![]() |
راستي دوست ندارم اينه بگم اما مه تو يه سايت خودرويي مشغول هستم و تو يه سايت كاملا تخصصي بخدا مدير بودم اما بعلت يه سري مسائل كه اگه خواستين بدانيد پيام بديد تا هم بگم كدام سايته و هم بگم چرا(البته به شما زياد ربطي نداره ولي بدانيد خوبه) از سايت اخراج شدم(نخنديد،غيرتي شدم و باعث شد اخراج بشم)
|
نقل قول:
چون اینطور به نظر میرسه ... |
پای حرفم هستم
خوشم میاد ازت عشق بازی من سمند دارم اما سورن نیست ال ایکس |
نقل قول:
از طرف کسی که جونشو فدای پرسپولیس میکنه:53::53::53::53: |
دم خدات گرم
|
نقل قول:
مرسي كه آشتي دلمان تنگ شد برات {شیت شدن} نقل قول:
نقل قول:
پس من شدم پويا |
نقل قول:
به خاطر طالق از 4 هم اومدم 3 حالا دور موتور رو 4.5 و سرعت دنده 3 110 تا! الان تسمه تايم پاره ميكنما! صبا، اينقدر بي طاقت و..... به نطر نميرسي بابا ببخشيد اگه تند رفتم اما همش بخدا شوخي نوشتم نه جدي! الانم به خاطر طاق مي خوام برم دور لاستيك بشورم كل خيابان هاي كرمانشاه رو به گرد و خاك بكشونم! نظرت چيه آقاي طاق؟ مياي كورس بزاريم؟ عاشق كارهاي فني و سرعت!پوريا حقيقي! |
نقل قول:
|
منم با صبا موفقم چه خوبه هميشه مرز شوخي و جدي مشخص باشه متاسفانه همين شوخي هاست (البته به خودمون اين باور رو مي ديم كه شوخيه شايدم اين طرز فكر جدي و واقعي دوستان باشه ) باعث شده نسبت به كرمانشاه و كرمانشاهي هيچ جاي ايران ديدگاه مثبتي نباشه_:2: متاسفانه تر و خشك هميشه با هم مي سوزه :confused: ادمين عزيز براي بهبودي اين تاپيك از شما التماس دعا داريم و اگرم جايي نياز به تذكر هست به جان و دل قبول مي كنيم .
|
آقا پوریا ماشین من...بیشتر از 110 تا نمیره تازه به دنده3 تو میرسه
1800 LX ای اف نیست تک سوزم هستش هرچقدرم بنزین میخوره نوش جونش |
اکنون ساعت 02:19 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |