول میدم .... ============================ بچه ها نمیدنم از این حرکتا استقبال بکنین یا نه ;) kh.zip دانلود کنین ببینین خوشتون میاد شروع میکنین به شکستن سرم ؟ واج آرایی خ به زبان کرمانشاهی ... آقا یه رو خور دانه پیم خیرالله و ناو خیاوان ..... اگه خوشتون اومد یه چیزای دیگه هم میذارم براتون... |
مگه میشه کسی اینجا باشه ولذت نبره
نقل قول:
|
نقل قول:
ویییییییییییییییییی خدا مردم از خنده روده به دلم نماند مشی کورش ای چه بود:21::21: بیان عزیز به جمع ما خوش آمدی |
سلام به دوستان قدیمی و دوستان جدید!
تاپیکی با عنوان : "دیروز،امروز و فردای کرمانشاه" میخواستم ایجاد کنم، به نظرتون موضوعش در چه موردی باشه بهتره؟ شاید بشه در مورد گذشته حال و آینده تمام مسائل کرمانشاه بحث کرد... و یا اینکه اسمشو "کرمانشاه من" بذارم. |
کلیپ صوتی طنز کردی - آموزش زبان لکی خنده دار
1 فایل پیوست
خو ممنونم از ای همه ذوق و شوقی که از خودتان در کردین برای او کلیپ صوتی که براتان هشتم
جز عسل بانو هیشکی هیشی نگفت ! بنابراین به پاس و میمنت این همه استقبال و کف و سوت کلیپ دوم رو هم میگذارم. amozeshe-laki.zip ======================== سعی کنین این نوشته هایی که با رنک سفید نوشته ام بعد از اینکه کلیپ رو گوش دادین بخونین. چکله تویکان :d = بچه خورده های فامیل خوانکه = جا نانی گوجینه = کوچکترین عضو گله کو = حمله دسته جمعی و بی رحمانه ولکتم = به شدت خسته ام سگ بوه باوم ار بچم = پدرم دچار سگ گرفتگی شود اگر بروم :24: دویت ارن ؟ درست مینویسم ؟ به او ضربه وارد کرد :eek: خدات بوه مامور = واگذارت کردم به خداوند متعال قابل توجه آقای نریتر شانه به سر دارکوب نیست ! الان خلپان خوینته مکم :24:{B Adabi} شما را غرق خون میکنم شهیدته مکم = :21::24: شما را به شهادت میرسانم. |
سلام همشهری های عزیزمن این کلیپ آموزش لکی رو قبلا گوش دادم پیشنهاد میکنم که همه گوش بدن حالا من این کلیپ خیلی دوست داشتم به هر کی می رسیدم اینو براش میذاشتم از قضا یکی از اونایی که این کلیپو براش گذاشتم خودش از این طایفه بود منم که نمی دانستم دیدم خیلی بد داره بهم نگاه میکنه منم به روی خودم نیاوردم گفتم تا خلپانه خونیم نکرده دربرم دیگه از اون روز کلیپو از گوشیم حذف کردمنتیجه اخلاقی :تا وقتی طرف مقابلتانه خوب نشناختین باهاش شوخی نکنید
|
بابا اخه خدایی این هیچ توهین و بی ادبی توش نیست خیلی قشنگه ادم باید برای طنز ارزش قائل باشه واقعا نباید عصبانی بشن
مگه من کرد نیستم ؟ من از نود درصد اس ام اس ها که درست میکنند استقبال میکنم این واقعا قشنگه بلهبعضی چیزها هست که توهینه تخریبه نه اونکسی که درستش کرده مجاز بوده و نه بقیه در انتشارش ... اما این واقعا طنزه جالبیه ... |
سلام
میبینم که بحث شوخی و طنز و خنده گرم گرمه، اما کسی پیدا نشد که نظری در مورد پیشنهاد من بده. اصلا" خوبه بده زشته چیه؟ |
نقل قول:
:) ســــــــــلام به همه سلامت و دلخوش باشین همیشه . . . آقا مهدی خیلی چاکریم ، پست هایی که میزنی سوپاپ اطمینان تالاره و همه ی حرفات هم که حرف حق هستن ایشالا که همه جا موفق باشی . به نظر بنده ی کوچکترین این تاپیک که شما میخوای بزنی وجودش برای تالار کرمانشاه کاملا ً ضروریه و به گمان من باعث میشه وزن تالار کرمانشاه بیشتر بشه . مثل اغلب مواقع دست روی خوب موضوعاتی میذاری ، خوشحال کننده س که همچین موضوعاتی مطرح و پیگیری بشن . |
سلام خو بین من تازه امروز با هاتون آشنا شدم.راستی منم کردم.واز آشنا ی با شما خیلی خوشحالم.
|
اکنون ساعت 07:31 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |