![]() |
هم سايتي عزيز تولدت مبارك
|
تولدت مبارک
دختر عمه http://www.up.vatandownload.com/imag...9quihdbgrb.gif {پپوله}{پپوله}تولدت مبارک{پپوله}{پپوله} همیشه تندرست و شادکام و پیروز باشی :53: http://www.up.vatandownload.com/imag...cu1kpvxugu.gif |
صبای عزیز تولدت مبارک:53::53: |
نقل قول:
انقده کیکتو دوس داشتم که تصمیم گرفتم بهش 10 بدم!:d خیلی خوشحالم کردی ایشالا به همه آرزوهای قشنگت برسی:d:d:d{شیت شدن} نقل قول:
من شکلات خیلی دوس دارم! عالی بود مرسی ایشالا همیشه شاد باشی خوشحالم کردی واقعا{شیت شدن}{شیت شدن} نقل قول:
از فردا میشی فرمانده سپاه گوگوریو!:d تاجی که برم گرفتی خیلی خوشگل بود! منم ملکه و اینا! دیگه بَــــــــــــــله دیگه!:d:d نقل قول:
دوما واقعا ممنون یه دوست خوب، یه ادمین خوب، یه همکلاسی خوب و مهم تر از همه یه آدم خوب، تولد آدمو تبریک بگه واقعا باعث خوشحالیه ممنون:):) نقل قول:
عالی بود واقعا! خیلی خوشحالم کردی!{شیت شدن}{شیت شدن} ایشالا تو زندگیت به هرطرف که نگاه کردی، اول شادی ببینی!:):):) نقل قول:
خوشحالم کردین ایشالا همیشه همیشه از ته دل شاد باشین:53: واقعی واقعی{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} نقل قول:
از این گروه سرود خفن و بی نظیری هم که برام آوری واقعا ممنون:d:d کیکت عالی بود! دلم خواست!_:2: نقل قول:
منم از خدا قشنگ ترین هدیه ها رو براتون می خوام خوشحالم کردین مرسی{شیت شدن}{شیت شدن}:53::53: نقل قول:
ایشالا هی چپ و راست هی ایجوری شادی به راهت بیاد:53::53:{شیت شدن}{شیت شدن} هی دوست داشتم، ولی حالا که گفتی متولد تیرماهی، دیه صدبرابر بیشتر دوست دارم! :cool::cool::cool: نقل قول:
ممنون از تبریک و کادوها عالی بودن مرسی {شیت شدن}{شیت شدن}:53::53: نقل قول:
واقعا ممنون این صبای متحرک این خودم آروم و قرار نداره!;) خیلی خوشگله کادوهم عالی بود دوستون دارم مرسی :53::53:{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} نقل قول:
خیلی خوشحالم کردین! مرسی واقعا :53::53:{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} نقل قول:
ممنون خاله جون با دعای شما ایشالا خیلی خوشحالم کردین خیلی دوستون دارم :53::53::53:{شیت شدن}{شیت شدن} نقل قول:
مرسی واقعا! واااای من چه اسم خوشگلی دارم!(اصلاخودشیفتگی مزمن ندارم ها!:d) مرسی پسردایی از خدا برای خودتون و عروس داییم آرامش می خوام ایشالا شاد باشین همیشه {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}:53::53::53: نقل قول:
خیلی خوشحالم کردین مرسی :53::53::53:{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} نقل قول:
Honey now that there are great people like u living on earth,life is actually worth it Love u my kind and sweet friend I will always hold u near in my heart :):){شیت شدن}{شیت شدن}:53::53::53::53:{پپوله}{پپوله} نقل قول:
آنا سروری یه دنیا! ایشالا هی ایجو چپ و راست آرامش بشه توشِد! :cool::cool::cool: دسد درد نکنه! هم بری تبریک، هم کادو هم شعر هم همش! :53::53:{شیت شدن}{شیت شدن} راستی پس توهم تو اون عکس هستی!:p;):d ______________________________ ایشالا که کسی رو جا ننداختم بازم میگم من ممکنه همیشه به یاد کسایی که دوسشون دارم نباشم، اما حتی لحظه هایی هم که به یادشون نیستم، دوسشون دارم از همه ممنون |
سلام دوستان
خانم نسیم رگبار ما جا افتادیم شرمنده بابت تاخیر فرارسیدن روز میلادتان بر شما مبارک باد:53: کادوی من به شما دعایی از صمیم قلب جهت داشتن عمری طولانی و سرشار از عزت و سربلندی از طرف پروردگاره موفق باشید امیر اسقف اعظم و مهربان بانو{پپوله} |
|
سلام صبا جون منم تولدتو با تاخیر تبریک میگم
تبریک دست خالی منو با سخاوت بی حدت بپذیر تولدت مبارک صبای نازنین:53::53::53: |
|
نقل قول:
اختیار داری عزیزم آدم همین که دوستاش به یادش باشن، آخر لطفشونه، ایشالا که من لیاقت داشته باشم دوست دارم ممنون خوشحالم کردی {شیت شدن}{شیت شدن}:53::53::53::53: نقل قول:
مرسی واقعا! هوراااااااااا!{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} |
|
اکنون ساعت 01:51 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |