![]() |
كره صبا ناراحت نباش اي گيريم افتادي اعصاب خودته چرا خراب مكني ؟؟
دوستان كسي تو كتاب صورت :21: هست ؟؟؟ پاورقي : كتاب صورت = fb از شماها اگه كسي هست اسمش كه اونجا هستو برام پيغام خصوصي كنه البته اگه دوس دارين اجبار نباشه :cool: |
نقل قول:
قبلا اینجوری نبود! بی حوصله ام! حس مکنم کاری کردم همه از دسم ناراحت باشن! نمیتانم وقتی چیزی برام میگن مثلا اونجوری که قبلا شوق و ذوق نشان می دادم الآنم اونجوری باشم بعضی وقتا قبلا هم بگیر نگیر اینجوری میشدم ولی الآن چند وقته یه جورایی ثابت شده! در ضمن هرچند هنوز باهات قهرم اما شما که عکس خودت نیست ! کتاب صورت یا اینجا چه فرقی مکنه!:53:;) ایشالا خوب بشم قدر چیزای خوبی که دارم بیشتر بدانم نقل قول:
فعلا که فک کنم دومیشه! به قول خودد کره ولش کو! زندگیه عشقه!{داش مشتی} می خوانم هم! نمی دانم شاید ترم 7 اینجوریه! خودد کجایی راسی؟ چه می خوانی ؟ ترم چندی؟ راسی می دانی منم الهه آبهام! تازه کشف کردم! هروقت حالم ناخوشه هیچی مثل آب نیست! حتی با ظرف شستن! باران میاد که دیه قیامته!{پپوله} |
آنادل و جرأته دیدین؟
ده دقیقه دیگه امتحان دارم الآنم تو سایت نشستم دل خوش نگاه! فک کنم ...نمی گم! آنا همدان دلسرد شدین!رزیتا جون، افسانه،پویا، فرگل، آناهیتا، ترنم از دیروز خبری از هیچ کدامتان نیست! آقا پویا بیا بابا آشتی!_:2:_:2::53::53:دیگه قهر نمی کنم! راسی الآن مهرگانم دیدم! دلتان بسوزه!دلم خیلی براش تنگ شده بود! ایشالاموفق باشه! همهموفق باشن آنا مه اگه پاتوق نرم اینجا میام چون اونجا بالآخره ما نباشیم یکی دیگه هس که اونجاخالی نباشه اینجا چه؟ ایشالا دلتان گرم باشه! |
سلام سلام
صبا جان ایشااله که با خبر خوش موفقیت تو امتحانت برمیگردی و پست میزنی:53: .................................. "همشهری چراغ تاپیکو روشن نگه دار" |
صبا تو بودي گفتي هماسايه مان فوت كرده؟ خاناتان تو بلوار تاقوسانه؟ كي بود گفت؟
|
سلام به تمامی دوستان
نقل قول:
|
نقل قول:
جدييييي قهر نمكني ديگه ؟ {شیت شدن}{شیت شدن} خوب من كه اينجام هر روز به خصوص شبا {داش مشتی} امتحانته چكار كردي خوب بود ؟؟ |
نقل قول:
مرسي افسانه جان...حتما از تجربه ات استفاده مكنيم:) چه جالب ياد!! آقا ياد يه چيزي افتادم اگه گفتي تو كردي مادر شوهر به عروسش چه ميگه؟:d نقل قول:
م والا حسابداري ميخوانم آخرشام ديگه،دانشگامم يه 525 كيلومتري از خانمان فاصله داره;) خوشبختم الهه آبها...آره واقعا آب آرامش ميده بري اينه كه ميگن اگه اعصابتان داغانه دوش آب سرد بگيرين نقل قول:
سلام مام بهش ميرساندي بي صبرانه مشتاقيم بينيم امتحانته خوب دادي:) نقل قول:
آقا برق آزاد شده با چرا موشي روشن كنيد به فكر مديريت هميشه غايب سايت هم باشين;) نقل قول:
حالا چه شده مگه پوريا؟؟ نقل قول:
آقا جان خودتان يه بحثي راه بندازين م ديگه حرفم نمياد ترنم چشم كرد:d |
هوراااا! همه آمدن!{جشن پتو}{شیت شدن}
آره آقا پوریا مه بودم! نه او طرفا نیستیم! نقل قول:
امتحانم چهار نمره بود!:dآره فک کنم! فردا صبم دارم! آنا خو پست نمی دی! مه بعضی وقتا شبا دانلود میکنم یه سری هم اینجا میزنم میبینم کی هس کی نیس، ولی خو وقتی پست نمی زنین! قهر هم .... باشه!_:2:دیه قهر نمی کنم!_:2: نقل قول:
نقل قول:
خودخودم بودم! خیلی کیف داشت! خدا رو شکر! نقل قول:
آره کره یه ذره بود! مال فردام یه جوریه! هی زبان ای استاده نمی فهمم! وقتی سوال می ده اخرش به ای نتیجه می رسی :"که چه؟" نقل قول:
آنا اینا همش بری اینه که اینجا ساکت نباشه کسی نگه : ای هی ای صبام چه حوصله ای داره! کره کشتمان! هر جور راحتین آقا! شایدیکی وقت نداشت!هرکی باشه ما خوشحال می شیم!:cool: شاد باشین |
سلام پوریا کرماشانی.................. ممنون که خوش امد گفتی...............مشغول مشغولم ببخشید کمتر وقت میشه که بیام سایت............. {شیت شدن}
|
اکنون ساعت 10:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |