![]() |
سلام
سلام به تمامی ا:cool:عضای محترم
|
خوش آمد گویی
سلام خوش آمدی آقا فرهاد.........:53:
اینجا چه خبره بازار بورس ماشینه:65: |
خیابان سیروسه
|
خوش اومدید
سلام ، دوتا گل:53::53: دیگه به گلهای بهشتی اضافه شد ، اقا فرهاد و طاق عزیز خوش اومدید :cool: به پاتوقهای شیراز و بحث و درد و دل سر زدم ولی کسی نبود ، مثل اینکه اینجا هم کسی نیس ، پس من رفتم بای بای_:2::eek: |
نقل قول:
|
بدون شرح
نقل قول:
بابا بدو من که اصلاخسته نمیشم ، راستی از حسین چه خبر ، پیداش نیس؟ |
نقل قول:
حتما کار داره :rolleyes: |
نقل قول:
شوخی کردم! دلم خدایی برادان تنگ شده بود آنا!:) نقل قول:
آواتارت نگاهش به دور دسته(جدی میگم:چهره ات مصممه) البته اگه عکس خودت باشه!;) برای شما و هرکس دیگه ای که آرزو و هدفی داره دو تا بال از خدا میخام که باهاش پرواز کنه، نه مثل هر پرنده ای ، مثل پرنده مورد علاقه خودم :قوی و تیزبین، باهوش و مصمم بافهم و تودار با ایمان و صبور و مهم تر از همه وسیع ترین و با ابهت ترین بال های دنیا! سال آخری؟ نقل قول:
نقل قول:
سه چهار سالی ازت بزرگترم! یعنی هرچقدر او یکی پوریا ازد بزرگتره، مه یه ماهو کتی بیشتر بزرگترم! هوشد به خودد باشه!;) آقا پویا به عنوان کسی که از شمام بزرگتره دستور میدم عکس خودده بذاری! (آنا تو دیه سرعت نگیری! شد توبه ام! شوخی مکنم!_:2:فقط حسودیم میاد!:24:;)) نقل قول:
آره واقعا شوخی وقتی قشنگه که احترام آدما توش حفظ بشه |
جریان این دل شکستن قهر کردن ها چیه یکی بگه ما هم بد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
نقل قول:
سال آخر نه بابا فعلا هستيم :d نقل قول:
|
اکنون ساعت 02:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |