![]() |
سلام :21:
شراره خانم تولدتون مبارک انشاالله 120 ساله بشی همیشه شاد و خرم :41: :41: {پپوله} {پپوله}{شیت شدن} {جشن پتو} |
مرسی از همه دوستای گلم که تبریک گفتند پارسال خیلی تو دلم مونده بودو فقط مهرگان بهم تبریک گفت امسال خیلی خوشحالم کردین ممنون:cool:
|
گوهر خانوم :53: شراراه خانوم :53: :53::53::53::53::53:تولدتون مبارک :53::53::53::53::53::53: ایشالله همیشه تندرست و شادکام باشید خیلی دیر شد ولی کاچی به از هیچی :d شراره خانوم حرم میرید بچه ها پی سی رو فراموش نکنید:) |
شراره جون تولدت مبارک :53:
ایشالا تولد صد سالگی |
تولد تولد تولدت مبارک
شراره خانم تولدت مبارک برایت بهترینها را آرزو دارم |
هورااااااااااااااااا!
شراره خانوم تولدت مبارک! انشالا این سال زندگیت خالی از بدی های و غم های پارسال باشه و در عوض پر باشه از شادی ها و خوبی هایی که پارسال نداشتی! |
سلام شراره جون تولدت مبارک .البته ببخشید با تاخیر مبارک........انشالله سالیان سال صحیح و سالم و سربلند و پیروز زنده باشی و به زندگیت ادامه بدی.!!!!!
|
تولدتون مبارک دوستای گلم شاد وموفق باشین |
گوهر و شراره عزیز تولدتون مبارک:53::53::53:
|
گوهر و شراره عزیز تولدتون مبارک،بهترینها براتون ارزو میکنم:53::53:
|
اکنون ساعت 07:01 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |