![]() |
مهم نيست فردا چي ميشه …
مهم اينه که امروز دوست دارم مهم نيست فردا کجا ميري ... مهم اينه که هرجا باشي دوست دارم مهم نيست تا ابد باهم باشيم مهم اينه که تا ابد دوست دارم مهم نيست قسمت چيه؟ مهم اينه که قسمت شده دوست داشته باشم |
غم از درون مرا متلاشی کرد...
|
|
:) خندیدیم به امید خنده ی دنیا {پپوله} |
...اي خدا دلم واست تنگ شده
|
هميشه نگاهي را باور كن كه وقتي از اون دور شدي در انتظارت بماند
|
آنانکه می دانند رنج می برند و آنانکه نمی دانند به دیگران رنج می دهند . |
غربت آن است که بدانند کجایی و نگیرند خبرت
رحمت آن است که ندانند کجایی و بگیرند خبرت |
چه قدر دیر کردی
خیلی طول کشید که دلم از هزار راهی که رفته بود برگردد |
دل سراغت را می گیرد
کی از کجا بر می گردی؟ |
ایییییییییییی روزگاررررررررررررر
|
خمی که ابروی شوخ در کمان انداخت بقصد جان من زار ناتوان انداخت |
|
باز هم گفتی که فردا میرسی
کاش روز دیدنت فردا نبود |
فرياد سكوت
|
هي عنكبوت غم، نتن بهر من تار غصه
كه پروانه ي دل من بالاتر از تو به سوي اوج پرواز مي كند خيالت را خوش نساز كه نسيم و بادي پروانه ام را به تار تو سپارد چرا كه آن روز باشد لحظه ي افتادن تو كه آتش شوق پرواز من به سوي اوج، خواهد سوزاند دام پوشالي تو را نتن بهر من تار غصه... كه پروانه ي من به اوج فكر مي كند آري،نقطه ي اوج كه بي تاب است پروانه ام براي نشستن بر دستان مهربانش تا خاكستر شود از گرماي عشق و مهربانيش خداي مهربانم دوستت دارم پروانه ي دلم به شوق تو به سوي تو مي آيد |
من وتو یکی دهانیم
که با همه آوازش به زیباتر سرودی خواناست. من و تویکی دیدگانیم که دنیا را هر دم در منظر خویش تازه تر میسازد. |
ساقی و مطرب و می جمله مهیاست ولی عیش بی یار مهیا نشود یار کجاست |
هر چي آرزوي خوبه مال تو
|
دل شکستن هنر نیست
|
باز باران با ترانه.......
|
بی تو مهتاب شبی، باز از آن کوچه گذشتم،
همه تن چشم شدم ،خیره به دنبال تو گشتم . . . |
غرور و تعصب ریشه تو می خشکونه
|
تا به تو تکیه کردم ، پشتمو خالی کردی ..
|
گل پونه گل پونه ، دلم از زندگی خونه
توی این دنیای وارونه ، برام هر گوشه زندونه برای هستی و ساقی ، نمونده حرمتی باقی تو هر کوچه برای عشق ، مهیا مونده شلاقی افسوس ، افسوس ، افسوس |
قصه ها را گفته ايم چيزي نمانده براي گفتن
کاش ميشد اسرار دل را نگه داشت و نگفت، تا که روزي معشوق از دست نرود ميداني که خاصيت عشق اين است زماني که دانستي و دانست اين راز را، هر دو گريزان ميشويد نميدانم چه رازيست |
مرا بسپار به يادت به وقت بارش باران گر نگاهت به ان بالاست و در حال دعا هستي خدا ان جاست دعايم کن که من تنهاترين تنها نمانم
|
تو مالک تمام احساسم هستي
تمام عشقم تمام احساس ناب دست نخورده ام که حاضر نيستم، حتي ذره اي از آن را با هيچکس تقسيم کنم با هيچکس جز تو . نه ، احساسم را با تو تقسيم نميکنم بلکه آن را به تو تقديم ميکنم تمام احساسم را تمام عشقم را |
وبراي تو ماندن... به پاي تو بودن... و به عشق تو سوختن ! |
دیرست که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد |
هرگز از یاد خدا غافل مشو
|
غم در دل تنگ من از آنست که نیست یک دوست که با او غم دل بتوان گفت |
امروز همان فردائي است كه ديروز نگرانش بودي
|
آن سوي دلتنگي ها خدايي هست كه داشتنش جبران
همه نداشتن هاست |
غمم از وحشت پوسیدن نیست
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است .................... |
بگو
دنیایی از عشق بود كه به خاطر حسرت كرانه عشق جوش و خروش میكرد بگو دیوانه ای بت پرست بود كه بتش را دیوانه وار دوست می داشت بگو اشك در بدری بود كه به هیچ دیده ای به جز دیده ی من آشیان نداشت بگو بگوبرای اندك زمانی با من بود ولیكن تا آخرین لحظه هایش می گفت: دوستت دارم |
من در این شب که بلند است به اندازه حسرت زدگی شعر چشمان تو را می خوانم چشم تو،چشمه ی شوق چشم تو ژرف ترین راز وجود |
تا ريشه هست, جوانه بايد زد
|
حالمان بدنیست , غم کم می خوریم!
کم که نه , هر روز کم کم می خوریم.... |
به دنياي بن بست نبايد دل بست
|
اکنون ساعت 04:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |