![]() |
مرد و زن جواني سوار بر موتور در دل شب مي راندند .آن ها عاشقانه ... يكديگر را دوست داشتند |
اگر می خواهید خدا را بشناسید و درک کنید باید بیشتر و بیشتر عاشق شوید.عشق کلید شناخت اوست. جی پی واسوانی |
|
به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو مینگرد... به دلی دل بسپار که بسیار جای خالی برایت داشته باشد... و دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد باشد... |
دلم تنگ است این شبها یقین دارم که می دانی |
:53:اي واي بر اسيري كز ياد رفته باشد:53: :53:در دام مانده باشد صياد رفته باشد:53: آه از دمي كه تنها با داغ او چو لاله:53: :53:درخون نشسته باشد ، چون باد رفته باشد:53: :53:از آه دردناكي سازم خبر دلت را:53: :53:روزي كه كوه صبرم برباد رفته باشد:53: :53:آواز تيشه امشب از بيستون نيايد:53: :53:گويا به خواب شيرين فرهاد رفته باشد:53: :53:شادم كه از رقيبان دامن كشان گذشتي:53: :53:گو مشت خاك ماهم برباد رفته باشد:53: |
عکس تو، رو طاقچه ی قلب منه / بهترین خاطره ی عمر منه |
|
كسي هرگز نميداند چه سازي ميزند فردا چه ميداني تو از ديروز چه ميدانم من از فردا همين يك لحظه را درياب كه فردا ميشوي تنها |
|
اکنون ساعت 10:31 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |