پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

تاري 10-26-2009 05:58 PM

سلااااااااااااااااااااام
خوبيد اميدوارم خوش و خرم باشيد
راستي كسي نظري در مورد فصل پائيز نداره يه خورده درباره خاطراتتون تو پائيز صحبت كنيد براكانم
هيوا گيان تو نيش خاصي باز به مرام ايمه كه هر دف حال گشتتانه ميپرسم راس اوشن معرفت در گرانيست به هر كس ندهندش پر طاووس گران است به هر كس ندهندش
ديه لازم نيست حال منه بپرسي چون او وقت ميدانم بري اين حرفام پرسيدي مشك باس خودش بو بيه نه بگن خوشبويه اي برا هيوا گيان تو نيش چودي كنار كوروش رفيقگت باز او اوايل يه حالي ازمان ميپرسيد و يادي از ما تو پستاش ميكرد ولي حالا چه اي داد و بيدا د از اي دنيا وفا نيره اااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااه
فعلا باي منالين

آريانا 10-26-2009 11:41 PM

سلام
بر و بچ معني گيان چيه شما هي ميگين
گيان گيان..آدم ياد ژيان ميفته ..بابا يه جوري بگيد من بدبختم بفهمم.. بتونم راهنماييتون كنم ..به راه راست هدايتتون كنم ..از اين منجلاب و مرداب جهل نجاتتون بدم..
چه قد هوا سرد شده..تهران 3 درجه زير صفر ..كرمونشاه دما چنده؟
بچه ها آنفلوآنزا اينجا غوغا كرده ..اونجا چطور؟

چطوري مهدي ..؟

GolBarg 10-26-2009 11:56 PM

آریانا چطور هنوز نفهمدی گیان یعنی چی
گیان همون جان هست
مثل کوروش گیان :65: با من قهره؟

از انفلونزا نگید که بچه های مدرسه از 20 تا میبینی 10 تاشون غیبت دارن انفلونز نگرفت سرما خوردن:d
من هم ایقذه میترسم _:2:

رزیتا 10-27-2009 12:26 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 78786)
سلام
گيان گيان..آدم ياد ژيان ميفته ..بابا يه جوري بگيد من بدبختم بفهمم.. بتونم راهنماييتون كنم ..به راه راست هدايتتون كنم ..از اين منجلاب و مرداب جهل نجاتتون بدم..
چطوري مهدي ..؟

سلام آریانا خوبی؟ از این ورا:p
زیاد جدی نگیر چون واقعا ما هم درست و حسابی نفهمیدیم این تاری چی میگه؟ مگه نشنیدی ؟؟؟؟؟؟ تاری عاشق شده:21:

hamed95 10-27-2009 12:42 PM

بچه ها این آریانا رو اذیت نکنید ناسلامتی پدر معنوی سایته
تاری کی عاشق شدی ما نفهمیدم حداقل میگفتی زودتر کاراتو راستو ریست کنم شاید سر عقل بیای :21:{جشن پتو}حالا کی شیرینی میدی

Hiwa 10-27-2009 01:17 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط تاري (پست 78713)
سلااااااااااااااااااااام
خوبيد اميدوارم خوش و خرم باشيد
راستي كسي نظري در مورد فصل پائيز نداره يه خورده درباره خاطراتتون تو پائيز صحبت كنيد براكانم
هيوا گيان تو نيش خاصي باز به مرام ايمه كه هر دف حال گشتتانه ميپرسم راس اوشن معرفت در گرانيست به هر كس ندهندش پر طاووس گران است به هر كس ندهندش
ديه لازم نيست حال منه بپرسي چون او وقت ميدانم بري اين حرفام پرسيدي مشك باس خودش بو بيه نه بگن خوشبويه اي برا هيوا گيان تو نيش چودي كنار كوروش رفيقگت باز او اوايل يه حالي ازمان ميپرسيد و يادي از ما تو پستاش ميكرد ولي حالا چه اي داد و بيدا د از اي دنيا وفا نيره اااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااه
فعلا باي منالين

براي خاصه گم سلام
ديده راسه گم سلام
كره شرمنده تم روله براكم.ولا حق ديري،هر چي بيشي حقته.
ملم له مو باريكتره.
الان چه خاصي،خوشي؟

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 78786)
سلام
چطوري مهدي ..؟

همونجوري كه دوستان گفتن معناي "جان" رو ميده.
كجاي تهران زير صفره؟
من كه احساس نكردم!
خوبم، خودت چه ميكني؟
دستور پخت دانه كولانه مفيد بود؟:D

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا2 (پست 78792)
زیاد جدی نگیر چون واقعا ما هم درست و حسابی نفهمیدیم این تاری چی میگه؟ مگه نشنیدی ؟؟؟؟؟؟ تاری عاشق شده:21:

نه كُره؟
كي؟
تاري عاشق بيه؟
او خوش بخته كيه؟

چن نفر له دوسي لمان غايبن،كسي خوري نيري؟

فرگل 10-28-2009 08:02 AM

به به چه خبر خوشي منم بهت تبريك ميگم تاري . خدا بخواد مي خواي سرو سامون بگيري بلكه يكي پيدا بشه يه كم جلوي اين شيطنتت رو بگيره . اگه اشتباه نكنم مي دونم كيه ؟

Hiwa 10-28-2009 09:15 AM

مثل اينكه ما فقط غريبه ايم؟
فرگل جان بيا به خودم بگو.قول ميدم بجز من و تو و دنيا كسي نفهمه.

آريانا 10-28-2009 04:25 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Mina110 (پست 78789)
آریانا چطور هنوز نفهمدی گیان یعنی چی
گیان همون جان هست
مثل کوروش گیان :65: با من قهره؟

از انفلونزا نگید که بچه های مدرسه از 20 تا میبینی 10 تاشون غیبت دارن انفلونز نگرفت سرما خوردن:d
من هم ایقذه میترسم _:2:

مرسي مينا گيان

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا2 (پست 78792)

سلام قربانت رزيتا گيان

نقل قول:

نوشته اصلی توسط hamed95 (پست 78891)
بچه ها این آریانا رو اذیت نکنید ناسلامتی پدر معنوی سایته
تاری کی عاشق شدی ما نفهمیدم حداقل میگفتی زودتر کاراتو راستو ریست کنم شاید سر عقل بیای :21:{جشن پتو}حالا کی شیرینی میدی

تاري گيان عاشق شدي؟:24:عجب
اين بنده خدا داره مي ترشه ديگه ...تاري مي خواي بيام خودم برات آستين بالا بزنم..به جان خودم آخر سر ميترشي گوشه خونه
چطوري حامد؟ مهدي هيوا ؟؟
بچه ها من شنيدم در ساليان دور استان كرمان و كرمانشاه يكي بوده و در اثر گذر زمان با حركت گسل ها بين اين دو استان فاصله افتاده صحت داره؟؟؟؟؟

تاري 10-28-2009 04:30 PM

نه خير بچه جان صحت نداره شايدم صحت داشته باشه نه قربونت عاشقي از ما گذشت حالا وقت ديدن نوه و نتيجمه بابا
بابا برام شوكولات ميخري :d

اکنون ساعت 07:10 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.