![]() |
◄ ♥ ►◄ ♥ ►◄ ♥ ►◄ ♥ ►◄ ♥ ►◄ ♥ ►◄ ♥ ►◄ ♥ ►◄ ♥ ►
دلــــم بالــکنی می خواهـــد رو به شهـــر... و کمی بـاد خنکــــ و تاریکـــــی ... یکــــ فنجان بــزرگــــ قهوه ... یکـــ جرعه تـ♥ـو ... یکــــ جرعه من ... و سـکوتـــی که در آن دو نگـــاه گـــره خـــورده باشـــد ... بی کلام... میـــــدانی...!؟ دلــــم یک "من" می خواهــد بـــرای تــو... و یک "تــو" تـــا ابــــد بــرای من ... و باز هم 3نقطه های بی پایانِ من...(!) |
تنهایی رافقط.....در شلوغی میشه حس کرد... |
ای كاش گفتــ ـه بودی عاشق دیگــ ـری شده ای
من خودم عاشــ ـق بودم دركت می كــ ـردم ... |
کسی چه می داند
که من، امروز، چندبار فرو ریختم چندبار دلتنگ شدم از دیدن کسی که فقط پیراهنش شبیه تو بود... |
عشق يعني ... کسي رو داشته باشي که لحظات قشنگ زندگيت رو باهاش شريک بشي
عشق يعني ... وقتي توي دنيا هيچ چيز جز خودتون دو تا اهميت نداره عشق يعني ... يه بازي که تمومي نداره عشق يعني ... احساس کني پاهات رو زمين بند نيست عشق يعني ... حرفشو باور کني عشق يعني ... تو گوش هم زمزمه کردن عشق يعني ... من نه ، تو نه ، فقط ما |
تو چه میفهمی |
یکی از همین روزها باید خدا را صدا بزنم یک میز دو نفره ، دوصندلی یکی من |
مهربان تر از من دیده ای؟ |
کاش یه جای بود برای شکستن سکوت.....مثل مسافتی که برای شکستن روزه |
|
عشق یعنی آنجا که دهانها جسارت گفتن ندارند قلب میزند زیر آواز..... |
|
چـــشــمـــانـَـتْ ؛ |
گاهي آنكس كه سراغي از تو نميگيرد دلتنگترين است براي ديدنت.
و از شكاف چشمانش به نبودنت خيره ميشود. هميشه آنكس كه تو او را نميبيني، نا مهربان نيست... |
يادت زيباست...
ببين اگر خودت بودي چه غوغايي ميشد... |
رنگین کمان
اگه تو باشی، بارونم که نیاد همیشه رنگین کمون تو آسمونمه |
همش چشام به ساعته
دلم بدجور بي طاقته منو مي خواد يا نمي خواد همش به دست قسمته چيزي همش به من ميگه اميدت رو از دست نده طاقت بيار،خدايي هست خدا دل گيرميشه،بده چيزي همش به من ميگه شايد كه اون تو رو نخواد دوشنبه جوابم ميده دوشنبه اي كه ديرميآد نمي دونه تو قلب من چه شوري كه برپا شده يكشنبه مونديم،منتظر فردا شده دوشنبه خواهش ميكنم،واسه من بد خبر نباش وگرنه ديونه ميشم،دق ميكنم يواش يواش دوشنبه حالا اومده،ميگه كه عاشقي بده هر دل پاك و صادقي،توامتحان عشق رده وفا كجاست؟پاكي چيه؟شكست و غمناكي چيه؟ تو خونه هاي مرمري،صافي و دل خاكي چيه؟ |
چه انرژی عظیمی می خواهد کنترل اولین قطره اشک برای نچکیدن!!!!!... |
برای چشمانم نماز باران بخوان بغض کرده،ابریست، اما نمی بارد... |
دلم....جایی ماند های که هیچکس مسئولیت شکستنت را به عهده نمی گیرد..... |
فراموشیمان مبارک
هی تو... |
صندوق صدقات نیست دل من که گاهی سکه ای محبت در آن بیاندازی، و پیش خدایِ دلت فخر بفروشی که مستحقی را شاد کرده ای... دکتر! پای نسخه ام بنویس “ملاقات ممنوع” بگذار تنهاییم دلیل پزشکی داشته باشد... |
نانوشته هایم بسیارند
مثل بی قراری هایـم... من سکــوتم را فریـاد می کِشــم، آخر این آشوبِ درونم، مــرا می کُشد... |
مــن |
خسته ام! نه اینکه کوه کنده باشم، نه...! دل کنــــــــده ام! |
گاهی باید نباشـــــی؛ |
نقل قول:
شکوفه جون دوست دارم و دلتنگتم :53: |
نقل قول:
|
آن را که بتوان با اراده فراموش کرد |
|
هی سر آشپز!!! |
تنهایی را ترجیح بده روحشان با دیگریست.به "تن هایی" که... تنهایی تقدیر من نیست ترجیح من است... ----------------------- دیر آمدی، تمام شده ام دیگر، بس که بلعیده ام اندوه نبودنت را... اما!!! می بخـــــــــشمـــــــــت! با آنکه هزار شب بی خوابی طلب دارم از تــو... |
وچه احساس قشنگی است که در خلوت خود یاد یک دوست توراغرق تمنا سازد |
کاش وقتی تنها هستم فقط تنهایی کنارم باشد این بغض لعنتی و اشکهای |
کاش می آمدی اما... |
بعضی اوقات اونقدر دلم از دنیا پره که دلم می خواد یه چیغ بلند بزنمو به یکی بگم خفه شو...... |
من و تو دو تا پرنده ... تو قفس زندونی بودیم جای پر زدن نداشتیم ... ولی آسمونی بودیم ابر و بارونو میدیدیم ... اما دنیامون قفس بود چشم به دور دستا نداشتیم ... همینم واسه ما بس بود اما یه روز اونایی که ... ما رو با هم دوست نداشتن تو رو پَر دادن و جاتم ... یه دونه آینه گذاشتن من خوش باور ساده ... فکر میکردم رو به رومی گاهی اشتباه میکردم ... من کدومم، تو کدومی اما یک روز باد وحشی ... رویاهامو با خودش برد قفس افتاد و شکست و ... آینه افتاد و ترک خورد تازه فهمیدم دروغ بود ... دنیایی که ساخته بودم دردم از اینه که عمری ... خودمو نشناخته بودم تو، تو آسمونا بودی ... با پرندههای آزاد منِ تنخسته رو حتي ... یه دفعه یادت نیفتاد حالا این قفس شکسته ... راه آسمون شده باز اما تو قفس نشستم ... دیگه یادم رفته پرواز |
آنقدر آهم را فریاد خواهم زد تا به صخره دلت بر خورد کند |
حتي از همین راه دور شاید تو سکـوت میـان کلامم بـاشـي...
دیـده نمی شوی! امـــا مـن، تـو را اِحسـاس مـيكنم. شایــد تــو... هَیاهـوی قلبـم بـاشـي .. شنیـده نمـي شوی... امـا مـن، تـو را نـفس مـيکشم دیوانه وار... |
بعضی وقتا شنیدن یه"بگو چه مرگته" از یه رفیق بیشتر از حرف های کلیشه ای"عزیزم چی شده" میچسبه..... |
اکنون ساعت 08:55 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |