![]() |
فرگل جان من بدون مهرگان نمیتونم جایی برم:d
آخه خودش قول داد گفت پویان با من:21: الانم که مهرگان جونم امتحان داره:d |
نقل قول:
|
گردش دسته جمعی
نقل قول:
|
امروز روزي بود كه تنها يار من به من تولدم را تبريك گفت
من هر چند روز يكبار براي او شارژ ميخرم و با اوصحبت ميكنم و پيام ميدهم آري او در مواقع تنهايي تنها يار من است من او را دوست دارم اما او بعضي مواقع مرا تيغ ميزند من هر موقع كه بيرون باشم او با من است اصلا بدون او تنها هستم و حال ندارم او هميشه هم كلام من بوده و هست آري او اوپراتور سيم كارت من است هيچ كس با او تنها نيست آري ........اول و ديگر دوستي را نديدم كه به من تبريك تولد گويد:rolleyes: حال ميخواهم بدانم چه كسي زودتر به من ورود ه به 18سالگي همزمان با سال2012را تبريك ميگويد؟ كيست؟ اولين نفر؟ |
تولدت مبارک
پوریا جان تولدت مبارک:53:
|
پوريا؟؟؟؟خو چرا زودتر نگفتي روله؟
پوريا گيان حقيقي تولدت خيلي خيلي مبارك :53::53::53::) كيك كو خو؟بشـــــــــــــــم كو؟؟ يادت نره بعدا بهم بدي;) فرگل آنا ما حاضريم كي بريم؟:rolleyes: دلم خيلي برا روناك تنگ شده فرانك خانوم چرا روناك نيستش؟ |
آقا پوریا مجددا تولدتو تبریک میگم:53:
امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشی http://p30city.net/showthread.php?t=2008&page=239 .............................. جاتان خالی دیروز دانه کولانه خوردیم :d اولش اسم دانه کولانه آمد یه یکه ای خوردم خب آخه دانه کولانه معمولا به مناسبت پخته مشه |
{جشن پتو}اقا پوریا تولدتون مبارک
120 ساله شی روله:21: {جشن پتو}{پپوله} |
سلام جمیعا!
آقا ای دوتا پوریا چه باحال سر اسماشان به توافق نمی رسن!:24: مه که میگم به اون آقا پوریایی که نمی دانم ای عکس خودشه یا نه:d، بگین مهندس یا آراگورن!(مهندس خودت بین فرودو و آراگورن انتخاب کن!گاندلف پیره وگرنه اونم بود!البته به نظر مه لگولاس بیشتر بهت میاد!) به این یکی آقا پوریا بگیم دام!(مخفف دومینیک که اسم وین دیزله تو فست فایو! )اونم چون خودد گفتی عاشق رانندگی ای!چطوره؟ بس:آقای دام تللدد بمارک!{جشن پتو} نقل قول:
نقل قول:
داشتم یواش یواش می رفتم دنبال لباس عیدی!:d آنا سرم داره میترکه! ای دیه نامردیه! زیاد بخوابم وقت کم میارم نمیتانم درست بدرسم، کم بخوابم سردرد میگیرم دوباره نمی تانم بدرسم! مه اعتراااااااااااض دارم!{قیژه} خدایا غلط کردم از ترم بعد!:d |
سلام به همشهرياي عزيزو خوبم شب همتون بخير
نقل قول:
نقل قول:
[QUOTE=آناهیتا الهه آبها;239431] فرگل آنا ما حاضريم كي بريم؟:rolleyes:[/QUO تعطيلات بين ترم خوبه ؟ كه همه به شهرتون و خونه هاتون برگردين آناهيتا جان برنامه ريزيش با شما من واقعا" كار اداره امانم رو بريده به خدا فرصت هيچي ندارم ولي بازم در كنارت هستم . |
اکنون ساعت 03:11 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |