پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

pourya haghighi 01-05-2012 08:25 PM

راستي دوست ندارم اينه بگم اما مه تو يه سايت خودرويي مشغول هستم و تو يه سايت كاملا تخصصي بخدا مدير بودم اما بعلت يه سري مسائل كه اگه خواستين بدانيد پيام بديد تا هم بگم كدام سايته و هم بگم چرا(البته به شما زياد ربطي نداره ولي بدانيد خوبه) از سايت اخراج شدم(نخنديد،غيرتي شدم و باعث شد اخراج بشم)

Saba_Baran90 01-05-2012 09:05 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط pourya haghighi (پست 239807)
پوريا بزرگ بيا اي صبايه بگيريم حالشه جا بياريم جان من اگه هركي زنمان نده اي ميده!
ماشين مال خودم نيست؟ از خانوم مهندس آناهيتا اله آبها چاكرشيم بپرس بگو ماشين مال ميه، آخه آيكيو خودت ميگي اگه اسمتان هم تغيير بديم بازم پوريا صداتان ميزنيم پس چرا اسممان را تغيير بديم؟ها؟
اينم توضيش(دوس نداشتم توضيش بدم ما وقتي سر صبا ميخواره بايد بگي تا از رو بره)(اگه ميامدم ميگفتم اي ماشينه چيه مناليل ميگن داره پز ميده)

فقط اینه میگم که امیدوارم مرز شوخی و جدی قاطی نشده باشه
چون اینطور به نظر میرسه
...

طاق 01-05-2012 09:24 PM

پای حرفم هستم
خوشم میاد ازت عشق بازی من سمند دارم اما سورن نیست ال ایکس

SOHRAB_HAZHII 01-05-2012 10:11 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط طاق (پست 239805)
پرسپولیس اول بشی آخربشی دوووووووووووووووووووووست داریم{قیژه}

عزیزم این متنو باید تو کلوپ پرسپولیس بزاری

از طرف کسی که جونشو فدای پرسپولیس میکنه:53::53::53::53:

طاق 01-05-2012 10:47 PM

دم خدات گرم

poria 01-06-2012 12:49 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 (پست 239775)
باشششششششش!:)آشتیم
خواستم زودتر بیام ولی خو شبکه ...هی..._:2:

مرسي كه آشتي دلمان تنگ شد برات {شیت شدن}

نقل قول:

آنا مه حسودیم میاد شمامکانیک میخانی...که رشته مورد علاقه منه بعد مه دارم کامیپوتر میخانم که هی ازش خوشم نمیاد!

چرا حسوديت ميشه ؟‌ هيچم خوب نيست پدرمانه دراوردن صب تا شب در طول ترم ميخوانيم تازه 13 - 14 ميشيم كاش ميرفتم يه دانشگاه ديگه ..البته تو اميركبير يه خوبي داره بورسيت حتميه خدا بخواد سه چهار سال ديگه ميپرم كانادا {داش مشتی}

نقل قول:

حالا یه چیزی بگم هم بشه جنگ؟
خو شما اسمده بکنی GERMANY ما که می دانیم اسم خودد پوریاس، دوباره بشد می گیم پوریا!:d دوباره قاطی میشه!

راس ميگيا :24: ندانستم ولي يه كار بكنين به من بگين پويا چون ميخوام واقعا اون ر رو برش دارم
پس من شدم پويا

pourya haghighi 01-06-2012 10:57 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 (پست 239811)
فقط اینه میگم که امیدوارم مرز شوخی و جدی قاطی نشده باشه
چون اینطور به نظر میرسه
...

به خاطر دل صبا از 5 معكوس ميكشم و ميام به 4
به خاطر طالق از 4 هم اومدم 3 حالا دور موتور رو 4.5 و سرعت دنده 3 110 تا! الان تسمه تايم پاره ميكنما!
صبا، اينقدر بي طاقت و..... به نطر نميرسي بابا
ببخشيد اگه تند رفتم اما همش بخدا شوخي نوشتم نه جدي!
الانم به خاطر طاق مي خوام برم دور لاستيك بشورم كل خيابان هاي كرمانشاه رو به گرد و خاك بكشونم!
نظرت چيه آقاي طاق؟ مياي كورس بزاريم؟ عاشق كارهاي فني و سرعت!پوريا حقيقي!

pourya haghighi 01-06-2012 11:02 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط طاق (پست 239812)
پای حرفم هستم
خوشم میاد ازت عشق بازی من سمند دارم اما سورن نیست ال ایکس

البته اگه EF7باشه ديگه من كنارش لونگ ميندازم! حتي رو گاز!:cool:

فرگل 01-06-2012 11:52 AM

منم با صبا موفقم چه خوبه هميشه مرز شوخي و جدي مشخص باشه متاسفانه همين شوخي هاست (البته به خودمون اين باور رو مي ديم كه شوخيه شايدم اين طرز فكر جدي و واقعي دوستان باشه ) باعث شده نسبت به كرمانشاه و كرمانشاهي هيچ جاي ايران ديدگاه مثبتي نباشه_:2: متاسفانه تر و خشك هميشه با هم مي سوزه :confused: ادمين عزيز براي بهبودي اين تاپيك از شما التماس دعا داريم و اگرم جايي نياز به تذكر هست به جان و دل قبول مي كنيم .

طاق 01-06-2012 12:11 PM

آقا پوریا ماشین من...بیشتر از 110 تا نمیره تازه به دنده3 تو میرسه
1800 LX ای اف نیست تک سوزم هستش هرچقدرم بنزین میخوره نوش جونش

اکنون ساعت 02:19 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.